35611

• Atti12
    Ronaldo idén állandóan a sorfalba lő... :S
  • Cabell
    Ha most Tevez megsérül akkor én leszek az első bordás ember aki leszopja magát.
  • Cabell
    Ronaldo temeg a lábad.
  • John Cena
    Chelsea - Southend 1-1:D félidő vicces:)
  • Cabell
    TEVEZ bazki használd már az agyad 1 picit
  • Darthmushroom
    hát ja a ziccereket be kéne rugni
  • Cabell
    Támadni kéne, és nem szarakodni, mint Nani... 3x felnéz az égre, megszámolja a csillagokat, megnézi mennyi az idő, de még sokszor ezek után sem passzol.

Tevez helyzetén még mindig nem tettem túl magam.

O'Shea 1 szart sem ér ma, már elnézést. Azt tudom, hogy nem lehet olyan mint Evra, de kb akkora a különbség, mintha Rooneyt Manuchoval akarnánk pótolni...

A középpályán meg túl könnyen átmennek, ami elég gázos...
  • Huszi84
    feketesz szallag...hm
    kit gyászólnak?
  • Darthmushroom
    reméljük nem komoly a baj rooneynál
  • Matthew Prosac
    Rooney Out, Tevez In
  • Darthmushroom
    gyors volt
  • Matthew Prosac
    lol 1-0 :D Rooney
  • Huszi84
    Remélem marad! Ritka nagy tehetség,még ha ez nem is látszott a játékán az utóbbi időben.
  • Atti12
    Veron meg azt mondta neki hogy maradjon.. Ebben ő fog dönteni, és nem Maradona, vagy Veron :)
  • Huszi84
    Diego Maradona úgy érzi, hogy Carlos Tevez el fogja hagyni a Manchester United csapatát, ezért azt javasolja neki, hogy igazoljon az olasz Internazionale együtteséhez.
  • Shelton
    bocs én azt hittem h a mostani szögletes dologról volt szó..
  • Huszi84
    Várható kezdőcsapatok:

Manchester United
    : Van der Sar, Neville, Vidic, Evans, O'Shea, Ronaldo, Giggs, Fletcher, Park, Berbatov, Rooney

Wigan Athletic
    : Kirkland, Melchiot, Scharner, Bramble, Figueroa, Valencia, Palacios, Cattermole, Taylor, Heskey, Zaki
  • MR ME
    :D
  • Atti12
    Könyörgöm.. Olvasd már el amit Kulabácsi írt.. "..ez kb olyan volt mint tavaly a nemtommá melyik csapat ellen amikor giggs simán berúgta a labdát míg a kapus állította a sorfalat mivel nem kellett megvárnia a sípszót,"

Ha te ebben és az alább linkelt szabadrúgás között nem látszik hasonlóságot, nem velem van a probléma :).
  • Huszi84
    etse kik lesznek a kezdő 11ben?
  • Shelton
    nem igazán vélek felfedezni hasonlóságot ez 1 szabadrúgás ahol nem kértek sorfalat ezért a bíró elengedte :)
  • Atti12
    Erre gondoltam :)
  • Shelton
    sztem te erre gondoltál de ez közel sem ugyanaz
  • MR ME
    majd vki összefoglalót plz me ezt most nemlátom :(
  • Rash87
    21:00
    Labdarúgás
    Premier League Anglia Manchester United - Wigan Athletic
    (élő)
    Euro 2
  • skristof
    ja, azért lett lecserélve is...

mellesleg a lábfeje sérült, és ~1 hónapot mondtak rá, vmint Rio is kihagyja még biztonsági okokból a Wigan elleni meccset
  • Atti12
    de miben sérült meg? Az ünneplésben?
  • MR ME
    szetrencsétlen el volt tiltva, visszajön, ad egy szép gólpaszt azt megsérűl :(
  • Atti12
    Hmm. Nem tudom, összefoglalóban láttam, csak nagyon ritkán követem a spanyol bajnokságot :). Úgy emlékszek volt egy ilyen Messinek, de javíts ki ha tévedek :)
  • pilboy
    evra 3 hétre kiesett, ami 3 bajnokit (wigan, bolton, west brom) 1 ligakupa visszavágót és az fa kupa meccset jelenti :(
    talán csak az fa kupában fog hiányozni (lennon semlegesítésében)
  • skristof
    miért lenne baromság?
    van rá szabály.. ha a lövő játékos kéri a távolságot, akkor nem lőheti el sípszóig, ha nem kéri akkor bármikor lőhet.
  • Rash87
    Bajnoki meccs... Egyik meccset pótoljuk be,meg asszem lesz később Fullham ellen is.Stimm!
  • Huszi84
    miért?
    a holnapi meccs mire megy?
  • Shelton
    sztem vmit elnéztél. amúgy grat ronaldonak
  • Huszi84
    aham
  • Magic Boy
    A Wigan elleni pótolás?
  • Huszi84
    Nah,19 meccsünk ment le a 2008-2009es idényböl.
    Holnap meglesz a 20. a wigan ellen. Ha minden igaz akkor március.21-én meg pótoljuk a fulham ellen is.
  • Huszi84
    nem hiszem,h erre számított Petr Cech,h vasárnap délután ötször is a hálójában landol a labda.
    így megnézve a videókat,ronaldo mind 2 gólja szabályos volt.
  • Matthew Prosac
    nagyon kihalt a Chelseatopic :)
  • Oziris666
    Lille ellen lőttétek BL 16ban...(idegenben ezzel egyenlítetetek ha jól emlékszem)
    Amugy írtó hülyeség ez a fújt nemfújt dolog,az a bíró is köcsög aki engedi lőni miközben még a kapus irányítja a sorfalat szvsz (láttunk már pár ilyen gólt)
    Vagy mindig engedni vagy soha,mert elég igazságtalan így...