Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
rooney játszik?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Vörösördög
jaja:S1-0:@

GOD BLESS THE QUEEN AND MAN UNITED

kulabácsi
0:1 kuszczak nagyon benézte 😮OOO

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
pff 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

vagy itt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bocs, muszáj volt <#zavart1>

football without ultras is nothing

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kulabácsi

Streamek meccsekhez

Én innen szoktam kikeresni, aztán SopCast-tal lehet

Vörösördög
Én mek edzésre és csak kb meccsre érek haza szal légyszi plz irjatok majd h hol nézitek a meccseket neten és hogy én hogy tudnám eXD😄
Köxxe😉

Vörösördög
Azon belül?
Elõ vagy fizetve a manutd.com-on?
Vagy vmi más oldal?

kulabácsi
neten

Vörösördög
Hallod Scholes meg a többiek ti hogyan nézitek ma a meccset mert a bajnokikat gondolom eurosport 2-n de ma se viasat se m1 nem adja a meccset ?

kulabácsi
este meccs...

Scholes18
üdv Marci köreinkben, Pique-t én se tettem volna be, de ha egyszer nincs Vidic..

Glory Glory Man United!!

Vörösördög
CS all-Na végre van egy normális forum ahol csak MU-rol lehet beszélgetni😄Itt együtt sirunk-együtt örülünk(amikor megnyertük a BL-t meg a bajnokságot😄😛
Mellesleg Marci vok és nekem is az a véleményem h Pique-t ezen a meccsen nem szabadott volna középsõ védõnek betenni mert neki sztem nem ott a helye(legalábbis ahol én látom)
Sajnos ami elég parás hogy az arsenal meg begyüjtötte az utolsó 10-ben a gyõzelmet és evvel egy kicsit elhúztak:S
Mindegy aki szivvel-lélekkel MU drukker az tudja jól h még semmi sem dölt el😊és Rooney pláne további sikereket érünk majd el😊
Itt az msn [email protected] vegyen fel minden drukker😄megköszönöm😄
=========GOD BLESS THE QUEEN AND MAN UNITED=======😄😄(L)

pedig igaza volt :S

télen meg reméljük, hogy Fergi mester még hoz egy klasszis csatárt

Nagy Krisztián
nem baj még simán meglehet fogni az ágyúsokat!!! És a trófeát hazavisszük ezt garantálom!!<#mf1>Manchester united & Wayne Rooney 4ever

Legyen úgy. Ez a sokkal erõsebb keret sztem kicsit túlzás, ha megnézed az Arsenalt, eléggé erõsek azért. Az elhullajtott pontok tekintetében mi rosszabbul állunk
A mostani forduló után mindegyik utánunk lévõ csapat hozta a kötelezõt és nagyon közel kerültek így hozzánk. Lsd. Man City (aki ugye nyert ellenünk 1-0-ra, 29 pontja van, ami csak eggyel kevesebb, akkor a Chelsea, 28 pontos, ami csak 2vel, és még Liverpool 27, csak -3.
Sztem nem csak az Arsenal az igazi rivális.

Scholes18
igen ebben van igazság, simán lehetett volna akár 2-1 vagy 3-1 hiszen a Boltonnak a gólján kívûl igazán nagy helyzete nem volt velünk ellentétben!
Még mindig azt mondom azért Leszünk Mi még a tabella élén , sõt Bajnokok is hiszen Sokkal erõsebb a keretünk Arsenalénál és véleményem szerint õk az egyetlen igazi riválisunk ebben a szezonban!
Szal csak idõ kérdése, December az mindig jó hónap nekünk!<#wink> Glory Utd!

Glory Glory Man United!!

a Bolton meccsrõl meg annyit, hogy szerezhettünk volna ponto(ka)t, de hát Piqué 2 emberen át akart felugorva elfejelni a labdát, amibõl gól lett, mert alászaladt
Evra nagyszerû beadása után Tevez 1-2 méterrõl mellélõtte, amit illett volna belõni
akkor az kezezés gyanús eset a 16oson belül, be lehetett volna fújni simán

az Arsenalnak kivel van elmaradt meccse?

Rooney edzésben<#eljen>

kulabácsi
😞
arsenalt sem kéne azért hagyni meglépni...

Golyo69
nincs nincs

GGMU

egy jogos tizi azért elmaradt...
most nagyon megugrott az arsenal 😞

http://www.powerplaymanager.com/r57633

John Cena
ÁÁÁÁ faszom nincs Rooney mi??

Golyo69
vége van 1-0 maradt 😞

GGMU

John Cena
hanyadik perc??

Golyo69
nah elment a tippmixem😞

GGMU

John Cena
MU: O'Shea 2012-ig hosszabbított!!

Ferguson szerint a védõ a csapat meghatározó játékosa.
további hír:

További három évvel, 2012-ig meghosszabbította szerzõdését John O,Shea, a Manchester United ír labdarúgója.
- John évek óta nálunk játszik. Ebben a klubban lett komoly játékos, folyamatosan fejlõdött, s ma már a csapat egyik meghatározó alakja - méltatta a védõt Sir Alex Ferguson, az együttes vezetõedzõje.
O'Shea több mint 250-szer szerepelt a Manchester Unitedben és többek között a gárda legutóbbi szezonban szerzett bajnoki címében is elévülhetetlen érdemeket szerzett.
- Nagyon remélem, hogy még sok trófeát szerzek a Manchesterrel - nyilatkozta O'Shea.

Aaaaa evra neeeh<#rinya>
John Cena
Newcastle-Liverpool
0-3

Arsenal-Wigan
2-0

Birmingham-Portsmouth
0-2

Bolton-Man Utd
1-0

Everton-Sunderland
7-1

Man City-Reading
1-1

Boro-Aston Villa
0-3

Derby County-Chelsea
18.15

1-0 oda
kulabácsi
mennyi az állás jelenleg?

Golyo69
basszus egy x az kéne..már az arsenal is vezet😞

GGMU

Golyo69
LOL 😄 mit csinált vandi 😄😄

GGMU

hát hja.
de elötte is volt 1... mellé rúgott.meg giggs se volt lessen aaah.
Golyo69
hát tevez mit hagyott ki..atyaúristen...

GGMU

Rash87
Ma végre adnák EuroSport2-n a meccset,erre bemondják,hogy nincs meg az adás,vagy vétel vagy mi a faszom,erre átteszik az Arsenal meccsre... tiszta szánalmas ez az egész :@

Glory, Glory Man. United!

banok
azon egyik se.
Sopcast vagy TVAnts stream lesz rá. check rojadirecta.com or myp2p.eu

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tvu-n melyik adó adja?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Elõzetes: Bolton - Man. United

Bolton Wanderers - Manchester United
Helyszín: Reebok Stadium
Idõpont: November 24. - 16:00
Játékvezetõ: Mark Clattenburg
TV közvetítés: Eurosport 2 16:00 (élõ)

A hazai csapatnál sérülése után ismét kezdõ lehet a francia válogatott csatár, Nicolas Anelka, valamint újra bevethetõ lesz El-Hadji Diouf is, mivel letöltõtte egy meccsre szóló eltiltását.

A Vörös Ördögöknél továbbra is csak a leláton számíthatnak a gólzsák Wayne Rooneyra. A csapatkapitány Gary Neville továbbra is makacs sérülésébõl próbál meg felépülni. Kisebb sérülése miatt kérdéses Nemanja Vidic játéka, így elképzelhetõ, hogy Wes Brown lesz majd Rio Ferdinand párja a védelemben.

Bolton keret: Jaaskelainen, McCann, Michalik, A O'Brien, Meite, Gardner, Cid, Campo, Guthrie, Nolan, Speed, Alonso, Diouf, Davies, Anelka, Al Habsi, Samuel, Teymourian, Braaten, Giannakopoulos.

Man. United keret: Van der Sar, Kuszczak, Brown, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Pique, Evans, Evra, Simpson, Ronaldo, Hargreaves, Anderson, Fletcher, Eagles, Carrick, Giggs, Nani, Saha, Tevez.
John Cena
Következõ forduló!

Anglia, 14. forduló
November 24., szombat
Newcastle-Liverpool
13.45
Arsenal-Wigan
16.00
Birmingham-Portsmouth
16.00
Bolton-Man Utd
16.00
Everton-Sunderland
16.00
Man City-Reading
16.00
Boro-Aston Villa
16.00
Derby County-Chelsea
18.15

November 25., vasárnap
WHU-Tottenham
14.30
Fulham-Blackburn
17.00

1. Arsenal 30
2. MU 30
3. Man City 25,
4. Liverpool 24

John Cena
szerintm nagyon jó ljátszottak az angolok de az uccsó gól ahorvátoknál ott a védekezési hibát ki használták rendesen!

kulabácsi
hát ja, mondjuk ha azt nézzük h kik voltak sérültek, akkor annyira nem is elszomorító a dolog, evvan😊

Scholes18
ne aggódjatok skacok néztem én is a meccset ha tényleg ennyire gyengék az Angolok, jobb hogy még nem is kerültek ki mert már az elsõ csoportkörben kiestünk volna.

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
hát ritka szarul is játszottak, borzasztó sok hibával...

Nagy Krisztián
Tudom eléggé ideges lettem néztem a meccséet !! Tiszta szégyen ennyit ér a szövetségi kapitány!!!!!<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>Pegig én nagy ANGOL rajongó vagyok de ez a véleményem sajnos, ez van!!!!!!!!!!!