35611
-
skristof #13182 fiúk a klubból... mint vmi rossz köcsögök :D -
pilboy #13181 emlékezzünk csak vissza vida és evra bemutatkozására... -
#13180 Hát Fergie nem szokott mellé nyúlni.. ^^ -
#13179 Jójó igaz enyhén félénk volt, de ha jobban belegondolsz érthető.. Alig tud angolul, még azt is alig érti amit a spori mond :D. Meg azért az angol fociba elég nehéz beilleszkedni.. Én látok valamit a srácban, remélem nem csalnak az ösztöneim :P -
#13178 party arcok:D:D -
#13177 partytime? :D -
#13176 http://www.kickette.com/images/uploads/manuxmasparty.jpg
huhuu:D:D:D -
pilboy #13175 derby vagy a nottingham lesz az ellenfél az fa kupa 5. fordulójában -
#13174 mondjuk ez a bemutatkozás azért...:D visszagondolok rá, és mindig elfog a nevetés:D -
#13173 Hát szerintem is,am nagyon nagy kép a legnagyobb sztárral cserélni hát,nem semmi élmény :D -
#13172 Szerintem hihetetlen nagy kedvenc lesz, már maga a megjelenése miatt is :D. -
#13171 igaz, am énis elnézést a stílusért, de már elegem volt belőle...
am láttátok a footytube.com-on az év csapatát a szurkolók szavazatai alapján? azért érdekes lahm balbekk, puyol centerbekkség:D -
#13170 a kép címe: Egy új sztár születik ^^ -
#13169 primitív emberekkel miért kell vitábaszállni?
át kell ugrani a hülye dumáin és kész. ha visszajön a százezredik regjével akkoris -
:) -
#13167 Erre akartam rávenni őket xD warn-al sikerült vkinek -
Monoton #13166 Befejezitek? -
#13165 Nem akartok megnyugodni?? -
#13164 :D Istenem...most meg jössz a szelídbárány szövegeddel, nemtudom, hogy te a sygma vagy-e, vagy csak tényleg 1 másik bluejersey, de eleget láttuk ebben a fórumban ezeket a megnyilvánulásokat, most kapásból 1 jut eszembe, hogy "milyen érdekes és meglepő, a MU tizenegyesgóllal nyer" marhára elég volt mostmár. Terry - Vidic összehasonlítás? Vidic jelenleg semmivel sem gyengébb Terrynél, ezt az tudja, aki követi a meccseket. A focin kívül semmit nem nézek, olvasok? :D Javítson ki valaki, ha tévedek, de szerintem nem kellene ilyen kijelentéseket tenned így sg alapján, főleg, hogy nem igaz:D hiába ez a szofisztikált stílus most, mindketten tudjuk, hogy imádod provokálni itt az embereket, most végre sikerült, ennyi. -
#13163 2-1 Berbatov beköszönt volt csapatának,szép győzelem Glory MU!!! Tosisnak sok sikert és WELCOME TO OLD TRAFFORD! -
#13162 uccsó 5 percben jó egész jó volt, de egyébként igazad van :) Továbbjutottunk! ^^ -
#13161 - még egy hasonló kirohanás, és megígérem nem lesz több reged itt - -
#13160 belejön* bocs csak nemtok írni,ezerrel nézem a meccset :D -
#13159 jó unalmas volt ez a 2. félidő :/ -
#13158 első meccsén sztem nem kéne leszólni.. majd belejöt,Fergie ugyis megadja neki a lehetőséget a beleszokáshoz.. am minnyár nyerünk szal jöhet a következő ellenfél a kupába :D -
#13157 Tosic tipikusan úgy játszik, mint 1 kisgyerek aki beáll a nagyokhoz focizni, és nem mer semmit csinálni, csak a labdát bámulni, és gyorsan visszapasszolni oda, ahonnan kapta. majd csak megszokja a légkört, és nem lesz befosva:) -
#13156 +4perc -
#13155 most elég szép passzt adott -
#13154 Tosic enyhén bátortalan még, de majd belejön ^^ -
#13153 Megette a rosseb.. Welbeck is megsérült :S -
#13152 és akkor mondd el nekem, "fiam", hogy ki volt az ebben a szezonban, aki 2x is sima pirosat kapott a PL-ben? Csak nem az istenkirály terry?
na húzd el innen a beled, nem érdekel, idegesít-e, csak az érdekel, hogy a lefitymáló semmirekellő hozzászólásaidat ne itt nyomjad, te agyatlan tróger.
na tépés van ·· (csak, hogy a te írásjeleiddel éljek a végén) -
#13151 Jóvan kuss legyen mindenkinek,nézzük a meccset! -
#13150 100%-ig igaz amit mondtam,pattoghatsz nyugodtan engem nem húzol fel,mert egy senki vagy fiam. -
#13149 ki ez a barom? -
#13148 Ezazzzzz végre bemutatkozott Zoran Tosic!!!!! -
pilboy #13147 jön tosic -
#13146 Na Hajrá Tosic! :) -
#13145 Kulturáltam is lehetett volna mondani de am jogos -
#13144 bazdmeg te ugyanaz a sygma vagy...miért nem tűnik fel mindenkinek, és miért nem bannolnak téged a jó büdös életbe végre innen, te tenyérbemászó kötekedős seggfej. húzz innen a topikodba, vagy ki a játszótérre, ott lelökhetsz a mászókáról néhány gyereket, vagy ellophatod a homokozólapátjukat, de innen hord el az idegesítő tetves képedet.
kössz. -
#13143 Eckersley,hmm egy újabb fiatal Fergie tehetség^^