35611

• skristof
    fiúk a klubból... mint vmi rossz köcsögök :D
  • pilboy
    emlékezzünk csak vissza vida és evra bemutatkozására...
  • pAtOcA
    Hát Fergie nem szokott mellé nyúlni.. ^^
  • Atti12
    Jójó igaz enyhén félénk volt, de ha jobban belegondolsz érthető.. Alig tud angolul, még azt is alig érti amit a spori mond :D. Meg azért az angol fociba elég nehéz beilleszkedni.. Én látok valamit a srácban, remélem nem csalnak az ösztöneim :P
  • John Cena
    party arcok:D:D
  • Atti12
    partytime? :D
  • Cabell
    http://www.kickette.com/images/uploads/manuxmasparty.jpg

huhuu:D:D:D
  • pilboy
    derby vagy a nottingham lesz az ellenfél az fa kupa 5. fordulójában
  • Cabell
    mondjuk ez a bemutatkozás azért...:D visszagondolok rá, és mindig elfog a nevetés:D
  • pAtOcA
    Hát szerintem is,am nagyon nagy kép a legnagyobb sztárral cserélni hát,nem semmi élmény :D
  • Atti12
    Szerintem hihetetlen nagy kedvenc lesz, már maga a megjelenése miatt is :D.
  • Cabell
    igaz, am énis elnézést a stílusért, de már elegem volt belőle...

am láttátok a footytube.com-on az év csapatát a szurkolók szavazatai alapján? azért érdekes lahm balbekk, puyol centerbekkség:D
  • pAtOcA
    a kép címe: Egy új sztár születik ^^
  • Matthew Prosac
    primitív emberekkel miért kell vitábaszállni?
    át kell ugrani a hülye dumáin és kész. ha visszajön a százezredik regjével akkoris
  • Atti12

:)
  • pAtOcA
    Erre akartam rávenni őket xD warn-al sikerült vkinek
  • Monoton
    Befejezitek?
  • pAtOcA
    Nem akartok megnyugodni??
  • Cabell
    :D Istenem...most meg jössz a szelídbárány szövegeddel, nemtudom, hogy te a sygma vagy-e, vagy csak tényleg 1 másik bluejersey, de eleget láttuk ebben a fórumban ezeket a megnyilvánulásokat, most kapásból 1 jut eszembe, hogy "milyen érdekes és meglepő, a MU tizenegyesgóllal nyer" marhára elég volt mostmár. Terry - Vidic összehasonlítás? Vidic jelenleg semmivel sem gyengébb Terrynél, ezt az tudja, aki követi a meccseket. A focin kívül semmit nem nézek, olvasok? :D Javítson ki valaki, ha tévedek, de szerintem nem kellene ilyen kijelentéseket tenned így sg alapján, főleg, hogy nem igaz:D hiába ez a szofisztikált stílus most, mindketten tudjuk, hogy imádod provokálni itt az embereket, most végre sikerült, ennyi.
  • pAtOcA
    2-1 Berbatov beköszönt volt csapatának,szép győzelem Glory MU!!! Tosisnak sok sikert és WELCOME TO OLD TRAFFORD!
  • Atti12
    uccsó 5 percben jó egész jó volt, de egyébként igazad van :) Továbbjutottunk! ^^
  • BlueJersey
    - még egy hasonló kirohanás, és megígérem nem lesz több reged itt -
  • pAtOcA
    belejön* bocs csak nemtok írni,ezerrel nézem a meccset :D
  • MR ME
    jó unalmas volt ez a 2. félidő :/
  • pAtOcA
    első meccsén sztem nem kéne leszólni.. majd belejöt,Fergie ugyis megadja neki a lehetőséget a beleszokáshoz.. am minnyár nyerünk szal jöhet a következő ellenfél a kupába :D
  • Cabell
    Tosic tipikusan úgy játszik, mint 1 kisgyerek aki beáll a nagyokhoz focizni, és nem mer semmit csinálni, csak a labdát bámulni, és gyorsan visszapasszolni oda, ahonnan kapta. majd csak megszokja a légkört, és nem lesz befosva:)
  • pAtOcA
    +4perc
  • pAtOcA
    most elég szép passzt adott
  • Atti12
    Tosic enyhén bátortalan még, de majd belejön ^^
  • pAtOcA
    Megette a rosseb.. Welbeck is megsérült :S
  • Cabell
    és akkor mondd el nekem, "fiam", hogy ki volt az ebben a szezonban, aki 2x is sima pirosat kapott a PL-ben? Csak nem az istenkirály terry?

na húzd el innen a beled, nem érdekel, idegesít-e, csak az érdekel, hogy a lefitymáló semmirekellő hozzászólásaidat ne itt nyomjad, te agyatlan tróger.

na tépés van ·· (csak, hogy a te írásjeleiddel éljek a végén)
  • pAtOcA
    Jóvan kuss legyen mindenkinek,nézzük a meccset!
  • BlueJersey
    100%-ig igaz amit mondtam,pattoghatsz nyugodtan engem nem húzol fel,mert egy senki vagy fiam.
  • BlueJersey
    ki ez a barom?
  • pAtOcA
    Ezazzzzz végre bemutatkozott Zoran Tosic!!!!!
  • pilboy
    jön tosic
  • Atti12
    Na Hajrá Tosic! :)
  • pAtOcA
    Kulturáltam is lehetett volna mondani de am jogos
  • Cabell
    bazdmeg te ugyanaz a sygma vagy...miért nem tűnik fel mindenkinek, és miért nem bannolnak téged a jó büdös életbe végre innen, te tenyérbemászó kötekedős seggfej. húzz innen a topikodba, vagy ki a játszótérre, ott lelökhetsz a mászókáról néhány gyereket, vagy ellophatod a homokozólapátjukat, de innen hord el az idegesítő tetves képedet.

kössz.
  • pAtOcA
    Eckersley,hmm egy újabb fiatal Fergie tehetség^^