Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
*Hétfõ lol <#banplz>
HunnernesKonge
Hihi, Eurosport2-n is megy. (Már akinek van ugye...)
Nem ellenetek szólt, csak tökre meglepõdtem(és megörültem), hogy kedden Premier League közvetítés van ^^
bmeg, elfelejtettem
ááá

football without ultras is nothing

kulabácsi
sopcast, true visions

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

te hol nézed?

kulabácsi
bazze mekkora gól, 10. perc ronaldo 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
na akkor lássuk 😊

Man United - Fulham elõzetes

A riválisok sikereit követõen kötelezõ gyõzelem elõtt áll a Manchester United, amikoris a Premier Liga 15. fordulójában a tabella 12. helyezettje, a Fulham látogat az Old Traffordra.
Rooney hazai közönség elõtt térhet vissza
A hazai drukkerek számára kétségtelenül a legfontosabb hír, hogy ismét pályára léphet a bokasérülésébõl visszatérõ Wayne Rooney.

Wazza társa várhatóan Carlos Tevez lesz, és az elõzõ meccset követõen visszatér a bajnokcsapat kezdõtizenegyébe Edwin van der Sar, Ryan Giggs, Owen Hargreaves, valamint Wes Brown is.

A vendégcsapatnál pedig egy hatalmas sérüléshullám miatt Moritz Volz, Phillipe Christanval, Kasey Keller, Lee Cook, Ian Pearce, Brian McBride, Simon Elliot és Jimmy Bullard játékát is kénytelen nélkülönözni Lawrie Sanchez.

Man Utd: Van der Sar, Kuszczak, Brown, Pique, Simpson, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Ronaldo, Hargreaves, Carrick, Anderson, Giggs, Nani, Tevez, Rooney, Saha

Fulham: Niemi, Warner, Baird, Omozusi, Hughes, Stefanovic, Bocanegra, Konchesky, Davies, Davis, Murphy, Dempsey, Kamara, Kuqi, Healy, Bouazza, Smertin, Leijer, Seol, Volz

manutdfanatics.com

Matthew Prosac
várható kezdõcsapat?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

este 9kor MU - Fulham
streamek majd itt

bocsánat!
forrás: www.manutdfanatics.com

pöppet szétszórt vok

http://www.powerplaymanager.com/r57633

persze a nagyokra gondolva 😊

Sorsoltak az FA Kupában

Sorsoltak az FA KupábanSorsoltak az FA Kupában: a harmadik körben a Manchester United a Villa Parkba látogat, a Chelsea a QPR ellen meccsel, az Arsenalt a Burnley látja vendégül, a Liverpool ellenfele pedig a Luton Town - Nottingham Forrest kettõsébõl fog kikerülni.

Ezen kívül izgalmas mérkõzésnek ígérkezik a Tottenham Hotspur - Reading, és a West Ham - Man City is.

A Vörös Ördögök egyébként az utóbbi hét kiírásban immáron negyedik alkalommal találkoznak az Aston Villa csapatával. A Villa nehéz találkozó elé néz, hiszen a két csapat legutóbbi három összecsapásán a United diadalmaskodott.

A találkozók január 5-én, és 6-án kerülnek megrendezésre.
-----------------------------------------------------------------------
persze, megint az egyik legnehezebb meccs a mienk 😊

John Cena
nem árt szolni azért!😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Rash87
Jah,értem😊 Mondjuk igaz,de 95% h nyernek,itt már az lenne a meglepõ,ha kikapnának. Ha holnap esetleg nem nyernénk,sztem bajnoki címnek annyi...

Glory, Glory Man. United!

Scholes18
esetleg a Pool meccs érint minket!
amúgy tegnap volt egy kis jó hír is: Wigan - City 1-1 😊

Glory Glory Man United!!

Rash87
S ez miért fontos? 😊 Csak kérdem.

John Cena
December 2., vasárnap
Liverpool-Bolton
16.00
Tottenham-Birmingham
17.00

MAI MECCSEK!

Rash87
Már 1-2 sajna...

chelsea nyert egy lesgyanús góllal :/ jellemzõ, h egyszer találták el a kaput, a west ham kapusának nem sok dolga akadt

13. percben vezet a villa 😊

jobb is, h nem ide jött ez a mikel gyerek
most is hátulról páros lábbal beleszállt egy emberbe, csak sárgát kapott

akkor ma a bordó-kékeknek szorítunk! 😊<#vigyor3>

John Cena
MAI meccsek:

December 1., szombat

Chelsea-West Ham
13.45

Blackburn-Newcastle
16.00

Portsmouth-Everton
16.00

Reading-Middlesbrough
16.00

Sunderland-Derby
16.00

Wigan-Man City
16.00

Aston Villa-Arsenal
18.15

Vörösördög
bocsi a sok O miatt😄

GOD BLESS THE QUEEN AND MAN UNITED

John Cena
ajálom is!😄😄

milyen tv?

Nagy Krisztián
Amikor 2-1 a második munos gól lett felugrottam és elkeztem csókolgatni a tvt!!!<#szomoru1><#szomoru1><#mf1><#mf1>

Nagy Krisztián
Kaptunk egy potyagolt de tevez goljával és c.ronaldó gyönyörûséges sz.rúgásával megnyertük

Nagy Krisztián
Egyedül õ a 100% os a bl-ben
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee miénk a trófea😄😄😄!!!!

Skynet723
Ronaldo az elõzõ sporting meccset is eldöntötte...ezt is 😊
Hát remélem ezt is figyelembe veszik mikor az aranylabdát osztogatják 😊
+ Kaka most nagyon puha teljesitményt nyujt...megérdemelné ez a Ronaldo gyerek...

kulabácsi
egyetértek

kulabácsi
ja ezek mondjuk nem szimpatikusak nekem, de végülis van mire büszke leggyen a kis tejfelesszájú 😄

amúgy meg csoportelsõként továbbjutottunk, aludhatunk a következõ meccsen 😛

HunnernesKonge
Tény hogy szép volt, de ezen a fórumon nem divat az amit ebben a hozzászólásban mûveltél. Elhiszem hogy örülsz, én is boldog vagyok, de szerintem mindenki megértette volna ezt az örömöt ha 3-4 "O" betüvel írod, nem 34-el..
Tudom hogy ezt most beszólásnak fogod venni, pedig csak nem szeretem ha a kedvenc topikom szét van b@szva...
kulabácsi
mekkora góóól volt vazze😄D

és az a pimasz grimasz geci 😊))

Vörösördög
SZÉP VOLT FIUK!!!!!!!!
VÉGSÕ EREDMÉNY:MANCHESTER UNITED - SPORTING LISBON 2-1!!!
TEVEZ 62 ILL. RONALDO 92!!!!!!!
+ MEGNYERTÜK A F CSOPORTOT!!!

Atti12
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 😄😄😄😄

jéééézusom mekkora góóóól 😄

Vörösördög
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KÖSZÖNÖM ISTENEM 2-1 YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

Vörösördög
cs hallod te pontosan mikre léptél h normálisan nézhesd a meccset mert nekem kiir mindenféle szar:Splz magyarázzd el😊

kulabácsi
mák egy gól volt az tuti😄

Atti12
Igazából sztem az öngól volt 😄. Mind1, az a lényeg hogy 1-1. Még egyet toljatok be fiúk! 😊

góóól Tevez

Vörösördög
Jó van Tevez szép volt fiuk 1-1😄😄😄

na Giggsy és Tevez be, Fletcher és Nani le. én is ilyesmi cserékre gondoltam 😊

a támadósorunkból csak ronaldo hozza amit kéne, bár a végére kicsit elment a kedve, az elején nagyon jól játszott

szegény kuszcak egyszer véd akkor is kap egy ilyen potyát.. :\

remélem azért sikerül fordítanunk és akkor biztos a csoportelsõség, mert a roma közben hengerel kijevben

Vörösördög
Runtime error abnormal program termintion
Nektek is ezt irja ki a stream-en?

nem játszik még,kispadon sincs még...
kulabácsi
asszem h nem, de most a stream is beszart :/