35611

• John Cena
    szerintem C.Ronaldo árából vegyenek egy másodosztályú klubbotxD
  • mikiking
    Azért Ronaldo elég nagy veszteség lenne a csapatnak... Nagy tehetség akaárhogy nézem !
  • Huszi84
    ronaldo-t oda adnám a valenciának silva-ért és villa-ért..
    szép álmok
  • Mayorpapa
    most hallottam a spanyol-angolon, hogy Xavi vágyik Angliába! Jöhetne a MU-ba is...
    Ha meg Ronaldo megy, jöjjön vagy Robben, vagy van der Vaart, esetleg Huntelaar a Realtól, mert hát valakit valakiért :-)
  • giornalista
    én is sajnálom, hogy nem hozzánk jött, alapvetően az én szememben neki itt van a helye, és bárhol máshol szerepel, "száműzetésben" teszi.

kár, hogy nem maradt itt végig ő is, mint Keane (leszámítva azt a kis skóciai kalandot a végén). egyébként állítólag Giggs sem itt akarta volna befejezni, hanem elment volna egy évre a Cardiffhoz. de most, hogy szerződést hosszabbítottunk vele, "kénytelen lesz" maradni :)
  • Rash87
    Végre vki aki nem hisz el mindent,amit írnak :)
  • Atti12
    Azért álljunk már meg egy szóra :D. Ez még egyelőre csak pletyka, semmi hivatalos info nincs :). Nem rég Ronaldo meg ugye azt nyilatkozta hogy itt akar maradni.. Szóval majd meglátjuk mi lesz nyáron :)
  • Mayorpapa
    én Beckham-et :) Nagy kár, hogy nem hozzánk jött vissza, hanem a Milanba ment, Ronaldo helyett pont jó lenne.
  • giornalista
    egyáltalán nem biztos, hogy nem adják el, anyagilag nincsenek épp a toppon.

azt is figyelembe kell venni, hogy Giggs sem fiatalodik már meg, és ha Ronaldo is elmegy, akkor marad nekünk az öregecske walesin kívül az egyelőre még nagy kérdőjel Nani, a rengeteget dolgozó Park és az ugyancsak kérdőjel Tosic. ennek a sornak a végén jól mutatna a két említett játékos, Young ráadásul angol és fiatal is.

de nem ragaszkodom Villához, te kit látnál szívesebben a szélen?
  • Atti12
    Silva szerintem felesleges nekünk.. Főleg hogy a Valencia szinte biztos hogy nem adja el.
  • giornalista
    jaja! csak majd ne üljünk a pénzen, hanem vegyünk belőle két szélsőt (pl. Ashley Young és David Silva, ebben a fontossági sorrendben).
  • John Cena
    nagyon unalmas:S
  • MR ME
    menjen, kapjunk érte sok pénzt amíg még lehet, a real meg verje csak kölcsönökbe magát nyugodtan...
  • pAtOcA
    Ez már annyira unalmas..
  • Atti12
    [URL=http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1234352654]"Apa kezdődik"... -.-'[/URL]
  • giornalista
    valóban. a bíró azt mondta, hogy bár ő nem látta, a partjelzője igen.

However, although Mike Riley did not see the incident himself, the referee confirmed it had been witnessed by his linesman Mo Matadar.

Because the officials deliberately decided not to take action against Bosingwa, the Football Association said that, under football rules laid down by world governing body FIFA, they were barred from imposing any disciplinary sanctions upon the Portugal defender.
  • ForzaInter
    És ezen mér akadsz ki?:) Ő szerinte jobb, ez a véleménye, legtöbb ember számára más a legjobb, nem rosszab futbalista Ibra mint C. Roni az biztos, mindkettő világklasszis játékos, de C. Roni is legalább annyira ellenszenves:D
  • Cabell
    tévedés ugyanis a bíró azt mondta, nem látta az esetet. bár lehet, hogy a jelentésébe meg beleírta, hogy ha látta volna, akkor is benayounnak ad sárgát műesésért, ki tudja? én nem tudom és nem tapasztalom, hogy a bírók a chelsea ellen vannak-e, de hogy az fa meg velük van, az biztos.
  • giornalista
    ezek inkább a bírók.

a szabály úgy szól, hogy utólag csak akkor lehet valakit eltiltani (úgy, hogy nem kapott pirosat a meccsen), ha a játékvezető a jelentésébe azt írja, hogy nem látta az esetet. Bosingwánál a bíró azt írta a jegyzőkönyvbe, hogy mindent látott, ezért az FA nem vizsgálhatta felül az esetet. ez szerintem inkább a játékvezetőt minősíti.

érdekes módon megítélt pirosoknál már más a helyzet (lásd Lampard). ha a bíró pirosat ad, de a videón az látszik, hogy jogtalanul, akkor a lapot eltörölhetik.
  • MR ME
    érdekes, felettéb érdekes....
  • pilboy
    na épp erre utaltam a chelsea-bosingwa esetnél...

Manchester, február 9., 21.22 Az angol szélsőt a videofelvételek alapján tiltották el.

Shaun Wright-Phillips, a Manchester City angol szélsője hárommérkőzéses eltiltást kapott. A villámgyors játékos a Stoke City elleni bajnokin nem tudott elég gyorsan elfutni Rory Delap elől, aki hátulról összekoccintotta a bokáját, majd közvetlen közelről belebombázta a labdát. Delap meg is kapta a jogos piros lapot, Wright-Phillips alattomos visszarúgását azonban a játékvezető nem vette észre, ám a videofelvétel megtekintése után Martin Atkinson (a szóban forgó sípmester) jelentette az FA-nek, hogy amennyiben látta volna az incidenst, úgy még egyszer előhúzta volna a piros lapot. Mindez azt jelenti, hogy „SWP”-nek le kell szolgálnia az azonnali pirosért járó, három mérkőzésre szóló eltiltást. A véletlen folytán három idegenbeli bajnokin nem lehet ott: a City a Portsmouth, a Liverpool és a West Ham otthonába látogat a következő három fordulóban.

ez az fa
  • Matthew Prosac
    szorgalmi időszak jön, elvileg lesz időm frissíteni
  • MR ME
    korrekt lett így a banner, grat érte!
    csak legyen mindig frissítve, ne úgy mint múltkor :D
  • giornalista
    a Chelsea-től ekkora előnnyel már nem kell tartanunk, igaz, ez biztosabb lett volna, ha marad Scolari. nagy erősítés lesz nekik az edzőváltás, kivéve, ha éppen Urbán Flóriánt tervezik leültetni a Bridge kispadjára.

a Liverpoolra kell odafigyelni, de ha elkenjük a szájukat az Old Traffordon, akkor lehet készíteni a bajnoki címes bannert.
  • MR ME
    murinnyó mindig is ilyen volt, nem kell vele foglalkozni :DDD
  • pAtOcA
    Van benne igazság xD
  • Atti12
  • Matthew Prosac
    pool topicból, én szakadok
  • pAtOcA
    Hát Scolarinak annyi :D de sztem a chelsea már rég nem ellenfelünk :D főleg a 3-0 után ^^ inkább a Pool
  • Atti12
    Luiz Felipe Scolari has been dismissed as manager of Chelsea Football Club today (Monday) with immediate effect.

• Magic Boy
    Reméljük kedden este verjük a Fulham-et!

OFF
    Sziasztok!
    Akinek van kedve az nézzen rá erre a linkre: http://mamajafalva.myminicity.com/. Ezzel segít, hogy fejlődjön az online városom.
    Ezt akinek van ideje mindennap megteheti.

Előre is köszönöm.

Üdv
    Magic Boy
    ON
  • Matthew Prosac
    kösz, márcsak a házigazdát kell előkeríteni hogy be is rakja :)
  • green6k
    Sajnos ez igaz
  • pAtOcA
    Természetesen nem bannert akartam írni xD hanem a meccs+tabellát..
  • pilboy
    akartam írni, csak megelőztél
    ez így igaz!

és erre roninak nagyon szép válasza volt:

Ronaldo nem akar szópárbajba keveredni honfitársával, de azért nem maradt rest egy csekélyke válasszal: "Tiszteletben tartom mindenki véleményét, de a mérvadó trófeák az én házamban vannak."
    manutdfanatics.hu
  • pAtOcA
    Hmm de marha jó az új banner ^^

Amugy itt a BL keretünk a köv. meccsekre:

Kapusok: Van der Sar, Foster, Kuszczak

Védők: Neville, Evra, Ferdinand, Brown, Vidic, Fabio, Rafael, O'Shea

Középpályások: Anderson, Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Fletcher, Possebon, Petrucci

Támadók: Ronaldo, Berbatov, Rooney, Tevez, Macheda
  • green6k
    Nem akarok ide bepiszkítani de van akinek meg C.Ronaldo ellenszenves.
  • Huszi84
    A Chelsea volt mestere, Jose Mourinho szerint az ő keze alatt futballozó Zlatan Ibrahimovic jobb játékos, mint a portugál válogatott sztárja C.Ronaldo.
    Ez mit nézett?
    Nem rossz játékos az az Ibrahimovic,de ritka ellenszenves egy forma..
  • Matthew Prosac
    banner alá:
    .:link:.
  • pAtOcA
    Az szép,VDS megint nem kapott gólt :D hatalmas kapus.. Giggs meg még most is 1 varázsló ^^ Glory MU!