35611
-
#13467 azért tűnt el a banner, mert a házigazda egy képfeltöltős oldalra tette fel, ahonnan egy idő után törlik.
láthatóbbá tettem a neveket és frissítettem is a névsoron, itt a banner:
a kep.tar-ról pedig nem szedik le, úgyhogy onnan hivatkozzon a házigazda a képre.. thx -
pilboy #13466 egyetértek, ennél már csak a pool, a villa, és az arsenal elleni lehet nehezebb
szerencsére mind hazai pályán lesz -
#13465 de igen :)) alapvetően nem szeretem, ha Giggs és Scholes a kezdőben vannak. azért az utolsó félórában Scholes már inkább a hátrányunkra volt, mint előnyünkre. átfutottak rajta, nem csinált semmit, le kellett volna venni a 60. percben. Giggs is eltűnt, de a gólja önmagáért beszél.
de mondom, elhiheted, hogy örülök, ha rám cáfolnak ilyenkor. -
#13464 nem -
Paranoia #13463 csak nekem tünt el a banner kép? -
#13462 am jó kis meccs volt, a végén szó szerint levettük őket a pályáról :D -
#13461 te nem az elöbb oltottad h mennyire nem kéne a kezdőbe stb stb :D -
#13456 Hát na MU-s szív dobog bennünk :D:D -
#13455 lol :D egyszerre és ugyanaz :D : -
#13454 óriási, megnyertük a tavasz egyik legnehezebb meccsét!
egyre kevesebb kétség férhet ahhoz, hogy a Manchester United lesz a bajnok -
#13453 ez is megvan :D:D -
#13452 Ezis megvan :) -
#13451 hány percnél tart most vandi?? -
#13450 ez meg 11-es volt.. -
#13449 Scholes - Park csere, valaki? -
#13448 rengeteg labdát adunk el, de már csak negyedóra... -
#13447 Gratula Van Der Sarnak!! :) Mostmár nyerjük meg a meccset és minden jó ^^ -
#13446 sejtheted, hogy örülök neki :))
érdekes, hogy a srácokkal (az index-topikosokkal), amikor néztük a Chelsea elleni meccset, már a meccs előtt elhatároztuk, hogy kikapunk, mert ilyen kezdővel nem lehet felállni. aztán mi lett belőle :))
74. percben járunk épp - még 2 perc gól nélkül, és megvan a rekord! -
pilboy #13445 csodás gól volt -
#13444 rádcáfoltak :) -
#13443 nagyon nehéz fél óra lesz ez, nagyon jól játszik a West Ham... kellene lőni még egyet nagyon... azzal eldőlne -
#13442 A walsei varázsló ismét varázsolt!:D -
#13441 RYAN GIGGS!!! RYAN GIGGS!!! RUNNING DOWN THE WING!!!
mekkora gól!!! -
#13440 GIGGSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY -
#13439 thx -
#13438 abszolút. az első negyedórában sokkal jobb volt a West Ham, de azóta már mi is a pályán vagyunk. kifejezetten jó az ellenfél egyébként, remekül össze vannak rakva, tudják a dolgukat nagyon (érdemes összevetni a Chelsea-vel őket...)
kiemelném még a bírót is, aki szerintem remek felfogásban vezeti a meccset, sok mindent enged, és ebben a játékosok is partnerek, mert kevés a durváskodás. egészséges hangulatú a mérkőzés, most már csak meg kell nyerni (vagy elhozni legalább az egyik pontot). -
#13437 jó kis meccs ez -
#13436 meg kell követnem egyelőre Scholes-t. csapatjátékban nem a legjobb ma, mezőnyben eltűnik, de a játékfelfogása nagyon tetszik. sok meccsünkön zavart, hogy mindig túljátsszuk az akciókat és soha nem lövünk távolról... na ma végre lövünk, és Scholes az élen jár ebben. remek!
Giggs legtöbb beadása viszont kritikán aluli ma... -
#13435 http://www.rojadirecta.org/
itt keresd ki a meccsünket (17 óránál van) és válogass -
#13434 vmi stream..nincs eurosport 2 őm ..... -
#13433 Giggs és Scholes sem a régi már. a Chelsea ellen valóban óriásit játszott az öreg walesi, de ettől függetlenül a kezdőbe már nem tenném. a 60. percben beállva viszont sokat tud lendíteni a csapat játékán, meccseket tud eldönteni.
Scholes más tészta, róla még rosszabb már a véleményem. egyrészt mindig esélyes, hogy kiállítják, másrészt egyre kevesebbet fut és tesz a pályán.
félre ne értsetek: óriási tisztelet nekik, az elmúlt évtized hatalmas hősei, de a csapatnak ma már nincsenek mindig hasznára.
reméljük, ma rám cáfolnak és nagyot játszanak! (az meg a másik, hogy az Uptonban velük és nélkülük sem feltétlenül vagyunk esélyesek a győzelemre...) -
#13432 sztem nincs vele baj h ők kezdenek... -
#13431 Edwin - Rafael, Rio, Vidic, O'Shea - Ronaldo, Sholes, Carrick, Giggs - Tevez, Berbatov
padon nincs se Evra, se Rooney, ez azért meglepő.
pad: Foster, Park, Nani, Welbeck, Fabio, Fletcher, Eckersley.
nem örülök Scholes és Giggs kezdésének... egyszerre, az első perctől nem sok jót jelentenek a csapatnak már. nehéz meccs lesz, én most aláírnék egy 0-0-át... -
#13430 na igen... mi is nyertünk az utolsó pillanatokban meccset az idén, de az akkor nem úgy esett, hogy az ellenfél lövetett 2-3 gólt velünk teljesen feleslegesen.
a Pompey tegnapi teljesítménye után egyrészt remélem, hogy az Old Traffordon még Adams ül majd a kispadjukon, illetve azt is, hogy kihullanak a másodosztályba úgy, ahogy kell. -
#13429 szerintem max cserék lesznek -
#13428 (sziasztok, az SG-n a Chievo topikban voltam aktív, a Manchester Unitedről az index törzsasztal-topikján írtam. remélem, nem haragszotok, ha ide is befészkelem magam)
a mai meccsünk roppant nehéz lesz. a West Ham remek formában van, mi hetek óta csak nyerünk, Edwin formája sem fog a végtelenségig kitartani... ezért lett volna kifejezetten előnyös, ha a Pompey nem BLASZ III-azza el a tegnapi meccsét, de hát ez van. -
#13427 Remélem ma is nyerünk és Edwin folytatni tudja a góltalansági rekordját. Elvileg Nani, Evra és Rooney is egészséges már. -
#13426 mai meccs tuti nem 1-0 -ás cucc lessz -
#13425 úgylegyen, bár elég valószínűtlen hogy ilyen arányban nyerjünk -
#13424 Aki nyer de inkább a MU-nak xD
Kemény meccs lesz a WHU ellen de sima győzelem számítok mondjuk olyan 3-0 Berbatov,C.Roni meg Tevez ^^