35611

• HRC Dodi
    +1
  • Tyler1
    Manchester United, a klub, ahol a szurkolók megbuktatnak egy menedzsert, kevesebb mint egy év alatt. Itt tartunk. Gratulálok!

De legalább jönnek majd sztárok 200 millióért, meg 2 évente új edzők. Hurrá. Glory glory Manchester Cit..ööö United bocsánat.
  • limperatore
    josé biztos elmenne a chelseaből mu-ba nem??? :D
    guardiola meg a realba
  • Jim Morrison
    Csak nehogy itt is az legyen, hogy félévente jön új edző... :D
  • Zenszkij
    A legjobb hír, hogy 150-200 millió euro lesz igazolni. Toni Kroos érkezése is szóba került. Jövőre feltehetően sokkal ütőképesebb Unitedet fogunk látni!
  • attiGT
    Wow. Megtörtént. Nagyon sajnálom az embert, mert szimpatikus forma, jó menedzser, jó ember, de nem United szint.

Vajon Fergi most mit gondol? Ő választotta ki utódját, aki 1 szezont sem tudom befejezni...

Micsoda fogadtatás lesz hétvégén Norwich ellen otthon, nem gondoltam volna, hogy egy otthoni Norwich elleni mérkőzést fogok idén a legjobban várni... :D

GIGGS, GIGGS WILL TEAR YOU APART AGAIN

Sokan úgy vélekednek - mivel Klopp sajna ki van zárva egyelőre - hogy 1-2 évig Van Gaal összeszedné a csapatot majd Klopp átvenné a helyét mielőtt lejárna a Dortmundnál a szerződése. Nem tudom még hogyan érzek ezzel kapcsolatban de nem szeretnék ilyen szezonos menedzsereket itt látni. Moyes baklövés volt, tanuljunk belőle, szerezzük meg Mourinhot vagy Kloppot most azonnal! :D
  • contraste
    Igen?? Ezt nem is láttam, na kiváncsi leszek rá, hajrá neki!
  • Darthmushroom
    Hivatalos már h Giggs irányít amíg nincs új edző.
  • contraste
    Lehet, hogy addig Giggs-Neville viszi a bizniszt.
  • Darthmushroom
    :D
  • Darthmushroom
    Egy biztos h érdekes heteink/hónapjaink lesznek megint. Ki lesz az új edző? Kit hozz magával a stábba? Kivel nem számol a stábba? Ki akar majd távozni? Kivel nem fog az edző számolni és azért távozik? Kiket szeretne igazolni a keretbe? stb..
  • HRC Dodi
    Sok sikert a továbbiakban! ...
  • Darthmushroom
    esélyek:
    Louis Van Gaal 3/1, Jurgen Klopp 9/2, Ryan Giggs 7/1, Carlos Quieroz 16/1, Sir Alex Ferguson 16/1 Diego Simeone 18/1, Antonio Conte 20/1, Philip Neville 25/1, Mauricio , Pochettino 25/1, Laurent Blanc 25/1, Fabio Capello 33/1, Gary Neville 33/1, Guus Hiddink 33/1, Frank de Boer 33/1, Roberto Martinez 33/1, Ole Gunnar Solskjaer 33/1

Van Gaal-t nem értem, oké h vb után ott hagyja a válogatottat de kizárt h addig várnánk.
  • HunnernesKonge
  • Effe88
    tudtam
    még régebben leírtam, hogy ki fogják rúgni
    középszintű a csávó
  • Zenszkij
    Komoly edzőt kell idehozni, aki tett már le valamit az asztalra, nem ilyen himihumi balfékeket. Klopp most hosszabbított, ő nem fog jönni. Mourinhót kellett volna idehozni vagy Guardiolát, de ezt jól elcseszték ezzel a majommal. Diego Simeone vagy Luis Van Gaal is szóba került, egyik rosszabb mint másik...
  • Zenszkij
    csak ne az a tetü Blanc jöjjön, azt a komát ki nem állhatom, annyira gyűlölöm, hogyha ő jön képtelen leszek nekik szurkolni
  • Darthmushroom
    ezzel tényleg csak egy bajom van, h most már ezt a pár meccset megvárhattuk volna, vagy tényleg a január-febr. fele mikor minden esély elszállt akkor kellett volna meglépni.
  • Rash87
    Nah végre,ideje volt!!!!
  • contraste
    Hivatalos! Moyest kirugtak! BBC sportson kint van
  • Zenszkij
    Lehet nem csak pletyka...
  • Tyler1
    Igen, ez már csak így. A menedzserei munka abszolút nem számít, ha jó a keret, elirányítják magukat a játékosok. Nem is értem SAF bajnokcsapatával mi történt akkor idén, tavaly még tudták merre kell futni a pályán.
  • Darthmushroom
    ja, de ő aztán kegyetlen sok mindent változtatott az előző edző munkásságán (Rijkaard) full ugyanaz a taktika, arról nem is beszélve h milyen félelmetes volt akkoriba az a keret. am előtte a Barca B edzője volt.
  • Tyler1
    "Phil Townsend, director of comms at ‪#‎mufc‬ tells @JohnSinnott “Nothing has happened at all. I don’t know where the suggestion has come from.”
    A klub kommunikációs igazgatója szerint semmi kirúgás nem történt és fogalma sincs, honnan jöttek ezek a hírek."

Na, akkor ennyit a felesleges találgatásokról.
  • Tyler1
    Milyen szinten? Elárulom, hogy ő volt a tartalékok menedzsere még SAF idejében, úgyhogy lehet többet tud ezekről a fiatalokról, mint a jelenlegi edzői stáb, talán még nagyobb respectje is lenne. Guardiolának mit gondolsz mennyi edzői tapasztalata volt a Barca előtt? Nem ezen múlik.
  • Darthmushroom
    +1 neki még több idő kell meg tapasztalat. vannak biztató jelei a munkásságának de még kevés.
  • attiGT
    te megvesztél? pont ő? köze nincs még a menedzseléshez ilyen szinten. rosszabb lenne mint Moyes.
  • Darthmushroom
    'When pressed on whether David Moyes would leave before the end of the season, #MUFC said "we do not comment on speculation".'
  • Tyler1
    Nem fognak felmondani Moyesnak, ha mégis akkor 99%, hogy Solskjaer jönne.
    Ilyen szezonos menedzsereket el lehet felejteni, még ha menő nevek is.
  • Darthmushroom
    sajnos rá szerintem nagyon kevés esély van, bár neki örülnék én is a legjobban. Elméletileg nem egyszer megmondta h amíg szerződése van addig csak a Dortmunddal akar foglalkozni.

Klopp: "nem lehetetlen, hogy a United edzője legyek - de majdnem az".
  • attiGT
    #KloppIN

Kloppot ha megszereznénk én eskü bevásárolnék 11 mezt a Unitedtől (idei csapat kedvenc 11 játékosáról) :-D
  • Darthmushroom
    igen de pl a BBCnek meg elzárkózott a hírekre való reagálástól, szóval még bármi lehet.
  • Rash87
    Mégse... nincs szerencsénk.

ManUtdFanatics.hu
    10 perce ·

A Manchester United a Sky Sportsnak megerősítette: továbbra is David Moyes a klub menedzsere.
  • Rash87
    Végre egy jó hír lenne...
  • Darthmushroom
    egybe hangzó hírek szerint kirúgták Moyest, hivatalos bejelentés is bármikor megtörténhet :O
  • Darthmushroom
    hát ez egy érdekes kérdés, mert akár meg is lehetne nyerni (max a vége nehéz) +ha sok új igazolás lesz akkor könnyebb összeszokás a +meccs, mivel 1.kalap meglenne ott is nem valami komoly csoportot kapnánk, ami még önbizalom növelőnek se rossz. Viszont ha meg nincs akkor lehetne 100%ba a bajnokságra meg a hazai kupákra koncentrálni. pl. egy FA győzelemnek már nagyon ideje lenne. Ligakupába meg megrázhatnának magukat a fiatalok anno mindig ők vittek minket döntőig.
  • bakkerman
    Aha értem köszi,azért kérdem,mert én Moyes helyében már nem mennék rá mindenáron a 6. helyre,ahol most a Tottenham van,az EL szinte semmi pénzt nem hoz,meg presztizst,és ősszel az csak nyűg
  • Darthmushroom
    szerintem nem fog. arsenal bl-es lesz akkor mindenképp a hull fog indulni akár nyer akár veszít az fa kupába. ha viszont az everton lesz 4. és arsenal megnyeri az fa-t akkor viszont tudtommal igen a 7. is indul.
  • rajkonnen92
    a 7. már nem indul
  • bakkerman
    a 7. még indul az EL-ben?