Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem vagyunk rosszak eddig 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
Mit kap az arsenal 😄😄😄. Félidõ és 3-0. Nagyon jól játszunk 😉

soma22
detto😞

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kulabácsi
az összefoglalót megköszönném mert lehet nem látom a meccset 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

banok
ha valakinek nincs Sport1-e. 😊

Manchester United-Arsenal streamek itt

összefoglalót is csinálok ha lesz mirõl.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

John Cena
miért ne?XD ált volna atopic 1azértXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

nemtom minek copyztok be nb1.hu-s híreket 😄

John Cena
Szerintem nem ér annyira roni😄 sõõt kéne mellé még valamIXD

Scholes18
haha jó vicc! 😄

Glory Glory Man United!!

HunnernesKonge
kulabácsi
hát ronaldot kérhetik 😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
Lyon, február 15., 8.57 A Lyon elnöke Benzemát és Bent is odaadná.

h i r d e t é s

Cristiano Ronaldót kéri a Manchester Unitedtõl két támadójáért cserébe az Olympique Lyon labdarúgócsapata.
- Beszéltem Sir Alex Fergusonnal, aki megkérdezte, elengedem-e a csapatához csatárainkat, Karim Benzemát és Hatim Bent - mondta Jean-Michel Aulas, a lyoni klub elnöke a goal.com címû internetes oldalon. - Azt válaszoltam, hogy nyáron visszatérhetünk a kérdésre, ha a két játékosért megkapjuk Cristiano Ronaldót, akkor nekem nincs kifogásom az üzlet ellen.
Benzema és Ben az õszi szezonban összesen 22 gólt szerzett a Lyon mérkõzésein.

ezek hülyék...

John Cena
február 16., szombat

Chelsea-Huddersfield
16.00
Coventry-West Bromwich
16.00
Liverpool-Barnsley
16.00
Manchester United-Arsenal
18.15
február 17., vasárnap

Sheffield U.-Middlesbrough
15.00
Preston-Portsmouth
17.00

John Cena
nb1.hu

A bevételeket tekintve továbbra is a Real Madrid a világ leggazdagabb labdarúgóklubja.
A svájci Deloitte könyvvizsgáló cég összesítése szerint a 20 legtehetõsebb együttes bevétele az elõzõ idényhez képest 11 százalékkal nõtt. A Real Madrid kasszájába 351 millió euró folyt be, ami 20 százalékos növekedést jelent. A listán a Manchester United áll a második, az FC Barcelona a 3. helyen.

A világ leggazdagabb futballklubjai:
1. Real Madrid (spanyol) 351 millió euró
2. Manchester United (angol) 315,2
3. FC Barcelona (spanyol) 290,1
4. Chelsea (angol) 283
5. Arsenal (angol) 263,9
6. AC Milan (olasz) 227,2
7. Bayern München (német) 223,3
8. FC Liverpool (angol) 198,9
9. Internazionale (olasz) 195
10. AS Roma (olasz) 157,6

John Cena
nb1.hu

Wayne Rooneyt aligha könyvmolyként képzeli el az átlag futballszurkoló. A Manchester United angol csatárának azonban muszáj belevetnie magát a betûkbe, úgy döntött ugyanis, hogy hasznosan tölti az angol válogatott Eb-kudarca miatt felszabadult idõt: leteszi a középiskolai vizsgáit.
Az úgynevezett GCSE-vizsgákon általában 16 éves korukban esnek túl az angol tanulók, Rooney azonban akkor már nagy ígéretnek számított az Evertonnál, így nem fejezte be tanulmányait. A hírek szerint azonban most, hogy júniusban nem lesz ott az Európa-bajnokságon, Sir Alex Ferguson menedzser és Coleen McLoughlin, a menyasszonya is arra biztatták, vizsgázzon le, töltse konstruktívan, hasznosan az így felszabadult idõt.
Anglia persze nem is lenne Anglia, ha nem lehetne fogadni Rooney eredményeire: a legjobban az fizet, ha a még mindig csak 22 éves csatár kiváló minõsítéssel vizsgázik angolból, a legalacsonyabb oddsokat pedig a közepes matematikajegyre adták a "bukik".

John Cena
"szombaton Sport1-en, 18:00 nagy rangadó: MU-Arsenal"
"Már csak az anyóst kell rávenni hogy a TV elé üljönXD"

szombaton Sport1-en, 18:00 nagy rangadó: MU-Arsenal

Bl meccsünket sajnos nem adják :S
kedden Viasat3: Roma-Real
szerdán M1: Arsenal-Milan

John Cena
nb1.hu

Elõször veszített manchesteri derbit az Old Traffordon Ryan Giggs. A Manchester United veterán szélsõje éppoly gyengén teljesített vasárnap, mint legtöbb csapattársa, és a meccs után nem is habozott elismerni: megérdemelten nyert 2-1-re a városi vetélytárs City.
- A védekezésünk gyenge volt és támadásban egyszerûen nem is voltunk a pályán - hangzott a brutálisan õszinte értékelés. - A City megérdemelten nyert, jókor szerezték a gólokat, és nem tudtunk talpraállni. Vissza tudtak állni és kontrákkal szétzilálni bennünket.

Scholes18
kurva anyjukat.. 😞

Glory Glory Man United!!

Arsenal <2 - 0> Blackburn R.
4' <1 - 0> P. Senderos
90' <2 - 0> E.S. Adebayor

Így 5 pont hátrány + Adebayor beérte Ronaldo-t.

Cabell
Szorítsunk a Blackburnnek! Santa Cruz, te vagy a reményem! De ha ma 3pontot szereznek akkoris hátra van még a neheze, tavaly a Real Madrid pl sokkal nagyobb hátrányból állt fel, mi is meg tudjuk csinálni! És hétvégén meg lepofozzuk õket Ronaldo és Tevez 4 góljával😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

na ma 21:00 Arsenal-Blackburn EU2-n

szurkoljunk együtt, hogy a Burn legalább 1 pontot elhozzon
én am bízok Santa Cruzban, hogy ma gólerõs lesz 😛

Atti12
helyes 😄

LasCar16
fórumozok, megosztom a gondolataimat jah és glory MU .__ASD

#acm

Atti12
te mit keresel itt? -.-' 😄

vmvr
höhö😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

LasCar16
majd kapnak tõlünk egy pofont a BLben aztán kipukkadnak <#gonosz1><#vigyor1>

#acm

Cabell
Nem temetem, de már az elõbb is írtam. És igen, hátra van a meccs az Old Traffordon, ahol Mi vagyunk az esélyesebbek és odab@szunk nekik remélem. És igen, semmi sem dõlt még el. nekem nem kell mondani

John Cena
Arsenal ellen feltétlen nyerni kell mert ha arsenal "hibázik az is mex szerintem 1 döntetlent csinál

Rash87
Azért az elég rossz hozzáállás,hogy egy meccsen kikaptunk,aztán máris temeted a csapatot,pedig hosszú idõ van a szezon végig.

Most is azzal jösz,hogy másodikok... Jelenleg 2 pont a különbség,holnap lehet X-elnek v. kikapnak,ha mégse,akkor az a 5 pont is simán ledolgozható. Még úgyis játszunk egyet az Arsenal-al,meg még lesznek nehez meccsek mindkét részrõl,úgyh felesleges a csapatot leírni.

Glory, Glory Man. United!

Cabell
Az vagyok. Nálam jobban csak a MU vágyik a Premier League serlegre.
Azt fejtegetem, hogy nem kell szégyenkezni, ha másodikak leszünk. És még büszkébbek lehetünk, ha vissza tudjuk tartani ezt a fiatalos lendületet.

az lehet, de õsszel még nem nyomta teher õket
nem hiszem, h a 2. helyet csalódásként kezelnék még így sem
2 hónap múlva lehet, h mi vezetjük 3-4 ponttal a tabellát<#nemtudom>

Rash87
Te aztán vérbeli MU szurkoló lehetsz... <#wow3>

banok
szerintem azóta már változott náluk az elvárás...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nem értem, miért temeted a csapatot
sok van még vissza
és egy valamit ne felejtsünk el!!! az arsenalon nincs teher, nekik nem a bajnoki cím volt a cél ilyen fiatal játékosállománnyal...

Cabell
Azt kell, hogy mondjam, "nem nõttünk fel" a bajnoki címhez.

Az Arsenal fiataljainak életkora meg sem közelíti a mienket, de azt kell, hogy mondjam, hogy nekünk kell idén felnõni melléjük.

Nagy csapat vagyunk, sok jó játékossal, de bele kell törõdnünk: az Arsenal idén sokkal jobb, mint csapat, sokkal kevésbé van kihegyezve
1-2 játékosra, kevesebb az egyéni alakítás.

Persze azzal semmi gond, ha vannak szép szólók, de erre nem lehet hosszútávon építeni. Lásd, itt van Ronaldo, aki ontja a gólokat idén, méghozzá olyanokat, amik minden elõzmény nélkül születnek idõnként, és õ maga alakítja ki a helyzeteit. De mi van, ha Ronaldonak épp nem megy? Ha épp fáradtabb kicsit és nem annyira penge? Akkor a csapatnak sem megy? Ha Ronaldo nem vág kettõt, akkor pontot hullajtunk?

A West Ham ellen Ronaldo csak egyet rugott és tizenegyest hibázott, ki is kaptunk 1-2 re. A Tottenham ellen Ronaldo nak nem ment, xeltünk, ma a City ellen nem villogott úgy, kikaptunk. Ha Ronaldo nincs, akkor a többiek gólja csak kozmetikázásra elég...most Carrické, múltkor Tevezé...

Az Arsenalban Adebayor a nagy gólvágó, holnap nagy valószínûséggel beéri, vagy le is hagyja Ronaldót a góllövõlistán, de ha õ épp nem rúg gólt, ott van még csaknem az egész csapat, aki folyamatosan gólveszélyes. És úgy vezeti az Arsenal a tabellát, hogy Van Persie csaknem az egész szezont kihagyta!
Mellesleg a mi taktikánk nem is olyan acélos, mint az övék. Az õ rövidpasszos módszerük már akkor életveszélyes, mikor a saját tizenhatosuknál járatják a labdát, mi pedig ívelgetünk, és erre várjuk elõl a csatárzsenik erõn felüli megoldásait. Kiváncsi lennék, hogy Van der Sar hány gólpasszt jegyez...
Hatalmas öröm lenne persze, ha végül mi örülhetnénk, de ha mégis õk nyernek, azthiszem nem tehetünk mást, mint elismerést nyilvánitunk...reklamáció nélkül😞

John Cena
CArrick legalább becsület gól!

még így sincs minden veszve!
arsenal is botlik még
nem adjuk fel soha!

húúú de jó h nem láttam a meccset, csak idegeskedtem volna
ennyire szarok voltunk? én tegnap azt modtam, hogy mi behúzzuk, míg az arsenal ikszel otthon. most jobban örülnék ha õk is botlanának, de kicsi az esélye :\

football without ultras is nothing

John Cena
Hát ha a BL-t me gnyerjük akkor felõlem ezen a házi derbyn 6-0 is alázhatnak!😄 de jó lenen e gydöntetlen legalább

Cabell
Ja nekem is nagyon tetszik😄 Sebaj marad a BL😊

hát ez hihetetlen, az Arsenal ellen nem nyújtottak semmit, most meg ellenünk lõnek 2 gólt...
ráadásul nem is játszanak jól, hátul is csak favágóznak
mondjuk mi még náluk is rosszabbul játszunk

ki kell Ferginek vmit találni a szünetben, mert ez így nem lesz jó, a bajnoki címbe is kerülhet
3 gólt kell rúgni, nincs más lehetõség

Rash87
Eddig naon jó a meccs....Sztem második félidõt nem is nézem 😄

toysoldier
0-2

hátöööizé....

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Cabell
Senki nem nézi a meccset? Én nem tudom nézni csak a manutd.com-on követem az eseményeket...valaki elmondhatná mi történik...ahogy olvasom a koreográfia igencsak hasonlít a legutóbbi derbiére...nem hiszem el, hogy gólképtelenek vagyunk ellenük :@:@

Cabell
Így van, büntetni kell az õszi vereségért...sajnos ebben a szezonban nekünk nagyon kevés dolog jön össze, az Arsenal legutóbb 3-1 re verte a Cityt, és a mi meccsünkön is nagyjából annyinak kellett volna lenni a végeredménynek, a mutatott játék alapján is...de mégis 1-0 ra kikaptunk...és ha nem pártol mellõlünk el a szerencse akkor most nem az Arsenal vezetne 2 ponttal, hanem mi vezetnénk egyel mert 1-2 re kellett volna õket verni az Emiratesben. Ha bajnokok akarunk lenni, akkor most verni kell a Cityt!

ma meccs!
és ma sem láthatom 😞
Vissza kell vágni az õszi vereségért, és a müncheni katasztrófa áldozatai elõtt is csak gyõzelemmel lehet tisztelegni!!!
Glory MU!

ez az igazi!
hogy a legnagyobb rivális zászlója is ott fekszik a mieink mellett!
elismerésem<#eljen>