35611
-
#13757 ez a bajnokság már csak rajtunk múlik -
#13756 2-0 :D:D az szép.. -
#13755 srácok, a Boro nagyon kapirgálja nekünk a gesztenyét :) -
#13754 tetszett az inter elleni meccs. végre ronaldo is a régi formáját hozta és láttam a szemében azt a tüzet,a győzni akarást,amit tabaly nyáron elhagyott vhol
ja! a tattoo fasza
-
#13753 köszöntem -
#13752 old london -
#13751 betűtípus nevét megmondanád? -
#13750 azért azt nem árt figyelembe venni, hogy a Fulham az idén eddig minden sorozatot figyelembe véve egyszer kapott ki otthon, az idén kifejezetten izmos West Hamtől.
az Arsenalt elkapták, a Chelsea és a Liverpool pedig összesen 2 ponttal távozott tőlük. of course, we're Man United, de a Cottage-n mostanában nagyon nehéz nyerni.
érdekes csapat egyébként ez a Fulham, mert az idegenbeli formája meg egészen katasztrofális: otthon 27, idegenben 6 pontot szerzett (a Liverpool otthon 28-at, ezzel a Fulhamé a 3. legjobb hazai mérleg, természetesen ebben mi vagyunk a legjobbak, és az övék a 2. legrosszabb idegenbeli, csak a Stoke bírt kevesebb, összesen 3 pontot szerezni) -
#13749 Hát jah :P De ha a bajnokságból indulunk ki (3:0), meg ha azt vesszük hogy a Fulhamnak a nem túl jó Swansea ellen kellett újrajátszás akkor van esélyünk egy kiütésre,de szvsz sima továbbjutás. -
#13748 idegenben nem feltétlen... de szerintem is tovább fogunk jutni.
újrajátszás esetén meg tele lenne Fulhammel a tavaszunk... -
#13747 Könnyű meló.. -
#13746 Fulham az ellenfél az FA kupában. -
#13745 A tetkó jó.
Tetszik.
A következő meccshez odaírhatnád a Magyar idő szerinti kezdési időt és hogy adja-e valamelyik Magyar csatorna. -
#13744 azért magamat csak nem rakom többes számba... én csak egy vörös ördög vagyok ha nem haragszol :) -
#13743 vörös ördögök= Red DevilS az kimarad a végéről:P -
#13742 összedobtam egy ilyet, mint lehetséges tetkó.. vélemények?
-
#13741 Bayern 5 góllal nyert idegenbe a Sporting ellen :O -
#13740 ja és nagyon gondolkodom egy tetkón, az alkaromra menne, olyan betűtípussal mint a bannerban; "Red Devil" és az "I" betűje ugyanilyen ördög lenne.. meg is van rá a megfelelő emberem aki megcsinálja, nemsokára pénzhez is jutok (nem lenne drága, 5 rongyért megcsinálná), és még nyár előtt kellene, amíg hosszúujjú cuccokban járkálunk, mert egy ideig fóliával körbe kell tekerni miután megcsinálta.. és az nyáron rövidujjúban nem annyira nyerő...
1 hónapon belül meg akarom csináltatni :) -
#13739 meccsről meccsre javítgatom majd hogy minél szebb és egyben átláthatóbb legyen, de amúgy nekem nem folyik ki a szemem ettől a fekete-sötétkék kombótól most, az előzőre még tényleg rá lehett mondani hogy nehezen olvasható.
a baloldali részről kivettem az áttűnő meccsképet, oda inkább valami más megy majd, mondjuk alapinfók a klubról, eredmények v... nemtudom még gondolkodom rajta..
on: félek hogy az itthoni meccs 1-1 lesz.. könnyen elképzelhető eredmény, úgy érzem nem lesz szerencsénk
de ügye nem így lesz, és a szokásos végeredményünket hozzuk (1-0)?!.. -
#13738 Egyre jobb a banner, de így a csapatok nevét és a góllövőket olvasva kifolyik az ember szeme. -
#13737 Nah visszatértem kedvenc topicomba.
Tegnap nagyon jó meccset produkáltunk és simán nyerhettünk volna 1-2 góllal de azért az idegenben a 0-0 is jó eredmény. Az összeeszkábált védelmünk nagyon jól szuperált a félelmetescsatár kettős ellen. A MU legjobbja sztem Evra volt,az Inter-é Cesar meg Santon (nagyon nagyot játszott) Most lehet pihenni és az Old Traffordon a visszavágó nagyon érdekes lesz!
Barnabyka: Veled meg szeretnék kibékülni,mert múlt7végén beszóltam.Sorry!!!
Hajrá Manchester -
#13736 sokkal jobban játszottunk a vártnál.
Evra és Carrick játéka világklasszis volt, nagyon jól megfogtuk őket, 15 percet adtunk nekik a saját pályájukon. meglesz ez otthon.
(csak nem elég elhinni, meg is kell csinálni) -
#13735 ezért használok én CS2 őt :D -
#13734 Jaja,amugy télleg -
#13733 jó 5let...fasza lett szerintem csak annyi kéne rá ,h jobban legyen látható a csapatok neve bal oldalt. -
#13732 nem állandó :) -
#13731 ez az új Photoshop megőrjít... átírom lementem és csak utánna veszem észre hogy át se írta... grr.. lehet visszaváltok a régi 5.5-ösre..
na ezeket a frissítéseket innentől a házigazdának PÜ-be küldöm csak.. -
#13730 bal oldalt az akép állandó vagy mindig cseréled egy aktuálisra? -
#13729 hupsz télleg :) tottenham meccs után még alakítok rajta :)
javítva -
#13728 2004?:O:D...am. sztem ha azt átírod és a tabellán a csapatok neveinek színét megváltoztatod szép lenne nagyon. grat hozzá. -
#13727 José Mourinho annyira dühös volt a tegnapi, Manchester United elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés játékvezetőjére, hogy lefújás után az öltözőbe viharzott és nem rázott kezet kollégájával, Sir Alex Fergusonnal. A skót mester nem zökkent ki nyugalmából és tudatta: az Old Traffordon kivégzik az Intert. ennyi:D -
#13726 Elírtad a dátumot középen, egyébként egész jó :). Nekem egyedül a tabella nem tetszik :S Azzal alkothatnál valamit. -
#13725 Kirabolták Fletcheréket..
Megtámadtak 3 drukkert..
Szép kis este volt.. :S -
#13724 az új "eredményjelzőt" eléggé átszabtam. lehet véleményt alkotni hogy az előző felépítésű és stílusú jobb-e vagy ez..
bye -
#13723 vagy pedig megközelíti VDS remek,fantasztikus formáját .
Tipp a köv meccsre: 2-0 Berbatov,Ronaldo -
#13722 majdnem letudtam írni..
de Cesar is remek formában véd és ahogy mondta Magic "jó kapus ez tény, de nem jobb, mint Edwin MÉG,de lehet hogy pár év múlva már JC lesz a jobb -
#13721 Zárjuk sztem is,VDS jelenleg a legjobb de Caeser is jól védett meg szvsz
Amugy majd az old traffordon sztem kapnak ^^ -
#13720 zájuk le az Edwin vs Cesar vitát ott, hogy majd' 10 év van köztük, illetve Edwin javára egy halom egyéni és csapattal elért siker, kb 18 jelentősebb trófeával, kezdve a 4 holland bajnoki címtől, a 92' uefakupa győzelmen át az 1995ös (ezévben az év európai kapusa is lett) majd a tavalyi BL-címig és még sorolhatnánk..
hagyjuk a hasonlítgatást, mindkét kapus klasszis, Edwin egyenlőre sokkal eredményesebb pályafutással, és pont. -
#13719 hát nemtudom megmondom őszintén én nem nézem az mu meccseket, de Inter meccs alatt itt mondta a kommentátor hogy sokan a világ legjobb kapusának tartják. Bár szerintem kapusoknál nincs olyan hogy a legjobb, hanem azok között vannak. J. Cesarnak meg sokat köszönhet az Inter -
#13718 úgy legyen
nem lesz könnyű meccs, de ha otthon nem tudunk 1 góllal többet rúgni mint ők akkor nem is érdemeljük meg a továbbjutást