Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bassza meg én meg vmi másikon néztem ami kuva gyenge volt

mondjuk nem vagyunk vmi jók, jól játszik a lyon, akár x-re is hozhatják

football without ultras is nothing

toysoldier
tv nem adja?

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mor3llo
énis azon figyelem, tökéletes stream!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rash87
SopCast-on a Channel:22947esen elég szép képet adnak a meccsrõl😊

Glory, Glory Man. United!

John Cena
hát elsõ számú a MU de utána aliverpool ha véletlen kimerne esni

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Cabell
Hajrá Pool? Akkor lehet, hogy nem itt van a helyed?😉 Inkább írj az Angol foci szerelmeseinek topikba.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

John Cena
Per pill most nekem Hajrá Pool és MU

John Cena
azt az lessz mint tavaly uccsó 4legjobb csapt közül 3angol😛 tök jó lenne😄

STREAMEK majd itt 15:45tõl..

football without ultras is nothing

Cabell
Mi csak akkor találkozunk a Poollal, hogyha az Intert kiveri, aztán meg a Milan-Arsenal párharc gyõztesét. Azért ne kiabáljuk el...😊

Scholes18
Pool - Inter 2-0 ez nagyon jó hír mer így nagy esély van rá hogy egyik legnagyobb favorit esik ki és nekünk viszont megy a Pool ellen az utobbi idõben. 😊
Roma - Real 2-1 hasonló helyzet, bár ez még nincs annyira lefutva

Glory Glory Man United!!

John Cena
nani msot akkor be van fenyítveXD pedig csinált 1 kis showt😄

Scholes18
"pl. valakinek annyira nem tetszik a Nani show, és úgy lerúgja hogy az Nani karrierjébe kerülhet."
akkor szerintem meg biztos lehetsz abban hogy Rooney abban a pillanatban le fogja rúgni a drága Gilbertod fejét a testérõl úgyhogy többet fel nem kel.

Glory Glory Man United!!

Matthew Prosac
Kerlon is túlélte az eddigi fóka-trükkjeit, pedig õ is kapott rendesen vesetájékra. Mi nem aggódunk Nani miatt, de azért köszi hogy ti igen. Inkább arra koncentráljon tisztelt Wenger úr, hogy a focistái a labdára menjenek és ne a 'babára'. Gallas se a pályán dúvadkodjon ha valami nem jött össze aznap, hanem menjen haza aztán verje pitére az asszonyt..
további szép napot 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
Gilberto figyelmeztette a nálánál sokkal fiatalabb játékost, hogy ilyet ne nagyon csináljon, mert baj lehet belõle. pl. valakinek annyira nem tetszik a Nani show, és úgy lerúgja hogy az Nani karrierjébe kerülhet.
szóval az általad majomnak titulált Gilberto figyelmeztette Nanit, hogy ne csináljon ilyeneket, mert megbosszulhatja még magát. Ja, és Gilberto nem mondta, hogy tiltja ezt a szabály.

további szép napot😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

soma22
közvetiti valami a meccsünket?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Cabell
Mellesleg ezt idegenben nyilván nem csinálná meg, és szerintem egy 20 éves villámgyors srácnak pontosan ez az, amit csinálnia kell a saját közönsége elõtt 4-0nál😊
Hoyte meg egy mozgássérült, legyen ennyi öröme az életben, hogy megrúghatja Nanit...

Cabell
Jajj ez már komolyan mondom nevetséges...😄 Ennyi erõvel engem halálra idegesít, hogy az Arsenal már a kapusával is kényszerítõzik, bakker nem tiltja a szabály, hogy dekázgasson valaki...mellesleg asszem pont Gilberto volt az a majom aki Nani után botladozott a fûben, akkor inkább szerelje le, ne csak a hátát nézze...

John Cena
hogy jáccogason😄

Atti12
nekem tetszett 😛

John Cena
nb1.hu

Sir Alex Ferguson nem véletlenül pihentette több sztárját is az Arsenal elleni FA Kupa-mérkõzésen. Bár a pályán lévõk emlékezetes teljesítményt nyújtva 4-0-ra nyertek, Fergie ragaszkodik az elõzetes elképzeléseihez, és pályára küldi azokat, akik nem játszottak szombaton.
- Cristiano Ronaldót a padra akartam ültetni, de aztán kiderült, hogy nem érzi jól magát, így inkább a keretbõl is kimaradt - mondta a skót menedzser. - Õ is visszatér a Lyon ellen, ahogyan a tapasztalt játékosok, mint Ryan Giggs és Paul Scholes is, õk nagy hasznunkra lehetnek.

nb1.hu

Gilberto Silva figyelmeztette Luis Nanit, a Manchester United portugál szélsõjét, hogy ha nem mutat kellõ tiszteletet az ellenfelek iránt, könnyen bajba kerülhet. Az Arsenal középpályása mondandójának apropóját az adta, hogy a 21 esztendõs szélsõ a szombati FA Kupa-meccsen, 4-0-s manchesteri vezetésnél a fején táncoltatta a labdát, és dekázni kezdett, amitõl az egyébként is ideges Ágyúsok még jobban felkapták a vizet és több csúnya szabálytalansággal jelezték nemtetszésüket.
- Beszéltem vele és elmondtam neki, hogy ezt nem kellett volna tennie - mondta Gilberto Silva, Nani akcióira utalva. - Könnyen kaphat érte egy csúnya rúgást. Az mindenesetre fontos volt, hogy ne veszítsük el a fejünket, nehogy még valakit kiállítsanak a csapatból.

John Cena
ahaa köszi!

a Premiership elsõ két helyezettje alapból fõtáblás a BLben

ha jól tudom, akkor ez a Liga kupa esetén érvényes
a döntõsök közül vmelyik indulhat a BL selejtezõn (gondolom elsõ fordulóban már kell játszani)
ha a nyertes alapból kvalifikálta magát a BLbe, akkor a 2. is indulhat
de lehetséges, hogy csak intertotó kupás indulást eredményez

Scholes18
hát ez kész ilyen kevés Premiershipes csapat közül megint... Nah mostmár tényleg megérdemeljük az FA t ha õket is kiverjük 😄 nem baj Portsmouth csak legyûrjük õket tutira fõleg a Traffordon!

Glory Glory Man United!!

John Cena
nb1.hu (Sorsolás elött)

Wayne Rooney remek játékkal és egy góllal járult hozzá a Manchester United Arsenal elleni, 4-0-s gyõzelméhez. A Vörös Ördögök a sikerrel bejutottak az FA Kupa legjobb 8 csapata közé, és bár az elmúlt 10 kupapárharcukban mindannyiszor élvonalbeli ellenfelet kaptak, Rooney nem vágyik a változatosságra, sõt, a még életben lévõ csapatok közül a lehetõ legnagyobb falatra vágyik.
- A Chelsea-t szeretném - mondta Rooney. - Jó lenne, ha megkapnánk õket az Old Traffordon, és ha nyerünk, akkor már az elõdöntõben leszünk, nagy eséllyel a végsõ gyõzelemre.

John Cena
mert asszem ha Premiershipet pl meg nyeri a MU akkor asszem Fõtáblásan be került a BL-be

John Cena
Porsmouth LAzán verhetõ szerintem + 1/4hez hogy A Chelsea-t meg kapjuk ellenfélnek ha Porsmouthot legyõzzük és a Chelsea a Barnsley-t (És 1 kérdés a FA Kupát aki meg nyeri az még hova nyer "meghívást" úyg tudom vagy BL vagy UEFA selejtezõt vagy valamit ér)

Golyo69
Hát ez lol 😄 Faragó is mondta a meccsen hogy mi mindig premier ligás ellen felet kapunk 😄😄 és mi lett 😄😄

* Sheffield United (II.) vagy Middlesbrough-Cardiff City (II.)
* Manchester United-Portsmouth
* Bristol Rovers (III.)-West Bromwich Albion (II.)
* Barnsley (II.)-Chelsea

"A tavalyi döntõs Manchester United a hétvégén 4-0-ra gázolta le az Arsenalt, most ismét az élvonalból kapott ellenfelet, sorozatban tizenegyedszer az FA Kupában. A Portsmouth ellen háromszor nyert ebben a sorozatban, kétszer szenvedett vereséget, háromszor döntetlennel zárult a két együttes találkozója. Tavaly január 27-én a „vörös ördögök” 2-1-re múlták felül következõ ellenfelüket az FA Kupában."

GGMU

Atti12
én is így gondolkodok.

Cabell
Igen, ez szép hozzáállás, de nagyon nem szeretem az Arsenalt mint riválist a drukkereik miatt...valahogy kiver tõlük a víz😊

De ez tényleg szép hozzáállás, és örülök, hogy nem keresik a rossz kifogásokat mint eddig. Köszönet érte.

Scholes18
ez a helyes hozzállás azt kell mondanom a chelsea vel ellentétben az Arsenalt sokkal jobban szeretem mint riválist.

Glory Glory Man United!!

Gunnersboy
Arsenal topikba is elfogadták az eredményt, MUnak nagyon jo napja volt, nekünk nagyon szar, sajnos igy jött ki, majd legközelebb máshogy alakul (remélem) <#smile>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Scholes18
ott a pont.

Glory Glory Man United!!

Cabell
Krva nagyok voltunk!! Így kell õket elverni, a legutóbbit még hozták xre, ezt mrá nem😄

De meg sem merem nézni az Arsenal topikot, de a lehetséges kifogásokra itt vannak a válaszok.

A bíró nekünk fújt- Nem is volt mit befújni nekik, örülhettek ha átlépnék a felezõvonalat.

A kiállítás... - jogos volt, Ebué egy kiszámithatatlan játékos és elég sokat alattomoskodik, mellesleg már volt 3-0 az állás szóval édesmindegy.

Tartalékos csapat - A miénk nem volt elég tartalékos?

Az FA kupa nem számít... - Nekik semmi sem számít azon kívül amit õk nyernek meg😄

Scholes18
Nani Master at Work <#hawaii>

Nagszerû meccs volt, mikor 4-0 lett el se hittem hogy tényleg az Arseanal az ellenfél sokkal nehezebre számítottam. Glory MU 😄

Glory Glory Man United!!

gyemant04
http://www.youtube.com/watch?v=Dm4unXaoih0

Nani deka videó

... Mixed Martial Arts

nani deka linkje érdekelne mert zseniális volt alázás 😊

banok
Manchester United-Arsenal ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/133531

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rash87
Rendesen alázták az Arsenalt 😄😄 Ideje volt!

Glory, Glory Man. United!

ez a nagyarányú gyõzelem csak akkor ér igazán valamit, ha megnyerjük a kupát és megelõzzük a bajnokságban is õket (1. hely)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
Jaja Nani már a saját kapunk felé kezdett el dekázgatni a végén 😊). Hihetetlen mit csinált.

Golyo69
Nagyon grat a csapatnak 😄😄
Megmutattuk hogy ki a legjobb csapat Angliába!
Amit Nani csinált az állatság volt :😄😄

GGMU

Gunnersboy
grat, innentõl már jolenne ha az a csapat nyerné a kupát aki minket kiejtett -.-

[merthogy a bajnokság a mienk, többit meg leszarom<#idiota>]

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

most kicsit azért szégyen, h egy ilyen arsenal vezeti a tabállát<#fejvakaras>

nehezen viselik az alázást... xD

gyemant04
ááá aláznak a srácok nagyon jók!!!

... Mixed Martial Arts

kulabácsi
na majd hétfõn megnézem a meccset, fater elvileg felveszi 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kiállítás
szóval...
jó lenne a köv körben a chelseat kiütni 😄

ma összejön majdnem minden
jó napot fogtunk ki, az arsenal meg nagyon gyengét
régen játszottunk ilyen jól

banok
és elég enyhén fejezted ki magadat... 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/