Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát naon gyenge teljesítményt nyújtunk...
kulabácsi
bazz
ma sem látom a meccset, majd vki 1 összefoglalot plz 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

vezet a rovers :/
santa cruz

http://www.powerplaymanager.com/r57633

18.15kor kezdünk, tehát most
kezdõ: Kuszczak - Brown, Rio, Vida, Evra - Roni, Carrick, Scholes, Giggs - Tevez, Rooney

kulabácsi
mivel 6tól lesz a meccs nem valoszinû 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ffxi
Az 0-0 ott fenn ugye még nem igaz?

Fákjúal!

NeverwinterKING
talán azér bizonytalan mer még nem sokat játszott.bele kell jönnie...

\"You are fucking crazy people!\"

Cabell
Piquéval csak az az egy bajom, hogy picit lassú és nehézkes. Meg, hogy picit bizonytalan (Arsenal elleni meccs)

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

sajnálnám, ha Piqué elmenne, hisz õ lehet Rio utódja

Cabell
Az egyenlõre rejtély....Hargo úgy tûnik, hogy a Barca elleni elsõ meccset is kénytelen lesz kihagyni, míg Anderson talán már a Blackburn ellen is bevethetõ lesz. Vida azonban nagy visszatérõ, csakúgy, mint Nani. Piqué nagyon tehetséges, és remélem, nálunk marad, de egy Vida csak egy fán terem. És ez most pont ide hullajtott egy zseniális védõt😊

ffxi
Mi történt velük?

Fákjúal!

Cabell
Nos, akkor:

Vida és Nani ugye visszatér. Viszont Saha szezonjának vége, és Anderson és Owen is kihagyják a meccset holnap. Bosszantó...:\ A Barca ellen mondjuk nem ártana, ha visszatérnének...

ffxi
Megvan nekik a 3 pont 😞

Fákjúal!

John Cena
Everton 0-1 Chelsea 1 fél idõ na reméljük rugnak 1 vagy 2 góólt!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

DONGUBA
Ket brazil hatvedet igazoltunk braziliabol.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

John Cena
Úgy tudom C.Ronaldot úghy szerzõdtették le onnan jött az ötlet hogy volt valami Sporting-MU meccs asszem azt jött haza a csapat és a játékosok agyaltak rajta hogy "lekéne igazolni" úgy tudom meg kérték az edzõt azt ez lett én úgy tudom így volt

John Cena
Ezek kléberzonok???

John Cena
Ennek Roni feje van

Ennek meg Nani

John Cena
Nani és C.Roni az Sportingos volt úgy tudom

II Rocky II
azt tettem,vagy tévedek?lol....

24 - Exile -Nov.23

Matthew Prosac
omg rocky, szerintem kicsit tájékozódj..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

II Rocky II
lehet,de kettõ vkit igazolt a mu,jö lehet ugy keverem hogy ronaldo meg kleberson,ezek szerint hogy ki honnan azt nem vágtam tisztán 😄
de azt a ketõtt igazolta szinte egyszerre.és ronaldonak sikerült,míg klebersonnakl nem :S télleg õ most merre van amugy?

24 - Exile -Nov.23

tán robinho

II Rocky II
akkor mintkettõ a sportingba volt?vagy váárj....ki volt a santosba?most megkavartáél,de vki naon jo jatekos most manapság :S

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
ronaldo miért lett volna a santosban? sportingos volt.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
most jut eszmbe,jol emlékszem?
anno még a santosbol hozták ronaldot meg klebersont?
akkor nem is gondotlam hogy ien jo jatekos leesssz az a srác 😄 de vmi eszméletlen gyors volt(azt tünt fel) mostanság meg szép cseles passzokat is ad...stb..jo nahhh 😉

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ronaldo most a toppon van,persze hogy örülne neki bármely klub,szurkolo 😊) arsenalba játszana mijolenne má 😄
kár hogy nem jön 😊)

24 - Exile -Nov.23

John Cena
Roni marad😛

nb1.hu

Egy ideig még nem szeretné elhagyni a Manchester Unitedet, jelentette nemrégiben Cristiano Ronaldo. A Real Madrid így kénytelen lemondani a játékos nyári szerzõdtetésérõl, pedig a hírek szerint akár 125 millió eurót is megért volna nekik a sztár.
Pedrag Mijatovic, a Real sportigazgatója is elismeri, hogy ezen a "meccsen" bizony vereséget szenvedtek.
- Jelenleg lehetetlen megvásárolni Cristiano Ronaldót - így Mijatovic. - Természetesen nagyon szeretnénk, ha nálunk játszana, de a realitások talaján kell maradunk: ezt az átigazolást rengeteg körülmény nehezítené. Többen is azt mondták, hogy már tárgyaltam is Carlos Queirozzsal, de ez nem igaz.

John Cena
én is reménykedek

NeverwinterKING
én is remélem mer ahoz meg kell verni a chelsea-t 😄

II Rocky II
ja fõleg hogy idegenben is 1-1et tolta chelseaval..otthon sztem megverik 😄 megakarják elõzni a poolt-és remélem sikerül is nekik😊))

24 - Exile -Nov.23

NeverwinterKING
everton jól nyomja ebbe a szezonba. lehet MU nak jó lesz a végeredmény.

John Cena
Evertonba bízok + hazai pálya és remélem mefg a Blackburnbe jó nagyot csalódok!

John Cena
április 17., csütörtök

Everton-Chelsea

22.00

április 19., szombat

Arsenal-Reading
14.45

West Ham-Derby
17.00

Middlesbrough-Bolton
17.00

Fulham-Liverpool
17.00

Wigan-Tottenham
17.00

Blackburn-Manchester United
17.15

Atti12
jaja, csak ahoz nem így kell játszani mint az arsenal ellen :S Ennél sokkal jobbak tudunk lenni..

kulabácsi
az az 1 pont, az 2 😊

amúgy tényleg nem lesz egy könnyû meccs, de én bízom benne h pontokat tudunk rabolni tõlük, sztem egy x-re minimum jók vagyunk, de a gyõzelemre is ha olyan napot fog ki a csapat

II Rocky II
chelsea-mu irto kemény lessz
a chelsea otthon még veretlen,szvsz nem akarnak kikapni,na meg ha nyernek akkor 1 pont lessz az elõnyötök,ami azt jelenti hogy 3 meccsen 1szerhibázzatok és kész 😊nehéz lessz.de 1 ponttal a mu lessz a bajnok :S

24 - Exile -Nov.23

John Cena
😄 NB1.HU-n tele vannak MU-s hírekkel mai nap legalább 5 cikket másoltam be be másolom aleg újabbat is de már adok 1 honlapot is

nb1.hu

Sir Alex Ferguson még 2001-ben jelentette be, hogy 2002 tavaszán visszavonul, ám még ma is õ vezeti a Manchester Unitedet. A csapat korábbi támadója, Lou Macari szerint ez még akár évekig is így maradhat, hiszen Ferguson keze alatt egy roppant ígéretes csapat formálódik.
A 66 éves szakember már a 10. bajnoki elsõségére készül a csapattal, nemrégiben pedig azt nyilatkozta, hogy bár 22 évet töltött Manchesterben, ez a legerõsebb keret, amit valaha is az Old Traffordon edzett.
A korábbi United-kiválóság, Lou Macari szerint az õt követõ menedzsernek nagyon nehéz dolga lesz majd...
- Óriási kérdés, hogy mikor vonul vissza, szerintem csak évek múlva - mondta a Manchesterben 330 mérkõzésen pályára lépõ skót. - Amióta a MU alkalmazásába állt, minden nap 7.30-tól délután négyig dolgozott. Még ma is így csinálja, és szerintem ez annak a jele, hogy még sokáig kíván a klub élén dolgozni. Az azonban biztos, hogy az õt követõ vezetõnek nagyon nehéz dolga lesz, hiszen egy korszakos edzõ után kell helytállnia a csapattal!

John Cena
ez nem tûnik kamunak hát sanjálom:S:S olcsobért is meg vehetük volna ha "selejtes" 😛 (viccelt csak)

kulabácsi
hát ez nagyon jó :S

John Cena
nb1.hu

Owen Hargreaves ahhoz képest kevés lehetõséget kapott idén a Manchester Unitedben, hogy Sir Alex Ferguson egy évig mesterkedett azon, hogy megszerezze, és bizony komoly összeget, 17 millió fontot fizetett ki érte a Bayernnek. Most kiderült, hogy nem a teljesítménye miatt játszik keveset.
- Sajnos a térdem továbbra sem teljesen egészséges - nyilatkozta Hargreaves, aki csapata legjobbja volt a Roma elleni visszavágón, olyannyira, hogy a korábbi United-kedvenc Eric Cantona is megdicsérte. - A térdkalács alatt futó ínnal van a probléma, és ez sokkal bonyolultabb, mint egy törés: az csak beforr, és kész, de ezzel a problémával az orvosok szerint együtt kell élnem. Lehet, hogy meggyógyul, de nem tudni, hogy mikor: lehet, hogy néhány hónap, de lehet, hogy csak néhány év múlva...

John Cena
faszaaa

NeverwinterKING
hi
+fav

Öt évvel meghosszabbította jövõ nyáron lejáró szerzõdését Rio Ferdinand, a Manchester United 66-szoros angol válogatott labdarúgója.

"Az új megállapodás értelmében Rio 34 éves koráig lesz az MU játékosa, de valószínûleg nem ez volt az utolsó szerzõdéshosszabbítása" - nyilatkozta Pini Zahavi, a futballista ügynöke.

A 29 éves belsõ védõ - aki brit sajtóértesülések szerint heti 130 ezer fontot (több mint 40 millió forint) keres majd - 2002 júliusában 33 millió fontért igazolt a Leeds Unitedbõl a manchesteriekhez, ezzel a világ legdrágább játékosa lett ezen a poszton.

forrás: MTI

football without ultras is nothing

John Cena
Na NB1.hu-n meg ugrottka a MU-s féle hírek lássuk:

Vucsinics
A montenegrói támadó kiváló formában futballozik, csapata szombati, Udinese elleni bajnokiján is gólt szerzett. A játékost azonban csak félig birtokolja a Roma, játékjogának másik fele a Serie B-s Leccénél van. A hírek szerint a "Farkasok" a nyáron élnek opciós jogukkal a Leccénél lévõ játékjog megvásárlására, ám a másodosztályú csapat - különféle okokra hivatkozva - nem hajlandó az elõre kialkudott árért belemenni az üzletbe.
- A legjobbamat szeretném nyújtani a csapatban, egyelõre legyen ennyi elég - nyilatkozta szûkszavúan a csatár.
A Lecce talán azért kezdte emelni az árat, mert hozzájuk is eljuthattak a hírek, amelyek szerint a Manchester United és a Real Madrid is tervbe vette a roppant technikás csatár megvásárlását.

Gattuso

Újabb rangadót bukott a Milan,és a Juve elleni 2-3 után továbbra is veszélyben van a milánóiak jövõ évi BL-indulása. Szakértõk régóta hangoztatják, hogy a Milannál generációváltásra, új arcokra és fõleg fiatal, karrierjük csúcsa elõtt álló labdarúgókra lenne szükség (olyanokra például, mint Kaká vagy Pato).
Most úgy tûnik, a Milan vezetése is ezen az úton szeretne elindulni, a hírek szerint ugyanis eladnák Gennaro Gattusót. A romboló középpályás az idei szezonban meglehetõsen halovány volt, így távozása idõszerûvé vált.
Harminc évesen természetesen még nem érhet véget a pályafutása, és a hírek szerint Gattusót a Bayern München is szívesen megvásárolná, így akár Luca Tonival, válogatottbeli társával is együtt szerepelhetne.
Más források azonban úgy tudják, hogy Gattuso a Manchester Unitedhez is kerülhet, bár a játékos maga nem rajong túlzottan a "Vörös Ördögökért". A Newcastle és a Tottenham is szívesen leigazolná az olaszt, aki korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy visszavonulása elõtt szívesen kipróbálná magát az angol élvonalban is.

(annyira MU-s hír hogy csak megemlítik bár szerinttem egyik se kell most "nekünk" a manchesternek)

John Cena
nb1.hu

Sunderland és Giggs

A Sunderland a hírek szerint érdeklõdik Ryan Giggs, a Manchester United 34 éves szélsõje iránt. A csapat edzõje az a Roy Keane, akivel Giggs a "fél életét" végigfutballozta az Old Traffordon.
Keane szerint a walesi középpályás még most is képes a jó játékra, de nagy rutinjának is óriási hasznát vehetnék. Akadály lehet azonban a játékos magas fizetése: Giggs jelenleg 70 ezer fontot keres hetente Manchesterben, és erõsen kétséges, hogy a Sunderland ennek az összegnek egyáltalán a közelében tudna fizetést ajánlani.
A The People értesüléseit egyelõre egyik fél sem kívánta hivatalosan kommentálni.

John Cena
az uccsó 4 meccsünk mi lessz srácok? 4bõl csak tudumnk nyerni legalább 2-3at!!

kulabácsi
remélhetõleg akkor már nem lesz esélyük 😛

Rash87
Én az Arsenalt sokkal erõsebb ellenfélnek tartom,mint a Chelseat.
Most is megvertük õket,igaz 2 pontrúgás döntött,de akkor is😊
Chelseat simán kéne verni 😄

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
ha nem lenne chelsea elleni idegenbeli meccs, akkor már énis nyugodt szívvel dõlnék hátra a székemben.. így nem

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||