35611

• Monoton
    Heineken passziv reklamot lehet hanyagolni.
  • Atti12
    muszáj nyerniük a fiúknak, és szerintem ezt ők is tudják :) Úgyhogy nyerünk szerintem.
  • pilboy
    ja, az előző hsz-emmel arra akartam utalni, h nyerni kell, tehát odateszik magukat a srácok. és ha odatesszük magunkat, akkor nagy esélyesei vunk a meccsnek ;)
  • pilboy
    én személy szerint inkább a sunderlandre koncentrálnék (saf helyében is), mivel a bajnokságban több esélyünk van és az az elsődleges cél.
    portoban meg ki-ki meccs, nagyon nehéz, nem kell lemondani róla, de inkább a pl
  • Tyler1
    hát azért egy Sunderlandet verjünk már meg, még ha most a tartalékok jáccanak is. Ha vesztünk akk, esélyünk nem lesz a Porto ellen, mert morálban már igy is szint alatt vannak a fiúk!
  • John Cena
    én egy erősnek mondható 1gólos nyerésre tippelek 1-0 vagy 2-1
  • MR ME
    sztem nyerni fogunk, én mindenképp jó meccsre számítok végre, aztán majd kiderül
  • Barnabyka
    Ha reálisan gondolkoztok szerintetek mi lesz a sunderland meccs eredménye?
    Gondolok itt arra ,h a hétközi BL meccsre eléggé tartalékolni kell ha a csapat azt szeretné ,h ott legyen az elődöntőben. (csak azért kíváncsi mert tippmixen gondolkozik:)
  • John Cena
    SZOMBAT
    Liverpool-Blackburn 13.45
    Chelsea-Bolton 16.00
    Middlesbrough-Hull 16.00
    Portsmouth-WBA 16.00
    Sunderland-Manchester United 16.00
    Tottenham-West Ham 16.00
    Wigan-Arsenal 16.00
    Stoke-Newcastle 18.30

VASÁRNAP
    Aston Villa-Everton 15.00
    Manchester City-Fulham 17.10
  • Tyler1
    hát nem lenne rossz Rooney mellé most már egy igazi csatár! Tevez tulajdonképpen nullát mutatott a szezonban, és Berbanak sem ez a legjobb szezonja életében, de majd meglátjuk ki jön :)
  • Matthew Prosac
    Brit sajtóértesülések szerint jövőre Edin Dzeko veheti át Carlos Tevez helyét.

A legfrissebb pletykák szerint a Manchester United figyeli a Wolfsburg 12 millió £-ra becsült támadóját, ugyanis az angol bajnokcsapat a nyáron Carlos Tevez távozása esetén a bosnyák játékossal szeretné megerősíteni támadószekcióját.

Dzeko hét góllal vezeti a világbajnoki selejtezőkör góllövőlistáját, összesen pedig 17 meccsen 12 gól az átlaga Bosznia válogatottjában.

A Bundesligában szereplő gólgyáros teljesítményével a manchesterieken kívül már az Arsenal, a Portsmouth, a Birmingham, a Blackburn és a Sunderland figyelmét is felkeltette.
    forrás:www.manutdfanatics.hu

Gólerős a srác, de én még mindig Huntelaart siratom.. Mellesleg nagyon örülnék még mellette egy Van der Vaart-nak is, az öregedő Scholes utódjaként.
  • John Cena
    LOL Carricknek kb. panelház feeling:D
  • Tyler1
    Fergie a kis bajor kakukktojás xD
  • Atti12
    na jó.. nagymorcogva talán :)
  • MR ME
    az összesbe eltudnál mint sztem mindenki más is :D
  • Atti12
    *Rooneyéban. nehéz szó :D
  • Atti12
    hát én Rooneyban azért eltudnék éldegélni :D:D
  • MR ME
    Scoles milyen kis "falusias" :D

egyik se kéne....:|
  • Atti12
    A legdrágább manchesteri otthonok :)
  • Tyler1
    A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát.
  • Matthew Prosac
    .:link:.
    thx!
    ésakkor hova kell kopogtatnom a házigazda-jogokért?
  • pilboy
    remélem ezzel azért megtörik kicsit a pool is...
  • Rash87
    Szintén... régen is már felvetettem,olyan vegye át,aki sokszor itt van,de abból se lett semmi. Mondjuk nekem8,h banner frissül v. nem,de azért jobb lenne,ha mindig frissülne,nem 1-2 hét elteltével.
  • Tyler1
    én rád szavazok!
  • Monoton
    Addig ha belinkeled moditopikba vagy ide amit csináltál beteszem fejlécbe.
  • Matthew Prosac
    ha megszavazzátok akkor vállalom, úgyis elég sokszor vagyok itt
  • Monoton
    Jó kérdés :)
  • John Cena
    én meg sose figyelekXD nehari:D
  • Rash87
    Akk miért nem Te vagy a házigazda?
    Miért pont olyan az,aki 1 héten max 1* jön ide...
  • Matthew Prosac
    illetve nem is tegnap este, hanem tegnapelőtt este, rögtön Porto-meccs után. többet nem tudok tenni.
  • Matthew Prosac
    már tegnap este elküldtem az új banner linkjét a házigazdának... innentől kezdve rajta múlik... én már tegnap megcsináltam az update-et, mosom kezeim.
  • Fabio Capello
    Manchester United: 44.8 milliós vesztesége volt az anyacégnek

44.8 millió angol fontos veszteséget jelentett be a Manchester United labdarúgócsapatának anyavállalata, az amerikai tulajdonosok vezette Red Football Joint Venture Ltd. a 2008-as üzleti évre.
    A vállalat összes adóssága ezzel 649.4 millió fontra nőtt.

A cég üzleti eredménye – ebben nincsenek benne a hitelek kamatai, illetve a rendkívüli kiadások – viszont pozitív, elsősorban a United Bajnokok Ligája-győzelmének köszönhetően (80.4 millió font).
  • Tyler1
    nem kéne ezt a banner dolgot olyanra bízni aki időben frissíti????
  • Atti12
    muszáJ

Elnézést de erre allergiás vagyok :D
  • John Cena
    legalább ezt a Porto ellenit kéne behúzni! azt össszeszedni magunket rendesen szerintem ha a BL nem is lessz meg de a PL-t muszály lenne behúzni!
  • Magic Boy
    Tény a jelenlegi formánk nem a legjobb és a védelmünk is bizonytalan, de Rio Ferdinand és Berbatov visszatérésével sokat javul majd a helyzet.
    Szerintem igenis menjünk tovább.
    A Manchester United bárkit képes legyőzni és a csapat gyenge formája se tart örökké ahogy a Chelsea és a Barcelóna jó formája se.
    Na meg minden meccs más. Ha a Barcelónának vagy a Chelsanek is kidől 2-3 kulcsjátékosa ahogy nekünk akkor ők is megérzik akárcsak mi.
  • MR ME
    így van, Barca idén sztem megállíthatatlan, a bajnokságot viszont mindenképp be kéne húzni

azért bizakodó vagyok a szerdai meccset illetően
  • Rash87
    Pont ezt mondtam a Barca meccs félidejében havernak...
    Hogy nem lenne jó,ha kiesnénk,de vhol kicsit örülnék is nekik,s jobb is lenne,mert lehet hogy most továbbjutunk,de pl. ha ne talán összekerülünk a Barcával,nem lenne jó nézni,hogy mi is kapnánk vagy 4-5 gólt... Ami ilyen rossz védelemmel,meg csapat mentalitással,nagyon is benne van...Sőtt,több is sajnos.
  • Darthmushroom
    SAJNOS van benne valami!!:S:(
  • Tyler1
    hibátlan a játékuk az egész idény során! szóval nem mondok újdonságot ha azt mondom döntősök!