Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
eddig jó a meccs (Y)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

rvn
Eddig jók vagyunk!!!!!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Cabell
Szerintem Park helyére jön majd be.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

rvn
😄😄😄😄😄D😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Matthew Prosac
vezetünk vezetünk..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

John Cena
Van Der Sar geci 2x megfordult😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
ebbe van igassság!!

ezt a Park dolgot nemtom hova tenni komolyan...

ANDERSON-t!!!!!!!!
John Cena
Párk bazd megXD

II Rocky II
aztakurva...nagyon szép gól..puyol gólpassz XD
mikor scholeshoz ért a labda akkor már éreztem hogy bevágja..szép volt <#eljen> (de még nincs lefutva 😄ddd

24 - Exile -Nov.23

Cabell
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL SCHOOOLESSS!!!!!!!!!

JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
passatgt
😮OOOOOO

John Cena
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 1-0

passatgt
ronaldo vissza jobbra

Cabell
úGY tûnik itt ma a bíróval is meg kell majd küzeni:S:S:S:S:

John Cena
na nézem a meccset HAJRÁ MU!!! tök jó összes kedvenc csapatom vagy aPlayoffba avyg a Bajnokok ligájába van benne😄

Cabell
A nézõtér milyen csodálatos...és igen! Mi hiszünk bennetek fiúk!!

De drámai lettem..😄 Na, mostantól pub: MU - Barca

passatgt
most legalább nem ilyen fasság felállás lesz remélem

eeeh úgy néz ki naon hivatalos volt az összeállítás:S

rooney,vidics...nincs
Cabell
Hát Pilu, a kezdõt látva félhetsz is..:S😄

Matthew Prosac
más esélyünk nincs..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
nyerni kell nincs mese

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hu de félek...
Glory MU!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Azért tétmeccsen nyugodtan a kispadra exportálhatnák. Valamint én is bízom benne, hogy kivételesen fontos meccsen nem bunkerfoci+kontra, mert az nem fekszik a srácoknak.

kulabácsi
mert mindenhova kell egy kis kínai inport :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Park....<#falbav>
komolyan nem értem,h MIT,MÉRT,MÉRT ÕÕ?!
Manchester United:
Van der Sar, Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, Evra, 0'Shea, Ronaldo, Scholes, Anderson, Hargreaves, Carrick, Giggs, Park, Fletcher, Rooney, Tevez, Kuszczak, Pique, Welbeck.

Barcelona:
Valdés, Pinto, Puyol, Thuram, Milito, Silvinho, Abidal, Zambrotta, Deco, Touré Yayá, Gudjohnsen, Edmilson, Xavi, Iniesta, Bojan, Etoo, Messi, Henry.
Atti12
én már kész vok XD már elmondtam 2 misét, popcorn készítésre kész. Remélem Fergie nem most akar újítgatni azt megverjük a Barcát 😊

Glory MU!

hmmm mindenki be van xarva?😊
ÉNIS!

Bízom a csapqatban,h vmit azért összehoz hazai pályán!
GO MU
Sajnos ezzel egyetértek. Bármennyire örültem akkor, 99 egy hatalmas mák volt =) Ma nem kéne kockáztatni ilyennel.

Zenszkij
Vidicre sokkal nagyobb szükség van, Rooney az utóbbi idõben nem mutat semmit se. Jó a Chelsea ellen volt egy gólja, de ennyi, észre se lehetett venni a pályán. Ferguson meg megint egy tetvedék taktikával fogja a pályára küldeni a csapatot, a 99-es bl döntõt is sikerült majdnem elbuknia pedig mindent megtett érte, emlékeztek Giggset és Beckhamet megcserélte. Tavaly is a Milán ellen idegenben...Hagyhatná a mester ezeket a zseniális próbálgatásait a Wigan meg a Fulham szintû csapatok ellen. Holnap az alap 4-4-2 kell. Semmi 4-5-1, meg Rooney a védelemben vagy a szélen, felejtsük már el, játszunk úgy ahogy mindig is szoktunk, normálisan. Sajnos viszont biztos vagyok benne, hogy Fergie megint összekotyvaszt valami marhaságot és elõhúzza a fekete nyulat a kalapból...pfff

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Cabell
Naggyon helyes😊

Vidic és Rooney ott lehet a kezdõben!

Sir Alex Fergusson szerint minden esély megvan rá, hogy a sérült duo játszhasson a Barcelona elleni visszavágón.

Wayne és Nemanja a Chelsea elleni rangadón sérültek meg, Rooneynak kiújult a csípõsérülése, Vidic pedig arcsérülést szenvedett egy Drogbával való ütközés során.

Sir Alex Fergusson tudja milyen fontosak, ezért bõségesen biztosít idõt ahhoz, hogy felépüljenek, bár jelenleg semmi sem biztos.

Ez egy fontos mérkõzés lesz, szóval minden lehetõséget meg kell ragadni, hogy felépüljenek. "Ez nehéz ügy. Mindketten felépülhetnek de semmi sem biztos száz százalékig." - mondta Fergusson.

Néhányan kételkednek abban, hogy a hátralévõ három vagy négy mérkõzés mindegyikét hozni tudja a United. A legutóbbi három mérkõzésen csak döntetlent ért el az alakulat, ebben a sérültek és a pihentetett játékosok is közrejátszottak.

Sir Alex Fergusson azonban teljesen bízik a csapatban még a kritikák ellenére is.

A rotáció bevált, mely arra volt hivatott, hogy frissen tartsa a játékosokat, viszont a rajongók szerint a gyengébb szereplésnek a játékról játékra való változás volt az oka.
De Fergie száz százalékig bízik a csapat minden egyes tagjában: "Bízok ezekben a játékosokban. Boldog menedzser vagyok, hogy ilyen jó játékosaim vannak." - mondta.
Cabell
Vida és Rooney játéka is erõsen kétséges...:S:S Úgy látszik, ezt a sérüléshullámot nem ússzuk meg...:S:S:S

Ismétlés a tudás anyja 😊

Old Joshua
Tök ugyanaz a kettõ nem? Vagy csak én vagyok vaksi : )Off vége

Azért gratuláljunk C Ronaldónak

"Cristiano Ronaldót, a Manchester United támadóját választották meg a jelenlegi idény legjobbjának az Angliában játszó profi labdarúgók. A hivatásos futballisták szervezetének (PFA) szavazásán egymás után másodszor került az élre a portugál játékos. Cristiano Ronaldo eddig 38 gól szerzett a szezonban."

Gratula innen is : )

Cabell
Hát igen, jól jellemzi a tavalyi és az idei szezon közötti különbséget, hogy ott rengetegen voltak az év csapatában tõlünk...

Matthew Prosac
ON

2007 után ismét Cristiano Ronaldo gyõzött az angol hivatásos labdarúgók szervezetének (PFA) éves szavazásán, így a zseniális portugál lett újfent az év játékosa. Cesc Fabregas kapta a legjobb fiatalnak járó díjat, három Manchester United és négy Arsenal-játékos került az év csapatába.

Ronaldo nem vett részt a díjkiosztón, hisz csapatával készül a Barcelona elleni BL-elõdöntõ visszavágójára, de átvehette a kupát Sir Alex Fergusontól.

„Nagy motiváció ez a díj arra, hogy még keményebben dolgozzak, és még jobb legyek. Annak az elismerése, hogy valóban jól játszottam, és a csapatot is megfelelõen tudtam segíteni. A díj az egész csapaté, az õ segítségük nélkül nem kaphattam volna meg” – nyilatkozta a támadó.

Ronaldo elárulta, õ maga Emmanuel Adebayorra szavazott a választáson.

„Úgy hiszem, õ is remek szezont tudhat maga mögött, ezért kapta meg a voksomat. De több játékos van még, aki kitûnõen játszott, csak Torrest vagy Fabregast említeném. Azért azt hiszem, megérdemeltem a díjat” – mosolygott.

A manchesteri támadó Fernando Torrest, Steven Gerrardot, Cesc Fabregast, Emmanuel Adebayort és David Jamest elõzte meg a szavazáson.

Az év fiatal játékosának járó trófeát nem tudta megvédeni Ronaldo, ezt most az arsenalos Cesc Fabregas vihette haza. A remek idényt produkáló középpályásnak Micah Richards, Gabriel Agbonlahor, Ashley Young és Fernando Torres voltak a vetélytársai.

„Nagyon büszke vagyok a hatalmas presztízsû díjra, és én is a csapattársaimnak szeretném ajánlani, hisz óriási szerepük van a jó játékomban” – nyilatkozta Fabregas.

Megszavazták az év csapatait is: a Premier League legjobbjai közé négy Arsenal- és három MU-játékos került, két Liverpool-, egy Portsmouth- és egy Aston Villa-spíler mellett:

James (Portsmouth)–Sagna (Arsenal), R. Ferdinand (MU), Vidics (MU), Clichy (Arsenal)– C. Ronaldo (MU), Gerrard (Liverpool), Fabregas (Arsenal), A. Young (Aston Villa)–Adebayor (Arsenal), F. Torres (Liverpool)

John Cena

ezek avideók tök szarok😄

passatgt
ma még csak kétszer volt

Atti12
ezért kaptok valami pontot vagy mivan itt? :|

Rolka
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#falbav>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

annabella2
Láttátok már ezt itt ? ajánlom figyelmetekbe, nekem bejön...

katakpult
Remélem felépülnek a hnap meccsig,mind2en kellenek majd naon!
láttátok tévében uj nike reklámot?MU játékosok viszik benne a primet létszámban😊 Rooney,Tevez,C.Roni is benne van, 1etlen gondom ezzel h az a kocsog wenger van a legelején😞
video

balljuggler
Wayne Rooney és Vidics is kihagyta a Manchester United hétfõi edzését.

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

kulabácsi
én bízom benne h fergi tudja mit csinál, és ez az utóbbi 2 meccs inkább egy kis pihentetésrõl szólt, én úgy vettem észre h most nagyon a bl gyõzelemre hajt, és akár a bajnokságot is feladná érte, holnap remélem h egy gyors kezdéssel már az elején vezetést szerzünk és utána már ésszel játszunk és megszerezzük a továbbjutást

kalaposkan
Sziasztok.
Ronaldot eddig nem tartottam nagyra, de ezután már becsülöm: http://href.hu/x/5hio (video)

az ilyen szpemszarokat töröljükmár plíz

kedden remélem nem egy felforgatott csapattal állunk ki, c. ronaldo elöl a darálóban nem olyan hasznos, ez kiderült az utóbbi 2 meccsen.

football without ultras is nothing

Legend Killer
League-el...

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!