35611

• MR ME
    lol
  • giornalista
    hát, ilyen pici csapatok ellen... :( normál esetben mi sem botlanánk, de megint olyan érzésem van, hogy örülni fogunk az 1 pontnak is a végén.
    tippem: 1-1... és őszintén szólva ez még egy optimistább, mert nagyon borúlátó vagyok ma.
  • Matthew Prosac
    4-0 a Pool meccs, valahogy nem tudnak megbotlani a bajnokságban..
  • giornalista
    BBC.
  • Matthew Prosac
    ez a hülyeség honnan lett szedve? :)
  • giornalista
    Man Utd: Foster, Neville, Evans, Vidic, O'Shea, Park, Carrick, Scholes, Rooney, Berbatov, Tevez.

Subs: Kuszczak, Evra, Ronaldo, Anderson, Giggs, Nani, Macheda.

hát ez a kezdő picit beteg :)
  • MR ME
    nagyon helyes :D
  • banok
    kiderült mégis a MU meccset adja az ES2. A Hajdú B. most mondta.
  • MR ME
    streamek itt
  • MR ME
    akkor marad a stream :|
  • balljuggler
    baxhatom mert melozom és otthon jupící van szal buktam.....
  • Matthew Prosac
    Torres, 2-0, 34. perc
    Amúgy a Chelsea meccset adja ma az Eurosport2
  • PatBate
    hátja:O
  • balljuggler
    honnan hova tette????
  • balljuggler
    cseppet belehúzott a srác....szerdán ellenünk a 6. percben...most az 5.-ben....ugy látszik ő 10 perces játékos.....
  • Darthmushroom
    ma a MU meccset közivettiti a eu2???
  • PatBate
    fú torres hatalmas gólt lőtt
  • Tyler1
    azért ez még nem a végleges, de kiváncsi leszek!

Ferdinand szerencsére már játszani fog a Porto ellen :D
  • Matthew Prosac
    '5 Liverpool - Blackburn 1-0 (Torres)
  • MR ME
    :)

érdekes védelem lesz megint sajnos :/
  • Matthew Prosac
    sérültek: Johnny Evans, Dimitar Berbatov, Wes Brown, Anderson, Owen Hargreaves, Rio Ferdinand, Rafael

nem volt kezdvem belenyúlni photoshoppal a képbe...
  • MR ME
    evans sérűlt nem?
  • Matthew Prosac
  • John Cena
    rooney Anderson lesz az öreg:P:D
  • Matthew Prosac
    Most őt akarjuk megszerezni: Douglas Costa
    18 éves brazil srácról van szó, a Grémióban játszik és az új Ronaldinho-nak titulálják ((jajde utálom ha valakit az új-xy-nak neveznek)). Állítólag a Villareal már 8M euróért vinni akarta, de annyiért nem adta a brazil klub. Érdeklődik még rajtunk kívül az Inter, a Real Madrid és a Liverpool is érte, de az ügynöke azt nyilatkozta hogy "loves the Premier League" . Mivel van portugál útlevele is, ezért a munkavállalási papírokkal sem lenne probléma.

Igazából nem vagyok oda a gyönyörtől. Nem szeretném ha előbb-utóbb azt kezdenénk csinálni mint az Arsenal. Ha a Fergie-bébik generációjának utolsó tagjai is kiöregszenek, akkor lesz itt egy borzasztóan fiatal garnitúránk, amihez még fiatalabb játékosokat veszünk, az pedig nem 'egészséges'. Kellenek a nagyöregek, a tapasztalt rókák, de ki lesz itt öreg 3-4 év múlva?
  • giornalista
    na igen... de igazából most már nagyon nem hibázhatunk. hiába van még az elmaradt meccsünk, félek, hogy ha elénk kerül a Liverpool, nem fogjuk visszaelőzni őket. nézzétek meg a sorsolásukat, ők már nem nagyon fognak pontot veszíteni, miközben mi még játszunk az Arsenallal meg a Spursszel is...
  • Matthew Prosac
    itt olvashatod.. egyelőre maximálisan bejöttek a jóslatok, ezek szerint ma 1-1et játszunk, aminek nagyon nem örülnék, de... cáfoljanak rám a fiúk!
    a következő 2 meccsünket életbevágóan fontos lenne megnyernünk. a szezon meccsei -.- (sztem nem túlzok, és én nem is szoktam ilyen címkékkel dobálózni, ill ráaggatni minden második meccsre)
  • PatBate
    főnök, szted menny lesz a hétvégi meccs?
  • Tyler1
    akk ezt ünnepeljük meg egy szombati győzlemmel :D
  • Atti12
    üdv főnök :D
  • MR ME
  • PatBate
    lécci add át nekem!:)
  • Matthew Prosac
    No, én lettem az új házigazda, thx a modiknak (is)!
  • MR ME
    látom ti már leírtátok a csapatot :D
  • ribot
    Szerintem is 0-0 a reális!
  • Cabell
    sztem a 0-0 a leg reálisabb.. olyan típusu meccsre számitok mint a stoke elleni idegenbeli, ott ugye a végén carlitos megmentett minket.
  • penészthozópára
    amúgy szerintem Fülöp megint nagyokat fog védeni, nehéz lesz. Remélem azért, hogy nyerünk és egy 0-2 tökéletes lenne.
  • penészthozópára
    bocs, ha kérdezte már valaki vagy említettétek, de valamelyik csatorna adja a meccset? :\
  • MR ME
    az biztos h nem lesz
  • Cabell
    reális tippem 0-0.