35611
-
#14806 Nem mondtam hogy nem volt jogos, csak ha én ott ülök és az a dolgom hogy közvetítsek akkor nem fogom magam 35 percen át ismételni, hogy de így húzzák az időt, úgy sétálnak lassan a labdáért...
Ez nem közvetítés, ez sírás -
#14805 Elég szánalmas volt mikor tényleg volt 1-1 nagyobb helyzet... s semmit nem mondott...de még utána se 1 percig...az ilyenek azt se tudják,milyen rendezvényen vannak:D -
#14804 Hajdú B se a régi már, de még mindig jobb, mint a nagy átlag. Mondjuk unalmas mérkőzésen (semleges nézőként) nehéz is jól közvetíteni. Próbált izgalmat csinálni abból, hogy vajon mikor kap giggs egy sárgát időhúzásért :D -
Dean Winchester #14803 azért igaza volt tényleg milyen lassan végezték el a bedobást,a szögletet...
szóval igaza volt,rég sárgát kellett volan adni időhúzás miatt! -
#14802 Tény hogy elég unalmasan vezeti,de ez kb a kommentátorok 80%-ára sajnos igaz... S azt nem hiszem el,hogy nem lenne jelentkező ilyen posztra:) Mert amiket csinálnak,meg ahogy közvetítik az néha már szánalmas. Néha van olyan,hogy 5 percenként megse szólalnak... -
#14801 Pontosan ugyanez járt a fejemben, csodálkoztam is hogy senki nem írta le :)
Nagyon jó volt hallgatni 35percen át, hogy mennyire tördeljük a játékot és hogyan húzzuk az időt. Komolyan van olyan ember aki nem tud ilyen szinten közvetíteni? Ennyi erővel a takarítónőt is beültethetnék a közvetítőszékbe -
bobama #14800 Milyen szar volt már a kommentátor szerdán. Ezaz Egri Viktor vagy kicsoda.
Olyan elfogult volt végig (a MU ellen), tényleg felidegesített.
Hajdu B sztem sokkal jobb kommentátor, remélem ő közvetíti az Arsenal ellenit. -
#14799 Nekem is tetszett a játék helyenként. Sokkal kevesebb labdát adtunk el, mint az előző pár meccsen. Ronaldo gólja nagyon komoly volt. Én se hittem el először, hogy bent van, de bement és ez a lényeg:) Végig magabiztosnak éreztem a srácokat. Amúgy ha jól tudom az Inter elleni 2-0-s siker óta most először játszott együtt Rio és Vida a védelemben és megint nem kaptunk gólt. :) -
bree11 #14798 Sziasztok! lenne egy olyan kérdésem, hogy itt Pesten nincs egy manchester united szurkolói kocsma? -
pilboy #14797 nagyon nagy gól volt
először fel sem fogtam, h bement :)
a 2. félidőben a focit csúfoltuk :( persze örülök az eredménynek, de nem lettem volna tegnap a portói és semleges szurkolók helyében
még így is mi voltunk veszélyesebbek
nehéz munka volt, de behúztuk, ez a lényeg
arsenal sem lesz könnyebb -
rumkola #14796 ilyen gólt bazmeg.....
elképesztő a gyerek -
#14795 Behúztuk és a csapat csak annyit adott ki magából amit nagyon muszáj volt.
A bíró viszont nem gyengén befújta nekünk a hazai pályát Portugáliában. -
#14794 Na, hát én elégedett vagyok, bár minden percet végigizgultam...a 2. félidőben bután magunkra húztuk az ellenfelet, pedig a középpályánkkal simán támadhattunk volna, ehelyett hagytuk, hogy percekig csak passzolgassanak a térfelünkön.
A játék nekem ma tetszett, főleg az első félidőben, remélem, hogy ez valami újnak a kezdete (bár személy szerint inkább azt remélem, hogy valami réginek a kezdete, és végre megint a régi MU-t láthatjuk.) -
#14793 Aki esetleg nem látta volna a meccset itt olvashat róla és megnézheti a gólt is. (Az Arsenaléval egyetemben) -
#14792 jóó volt -
#14791 jah :D
am megint 3 angol csapat a 4 között... -
#14790 Úgy is világválság van, legalább nem kell messzire menni -
#14789 na fiúk, április 29-én találkozunk -
#14788 azért nem ilyen játékot vártam, ha ezt a Porto csinálta volna ellenünk, akk most kiutaztam volna és fejbeb*szom mind1iket! na de lényeg a lényeg elődöntősök vagyunk!!!! :) -
#14787 akár könnyebb dolgunk is lehet mint most
(bár nemtom mire képes az arsenal mostanában...) -
#14786 nehéz szülés volt. de megvan! Arsenal - Manchester United BL-elődöntő!!! -
#14785 ejj de csúnya focit játszottunk a 2. félidőben, de a lényeg a továbbjutás -
#14784 Glory MU! Nehéz volt de megvan :) -
#14783 Van der Sar, huhh :O -
#14782 Mostmár húzzuk ki valahogy :S -
#14781 jöhet Macheda :) -
#14780 Berbának kezd eldurrani az agya :S Bár nem csodálom amennyit ma kapott.. -
#14779 ezaz, zuhog az eső, brit időjárási viszonyok, talán segít nekünk! -
#14778 na igen :D
de az biztos h nagyon kemény 2. félidő lesz, a portó nyomni fog keményen, remélhetőleg gyorsan be tudunk varrni kontrából még1et és akkor kicsit meg lehet nyugodni -
#14777 én a 3-3-al is elégedett lennék :) -
#14776 más választás nincs...mármint ami pozitív lenne:) -
#14775 még 1 gól kéne, de érzésem szerint most benne van a játékunkba h megverjük ezt a portót -
#14774 még kell 1 góóól! -
#14773 lehetett volna 2 is ha Vidic kicsit jobban ér a labdához! -
#14772 jó ez a 0-1, csak veszélyes. félidő. szusszanjunk. -
#14771 óóóóóóóóóó Vidic.. :OOOO -
#14770 már most félek hogy Vidic a kiállítás sorsára jut a második félidőben. -
#14769 Lucho-nak jobbulást, de nem bánom hogy kiszállt mára... -
#14768 gyönyörű gól, eddig jól állunk
van egy olyan érzésem berba nem fogja végig bírni ezt a darát amit kap -
#14767 hihetetlen sok labdát eladunk. Ez megbosszulhatja magát :S