Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
de Sport 1-2 adásain most nem látom keresem hogy van de nem találoM:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ott volt a crystal - bristol meccs is 😊

asszem mind1ik ott volt

John Cena
jaa thx csak a Watford - Hull-t láttam sport egyen asszem

gondolom amin a többi volt 😊

John Cena
srácok PL-be fel jutást Britstol City - Hull City nem tudjátok melyik adón lessz?

John Cena
nb1.hu

Patrice Evra játszott már Bajnokok Ligája-döntõt: a francia balbekk tagja volt a 2004-es Monacónak, amely nem talált ellenszert a Porto kontrajátékára Gelsenkirchenben, és nagyon sima, 3-0-s vereséget szenvedett. A szenegáli születésû futballista most a Manchester United játékosaként próbálkozhat újra.
- Akkor egy Fiattal mentem a döntõre, most egy Ferrarival érkezek - viccelõdött Evra -, de jól is kell vezetnem azt a Ferrarit. Nem akarok ismét vesztesként távozni pályafutásom egyik legnagyobb mérkõzésérõl. Amikor a Unitedhez igazoltam, nem azért tettem, hogy eljussak a BL-döntõbe, hanem hogy meg is nyerjem. Ez a célom mitsem változott.

Atti12
nagyon helyes 😊

Rio Ferdinand aláírta új 5 éves szerzõdését

Ferdinand aláírta új szerzõdését, ami 2013-ig, majdnem 35 éves koráig az Old Trafford-hoz köti.

Ferdinand 2002 nyarán csatlakozott a Vörösökhöz a Leeds-tõl.

"Ez egy fanatsztikus klub és boldog vagyok, hogy aláírhatok egy új szerzõdést" - mondta Rio csütörtökön.

"Hatalmas megtiszteltetés, hogy ennek a trófeákat nyerõ csapatnak a tagja lehetek és részesedhetek a sikerekben és meggyõzõdésem, hogy a következõ szezonokban is sikeresek leszünk. Szeretném megköszönni a menedzsernek, az edzõi személyzetnek, a játékosoknak és a szurkolóknak a sok támogatást amióta ide kerültem"

Sir Alex Ferguson boldog volt, hogy biztosította egyik fontos játékosának a jövõjét a klubnál.

"Riónak kiemelkedõ szerepe volt ebben a szezonban a védekezésben, mondta Ferguson, aki hozzátette, hogy a 29 éves játékos lehet a jövõbeli rendszeres kapitány"
sapkafej
nem kell ide már senki!

György

kulabácsi
nemtudtam h milyen rendezvény ez, meg mi lesz ott....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kösz az infot.
ha heinekenes rendezvény akk kétlem h beengednek piával,de ha van sör akk minek vinni?csak nem lesz olyan drága...
Minek vinni piát, ez heinekenes cucc, nem? Lesz ott dögivel😛😄
kulabácsi
és piát lehet e vinni? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

biztosan lesz hely a leláton ha korán érkezel,ha + nem akk hozd azt a széket😊
hi all
valaki +tudná mondani h a jövö 7en a margit-szigeti bl közvetitésre lehet ülõhelyet szerezni,v ez ugy mûködik h mindenki viszi magával a horgászszékét?
elõre is köszi😊
De én azt olvastam most h barcánál pénz szûkében állnak ezért nem lesz nagytakaritás nyáron,tehát itt a lehetõség licitálni alvesre,bár gondolom h cselszi is beszállna,de csak van annyi esze a brazilnak h az MU-t választaná😊 mondjuk én 1elõre nem tok arrol h 1általán harcba szálltunk vna érte😞
Alves necces lesz mert már több lap szerint biztos az átigazolása a Barcelona-ba

Hello.Mu fanok.
Lehet h még korai de mit gondoltak nyári átigazolásokrol?
Sztem ha 1ütt marad az egész csapat akk már biztos h jövöre is hasonloan sikeres szezonunk lehet,viszont én azért igazolnék jobbhátvédet.Gary kiörexik,ráadásul sérülékeny,brown pedig nem igazi jobb hátvéd,ugyh én szivesen látnék a csapatban 1Daniel alvest...
Magic Boy
Én is nagyon örülök neki és addig maradjanak is amíg Keano az edõjük. <#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

John Cena
Nem tudom hogy vagytok vele de örülök hogy a Sunderland fent maradt az elsõ osztályba vagy 3-4éve fel jutnak vissza esnek fel vissza ti hogy vagytok ezzel??

Magic Boy
Egyáltalán nem baj, hogy kiegészítek sõt örülök neki.
Ebbõl is látszik, hogy 2 olyan csapat búcsúzott akiknek a PL-ben lenne a helye.

kulabácsi
ok bye

Sziasztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
katt!!
Sajnos azt az Evertonba is mondta. =)

Helyes meglátás viszont 1-2 emberrel kiegészíteném a PL-es embereket akiket szivesen látnék jövõre is,ha nem baj (h kiegészítem)^^

Reading: Kevin Doyle és Ibrahima Sonko
B.City: Sajnálatam a kiesésüket hiszen remek játékosok alkotják a keretet,és bennt kellett volna maradniuk!PL: Mauro Zarate fiatal játékos Tevez utódnak hívják és nagyon tehetséges,Sebastian Larsson 1értelmûen jobb klubba való a svéd válogatott középpályás,Cameron Jerome is nagyon fiatal és még elõtte áll a jövõ sztem meg állná a helyét 1 nagyobb klubba (Spurs,Everton). Õkkel egészíteném ki.

John Cena
Akkor õ jó ember😊 mióta Bekem elment õ lett a kedvencem azt idõvel C.Roni is

Atti12
Rooney megmondta hogy õ itt akar maradni egész pályafutása alatt.

John Cena
Szerintem Realtól is Már undorító csak sztárokat vesz saját nevelése is jók de nekik más csapatból a top sztárok kellenek.. C.Ronaldo nem csodálkoznék ha Ronaldinhot is meg vennék akkor lassan már a Rooney is kell nekik stb. szerintem szánalmas

Cabell
Teljesen igazad van, de sajnos tartanunk kell az Arsenal topikban kialakult trendhez, úgyhogy:

Házigazda, moderálást kérek!!

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kulabácsi
csak nem fog elmenni ha van esze, mert sztem azt mindenki tudja h ez a csapat még pár évig hozni fogja a sikereket

minimize
elnézést, hogy közbeszólok, de szerintem lényegében "kivásárolnák" a szerzõdésébõl, mert arról szó volt, hogy nagyon "drága" megtartani 2014-ig, ez az összeg lényegében kifizetné.

No one can stop Death!

Matthew Prosac
én már 100ról hallottam

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
vicces 😊 Multkor még nem 120 millát adtak volna érte? :S Vagy ezt csak álmodtam? 😄

😄

Cabell
Ott általában csak akkor írják meg ezeket, mikor már majdnem biztos, hogy igaz.

nb1.hu

nemértem minek rágódtok ilyen hírportálokon?

Cabell

A Real Madrid ismét megpróbálja megszerezni a Manchester Unitedtõl Cristiano Ronaldót. A portugál szélsõrõl korábban már lemondott a spanyol bajnok, ám most újult erõvel vetették magukat utána.
Spanyol jelentések szerint a Blancók jövõre magasabb tévés bevétellel számolhatnak, így reálissá vált, hogy 80 millió eurót ajánljanak a zseniért. Ronaldo fizetése évi 13 millió euró a Unitednél, jelenlegi szerzõdése csak 2014-ben jár majd le.
- Nem szeretnék olyan ígéreteket tenni, amelyeket esetleg nem tudnék betartani - mondta Ramón Calderón, a Real elnöke -, de mi vagyunk a világ leggazdagabb klubja!
Megválasztásakor Calderon egyébként megígérte, hogy olyan klasszisokat csábít majd a spanyol fõvárosba, mint Kaká vagy Ronaldo, ám eddig erre nem került sor...

nb1.hu

Ezen már komolyan mondom, csak nevetni tudok..😄😄😄 Ha ez igaz, akkor ez már tényleg sok, (mármint nem a pénz😄) hanem, hogy nem bírja eljuttatni az agyáig senki, hogy nem eladó ez a srác?!

9csöves9
elötte meg Schalkei és Juventusi

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

volt

John Cena
James McFadden az asszem Evertoni volt

Magic Boy
Na akkor pár gondolat:
A kiesõkrõl:
Derby:
Egyértelmû volt a kiesésük és mivel szerintem szétszedik õket így egyhamar vissza se jutnak.
Szívesen látnám jövõre is a PL-ben:
David Jones, Emanuel Villa.
Szívesen látnám nálunk:
Ilyen nincs.

Birmingham City:
Sajnálom õket és ha együtt tudják tartani a csapat magját akkor 1-2 jó igazolással visszajuthatnak.
James McFadden, Mikael Forssell, Stephen Kelly, Stuart Pernaby, David Murpy, Oliver Kapo, Fabrice Muamba, Doyle Colin.
Szívesen látnám nálunk:
Ilyen nincs.

Reading:
Számomra nagy meglepetés a Kiesésük. Inkább a Fulham esett volna ki, mint õk. Rájuk is igaz, hogy, ha a csapat magja marad akkor 1-2 jó igazolással visszajuthatnak jövõre.
Emerse Faé, Jem Karacan, Scott Golbourne, Mikkel Anderson, Henry James, Leroy Lita, Liam Rosenior, Andre Bikey, Adam Federici, Bobby Convey.

A Csapatunk megerõsítése:
Kapus: Van bõven akkor is, ha Edvinnel esetleg valami történik vagy elmegy.
Szélsõvédõk: Itt is van bõven rutinos és tehetséges védõ is.
Középsõvédõk: A kezdõ nagyon jó és ott van Piqué és Evans is, de ésn erre a posztra szívesen venném, ha jönne Anton Ferdinand vagy Micah Richards persze csak akkor, ha nem kerülnek túl sokba.
Védekezõ középpálya: Itt is jók vagyunk.
Középsõ középpálya: Itt is jók vagyunk, de hírbe hozták velünk a Walesi 17 éves Aaron Ramsey-t és én örülnék, ha tényleg jönne.
Szélsõ középpálya: Itt is nagyon jók vagyunk.
Támadósor: Jók vagyunk, de én nem lennék szomorú, ha Saha menne és jönne helyette egy kevésbé sérülékeny fiatalabb (max 27) csatár, mert akkor lenne 3 megbízható csatárunk (remélem Tevezt sikerül leigazolnunk végleg) és egy csomó fiatal tehetségünk.

Ahogy látható én elégedett vagyok a csapattal és csak pár fiatalt igazolnék és max 1-2 olyan fiatalt aki jobb, mint az aki jelenleg azon a poszton kezdõ játékos.

Ha gondoljátok ti is írjátok le a hasonló gondolataitokat és beszéljünk róluk.

Magic Boy
Owen Ára állítólag 7 milló font, de õ is eléggé sérülékeny.

John Cena
nb1.hu Mu csatár kell

Sokak szerint a Manchester United kerete majdnem teljes, kizárólag csatárposzton "vékony a jég". A kapusposzton Van der Saar, Kusczak és a roppant tehetséges Foster szerepel, a védelem jobboldalán O'Shea, Brown, Simpson és a veterán Neville is szerepeltethetõ, balra Evra és Silvestre tehetõ, középen Pique, Ferdinand és Vidic vehetõ számításba. Középpályán szenved csak igazán a bõség zavarában Ferguson: szélre és középre is rengeteg embere van (Park, Giggs, Ronaldo, Nani a szélekre, Carrick, Scholes, Anderson és Hargreaves középre).
Egyedül csatárposzton szorul erõsítésre a keret, Rooney és Tevez ugyanis önmagában kevés egy 50-60 meccses évadhoz. Saha olyan sokat sérült, hogy komolyan nem lehet számításba venni.
Ferguson is tisztában van ezzel és meg is ígérte, hogy vásárol majd egy csatárt a nyáron. A sajtó rengeteg névvel dobálózik. Owen, Huntelaar, Berbatov, Fabiano, hogy csak a"keringõ" állandó résztvevõit említsük...
- Vásárolunk egy csatárt - ismerte el Ferguson. - Tevez és Rooney mellett szükségünk lesz még egy tapasztalt támadóra.

Ha M.Owenre gondolnak szerintem leigazolhatnánk😄

A Chelsea megegyezett a Porto együttesével a portugál válogatott jobbhátvéd, José Bosingwa átigazolásáról. A Kékek 16,2 millió fontot fizetnek a játékosért.

Cabell
Az biztos, nagyon jó, magabiztos védõk teremnek arrafele, fõleg szélsõhátvédek. Csak azon csodálkozom, hogy itt van Queiroz, aki jó kapcsolatot ápol a portugál csapatokkal, ráadásul Fergie még olyan ajnározóan nyilatkozott errõl a srácról, mégsem ide jön...:S

Matthew Prosac
franciaországban kéne még körbenézni

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
Bsingwa a Chelsea-é lesz. Ez már komolyan mondom vicc, mintha csak azt figyelnék ott, hogy kit akarunk mi megvenni....de Ferguson ha nem az érzelmeire hallgatna, akkor talán még esély is volna rá, hogy nyáron érkezzen ide valaki, (mondjuk Richards) de attól tartok, hogy Neville marad, vagy Wes Brown...

passatgt
pihen bl-re

Cabell
Mostmár csak a BL döntõt kell hozni. Anderson meg valami nagyon rossz fát tehetett a tûzre, hogy már 3 tétmeccsen nem lépett pályára egyáltalán...

passatgt
1. Manchester United 38 27 6 5 80-22 +58 87
2. Chelsea 38 25 10 3 65-26 +39 85
3. Arsenal 38 24 11 3 73-31 +42 83
4. Liverpool 38 21 13 4 67-28 +39 76
5. Everton 38 19 8 11 54-33 +21 65
6. Aston Villa 38 16 12 10 71-51 +20 60
7. Blackburn Rovers 38 15 13 10 50-48 +2 58
8. Portsmouth 38 16 9 13 48-40 +8 57
9. Manchester City 38 15 10 13 45-53 -8 55
10. West Ham United 38 13 10 15 42-49 -7 49