Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
asszem mind1ik ott volt
Patrice Evra játszott már Bajnokok Ligája-döntõt: a francia balbekk tagja volt a 2004-es Monacónak, amely nem talált ellenszert a Porto kontrajátékára Gelsenkirchenben, és nagyon sima, 3-0-s vereséget szenvedett. A szenegáli születésû futballista most a Manchester United játékosaként próbálkozhat újra.
- Akkor egy Fiattal mentem a döntõre, most egy Ferrarival érkezek - viccelõdött Evra -, de jól is kell vezetnem azt a Ferrarit. Nem akarok ismét vesztesként távozni pályafutásom egyik legnagyobb mérkõzésérõl. Amikor a Unitedhez igazoltam, nem azért tettem, hogy eljussak a BL-döntõbe, hanem hogy meg is nyerjem. Ez a célom mitsem változott.
Ferdinand aláírta új szerzõdését, ami 2013-ig, majdnem 35 éves koráig az Old Trafford-hoz köti.
Ferdinand 2002 nyarán csatlakozott a Vörösökhöz a Leeds-tõl.
"Ez egy fanatsztikus klub és boldog vagyok, hogy aláírhatok egy új szerzõdést" - mondta Rio csütörtökön.
"Hatalmas megtiszteltetés, hogy ennek a trófeákat nyerõ csapatnak a tagja lehetek és részesedhetek a sikerekben és meggyõzõdésem, hogy a következõ szezonokban is sikeresek leszünk. Szeretném megköszönni a menedzsernek, az edzõi személyzetnek, a játékosoknak és a szurkolóknak a sok támogatást amióta ide kerültem"
Sir Alex Ferguson boldog volt, hogy biztosította egyik fontos játékosának a jövõjét a klubnál.
"Riónak kiemelkedõ szerepe volt ebben a szezonban a védekezésben, mondta Ferguson, aki hozzátette, hogy a 29 éves játékos lehet a jövõbeli rendszeres kapitány"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ha heinekenes rendezvény akk kétlem h beengednek piával,de ha van sör akk minek vinni?csak nem lesz olyan drága...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
valaki +tudná mondani h a jövö 7en a margit-szigeti bl közvetitésre lehet ülõhelyet szerezni,v ez ugy mûködik h mindenki viszi magával a horgászszékét?
elõre is köszi😊
Lehet h még korai de mit gondoltak nyári átigazolásokrol?
Sztem ha 1ütt marad az egész csapat akk már biztos h jövöre is hasonloan sikeres szezonunk lehet,viszont én azért igazolnék jobbhátvédet.Gary kiörexik,ráadásul sérülékeny,brown pedig nem igazi jobb hátvéd,ugyh én szivesen látnék a csapatban 1Daniel alvest...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ebbõl is látszik, hogy 2 olyan csapat búcsúzott akiknek a PL-ben lenne a helye.
katt!!
Reading: Kevin Doyle és Ibrahima Sonko
B.City: Sajnálatam a kiesésüket hiszen remek játékosok alkotják a keretet,és bennt kellett volna maradniuk!PL: Mauro Zarate fiatal játékos Tevez utódnak hívják és nagyon tehetséges,Sebastian Larsson 1értelmûen jobb klubba való a svéd válogatott középpályás,Cameron Jerome is nagyon fiatal és még elõtte áll a jövõ sztem meg állná a helyét 1 nagyobb klubba (Spurs,Everton). Õkkel egészíteném ki.
Házigazda, moderálást kérek!!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
No one can stop Death!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nemértem minek rágódtok ilyen hírportálokon?
A Real Madrid ismét megpróbálja megszerezni a Manchester Unitedtõl Cristiano Ronaldót. A portugál szélsõrõl korábban már lemondott a spanyol bajnok, ám most újult erõvel vetették magukat utána.
Spanyol jelentések szerint a Blancók jövõre magasabb tévés bevétellel számolhatnak, így reálissá vált, hogy 80 millió eurót ajánljanak a zseniért. Ronaldo fizetése évi 13 millió euró a Unitednél, jelenlegi szerzõdése csak 2014-ben jár majd le.
- Nem szeretnék olyan ígéreteket tenni, amelyeket esetleg nem tudnék betartani - mondta Ramón Calderón, a Real elnöke -, de mi vagyunk a világ leggazdagabb klubja!
Megválasztásakor Calderon egyébként megígérte, hogy olyan klasszisokat csábít majd a spanyol fõvárosba, mint Kaká vagy Ronaldo, ám eddig erre nem került sor...
nb1.hu
Ezen már komolyan mondom, csak nevetni tudok..😄😄😄 Ha ez igaz, akkor ez már tényleg sok, (mármint nem a pénz😄) hanem, hogy nem bírja eljuttatni az agyáig senki, hogy nem eladó ez a srác?!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A kiesõkrõl:
Derby:
Egyértelmû volt a kiesésük és mivel szerintem szétszedik õket így egyhamar vissza se jutnak.
Szívesen látnám jövõre is a PL-ben:
David Jones, Emanuel Villa.
Szívesen látnám nálunk:
Ilyen nincs.
Birmingham City:
Sajnálom õket és ha együtt tudják tartani a csapat magját akkor 1-2 jó igazolással visszajuthatnak.
James McFadden, Mikael Forssell, Stephen Kelly, Stuart Pernaby, David Murpy, Oliver Kapo, Fabrice Muamba, Doyle Colin.
Szívesen látnám nálunk:
Ilyen nincs.
Reading:
Számomra nagy meglepetés a Kiesésük. Inkább a Fulham esett volna ki, mint õk. Rájuk is igaz, hogy, ha a csapat magja marad akkor 1-2 jó igazolással visszajuthatnak jövõre.
Emerse Faé, Jem Karacan, Scott Golbourne, Mikkel Anderson, Henry James, Leroy Lita, Liam Rosenior, Andre Bikey, Adam Federici, Bobby Convey.
A Csapatunk megerõsítése:
Kapus: Van bõven akkor is, ha Edvinnel esetleg valami történik vagy elmegy.
Szélsõvédõk: Itt is van bõven rutinos és tehetséges védõ is.
Középsõvédõk: A kezdõ nagyon jó és ott van Piqué és Evans is, de ésn erre a posztra szívesen venném, ha jönne Anton Ferdinand vagy Micah Richards persze csak akkor, ha nem kerülnek túl sokba.
Védekezõ középpálya: Itt is jók vagyunk.
Középsõ középpálya: Itt is jók vagyunk, de hírbe hozták velünk a Walesi 17 éves Aaron Ramsey-t és én örülnék, ha tényleg jönne.
Szélsõ középpálya: Itt is nagyon jók vagyunk.
Támadósor: Jók vagyunk, de én nem lennék szomorú, ha Saha menne és jönne helyette egy kevésbé sérülékeny fiatalabb (max 27) csatár, mert akkor lenne 3 megbízható csatárunk (remélem Tevezt sikerül leigazolnunk végleg) és egy csomó fiatal tehetségünk.
Ahogy látható én elégedett vagyok a csapattal és csak pár fiatalt igazolnék és max 1-2 olyan fiatalt aki jobb, mint az aki jelenleg azon a poszton kezdõ játékos.
Ha gondoljátok ti is írjátok le a hasonló gondolataitokat és beszéljünk róluk.
Sokak szerint a Manchester United kerete majdnem teljes, kizárólag csatárposzton "vékony a jég". A kapusposzton Van der Saar, Kusczak és a roppant tehetséges Foster szerepel, a védelem jobboldalán O'Shea, Brown, Simpson és a veterán Neville is szerepeltethetõ, balra Evra és Silvestre tehetõ, középen Pique, Ferdinand és Vidic vehetõ számításba. Középpályán szenved csak igazán a bõség zavarában Ferguson: szélre és középre is rengeteg embere van (Park, Giggs, Ronaldo, Nani a szélekre, Carrick, Scholes, Anderson és Hargreaves középre).
Egyedül csatárposzton szorul erõsítésre a keret, Rooney és Tevez ugyanis önmagában kevés egy 50-60 meccses évadhoz. Saha olyan sokat sérült, hogy komolyan nem lehet számításba venni.
Ferguson is tisztában van ezzel és meg is ígérte, hogy vásárol majd egy csatárt a nyáron. A sajtó rengeteg névvel dobálózik. Owen, Huntelaar, Berbatov, Fabiano, hogy csak a"keringõ" állandó résztvevõit említsük...
- Vásárolunk egy csatárt - ismerte el Ferguson. - Tevez és Rooney mellett szükségünk lesz még egy tapasztalt támadóra.
Ha M.Owenre gondolnak szerintem leigazolhatnánk😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
2. Chelsea 38 25 10 3 65-26 +39 85
3. Arsenal 38 24 11 3 73-31 +42 83
4. Liverpool 38 21 13 4 67-28 +39 76
5. Everton 38 19 8 11 54-33 +21 65
6. Aston Villa 38 16 12 10 71-51 +20 60
7. Blackburn Rovers 38 15 13 10 50-48 +2 58
8. Portsmouth 38 16 9 13 48-40 +8 57
9. Manchester City 38 15 10 13 45-53 -8 55
10. West Ham United 38 13 10 15 42-49 -7 49
11. Tottenham Hotspur 38 11 13 14 66-61 +5 46