35611

• Atti12
    igen, ez így van.
  • MR ME
    nem azzal hagyta cserben h kihagyta, hanem azzal ahogyan kihagyta, mert ha pl rúg egy felső kapufát aszondom oké, de az h kb legurítja a kapusnak...
  • Atti12
    Talán ezek után jobban fog hajtani.
  • MR ME
    és akkor mi van? minden meccs más, attól még jobb csak az MU, összeségében még mindig mi vezetjük a bajnokságot, tavaly a ligakupát szarták el, minden mást megnyertek, idén az FA kupát szarták el, viszont ligakupa megvan, bl-ben még ottvagyunk, a bajnokságot vezetjük....
  • Dean Winchester
    épp erről irtam az előbb :D hogy a bajnokságban az a másképp kinéző kezdő sem bírt velük...
  • dzso83
    ez a jó hozzáállás... ahelyett hogy itt bűnbakokat próbálnak egyesek keresni, lehet inkább a szezon további részére koncentrálni... bajnokság, BL... ha Fergusonéknak elsőszámú prioritás ez lett volna akkor picit másképp nézett volna ki a kezdőcsapat... ezen lehet kicsit gondolkodni Berba bűnbakká kikiáltása helyett...
  • penészthozópára
    Fel a fejjel, hétközben bajnokit játszunk..
  • Dean Winchester
    höhö egy mu szintű csapatnak a b-sorának is kb helytkéne h álljon énszerintem...(helytállt igaz mert döntetlenre kihúzta,itt arra céloztam volna,hogy kb a b = a :D)
    az everton nem véletlenül ment túl a liverpoolon is!
    Na meg azért ne vicceljmár a bajnokságban a legerősebbb kerettel sem bírtatok velük...idegneben 1-1 otthon igaz 1-0 de csak egy bünetővel.
    =)
  • SzakYy
    Kicsit megvédem Berbatovot. Igaz, hogy alapból is flegma és ma erre rá is fáztunk, de azért shevahoz meg keanehez hasonlítani ezt a szezonját...
    Bajnokságban a harmadik legjobb góllövő a csapatból: CR 15, Rooney 9, Berbatov 8 gólos. A gólpasszokat nézve az összes játékos közül második 9 gólpasszal. Akkor a Bl-ben 442 perc alatt lőtt 4 gólt, míg Rooney is 4et rúgott, de ő 708 perc alatt. Igaz itt nincs gólpassza. És az is igaz, hogy még nem játszik úgy mint a Spurs-ben játszott, de azt mondani, hogy nem csinált semmit egész évben...
  • John Cena
    30 millát kibasztunk az ablakon..:S
  • pilboy
    fogalmazzunk úgy, h nem berba éve ez... (bár nem láttam a meccset, meg a tizit sem)
    a köv idényben, ha nem hozza a tavalyi formáját, akkor adjuk el inkább
  • Cabell
    bölcs...
  • Oziris666
    Ja,hát ezt Ferguson papa eltaktikázta csöppet...
    Amugy is minek nektek annyi kupa:)
  • Cabell
    azért azt is vedd figyelembe h ezzel a kezdő 11el mi voltunk a gyengébb csapat:)
  • Tyler1
    azt ne mond h téged nem idegesít????????????????????????????????
  • Luna73
    Ebben igazad van, de a flegmaság miatt ment szerintem benne fel a pumpa!
  • Oziris666
    Jah akkora üzlet volt mint Seva:D
    Ritka gyenge meccs volt,mostanában nagyon olaszosan játszotok...
  • Luna73
    Az öreg remélem kiosztja!
  • Matthew Prosac
    ezért ez már kicsit túlzás, moderáld magad!
  • Tyler1
    remélem h megütik Berbát...de úgy h fel se keljen!!!!!!!!
  • Luna73
    Remélem én is ,h megütik a Chelseat!
  • Cabell
    ennyit szenvedni a nagy büdös lófaszért...hol volt az 1ik legjobb 11es rugó Tevez? Berbatov meg elmehet a faszomba ezzel a lófasz 11essel...
  • John Cena
    heh... kb. úgy szívtunk Berbával mint Liverpool Robbie K.-el XD lol..
  • Atti12
    legalább erőt vitt volna bele... dehát szószerint odagúrította...
  • MR ME
    flegma az az egész ember
  • Rash87
    Rendesen lefőttek... Berbatov meg h lőhet ilyen flegmán egy 11est... nem értem.
  • Luna73
    Mi a faszt csinált Berbatov????
  • Tyler1
    remélem Berba marad a kispadon most már!!! semmit nem csinált még az évben!
  • John Cena
    Everton akkor legalább bassza meg a Chelseat
  • Atti12
    Hát ez ennyi volt... Berba.... szánalmas volt ennél rosszabbul nem is lehetett volna lőni :S
  • toysoldier
    hát ez fasza volt...
  • MR ME
    na nembaj, bl és bajnokság még meglehet
  • Matthew Prosac
    nem nyerhetjük meg mindig a 11-es párbajokat.. töredelmesen bevallom hogy a 11es rúgások előtt feltettem 1000et az Evertonra, mert ... #14838 -.-
  • Golyo69
    fredinand ...nc
  • Golyo69
    berba bazdmeg..hogy lehet így kőni egy 11est....
  • MR ME
    ennyi volt
  • Matthew Prosac
    remek, Ferdinand is out..
  • John Cena
    áh:S:S:S
  • soma22
    a fasznak játszott ma berba...komolyan többet ártott mint amennyit használt...
  • John Cena
    de szar.... Berbatov ááá..