Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
meghaltam, beszartam, behugyoztam, elélveztem, minden megvolt.
97 óta vagyok MU-fanatikus és 2 BL gyõzelmet sikerült megélnem, azt hiszem nem lehetek eléggé hálás a fiúknak hogy ezt megérhettem.
GLORY GLORY MAN UNITED, hosszú lesz az éjszakám még.
RESPECT for BOTH TEAM, ESPECIALLY for MAGICAL MANCHESTER UNITED! <#worship>#worship>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Még annyit, hogy sok semleges ismerõsöm lett most Chelsea szimpatizáns, és sok, nagyon sok a hiszti, innen is onnan is😄
De a legkevésbé sem érdekel. Még annyira sem😊 Most nem.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
C. Ronaldo....
ANNYIRA tudtam,h kifogja hagyni a 11egyest...
Elbaszta.MEGINT!
Nem tudom,h ez a flegmaság vagy nagy képûségnek tudható be.Ha szcsétlen terry<#szomoru1>#szomoru1>(naon sajnálja)nem csúszik el akkor csúnyán buktuk volna az egészet RONI miatt és pedig csak egy 11est kellet volna berúgnia nem megint túlcifrázni...Aszem akkor csúnyán megzuhant volna és meglett volna "bélyegezve"...
A hisztiket meg a feldobásokat...most mellõzném..
DE!
Neki köszönhetjük az elsõ gólt és 1álltalán MINDENT,h eddig eljutott a csapat és megnyertünk mindent!
(azért a 11esei tüskék maradnak a szemembe)

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
mi a faszom az a cselzii???
anglia és európa trónján <#worship>#worship>
football without ultras is nothing
Beidézném az ottani válaszom:
És ezt ennek a topiknak a fele kurvára megkérdõjelezi a másik fele pedig kurvára leszarja.
bb
elvakult vagy -.-
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Rúúúni meg ugrált ott mint egy majom ,de a meccsen meg nem csinált semmit a pofázáson kivül 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ISTENEM
KÖSZÖNÖM!!!!!!!
<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kojiro ergo sum.
elsehiszem...GLORY MU!
... Mixed Martial Arts
http://gaborszantai.co.uk/
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
de...megvaaaan 😄jupiii<#worship>#worship><#taps>#taps><#law>#law>