Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cabell
Amirõl itt szó van, az az, hogy a szerencse mindvégig a Chelsea-vel volt a BL-ben, a mai meccs rendes játékidejének utolsó 10, illetve a hosszabbítás 30 percét leszámítva.

Egészen addig viszont igen.

Az, hogy az egyik legkönnyebb sorsolással meneteltek egész az elõdöntõig, ahol még az elsõ meccset elbaszta sikeresen Riise, önmagában szerencsés, az, hogy a visszavágón az idei BL szezon elsõ olyan meccsét tudták produkálni, ahol ténylegesen jobbak voltak az ellenfélnél, derék, de nem egetrengetõ.

De még így is a Pool jutott volna tovább, ha nincs a balhátvéd kiváló megmozdulása...

Itt mindenki azt mondja, hogy a bíró nekünk fújt. Kétségtelen, egy szögletet itt befújt, ott meg egyet nem.

Ennyi.

És akkor nyilván a Chelsea a világ leg pechesebb csapata, mert rúgtak 2 kapufát.

Erre annyit tudok mondani, hogy éppen annyira voltak szerencsétlenek akkor, mint amennyire szerencsések voltak akkor, amikor nem kaptak 2-3 gólt az elsõ félidõben, meg akkor, amikor ehelyett õk rúgtak egy nagyon szerencsés gólt.

A tizi párbajt õk vesztették el, ergo: nem volt szerencséjük. Ezt nem ironizálás nélkül mondom, ez tényleg így van. Aki büntetõ párbajt veszít, annak ezzel a tudattal együtt kell élni.

Itt a kapus egy hihetetlen rutinos valaki, aki az összes büntetõnél (talán egynél nem) érezte az irányt. Ott a kapus egy fiatal, világklasszis kapus, aki még nem élt meg annyi hasonló szitut.

Azt gondolom, hogy itt akárki nyert volna, a másik csapat mindenképp elmondhatta volna, hogy "pedig a lábunkban volt a gyõzelem".

Itt most a Chelsea mondhatja ezt így el, mert két kapufát is lõttek, és akkor az a három centi választotta õket el a gyõzelemtõl.

Mi az elején hagytunk ki két ziccert, ha azok bemennek, nem lett volna se hosszabbítás, se tizipárbaj.

A második félidõben tényleg jobban irányítottak, de ez most nem jött össze. Mármint az, hogy könnyû sorsolással, és nem kevés mázlival bejutnak a döntõbe, hogy aztán ott (nagyjából elõször) tényleg, igazán jó teljesítményt nyújtva megverjék azt, aki talán a legnehezebb sorsolással jutott idáig.

Nem lehet mindig így nyerni😊

Glory Glory Man United!

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Forza Italia
Grat a csapatnak. Chelsea szurkolóknak meg annyit h az elsõ félidõben már a mu eldönthette volna a meccset. Ha 4-1 el mennek a szünetre egy szót se szólhattak volna. Na meg a chelsea szokásos gól. Na de mindegy MU A BL GYÕZTES ÉS EZ ÍGY A HELYES. MEGÉRDEMELTEN SZEREZTÉK MEG A KUPÁT

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

John Cena
ott a pont!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Zenszkij
Amúgy meg a mi lett volna ha.. Kit érdekel kinek mi a véleménye...BAJNOKOK LETTÜNK ÉS BL GYÕZTESEK. Ez a lényeg!!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Hagyjuk már LOL mert megcsúszott, még jó hogy nem lettél bíró mert már kinyírtak volna. Amúgy meg bunda ugyanmár, az a bunda, hogy 11esekkel éppen nyertünk. Aki erre azt mondja bunda az hülye...

Matthew Prosac
Ahaaam! <#heureka>

"Unlike a direct free kick, an offence punishable by an indirect free kick does not result in a penalty kick when it occurs in the penalty area, rather it continues to be taken as an indirect free kick."

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Közvetett szabadrúgás jár az ellenfél javára, ha egy játékos a a játékvezetõ véleménye szerint

1) veszélyesen játszik
2)akadályozza az ellenfél mozgását
3) gátolja a kapust abban, hogy a kezében tartott labdától megszabaduljon
4) lesen volt
5) bármilyen más, a szabályban elõzõleg nem említett szabálytalanságot követ el, amelynél a játékot meg kell állítani figyelmeztetés vagy kiállítás céljából.

Közvetett szabadrúgás jár az ellenfél javára akkor is, ha a kapus a saját büntetõterületén elköveti a következõ négy szabálytalanság valamelyikét:

1) hat másodpercnél tovább tartja kezében a labdát, mielõtt birtokából kiengedné;
2) a labda korábbi birtoklása után ismét kézzel érinti, mielõtt más játékos érintette volna (a labda pattogtatása nem számít);
3) kézzel érinti a labdát, amit csapattársa szándékosan hozzárúgott (hazaadás)
4) kézzel érinti a labdát, ami közvetlenül csapattársa bedobásából jutott hozzá

Most akkor én nem értek vmit?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

icepick16
barátom. te a hazaadásra gondolsz. na azért jár közvetett

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Matthew Prosac
én máshogy vágom

Rockynhooo
egyébiránt az MU tervez valakit leigazolni? vagy valami pletyka volt már esetleg?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

HunnernesKonge
Sok sikert nektek jövõre. Ligakupát nyerhettek, megengedjük <#idiota> (csakvicc. tényleg sok sikert)
icepick16
és azt vágod, hogy veszélyes játékért a 16oson belül 11es jár, nem pedig közvetett?

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Jagumo
GRAT!!! jómeccsvolt az leszámítva hogy vesztett a chelsea 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Matthew Prosac
azt vágod hogy veszélyes játékért közvetett szabadrúgás jár ügye? és hogy ez mit jelent, és hogy ez mennyire van szinkronban azzal hogy te miket fújkodnál és hova..

Rockynhooo
Belletti is lõtt tizit... na mind1..

icepick16
hát, mivel kibillent az egyensúlyból, a labdát már esélye sem volt irányítani, valamint veszélyes játék is volt, én lehet h befújtam volna

Matthew Prosac
hagyjuk már a bíráskodást, unalmas!
ez a bl döntõ azon múlt hogy a Chelseanek nem volt szerencséje, lõtt 3 kapufát, a 11es párbajokban is mikor Terry megcsúszott kapufára rúgta, de kifelé pattant. ennyi. volt meccslabdája a Chelseanek nem húzta be, mi igen.

[közben leszedtem torrenten az elsõ félidõt már <#kacsint> ]

HunnernesKonge
Nem esett el --> elõnyszabály hol itt a hiba?
Részrehajlás:
Carvalho becsúszása, Essien könyökösei, Makelele könyökösei? Ezeket se nagyon látta.
Szarnak szar volt a bíró ezt aláírom, de nem vagyok hajlandó elfogadni hogy nekünk fújt volna
icepick16
részrehajló volt a bíráskodás és kész. volt egy eset amikor rio ferdinand szinte lerugta joe cole fejét, de õ rutintalanul nem esett el, (mert gondolom vérszemet kapott h 7 méterre van a kaputól) pedig az egyértelmûen 11es lett volna (de még igy is megadhatta volna)

Matthew Prosac
idézem magamat a chelseatopicból:

"nem szõrszálhasogatásnak szánom, de:
Azért Drogba 11es-végrehajtására sem vettem volna mérget.
ami rögtön eszembejut az egy Afrika kupa döntõ, ahol a 11-es párbajban õ kezdett Elefántcsontpart részérõl és hibázott... végül Egyiptom nyert"

John Cena
a lényeg a lényeg Drogba rámozdult ami kb. el is találta ha jól emlészem Vidicset azt jogos a Piros + elötte se hiszem hogy jó kisfiú volt szóval JOgos😛

kulabácsi
lol

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HunnernesKonge
Azért ne hasonlíts már egy szándékos ütést egy elnézett szöglethez.<#sniffles>
Az ütés ténye? És a szögletek tényét miért nem vette ilyen szigorúan? Nem vagyok nagy Chelsea fan se anit MU-s de ami tegnap történt bíráskodás terén azon egyértelmûen látszott, hogy egy bunda.

John Cena
nb1.hu

A mérkõzés elsõ negyedórája inkább tapogatózással telt, ezután azonban a „Vörös Ördögök” átvették az irányítást. A labdarúgókt nem kímélték egymást, a mérkõzést vezetõ Lubos Michelnek bõven volt dolga. Ahogy a MU játékosai is megdolgoztatták a Kékek védelmét a 27. percben: ekkor egy gyönyörû manchesteri támadás végén Brown ívelt középre, ahol az egekig emelkedõ Cristiano Ronaldo senkitõl sem zavartatva Petr Cech kapujába fejelt (1-0). A folytatásban mindkét oldalon helyzetek, és a félidõ vége felé - egy kis szerencsével - egyenlített a Chelsea: Essien lövése két védõn is megpattant, az érkezõ Lampard pedig 11 méterrõl a hálóba helyzet (1-1)
A második játékrész során egy szemernyit sem csökkentek az izgalmak, a szlovák játékvezetõ alighanem élete legnehezebb mérkõzését fújta. A találkozó lefújásának közeledtével egyre inkább a Chelsea vette a kezébe a mérkõzés irányítását, és számos helyzetet dolgozott. Mindenki a londoniak vezetõ gólját várta, Sir Alex Ferguson együttese azonban végig nagyszerûen állta a rohamokat. A rendes játékidõ alatt már nem született gól, így jöhetett a 2x15 perces hosszabbítás.
A ráadás elsõ félidejében a Chelsea Lampard révén kapufáig is jutott (ez már a második londoni kapufa volt), ennél a helyzetnél a szerencse a manchesteriek oldalára pártolt. A második 15 perc során azonban a játékosok nemcsak testileg, hanem idegileg is elfáradtak… Egy össznépi lökdösõdést követõen Drogbát kiállították, így 10 emberrel fejezte be a meccset a Chelsea.
A tizenegyesek döntöttek... Eleinte mindkét oldalon magabiztosan értékesítették a tizenegyeseket a labdarúgók, az elsõ hibázó Cristiano Ronaldo volt... Azonban a döntõ pillanatban Terry is hibázott, így az ötödik pár után ismét nyílttá vált a csata. A hetedik sorozatban Anelka lába megremegett, lövését védte Van der Sar, ezzel 1999 után ismét a Manchester United nyerte meg a BL-t!

HunnernesKonge
Chealsea topikból:
"A Chelsea másodedzõje, Henk ten Cate a meccs után elmondta, hogy nem John Terry rúgta volna az ötödik büntetõt, hanem Didier Drogba, de õt a hosszabbításban kiállították."

SZVSZ: Drogbát jogosan állították ki, nem az erõ számít hanem az ütés ténye. (Más kérdés hogy nálam Tevez se játszotta volna végig.)
Winz
Ezt nem fogod nekem bemagyarázni....a védõk mindig az extra büntetõkre vannak bejelölve,az elsõ öt azokból áll kiknek a rugó képességeik jók,Gary Neville-t se látod büntetõt rúgni kupa döntõkön az elsõ ötben,pedig indokolt lenne mert jól ível be szélrõl,Terry viszont romboló csatár,mint Vidic vagy Rio.

WesBrown sokat fejlõdött,néhány éve még õ volt a gyenge láncszem a védelemben,sokszor rata ment el a meccs,de most már kitûnõ játékot lehet látni tõle,gratula neki is.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Darthmushroom
Én még mindig nehezen hiszem el h megvan!! de megvan és ez a lényeg!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Golyo69
Glory MU!
Mekkora meccs volt 😄😄 Szép volt fiúk! kellet már ez a BL 😄😄

GGMU

Zenszkij
Megnyertük, természetesen Giggs nem hagyta ki a büntetõt, szerényen behelyezte a kapuba. Ott már éreztem. Terry meg egy nagy törõ, egyáltalán nem tudom sajnálni 😄. GLORY MU

Zenszkij
Viszlát te nagy szakértõ guru

rvn
felébretem! Jó reggelt minden MU fannak! Kb most kezd tényleg leesni h nyertünk!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Huszi84
<#alien>

ReD DevilS 4 LifE

jaja, 1.5 millió forint kisválallkozói hitel... 😊

Huszi84
jó mérközést láthattunk és még nyertünk is!!
kell ennél több??<#vigyor2>

ReD DevilS 4 LifE

Rockynhooo
Attól ,hogy védõ sokkal biztosabb ember mint egy Anelka... 11esnél nem az számít ,hogy mi a posztod meg hogy mennyire vagy yo a fociban.. most nem jött össze Terrynek , de sztem alap volt ,hogy benne lesz az elsõ 5ben...

kulabácsi
naigen, már amikor odaállt énis tudtam h kihagyja....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
váhááááá
mekkora meccs volt!!!!!
amikor roni kihagyta a 11est azthittem vége, de nyertüüüüüüünk 😄

NeoMaN
Huh, jól megmondtad a magadét.
Szakértõ.
😄DDDDDDDD

HunnernesKonge
<#ijedt><#idiota>
Smuge
az egész MU beképzelt nagyképüek gyülekezete a buzigyerek ronaldoval az élen. nem játszanak rosszul de ebböl a taho lenézõ ocsmány stilusokbol vissza kellene venniük. Az a hiszti amiket ronaldo leszokott vágni mindig dõlök rajta. Azért áljunk már meg..

Matthew Prosac

thx <#eljen>

Matthew Prosac
én haverommal néztem náluk, a tv elõtt ültem a földön imára kulcsolt kézzel mikor megkezdõdtek a 11-es rúgások (erõteljes elõre-hátra dülöngélõs mozdulat, nem a pia sokkal inkább a drukk miatt)
mondtam neki még a hosszabbításban hogy ha 11esek lesznek Ronaldo kihagyja erre a fél karomat adom. valami olyan magyarázatba kezdtem hogy általában a szezon/mérkõzés embere szokott hibázni ilyenkor, illetve a legjobbak (Baggio,Becks, lehetne sorolni).

valahogy így néztem ki a 11es rúgásoknál:

elsõ: "Áhh, Tevez az belövi... Ezaz!"
második: "Carrick,háááát... nemtom... Yesssssssss! <újabb hosszas ökölrázás - kétségei voltak>
közben egy rossz megérzés: "Belletti kihagyja,.. nabazzmégse"<#shakehead>
harmadik: "Ronaldo kifogja hagyni, már mondtam neked, oda se nézek, ez tuti ... bazdmeg MIÉRT? MIÉRT NEM CÁFOL RÁM?" -
negyedik: Hargreaves belövi.. Jólva'!
közben Ashley Cole lövését majdnem megfogja v.d.Sar: "Igeeeen!!!,..MI? Bazdmeg bement??????? Áááááááááá miért teszik ezt velem? Teljesen úgy láttam mintha meglenne.. <#sir>
ötödik: Lõdd be NANI lõdd be!!!!!!... Jóva'
Terry jön:
Áááá ez szopás.. Õ be fogja lõni, túl rutinos, túl jó hogy ilyen pillanatban hibázzon.
Terry kapufára rúgja, nálam pedig enyhe delay és csak kb 3 mp-el utánna esik le hogy "Úristen! KIHAGYTA! Újra meccsben vagyunk! Wááááááááááá!!! Nem hiszem el - és már tényleg nem hitt benne.
Anderson belövi, Kalou belövi, itt ismét felvettem az imádkozó sáska-pózt.
hetedik rúgónk Giggs: Én oda se nézek, én ezt már nem bírom tényleg..
Anelka jön, haverom meg aztmondja hogy õ ki fogja hagyni õ meg ezt érzi nagyon.
És valóban! Ezen a ponton pedig nem artikulátlan üvöltés jött, hanem csöndben és szívinfarktussal a nyakamban hátradõltem a földön kezemmel a magasban és megdícsõültem. <#vigyor> Jézuskrisztus póz is megvolt talán, de innentõl kb úgy néztem az eseményeket, hogy külsõ szemlélõ nagy tételben fogadott volna rá hogy a Chelseanek drukkoltam: ültem a tv elõtt kicsit eldugtam a tenyerembe az arcomat és meg se szólaltam. Nemigazán fogtam fel.. Aztán képzelhetitek. Csatlakoztam Terryhez <#kacsint>
Eléggé hosszúlett, kikívánkozott, grat annak aki idáig elért 😊 <#pias>

szep volt, gratulalok, nem ez a mecs alapjan de oszesegeben ti voltatok a legjobbak az iden<#worship>
Japep
Fájó szívvel, de Gratulálok a csapatnak!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Winz
Ez a meccs vetekszik az Isztambúli Pool - Milán BL döntõjével....rvajó volt,gratula a MU-nak,de a Cselszinek is mert õk is mindent beleadtak!!!
A döntést nemtom ki hozta hogy a Cselszinél egy védõ rúgja az ötödik kupát érõ büntetõt...valszeg csak azért hagyták mert õ a csapatkapitány.
Ha Ronaldón megy el a meccs,akkor sem baszták volna le,ha õ nincs még hosszabbítás sincs,na meg amit ebben a szezonban mûvelt.....a volt 7-es Beckham is kezetcsókolhat neki.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

dienesoft
SZÉP VOTL FIÚÚÚÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cabell
De megmondta itt valaki😄😄

És amikor VDS kifogta Anelka büntetõjét percekig meg sem tudtam szólalni, persze😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

ffxi
Megkönnyzetem :'(

Fákjúal!

rvn
Akkor egy hajóban evezünk mert én se vok szín józan! DE hát 1 ijen este után mit vár a ember😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic