Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egészen addig viszont igen.
Az, hogy az egyik legkönnyebb sorsolással meneteltek egész az elõdöntõig, ahol még az elsõ meccset elbaszta sikeresen Riise, önmagában szerencsés, az, hogy a visszavágón az idei BL szezon elsõ olyan meccsét tudták produkálni, ahol ténylegesen jobbak voltak az ellenfélnél, derék, de nem egetrengetõ.
De még így is a Pool jutott volna tovább, ha nincs a balhátvéd kiváló megmozdulása...
Itt mindenki azt mondja, hogy a bíró nekünk fújt. Kétségtelen, egy szögletet itt befújt, ott meg egyet nem.
Ennyi.
És akkor nyilván a Chelsea a világ leg pechesebb csapata, mert rúgtak 2 kapufát.
Erre annyit tudok mondani, hogy éppen annyira voltak szerencsétlenek akkor, mint amennyire szerencsések voltak akkor, amikor nem kaptak 2-3 gólt az elsõ félidõben, meg akkor, amikor ehelyett õk rúgtak egy nagyon szerencsés gólt.
A tizi párbajt õk vesztették el, ergo: nem volt szerencséjük. Ezt nem ironizálás nélkül mondom, ez tényleg így van. Aki büntetõ párbajt veszít, annak ezzel a tudattal együtt kell élni.
Itt a kapus egy hihetetlen rutinos valaki, aki az összes büntetõnél (talán egynél nem) érezte az irányt. Ott a kapus egy fiatal, világklasszis kapus, aki még nem élt meg annyi hasonló szitut.
Azt gondolom, hogy itt akárki nyert volna, a másik csapat mindenképp elmondhatta volna, hogy "pedig a lábunkban volt a gyõzelem".
Itt most a Chelsea mondhatja ezt így el, mert két kapufát is lõttek, és akkor az a három centi választotta õket el a gyõzelemtõl.
Mi az elején hagytunk ki két ziccert, ha azok bemennek, nem lett volna se hosszabbítás, se tizipárbaj.
A második félidõben tényleg jobban irányítottak, de ez most nem jött össze. Mármint az, hogy könnyû sorsolással, és nem kevés mázlival bejutnak a döntõbe, hogy aztán ott (nagyjából elõször) tényleg, igazán jó teljesítményt nyújtva megverjék azt, aki talán a legnehezebb sorsolással jutott idáig.
Nem lehet mindig így nyerni😊
Glory Glory Man United!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Unlike a direct free kick, an offence punishable by an indirect free kick does not result in a penalty kick when it occurs in the penalty area, rather it continues to be taken as an indirect free kick."
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
1) veszélyesen játszik
2)akadályozza az ellenfél mozgását
3) gátolja a kapust abban, hogy a kezében tartott labdától megszabaduljon
4) lesen volt
5) bármilyen más, a szabályban elõzõleg nem említett szabálytalanságot követ el, amelynél a játékot meg kell állítani figyelmeztetés vagy kiállítás céljából.
Közvetett szabadrúgás jár az ellenfél javára akkor is, ha a kapus a saját büntetõterületén elköveti a következõ négy szabálytalanság valamelyikét:
1) hat másodpercnél tovább tartja kezében a labdát, mielõtt birtokából kiengedné;
2) a labda korábbi birtoklása után ismét kézzel érinti, mielõtt más játékos érintette volna (a labda pattogtatása nem számít);
3) kézzel érinti a labdát, amit csapattársa szándékosan hozzárúgott (hazaadás)
4) kézzel érinti a labdát, ami közvetlenül csapattársa bedobásából jutott hozzá
Most akkor én nem értek vmit?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
ez a bl döntõ azon múlt hogy a Chelseanek nem volt szerencséje, lõtt 3 kapufát, a 11es párbajokban is mikor Terry megcsúszott kapufára rúgta, de kifelé pattant. ennyi. volt meccslabdája a Chelseanek nem húzta be, mi igen.
[közben leszedtem torrenten az elsõ félidõt már <#kacsint>#kacsint> ]
Részrehajlás:
Carvalho becsúszása, Essien könyökösei, Makelele könyökösei? Ezeket se nagyon látta.
Szarnak szar volt a bíró ezt aláírom, de nem vagyok hajlandó elfogadni hogy nekünk fújt volna
"nem szõrszálhasogatásnak szánom, de:
Azért Drogba 11es-végrehajtására sem vettem volna mérget.
ami rögtön eszembejut az egy Afrika kupa döntõ, ahol a 11-es párbajban õ kezdett Elefántcsontpart részérõl és hibázott... végül Egyiptom nyert"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A mérkõzés elsõ negyedórája inkább tapogatózással telt, ezután azonban a „Vörös Ördögök” átvették az irányítást. A labdarúgókt nem kímélték egymást, a mérkõzést vezetõ Lubos Michelnek bõven volt dolga. Ahogy a MU játékosai is megdolgoztatták a Kékek védelmét a 27. percben: ekkor egy gyönyörû manchesteri támadás végén Brown ívelt középre, ahol az egekig emelkedõ Cristiano Ronaldo senkitõl sem zavartatva Petr Cech kapujába fejelt (1-0). A folytatásban mindkét oldalon helyzetek, és a félidõ vége felé - egy kis szerencsével - egyenlített a Chelsea: Essien lövése két védõn is megpattant, az érkezõ Lampard pedig 11 méterrõl a hálóba helyzet (1-1)
A második játékrész során egy szemernyit sem csökkentek az izgalmak, a szlovák játékvezetõ alighanem élete legnehezebb mérkõzését fújta. A találkozó lefújásának közeledtével egyre inkább a Chelsea vette a kezébe a mérkõzés irányítását, és számos helyzetet dolgozott. Mindenki a londoniak vezetõ gólját várta, Sir Alex Ferguson együttese azonban végig nagyszerûen állta a rohamokat. A rendes játékidõ alatt már nem született gól, így jöhetett a 2x15 perces hosszabbítás.
A ráadás elsõ félidejében a Chelsea Lampard révén kapufáig is jutott (ez már a második londoni kapufa volt), ennél a helyzetnél a szerencse a manchesteriek oldalára pártolt. A második 15 perc során azonban a játékosok nemcsak testileg, hanem idegileg is elfáradtak… Egy össznépi lökdösõdést követõen Drogbát kiállították, így 10 emberrel fejezte be a meccset a Chelsea.
A tizenegyesek döntöttek... Eleinte mindkét oldalon magabiztosan értékesítették a tizenegyeseket a labdarúgók, az elsõ hibázó Cristiano Ronaldo volt... Azonban a döntõ pillanatban Terry is hibázott, így az ötödik pár után ismét nyílttá vált a csata. A hetedik sorozatban Anelka lába megremegett, lövését védte Van der Sar, ezzel 1999 után ismét a Manchester United nyerte meg a BL-t!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
"A Chelsea másodedzõje, Henk ten Cate a meccs után elmondta, hogy nem John Terry rúgta volna az ötödik büntetõt, hanem Didier Drogba, de õt a hosszabbításban kiállították."
SZVSZ: Drogbát jogosan állították ki, nem az erõ számít hanem az ütés ténye. (Más kérdés hogy nálam Tevez se játszotta volna végig.)
WesBrown sokat fejlõdött,néhány éve még õ volt a gyenge láncszem a védelemben,sokszor rata ment el a meccs,de most már kitûnõ játékot lehet látni tõle,gratula neki is.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
kell ennél több??<#vigyor2>#vigyor2>
ReD DevilS 4 LifE
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mekkora meccs volt!!!!!
amikor roni kihagyta a 11est azthittem vége, de nyertüüüüüüünk 😄
thx <#eljen>#eljen>
mondtam neki még a hosszabbításban hogy ha 11esek lesznek Ronaldo kihagyja erre a fél karomat adom. valami olyan magyarázatba kezdtem hogy általában a szezon/mérkõzés embere szokott hibázni ilyenkor, illetve a legjobbak (Baggio,Becks, lehetne sorolni).
valahogy így néztem ki a 11es rúgásoknál:
elsõ: "Áhh, Tevez az belövi... Ezaz!"
második: "Carrick,háááát... nemtom... Yesssssssss! <újabb hosszas ökölrázás - kétségei voltak>újabb hosszas ökölrázás - kétségei voltak>
közben egy rossz megérzés: "Belletti kihagyja,.. nabazzmégse"<#shakehead>#shakehead>
harmadik: "Ronaldo kifogja hagyni, már mondtam neked, oda se nézek, ez tuti
negyedik: Hargreaves belövi.. Jólva'!
közben Ashley Cole lövését majdnem megfogja v.d.Sar: "Igeeeen!!!,..MI? Bazdmeg bement??????? Áááááááááá miért teszik ezt velem? Teljesen úgy láttam mintha meglenne.. <#sir>#sir>
ötödik: Lõdd be NANI lõdd be!!!!!!... Jóva'
Terry jön:
Áááá ez szopás.. Õ be fogja lõni, túl rutinos, túl jó hogy ilyen pillanatban hibázzon.
Terry kapufára rúgja, nálam pedig enyhe delay és csak kb 3 mp-el utánna esik le hogy "Úristen! KIHAGYTA! Újra meccsben vagyunk! Wááááááááááá!!! Nem hiszem el - és már tényleg nem hitt benne.
Anderson belövi, Kalou belövi, itt ismét felvettem az imádkozó sáska-pózt.
hetedik rúgónk Giggs: Én oda se nézek, én ezt már nem bírom tényleg..
Anelka jön, haverom meg aztmondja hogy õ ki fogja hagyni õ meg ezt érzi nagyon.
És valóban! Ezen a ponton pedig nem artikulátlan üvöltés jött, hanem csöndben és szívinfarktussal a nyakamban hátradõltem a földön kezemmel a magasban és megdícsõültem. <#vigyor>#vigyor> Jézuskrisztus póz is megvolt talán, de innentõl kb úgy néztem az eseményeket, hogy külsõ szemlélõ nagy tételben fogadott volna rá hogy a Chelseanek drukkoltam: ültem a tv elõtt kicsit eldugtam a tenyerembe az arcomat és meg se szólaltam. Nemigazán fogtam fel.. Aztán képzelhetitek. Csatlakoztam Terryhez <#kacsint>#kacsint>
Eléggé hosszúlett, kikívánkozott, grat annak aki idáig elért 😊 <#pias>#pias>
A döntést nemtom ki hozta hogy a Cselszinél egy védõ rúgja az ötödik kupát érõ büntetõt...valszeg csak azért hagyták mert õ a csapatkapitány.
Ha Ronaldón megy el a meccs,akkor sem baszták volna le,ha õ nincs még hosszabbítás sincs,na meg amit ebben a szezonban mûvelt.....a volt 7-es Beckham is kezetcsókolhat neki.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
És amikor VDS kifogta Anelka büntetõjét percekig meg sem tudtam szólalni, persze😊
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló