Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#felkialtas>#felkialtas>
aztán még v 2x elolvastam és rájöttem h a divatdrukkerektõl 😄
de tudok mondani olyan cselzist is aki már elõtte is az volt, pl a saját tesóm, õ még zoláék idején szeretett bele a cselzibe, azt a csapatot el is ismertem, mer semmi pénzbõl, és nagyon szûk, gyér játékos keretbõl bejöttek 4. helyre és ekkor jött a ruszki-g*ci
#9960 <#eljen>#eljen> 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Fákjúal!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
amúgy leszarom. elegem van az okfejtésekbõl és játékvezetõkrõl szõt vitákból.
vége, lefújták. nyertünk.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
<összeesküvés elméleteket gyárt>összeesküvés elméleteket gyárt>
jó csapatot könnyû szeretni
hülye divatdrukkerek -.-
2001 Manchester, Real Madrid
2002 Arsenal, Valencia
2003 Manchester, Real Madrid
2004 Arsenal, Valencia
2005 Chelsea, Barcelona
2006 Chelsea, Barcelona
2007 Manchester, Real Madrid
2008 Manchester, Real Madrid
Na erre mennyi esély volt? 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"..aztán eldöntheted h így volt-e...ugye ronaldonál nagy dilemmává vált, hogy hova rúgja...eddig sokáig jobbra rúgta, erõbõl.
volt a west ham meccs, ahol mellébikázta, oké...jött a barca meccs, ahol változtatni akart, és balra rúgta, de nem bízott magában, h oda bemehet, túlhelyezte, mellé...jött az utolsó forduló. a kapus messzire elrepült jobbra (oda várta), lehelyezte belsõvel laposan balra. jött ez a meccs...izomból nézi a jobb oldalt. mikor nekifut, mikor megtorpan, teljesen átszellemülten koncentrál a jobb oldalra.
annyira látványosan, h cechnek ezt cselként kellett volna értelmeznie, és balra vetõdni...de nem nyalta be. "
de úgy látszik egyeseknek csak a hosszabb változat érthetõ
terrys kép meg loooool 😄
azér nem ronaldosba kéne mer roni nem csúszik el csak szimplán szarul rúgja 😊
de betartotta igéretét: barca utáni köv tizit bellõte, csak az a wigan ellen volt 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Talán õk érkezhetnek.

ez van, nyertünk, majd legközelebb chelsea nyer
Miguel Veloso
Joao Moutinho

nemtom mit kell itt vitatkozni
A Premierligában is a legjobb nyert,megláccot a gólkülönbségen.
Õsszel próbálkozhatnak újrah,valszeg néhány száz millát rákölt játékosokra Abramovics azt reménykedhet hátha bejön végreh 😊
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Az átadó meg nagyon szép volt, majdnem elpityeredtem 😊