Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am nem érdekel egy ilyen kis hülye gyerek mondjon bármint...
\"You are fucking crazy people!\"
Kicsit ellentmondásos nem? <#hehe>#hehe>
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
(Nyilván nem igaz, 2006-2007es idényben FA és Ligakupa...)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Valószínûleg megyek, de nem csak rajtam múlik a dolog. Tudtommal a Madrid ajánlatot tett értem az MU-nak. Mindig is a Realról álmodtam, és Luiz Felipe Scolari, a válogatott szövetségi kapitánya is azt mondta, hogy ilyen lehetõség csak egyszer adódik az életben. Nehéz lesz elköltöznöm Manchesterbõl, de a klubnak és nekem is jót tenne a váltás" - jelentette ki Ronaldo.
A madridiak a portugál klasszisért állítólag 80 milliót eurót kínálnak. Sir Alex Ferguson, a manchesteriek szakvezetõje még a foci-Eb elõtt ingerülten reagált a Real közeledésére. "A Real évek óta belõlünk él, elvitte tõlünk Beckhamet, Van Nistelrooyt, tavaly még az erõnléti edzõmet is elvitték a madridiak, de Cristianót nem kapják meg" - jelentette ki Ferguson. "Ronaldónak olyan szerzõdése van 2012-ig, hogy azt egész biztosan nem fogja a Real kedvéért felbontani."
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Meg van az új idegenbeli mez!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szóval lehet hogy most mindennek elmondod Ronaldo-t,de ha te lennél olyan helyzetben,és a pénz motiválna,meg más,lehet te is otthagynád az MU-t😊
Glory, Glory Man. United!
\"You are fucking crazy people!\"
!Húzzon már el! -.-
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
“Nincs kétség, hogy játékosként tehetséges vagy. De emberként nem mutatsz ilyen kvalitásokat. Nem mutatsz tiszteletet Alex Ferguson és a Manchester United iránt. 23 éves vagy, és nem szabadna ilyen éretlenül viselkedned.
Öt éve játszol a csapatban, de csak az elmúlt két szezon során értél fel a csúcsra. Fergie azonban korábban is kitartott melletted. Annak ellenére, hogy akkoriban rengeteget színészkedtél, és fontosabbnak tartottál egy cselt, mint hogy a csapattársadhoz passzolj. A két évvel ezelõtti világbajnoki negyeddöntõ (az Anglia-Portugália mérkõzésen Ronaldónak is komoly szerepe volt abban, hogy a játékvezetõ kiállította Rooney-t - a szerk.) után a menedzser még az ellened forduló United-szurkolókkal szemben is biztosított a lojalitásáról.
Te vagy a legjobb a világon, még azért is fizetnék, hogy a bemelegítésedet végignézzem. Mégis el akarod hagyni a Manchestert a Real Madrid kedvéért - anélkül, hogy akárcsak megemelnéd a kalapod.
A szezon végén azt vártam volna tõled, hogy kijelentsd, nem érdekel a Real Madrid ajánlata. De te csak mosolyogtál, mondván két-három héten belül minden eldõl. Azt hitted, vicces voltál, de senki sem nevetett.
Megértem, hogy szeretnél a Real Madridban futballozni, de tartozol annyival a Unitednek, hogy türelmesnek maradj - ezért kellene maradnod.”
Ian papa megmondta a tutit, és asszem igaza van😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Az utóbbi hetekben sikerült teljesen megutáltatnia magát azzal a viselkedéssel ami igencsak távol áll a UNITED szóban foglalt morállal. Legszívesebben a világ tetején ücsörögne egyedül..
Anno mikor Beckham elment a fél világ tört össze bennem, hiszen példakép, az õ játéka volt az egyik oka annak hogy véglegesen a United-be szerettem , a csapat szimbóluma volt - valahol egyet jelentett a Manchesterrel - nekem. Aztán csak túléltük/tem.
Ronaldo hozzá képest pedig még mindig csak egy nagyképû taknyos (zseni), akire ráférne egy mesterkurzus a "Futball iránti alázat és az ellefél iránti tisztelet"-bõl, ezt az órát pl Beckstõl vehetné..
A két játékos között a médiafelhajtás az, ami egyezik. A többi?..
Ezért sem érdekel annyira a 'Ronaldo-saga'.
Na inkább visszaalszom mielõtt megint rámjön a szófosás 😊
Ha CR jön akkor Robinhora 85% az esély hogy távozik, Ramos 0% 😊
REAL MADRID