Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
hát ja 😄D

\"You are fucking crazy people!\"

HunnernesKonge
Szerintem ha nem direktbe flamel, akkor nincs baj azzal hogy más topikba jár. Ez meg ha flame is akart lenni elég gyenge próbálkozás volt <#eplus2>
NeverwinterKING
nem csodálkozok de nem az volt h nem jönnek ide más fanok és mi se megyünk más topikokba. de mind1 😄

am nem érdekel egy ilyen kis hülye gyerek mondjon bármint...

John Cena
Szerintem ha nagyon befog vásárolni akkor már 1-2 évet bizti marad

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
adok félévet Scolarinak és ugyan úgy repül mint a többi 😊

"örüljetek h elmegy ez a homár,ugyanakkora ellenfelek lesztek jövõre is,nem veszteség!de akármit csináltok köv idényben felzabálunk mindenkit"

Kicsit ellentmondásos nem? <#hehe>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

John Cena
😛

Zenszkij
"Mindig is a Realról álmodtam"- portugál ember nyilatkozik egy spanyol csapatról...mintha Gera Zoli mondaná: mindig is a steua bukarestrõl álmodtam...LOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

HunnernesKonge
Két év alatt semmit nem nyertek csodálkozol hogy éhesek a sikerre? <#hehe>

(Nyilván nem igaz, 2006-2007es idényben FA és Ligakupa...)
NeverwinterKING
<#wow2>

sygmaBlueJersey
örüljetek h elmegy ez a homár,ugyanakkora ellenfelek lesztek jövõre is,nem veszteség!de akármit csináltok köv idényben felzabálunk mindenkit<#violent>

McFrost
szal 80M , akkor legyen Robinho és 50 M

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Zenszkij

"Valószínûleg megyek, de nem csak rajtam múlik a dolog. Tudtommal a Madrid ajánlatot tett értem az MU-nak. Mindig is a Realról álmodtam, és Luiz Felipe Scolari, a válogatott szövetségi kapitánya is azt mondta, hogy ilyen lehetõség csak egyszer adódik az életben. Nehéz lesz elköltöznöm Manchesterbõl, de a klubnak és nekem is jót tenne a váltás" - jelentette ki Ronaldo.

A madridiak a portugál klasszisért állítólag 80 milliót eurót kínálnak. Sir Alex Ferguson, a manchesteriek szakvezetõje még a foci-Eb elõtt ingerülten reagált a Real közeledésére. "A Real évek óta belõlünk él, elvitte tõlünk Beckhamet, Van Nistelrooyt, tavaly még az erõnléti edzõmet is elvitték a madridiak, de Cristianót nem kapják meg" - jelentette ki Ferguson. "Ronaldónak olyan szerzõdése van 2012-ig, hogy azt egész biztosan nem fogja a Real kedvéért felbontani."

McFrost
simán belemennék egy Ronaldo-Robinho+kp cserébe

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

passatgt
kicsit túlreagálta, de tényleg rálépett a lábára és szerintem szándékosan

Cabell
Nani azért a második gól elõtt...<#smile>

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Zenszkij
százmillió fontért menjen...

Matthew Prosac
"on-off": amit ma Ronaldo lemûvelt a meccsen az no comment. ilyen bicskanyitogató módon színészkedni.. tényleg nem kell ilyen játékos nekünk, mégha technikailag egy zseni akkor se.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

John Cena
kék is volt fekete is úgy tudom fehér is de ez most totál új megint fehér

kulabácsi
az is volt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ffxi
De! Jóra gondolok, csak én kékre emlékeztem.

Fákjúal!

sztem te másra gondolsz
Meg van az új idegenbeli mez!
ffxi
Télleg? Nem emléxem, hogy fekete lett volna. De le vok maradva 😞

Fákjúal!

fekete<#vigyor3>
ffxi
Mért eddig milyen volt? :S

Fákjúal!

John Cena
mér pont fehér?:/

passatgt
nekem a mez tetszik, csak a körítés nem😄

Rash87
Nemtetszik 😊

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Meg van az új idegenbeli mez!

Zenszkij
A kutyáddal beszéljél így, nem tudom legeltettünk-e együtt birkát, hogy tegezel kisfiam...(LOOOL)

Skynet723
ügyes vagy nyugodjá meg

Cabell
Jaja, még most meg kéne válni tõle, és a helyére megvenni Lennont..😄

Zenszkij
szarfaxu kocsog ez a ronaldo 42 gól ide vagy oda...maradt volna portugáliába, kár volt kiemelni a mocsokból, amúgymeg nem angol nem nagy vérveszteség, igazoljunk egy Kerlont brazíliából meg pár vadállat argentínt meg angol tehetségeket, oszt ennyi, 100 millió fontból azért be lehet vásárolni...jövõre meg kiütjük a madridot a fenébe a bl-ben. Már most szólok nanival ugyanez lesz...

Cabell
Persze, hogy errõl szól, de ennyire erõsen ritkán verik az orromat ebbe bele...Egyre több az olyan játékos, akiknek semmit sem számít a klubhûség, az edzõd, a csapatodnak járó tisztelet...Raul, Maldini, Giggs, Scholes... a múlt nemzedéke...imádom a latin focit, de az angolok valahogy nem akarják mindenáron elhagyni a csapaukat...

Rash87
Télleg errõl szól a foci,meg az egész világ.
Szóval lehet hogy most mindennek elmondod Ronaldo-t,de ha te lennél olyan helyzetben,és a pénz motiválna,meg más,lehet te is otthagynád az MU-t😊

NeverwinterKING
már a focibõl is pénzt csinálnak sajna. nem most kezdték ezt az ipart :/

banok
hát akkor sugárokádásra készülj mert ez mai futball..

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Cabell
Lassan az egész foci világot is megutáltatja velem ez...nem szól már semmi másról az egész, mint a fontmilliókról, Ronaldoban már nem is a játékost látom...gusztustalan, lassan az egész...a Real és a Chelsea játékospolitikája, ami lassan mindent megfertõz...esküszöm, a rosszullét kerülget.

kulabácsi
ezt már el se olvasom

Matthew Prosac
Kazal cikk közül egy újabb
!Húzzon már el! -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ffxi
Ez mind nem újdonság, csak el lettek felejtve. Most CR-nek legyen bûntudata.

Fákjúal!

Rash87
Jogos,ott a pont!! 😊

HunnernesKonge
<#eljen> 100%-ig egyetértek vele
vmvr
Az alábbiakban az Arsenalban 221 mérkõzésen 128 gólt szerzõ Wright írásából következzen néhány szemelvény.

“Nincs kétség, hogy játékosként tehetséges vagy. De emberként nem mutatsz ilyen kvalitásokat. Nem mutatsz tiszteletet Alex Ferguson és a Manchester United iránt. 23 éves vagy, és nem szabadna ilyen éretlenül viselkedned.

Öt éve játszol a csapatban, de csak az elmúlt két szezon során értél fel a csúcsra. Fergie azonban korábban is kitartott melletted. Annak ellenére, hogy akkoriban rengeteget színészkedtél, és fontosabbnak tartottál egy cselt, mint hogy a csapattársadhoz passzolj. A két évvel ezelõtti világbajnoki negyeddöntõ (az Anglia-Portugália mérkõzésen Ronaldónak is komoly szerepe volt abban, hogy a játékvezetõ kiállította Rooney-t - a szerk.) után a menedzser még az ellened forduló United-szurkolókkal szemben is biztosított a lojalitásáról.

Te vagy a legjobb a világon, még azért is fizetnék, hogy a bemelegítésedet végignézzem. Mégis el akarod hagyni a Manchestert a Real Madrid kedvéért - anélkül, hogy akárcsak megemelnéd a kalapod.

A szezon végén azt vártam volna tõled, hogy kijelentsd, nem érdekel a Real Madrid ajánlata. De te csak mosolyogtál, mondván két-három héten belül minden eldõl. Azt hitted, vicces voltál, de senki sem nevetett.

Megértem, hogy szeretnél a Real Madridban futballozni, de tartozol annyival a Unitednek, hogy türelmesnek maradj - ezért kellene maradnod.”

Ian papa megmondta a tutit, és asszem igaza van😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

soma22
teljesen egyetértek!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

ffxi
Jogos

Fákjúal!

Matthew Prosac
Annyit azért megtehettünk volna, hogy Quaresmát megszerezzük Ronaldo helyére, de õ már máshová aláírt (Inter, Chelsea, stb, passz, még nem mondta el hova igazolt), CR legalább mehetne nyugodtan isten hírével.

Az utóbbi hetekben sikerült teljesen megutáltatnia magát azzal a viselkedéssel ami igencsak távol áll a UNITED szóban foglalt morállal. Legszívesebben a világ tetején ücsörögne egyedül..

Anno mikor Beckham elment a fél világ tört össze bennem, hiszen példakép, az õ játéka volt az egyik oka annak hogy véglegesen a United-be szerettem , a csapat szimbóluma volt - valahol egyet jelentett a Manchesterrel - nekem. Aztán csak túléltük/tem.
Ronaldo hozzá képest pedig még mindig csak egy nagyképû taknyos (zseni), akire ráférne egy mesterkurzus a "Futball iránti alázat és az ellefél iránti tisztelet"-bõl, ezt az órát pl Beckstõl vehetné..

A két játékos között a médiafelhajtás az, ami egyezik. A többi?..
Ezért sem érdekel annyira a 'Ronaldo-saga'.
Na inkább visszaalszom mielõtt megint rámjön a szófosás 😊

Sir Alex egyik nyilatkozata szerint a CR transferbe nem szeretnének belevenni cserejátékosokat.

Ha CR jön akkor Robinhora 85% az esély hogy távozik, Ramos 0% 😊

REAL MADRID