Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
tisztán kivehetõ szerintem, hogy az ott Zidane. a karrierje végén dohányzott, ahogy én azt régebben hallottam.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

bexinho
Mert sztem a Zidane nm dohányzik, én egyszer úgy olvastam. No meg ebbõl a képbõl nm is igazán vehetõ ki a személy.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
az amúgy a Zidane??😄

vmvr
mondjuk, addig nincs baj, amíg a pályán jól teljesítenek

Matthew Prosac
csatlakozom -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Jah,még velem is 😄

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
még a legjobbakkal is elõfordul 😉

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
ejj, de béna vagyok istenem😄 bocsi

remélem ittmár nagyban láthatjátok

vmvr

ez lemaradt

vmvr

A nyári szünetet kihasználva Wayne Rooney Las Vegasba utazott nászútra kedvesével, Coleennel. A Manchester United támadója egy luxushotel medencéjében ütötte el szabadidejét, a napozás és fürdõzés közben aztán elõkerült a cigaretta is. A fotósok szerint a "Tank" egymás után három szál cigit szívott el a medencében.
Az biztos, hogy Rooney is kapott egyéni edzésprogramot a nyárra, ám az már erõsen kétséges, hogy a dohányzást is felírta-e neki "receptre" Sir Alex Ferguson. Még akár az is elõfordulhat, hogy az elõvigyázatlan támadó feddést kap mesterétõl a sportolóktól távol álló viselkedés miatt.

John Cena
Kurva jó képekXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
irigyellek 😞. 😄

<#hehe>
banok
Aréna Pláza.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
fenyõ miki?😄

hja és hát...
nah ki aaz?!😊

Rash87
Szép(ek). Most irigy vok😄
De a fû milyen szép... :S látszik gondozzák,nem mint Mo-on...

KÉPEK:
öltözõ.(egyik sarka)a többin már én is rajta vok,leültem ide oda 😄

fürdõ...nem rossz😊

érzitek a fû illatát?😄 megcsapós xD

HunnernesKonge
Nyilván azért írta mindhármat. Idén ugyanis nem volt FA kupa <#rolleyes>
Skynet723
ha fényképezkedni akarsz valamelyikkel akkor jövõre is meg kell nyerni!

John Cena
OFF
azt nem tudom de valami Boráros téren asszem van kivetítõ
ON

kulabácsi
OFF:

nem tudjátok h margit szigeten van kivetítõ ahol lehet nézni vhol az ebt?

ON

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Zenszkij
Én jövõ nyáron megyek Manchesterbe fényképezkedni a bl és a pl valamint az fa cup trófeákkal.. 😉

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
legalább nem vagyok egyedül.)

Rash87
Télleg jó neked. Neekm is egyik álmom között van,h kijussak oda 😊)

John Cena
jóó neked😊 én nekem egyenlõre elég lenne angiliába kijutni

kulabácsi
hát biz neked a.....😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
jajj de irigyellek 😞. Remélem egyszer én is kijutok oda 😊. A fotókat pedig nagyon várjuk! 😛

bexinho
Nekem álmaim vágya h egyszer Manchesterbe eljussak!!! 😊 Szerencsés vagy! Hát tuti én is csinálnék pár képet!!! DE az biztos h felhívnám Förgit h jöjjön már le egy fényképre 😄

Vissza értem manchesterbõl,nagyon komoly volt!
Életem legszebb napjainak 1ike volt😄(eddigi legjobb😄)
Óriási élmény az old treffordban sétálgatni,öltözõben leülni,kávézóban elszürcsölni egy kávét...HATALMAS😄
A pálya és a stadion is gyönyörû szép.A fü oan zöld,h ien zöldet én még nem láttam😄 Nemtom hány naponta vágják pontosan 28mm hosszúságura😊

A legkomolyabb,h BL és PL kupával 1ütt fényképezkedtem😄 KEZEMBE volt mind a kettöö^^

Ha hazaértem angliából linkelek pár fotót.
NeverwinterKING
ashton egy jó vétel lehetne...

\"You are fucking crazy people!\"

John Cena
én is így vagyok bár Owen az szerintem jöhetne

Zenszkij
Nem kell Owen...

bexinho
Elõfordulhat, ha jól összejönnek a dolgok 2-3 évet lehúzhat még, de véleményem szerint nem érdemes 27 év fölötti játékost venni, ha nem olyan kiemelkedõen remek játékos. Inkább a fiatalok 😊 bennük a jövõ!

kulabácsi
owen nagyszerû játékos, elférne ebbe a csapatba is, ha nem lenne állandóan sérült...

bexinho
Owen nem lenne rossz játékos egy jó csapatban, de szerintem nem egy United minõségû játékos már. Õ is ott rontotta el, hogy elhagyta a Liverpoolt a Real kedvéért... Csatárnak azért jöhetne Palacio a Bocából! 😊

John Cena
OWen hol?:S

Cabell
Owen a MU-ban? Haggyuk már...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

John Cena
úgy tudom õt meg vettünk pénzért:S nem kölcsönbe kértük:S

bexinho
Szerintem akik kellenek, az Micah Richards(nagyon tehetséges és igen fiatal), Robinho és Sneijder. Én mondjuk Pique-t nem engedtem volna el, mert lett volna jövõje a Manchesternél. Ronaldo úgy is elmegy,és szerintem semmi értelme megtartani azért, hogy rossz morállal játszon, vagy Fergie büntetésként a tartalékokhoz tegye. Romlana Roni ázsiója, és nem lehetne belõle jól bevásárolni. Szerintem ROnaldonak ennyi volt a Mu-nál. Nehéz feldolgozni, mert nagyon jó játékos, de ha elmegy a REalba, nem hiszem hogy akkora sikereket fog elérni. Bár kitudja? .... De ha Realból indulunk ki, ott mindenki "tönkre megy". Kivétel van azért (Zidane), de ... mind1. Amúgy Nemzetisport.hu-n az új cikkben : http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=186293& nem értem a Carlos Tevezes dolgot.... MIaz hogy visszament kölcsönbõl??? Sztem azt elgépelték, vagy nemtom.... De nem hiszem h elment a MU-ból. MErt az új id. mezt is vele reklámozták.

John Cena
Manchester United
In (signed): None

In (rumours): Micah Richards (Manchester City); Dean Ashton (West Ham); Luis Fabiano (Sevilla); Daniel Alves (Sevilla); Robinho (Real Madrid); Roque Santa Cruz (Blackburn)

Out (signed): Gerard Pique (Barcelona, undisclosed)

Out (rumours): Cristiano Ronaldo (Real Madrid); Louis Saha (Wigan); Jonny Evans (Sunderland); Fraizer Campbell (Hull)

John Cena
köszi!!!<#vigyor2>

Matthew Prosac
haggyad rá.. volt már baja az itteni törvényekkel <#kacsint>
ne vedd komolyan, õ sem annak szánta 😊

perm.banán

Cabell
Ez részeg😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

city be esetleg...
kulabácsi
???

Zenszkij
Ronaldinho a Manchester Unitedben?

LasCar16
jólvan asszem ismét mész nyaralni a banamákra<#vigyor>

#acm