Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
okéoké thx 😄

\"You are fucking crazy people!\"

kulabácsi
sportklub kapcsol át este az mu-tvre,de az attól még sport klub 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Nem MU TV kell, hanem SportKlub <#idiota><#idiota>

Glory, Glory Man. United!

John Cena
úgyszintén!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

NeverwinterKING
nekem nincs MU tvm 😞

kulabácsi
én akkor hiszek már csak el bármit is ha lezárultak az átigazolások és ottvan manchesterben 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ffxi
köszönjük!

Állítólag Ronaldo marad?

Fákjúal!

Rash87
Thanks.

kulabácsi
ma este sportklub

19:45
MU TV

Juventus - Manchester United - élõ

Rash87
Befejezõdött a Cristiano Ronaldo-szappanopera

Nem tudom lehet-e hinni,de majd kiderül 😊
Ám a sok hiányzó kicsit aggasztó 😞

gyemant04
nemrossz..

... Mixed Martial Arts

Atti12
Gibson atyaúristen 😮😮😮😮 2-0

Rash87
Én odanézek néha-néha poker közbe,de hát ööö,csupa-csupa fiatal játszik 😊

Atti12
ki nézi a meccset? 😊 1-0 nekünk egy öngóllal. Amúgy szerintem fekete alsó résszel sokkal jobb a mezünk ^^. Olyan ördögös 😊

Atti12
honnan lehetne leszedni a meccset? :S Sajnos nem voltam itthon. 😞

kulabácsi
nyertünk

ez volt ole búcsúmeccse?

banok
16.00 Manchester United-Espanyol
streamek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rash87
<#idiota> Kurvajó 😄

NeverwinterKING
ez kemény 😄

Atti12
_AS😄_SFAS_:F?SAFAS_😄ASF rohadt nagy XD

kulabácsi
ez de szar 😄

SzakYy
Atti12
csak neten lehet nézni 😞

kulabácsi
holnapi meccset adja vmi tv?

Atti12
'-.- 😄

John Cena
ohh az más!!

toysoldier
augusztus 31én lesz vége

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

John Cena
magyarán már vége

Rash87
<#idiota>

kulabácsi

hogy néz má ki? mint 1 buzi 😄DD

kulabácsi
én már el sem olvastam a hírt, elegem van ebbõl a huzavonából, elkezdõdik a bajnokság azt vagy ottlesz vagynem...

Atti12
31.

John Cena
átigazolási "Szezon" meddig tart? mert amíg nem tudnak meg felelõen meg egyezni ezek mind kacsák...

gyemant04
szerintem is hülyeség, mert már az EB után kiállították neki az edzéstervet blabla meg ha jól tudom most sérült is meg Fergi nem egyszer nyilatkozta azt h Ronaldo marad, de kitudja...

... Mixed Martial Arts

John Cena
leeht ez is kacsa.. m1 majd meg látjuk mi hogy lessz

kulabácsi
"nem is tárgyalok a maradásról"
nem is kell, mert a szerzõdésed 2012ig szól, szal kusgyé -.-

limperatore
e hát

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

kulabácsi
nem

gyemant04
Ronaldo a jövõhéten hagyja el az MU-t

ellehet-e hinni? <#nemtudom>

... Mixed Martial Arts

Rash87
Szerintem is,azt megértem,h elmegy,mert végülis nem volt meghatározó játékos,alig játszok 1-2 meccsen,de jól játszik...Szóval ezt én se értem,miért pont oda ment.

Forza Italia
én csak azon vok meglepõdve h tudása alapján mehetett volna nagyobb csapatba is meg h elég olcsón elengedték.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rash87
Akkor szép,nem tudtam róla...

Forza Italia
Tényleg elment méghozza a Burnley-be 1.5M-ért.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rash87
Szerintem is.

Ilyenrõl én meg nem tudok...Minden felkészülési meccsen ott volt/s játszott,szóval nemtom honnan vetted.

kulabácsi
ez tuti kacsa
amúgy se kell õ nekünk

gyemant04

... Mixed Martial Arts

mé adtuk el az Eaglest ?
Atti12
mi lett a manutdfanatics-al? :S

John Cena
A hírek szerint a Sunderland szeretné szerzõdtetni Louis Sahát, a Manchester United csatárát.
Roy Keane, a Fekete Macskák menedzsere természetesen ezer szállal kötõdik a Unitedhez, nem csoda, hogy a manchesteriek több exjátékosát is Sunderlandbe csábította. Sahára már aligha tart igényt Sir Alex Ferguson: a francia csatár négy és fél éve szerzõdött az Old Traffordra, de nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, miután gyakorlatilag folyamatosan sérülésekkel bajlódott.
Az angol sajtó értesülései szerint a Sunderland 10 millió fontot fizet Saháért, aki megígérte, napokon belül döntésre jut.