Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sima meccs volt
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Cristianot rabszolgasorsban tartja a gonosz nagyúr Alex" Még itt is gúnyt ûznek belõle 😄D
De ezen felül rúghatott vonla a csapat legalább 2 gólt,de nem jönnek össze a dolgok😊
Glory, Glory Man. United!
2-t megnéztem,mást írt 20:45-re,mire a 3. végre jól írta 😛
Közvetítés: Sport Klub 20.45 (élõ)
ezek szerint este meccs
- Azt hiszem, még két évem van a profi futballban - mondta Scholes, aki jelenleg Dél-Afrikában túrázik a csapattal. - Nem mondom, hogy alig várom, hogy befejezhessem, de vannak pozitívumai is a visszavonulásnak. Futballistaként mindenki mindig tudni akarja, mit csinálsz, az emberek túlságosan érdeklõdõek, és ez már kezd zavarni...
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Egy angol kész átverés Rooney és Ferdinand szereplésével 😄😄😄
Angolosok elõnyben...
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
- Fura, hogy akár én is velük játszhatnék - mondta Walcott, miközben fél szemmel Anglia U19-es válogatottját nézte a tévében. - Olyan, mintha folyamatosan évek telnének el, közben még mindig csak 19 vagyok. Nyáron persze jó végre egy kicsit távol kerülni a focitól, más dolgokkal foglalkozni. Arról például fogalmam sincs, hogy ki hová igazolt, nem nézem a hogy is hívjákot, Sky Sports News-t, egyszerûen nem érdekel.
Miután megemlítették neki, hogy Cristiano Ronaldo egy korábbi nyilatkozatában rabszolgaként jellemezte magát, Walcott jót nevetett.
- Nem rossz, nem rossz... Persze biztos vagyok benne, hogy sokan szívesen felvállalnák ezt a "rabszolgaságot"!
Nagy arc a kis theo😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
!!!HALA MADRID!!!
Sir Alex Ferguson szerint a Tottenham vezetõi igencsak kellemetlenül érezhetik majd magukat, amikor a szövetség lezárja a feljelentésük utáni vizsgálatot. Mint ahogyan arról honlapunk is beszámolt, a Tottenham illetékesei azért panaszolták be a Manchester Unitedet (és a Liverpoolt), mert állításuk szerint a két klub a szabályokat felrúgva, agresszíven próbálja megszerezni csatárduójukat, Berbatovot és Robbie Keane-t. Fergie szerint a Tottenham vádjai nevetségesek.
- Nem tudom, honnan szedték azokat az idézeteket, de az biztos, hogy egyiket sem én mondtam – reagált a United edzõje a vádakra. – Meglehetõsen kényelmetlen helyzet lesz a Spursnek a vizsgálat, ugyanis úgy tûnik, hogy a lapok alaposan felkapták az ügyet. Saját magukat égetik majd le.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
40' Kaizer Chiefs 1 - 0 Manchester U.
Eddig :Û
Kuszczak, Neville, Vidic, Brown, O'Shea, Fletcher, Scholes, Giggs, Eagles, Tevez, Rooney.
Cserék: Amos, Ferdinand, Evans, Simpson, Gibson, Martin, Campbell.
közben megy a meccs.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco