Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eurosport2

John Cena
Sport 1
ÉLÕ 18:00 Labdarúgás, Bristol City-Derby County, Championship, 2. forduló (élõ)

ahogy nézem csak másodosztály

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
meccsek magyar idõszerint:
Augusztus 16., szombat

Arsenal-WBA 13.45
Bolton-Stoke 16.00
EVerton-Blackburn 16.00
Hull City-Fulham 16.00
Middlesbrough-Tottenham 16.00
West Ham-Wigan 16.00
Sunderland-Liverpool 18.30
Augusztus 17., vasárnap

Chelsea-Portsmouth 14.30
Aston Villa-Manchester City 16.00
Manhcester United-Newcastle 17.00

megint csak a Premier League Eurosport 2 látható vagy adnak SPort1-Sport2-õn is meccseket? vagy csak angol másodosztály lessz ??

Cabell
Én 9kor kelek😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Atti12
"az meg ,h mikor kelsz levanszarva😄"
Számból vetted ki a szót. 😛 <#vigyor>

Barnabyka
10:00 Szal legkésõbb ekkor legyen meg az általad emlegetett"aktus" és nyertél😄...az meg ,h mikor kelsz levanszarva😄..(mellesleg én 4kor kelek{olümpijá van csájé} )<#idiota>

Atti12
ejj most látom milyen ték 😄

Atti12
jóesetben 11:15 körül kelek 😮

Barnabyka
ha így lesz vendégem vagy valamire..Holnap 10:00 a határidõ <#idiota>

Atti12
Remélem mire holnap felkelek már ott fog viritani a manutd.com-on a kép amin SAF al van kezében a MU mezzel 😛

aki nem érteni😊

manutdfanatics.hu

A The Sun értesülései szerint Dimitar Berbatov 48 órán belül aláír a Manchester Unitedhez. Brit sajtóértesülések szerint a Spurs végül 28 millió fontot kap majd kézhez a 27 éves bolgár támadóért. Berbatovért egyébként a múltban Sir Alex Ferguson már három ajánlatot is tette, de a Tottenham mindhárom alkalommal elutasította a skót szakvezetõt.

Friss:

A Daily Mail szerint 25 milliójában lesz a transzfer a Unitednek, Berbatov pedig 4 évre fog aláírni és heti 80 ezret fog keresni. Az ügy pedig péntekig lezárul.
Rash87
<#eljen>

Glory, Glory Man. United!

Atti12
HOHOHOHÓÓÓÓÓÓ

Gyere Berbatov!! 😊

John Cena
köszi szépen!

John Cena
pontosan

#10544 hát ha te nyaraláskor Hajduszoboszlón vagy és nincs bekötve hiper szuper digi tv vagy valami alap csomag tv-bõl és te képbe vagy hogy mi történik a tv-be akkor te nem mufan lehetsz hanem jövõbe látó és Mufüggõ... és szeritnem már el montam hogy MU kedvenc csapatom de az angol labdarúgás úgy egészbe az nekem a favorit!

Atti12
én olyan 4 éves voltam amikor elkezdtem 'szurkolni' a MU nak 😄. Igaz, hogy csak azért mert tesom is nekik szurkolt és megtetszett a mez színe 😊<#idiota>Dehát ugye akkor még nem is értettem semmit a focihoz 😊.

Egyébként én is láttam azt a meccset, sosem felejtem el 😄 Ráadásban Sheringam és Solskjaer.. 😊

kulabácsi
láttam és már akkor is MU drukker voltam, most raj vagyok?<#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
pfff ne cseszegessétek má egymást :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Zenszkij
És te meg emlékszel a 99-es BL fináléra? Élõben láttad a tv-ben? Kemény drukker...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

vmvr
szerintem ugyanaz, mint a cabell, a vmvr, az atti12, a rash87 és még sorolhatnám😄 nicknév😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Cabell
Kemény drukker..😄 amúgy 1szer csak megfejtem, mi az a sanyix😄 vagy ezt rajtam kívül mindenki tudja?😮 de mi az amúgy?😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Atti12
3-1 lett nekünk a 11-es párbaj, roni pedig max a telójával vagy a nyakkendõjével játszott.. (vagy... áh haggyuk <#idiota>)

Rash87
Te is képbe vagy😄

John Cena
sírni azért nem fogok...

amúgy mennyi lett a MU-Porsmouth csak anynit tudok 11-esekkel a mu nyert de kik lõtték a gólokat vagy éppen a tizenegyeseket??(C.roni játszott??)

inkább 1/1 😉
még 6 vissza van 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
szép volt srácok! Eddig 1/7 😊 Jól állunk 😛

ezt is felkészülési meccsnek fognám fel
megérdemelt kupasiker így is
huntit meg kéne venni

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Thx. Megérdemelt volt^^
De azért eléggé gyengus volt.

sygmaBlueJersey
ja bocs egyébként gratula😄

sygmaBlueJersey
Hát ez elég karcsú gyõzelem volt. Darren gyerek nem egy befejezõcsatár alkat xD

kulabácsi
😄DDDDDDD

van der sar taszítja a labdákat 😄
megérdemelten nyertünk így is véleményem szerint, a meccsen végig jobbak voltunk, dehát gólokat kell rúgni :S

kulabácsi
így van, sok a sérült megint, 1 csatár mindenképpen kéne

Rash87
Nincs befejezõ játékos,kell venni vagy 1-2 csatárt! 1et mindenféleképp!! Megérdemelnénk a gyõzelmet!

kulabácsi
geci sok helyzetet kihagytunk megint, a 11es párbaj meg cink :|
illet volna legalább 1 gólt összehozni 😞

kulabácsi
áhh thx, elfelejtettem volna :|

Rash87
Sport Klub

15:30
Community Shield
Futball ÉLÕ
Manchester United-Portsmouth

ffxi
Ej-ha!

Fákjúal!

NeverwinterKING
remélem h tényleg így lesz :|

\"You are fucking crazy people!\"

Cristiano Ronaldo interjú

Kijelenthetem tehát, hogy a következõ szezonban is a Manchester United futballistája leszek. Mielõtt napvilágot látnának a pletykák, és szóbeszédek merülnének fel azzal kapcsolatban, hogy bosszúsan megyek vissza a Manchesterhez, egy dolgot mindenképp tisztázni szeretnék:
igyekezettel fogok harcolni ennek a meznek a becsületéért, szívvel-lélekkel játszom továbbra is a klubomért.
Atti12
ha a bannerra klikkeltek elolvashatjátok az egész nyilatkozatot ( nincs kedvem bemásolni 😄). Korrekt nyilatkozat, bár csak ezzel kezdte volna..

Jagumo
basszus, de uncsi meccsvolt ez... mind1 ez van 😞 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Zenszkij
Ronaldo: Maradok Manchesterben

Ronaldo egy portugál újságnak nyilatkozott, amely csütörtökön adja nyilvánosságra ezt a nyilatkozatot, melyek szerint a szélsõ marad az Old Traffordon.

Hosszú ideje folynak a találgatások Cristiano Ronaldo jövõje körül. Ezeknek a pletykáknak elõször tegnap Sir Alex Ferguson vetett véget. Akkor a mester kijelentette, hogy a klasszis marad a United játékosa.

Portugál hírforrások szerint végre maga a szélsõ is megszólalt az ügyben. A lapnak adott interjúban Ronaldo beszélt arról, hogy egy nap szeretne majd a Real Madridban játszani, azonban legalább egy évig még az angol bajnoknál marad.

“A Manchester Unitednél folytatom pályafutásom legalább egy évig.” -mondta Ronaldo a Publico-nak.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

NeverwinterKING
elég uncsi meccs volt :|
de Martin jól jáccott<#eljen>

azon viszont nevettem h a kommentátor azt mondta h faragatlan gyémánt 😮

kulabácsi
0:0
nagy taktikai csata, a hátvédeinknek meg még formába kel lendûlni :S

hajrá hajráá...
írjátok,ha esemény van
kulabácsi
na akkor hajrá 😄DD

banok
ASD😄:ASD XDDDD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kulabácsi
sry, port.hu-n 19:45 volt

Atti12
bazz most kapcsoltam be a tv-t -.-' 😄

NeverwinterKING
20:45... én meg már készültem 😄