Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉLÕ 18:00 Labdarúgás, Bristol City-Derby County, Championship, 2. forduló (élõ)
ahogy nézem csak másodosztály
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Augusztus 16., szombat
Arsenal-WBA 13.45
Bolton-Stoke 16.00
EVerton-Blackburn 16.00
Hull City-Fulham 16.00
Middlesbrough-Tottenham 16.00
West Ham-Wigan 16.00
Sunderland-Liverpool 18.30
Augusztus 17., vasárnap
Chelsea-Portsmouth 14.30
Aston Villa-Manchester City 16.00
Manhcester United-Newcastle 17.00
megint csak a Premier League Eurosport 2 látható vagy adnak SPort1-Sport2-õn is meccseket? vagy csak angol másodosztály lessz ??
manutdfanatics.hu
A The Sun értesülései szerint Dimitar Berbatov 48 órán belül aláír a Manchester Unitedhez. Brit sajtóértesülések szerint a Spurs végül 28 millió fontot kap majd kézhez a 27 éves bolgár támadóért. Berbatovért egyébként a múltban Sir Alex Ferguson már három ajánlatot is tette, de a Tottenham mindhárom alkalommal elutasította a skót szakvezetõt.
Friss:
A Daily Mail szerint 25 milliójában lesz a transzfer a Unitednek, Berbatov pedig 4 évre fog aláírni és heti 80 ezret fog keresni. Az ügy pedig péntekig lezárul.
#10544 hát ha te nyaraláskor Hajduszoboszlón vagy és nincs bekötve hiper szuper digi tv vagy valami alap csomag tv-bõl és te képbe vagy hogy mi történik a tv-be akkor te nem mufan lehetsz hanem jövõbe látó és Mufüggõ... és szeritnem már el montam hogy MU kedvenc csapatom de az angol labdarúgás úgy egészbe az nekem a favorit!
Egyébként én is láttam azt a meccset, sosem felejtem el 😄 Ráadásban Sheringam és Solskjaer.. 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
amúgy mennyi lett a MU-Porsmouth csak anynit tudok 11-esekkel a mu nyert de kik lõtték a gólokat vagy éppen a tizenegyeseket??(C.roni játszott??)
még 6 vissza van 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
megérdemelt kupasiker így is
huntit meg kéne venni
http://www.powerplaymanager.com/r57633
van der sar taszítja a labdákat 😄
megérdemelten nyertünk így is véleményem szerint, a meccsen végig jobbak voltunk, dehát gólokat kell rúgni :S
Glory, Glory Man. United!
illet volna legalább 1 gólt összehozni 😞
15:30
Community Shield
Futball ÉLÕ
Manchester United-Portsmouth
Glory, Glory Man. United!
Kijelenthetem tehát, hogy a következõ szezonban is a Manchester United futballistája leszek. Mielõtt napvilágot látnának a pletykák, és szóbeszédek merülnének fel azzal kapcsolatban, hogy bosszúsan megyek vissza a Manchesterhez, egy dolgot mindenképp tisztázni szeretnék:
igyekezettel fogok harcolni ennek a meznek a becsületéért, szívvel-lélekkel játszom továbbra is a klubomért.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ronaldo egy portugál újságnak nyilatkozott, amely csütörtökön adja nyilvánosságra ezt a nyilatkozatot, melyek szerint a szélsõ marad az Old Traffordon.
Hosszú ideje folynak a találgatások Cristiano Ronaldo jövõje körül. Ezeknek a pletykáknak elõször tegnap Sir Alex Ferguson vetett véget. Akkor a mester kijelentette, hogy a klasszis marad a United játékosa.
Portugál hírforrások szerint végre maga a szélsõ is megszólalt az ügyben. A lapnak adott interjúban Ronaldo beszélt arról, hogy egy nap szeretne majd a Real Madridban játszani, azonban legalább egy évig még az angol bajnoknál marad.
“A Manchester Unitednél folytatom pályafutásom legalább egy évig.” -mondta Ronaldo a Publico-nak.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
de Martin jól jáccott<#eljen>#eljen>
azon viszont nevettem h a kommentátor azt mondta h faragatlan gyémánt 😮
\"You are fucking crazy people!\"
nagy taktikai csata, a hátvédeinknek meg még formába kel lendûlni :S
írjátok,ha esemény van