Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
nem nõ az, csak díszbuzi :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

balljuggler
Manchester-"van egy oszkárdíjas szinésznõnk"..CR7<#eplus2>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

kulabácsi
nemtom ki de vegyük meg 😄DDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

balljuggler
Még az a kiírás a neved alatt....
Nem vettem sértésnek!Pofás...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Cabell
Hát egyenlõre nemfog😄 Mostmár Carrick és Giggs is kidõlt, ez kb 10 hiányzót jelent mostmár összesen...a következõ meccsre komolyan nemtudom, hogy fogunk kiállni....ugyanis nincs szélsõnk nagyjából...perzse Gibsont és Possebont be lehet vetni, de az nem életbiztosítás...vagy Rooney rúg egy mesterhármast gyorsan, vagy egy gyönyörû döntetlen lesz belõle, csakúgy mint tavaly a második fordulóban szintén a Pompey ellen...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

balljuggler
Na baszkikám...ez olyan DEZSAVÛ érzés ....
Nálunk is hasonló esetek történtek az elmúlt szezonban,ha visszaemlékeztek...
Ez pech...
Remélem jót versenyzünk a szezon alatt és ismét e 2 csapat lábai elõtt hever majd EURÓPA...

John Cena
mindenkienk van baja végén Sir alex a gyúrókat küldi be focizni..

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kulabácsi
Carrick két hétre dõlt ki

Michael Carrick kihagyni kényszerül a United következõ két hetének programját, köszönhetõen a Newcastle elleni bajnoki rajt elsõ félidejében összeszedett bokasérülésnek.

Sir Alex Fergusonnak a középpályás helyére már a mérkõzés 25. percében be kellett cserélnie John O’Shea, aki a Vörös Ördögök következõ két meccse mellett az angol válogatott felkészülési meccsén sem lehet ott.

Carrickhez hasonlóan a Szarkák ellen a csapat egyik legagilisebb teljesítményét nyújtó Ryan Giggs számára is idõ elõtt véget ért a Premier League elsõ megmérettetése, hiszen a második félidõben õt is le kellett hozni az Old Trafford gyepérõl.

“Giggsnek van egy kis térdsérülése. Csalódottak vagyunk, amiért pont azok a sérülések jöttek elõ a meccsen, amiket szerettünk volna mindenképpen elkerülni.”

A manchesterieknél Carlos Tevez családi okokra hivatkozva a mérkõzés elõtt nem sokkal hazautazott Argentínába, így a dé-amerikai támadó nélkül kellett helytállnia a hazaiak támadószekciójának - ám ez elmondható, hogy egyáltalán nem sikerült.

Helyére a fiatal Fraizer Campbellt küldte pályára Ferguson, aki tulajdonképpen nem okozott csalódást, ellenben õ sem tudta teljesíteni az összecsapás teljes 90 percét.

Wayne Rooney sem játszott csúcsformájában, igaz rajta már egyébként is amolyan villám rehabilitciót végeztek, hogy alkalmas legyen a szezonnyitóra (mint azt tudni lehet, Wazza Afrikában szedett össze egy egyelõre ismeretlen vírust).

“Tevez a héten érkezik vissza és a Portsmouth ellen már bevethetõ lesz. Ezen kívül Rooney is sokkal hatékonyabb lesz annál, mint ahogyan játszott.”

“A második félidõben azt gondoltam ez az õ meccse lesz, de sajnos Fraizer Campbell is kapott egy rúgást a lábára, így õt is le kellett hoznom.”

Forrás: ManUtd.com

fasza :/

Zenszkij
Porcmuszt el kéne azé verni má....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
mondták ezt a tvbe és a newcastle meg igy saviolával potolná a owent
mecsen elhangzot ez a felvettés

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

John Cena
Berbatov helyére M.Owen???

A Sunday Express szerint a Tottenham Michael Owent, a Newcastle csatárát szemelte ki a minden bizonnyal távozó Dimitar Berbatov pótlására. A bolgár csatár napokon belül aláírhat a Manchester Unitedhez, ezzel Juande Ramos menedzsernek mindössze egyetlen bevethetõ támadója maradna, méghozzá Darren Bent.
Owen ugyan más típusú futballista, mint Berbatov, a kvalitásait azonban nem lehet kétségbe vonni, csak éppen most is - mint az elmúlt évek során többször is - sérüléssel bajlódik, és nem bevethetõ.
A Newcastle ennek ellenére szeretné meghosszabbítani Owen szerzõdését, amely jövõ nyáron lejár, azonban továbbra sem sikerült megállapodniuk, mégpedig a pletykák szerint azért nem, mert a liverpooli nevelésû csatár egy BL-szereplõ klubhoz akar igazolni.
A Tottenham nem ilyen, de jelenleg mindenképpen erõsebb, mint a Newcastle United.

ffxi
De le vok maradva 😞

Fákjúal!

Rash87
<#banplz>
El...

Glory, Glory Man. United!

Atti12
nézz már a bannerra -.-'

ffxi
Elkezdõdött már bajnokság<#confused>

Fákjúal!

Atti12
nem tudja valaki mivan Tevez családjával? :S Aggasztó volt az a fekete szallag tegnap :-/

Cabell
mellesleg szerintem ha egy paraszt edzõ lenne a Real kispadján, mondjuk mint Aragones, akkor Raúl simán kimaradna, vagy el is adnák a faszba, és vennének egy korszerû villámgyors mindenhonnan gólt lõni tudó csatárt...mint Bojan mondjuk...lássuk be, a spanyol keretbe kib...nem kellett Raul, nem hiszem, hogy összességében bárki hiányolta volna...csak hát ugye Raúl élõ legenda, õt illik elvinni...és szerintem Raúlt a Realból kitenni egyszerûen nem lenne pofája egyik edzõnek sem...mert végülis ki Shuster Raúlhoz képest?!

Cabell
szerintem ez jelen esetben olyan, aminél nem csak a számokat kell nézni...Giggs is talán a gólpassz király volt, de alapvetõen tényleg csak lassítja az amúgy lendületes játékot, és egy jól felépített akció tényleg sokszor lassul akkor, mikor õ is bekapcsolódik....egyébként Raul megmondom öszintén, nem tesz rám sose jó benyomást, pl néztem a Roma elleni meccseket, a gépemen is megvannak, mindkét meccsen gólt lõtt, de mégis, csak ügyetlenkedett és lassan játszott végig, csak akkor tudott meglógni, mikor már tényleg olyan labdát kapott...nem egy v.Nistelrooy, szerintem a spanyol bajnokságot minõsíti, hogy õ gólkirály tudott lenni...

vmvr
Raúl tavaly 18gólt lõtt realban, amivel a spanyol góllövõ listán harmadik lett. akkor miért szar?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Cabell
Egy srác kommentjét másolnám be a manutdfanatics.hu-ról...lehet vitatkozni rajta, gondolom elsõsorban a Realosoknak, hogy leszólja Rault, de Giggsel jól hasonlítja össze, és lényegében egyet is értek vele...ott elég sok a buta hozzászólás, de ez áll még a legközelebb az én szemléletemhez.

Giggs attól hogy ennyit-annyit tett a klubért, nem lesz bérelt helye a kezdõben.

Spanyoloknál Real Madrid szurkoló vagyok, és ott sem értem mi a faszt keress még egy Raúl a csapatban? Annyira teszetosza ügyetlen balfasz hogy páratlan…

Ahelyett hogy felállnának egy Casillas- Ramos, Pepe, Metzelder, Heinze- Diarra, Sneijder, Van Der vaart- Robben, Robinho- Nistelrooy csapattal, ami szerintem nagyon jó csapat lenne... Raúllal lelassitja a játékot és el is cseszi az aktuális edzõ.

Itt a United-ben egyre jobban Giggs-en kedzem ezt érezni, azzal a különbséggel hogy Giggsy csereként nagyon fel tudja rázni a csapatot VEZÉREGYÉNISÉG TUD LENNI! De kezdõként szerintem nem túlzottan, de egy megfáradt védelemmel szemben mindig jó ha becserélik, mert õ még ngy játékos, de nem 90 perces! Amit most leírtam egyáltalán NEM vonatkozik Scholes-ra, õ egy kórtól független zseni, hihetetlenül osztogat, Carrick-kel legjobb belsõ párost alkotja.

NUFC: Shay Given, Habib Beye, Charles N'Zogbia, Fabricio Coloccini, Steven Taylor, Nicky Butt (c), Danny Guthrie, Jonas Gutierrez, Damien Duff, Oba Martins
Subs: Steve Harper, Jose Enrique, Geremi, Alan Smith, David Edgar, Sebastien Bassong, Ryan Donaldson

szoljál amugy ha látsz Owen-t... a hivatalos listában sincs benne szal nemtom honnan szedted

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

egyetlen elõkészületi meccsen se játszott, mumpszos volt, szal szinte ugyanaz... várható volt h nem fog játszani :\

John Cena
Owen apadon csücsült + nem sérült bevethetõ állapotba volt azt nem mondhatod hogy sérülés miatt mert már fel épült

ezt kérdezhetném tõled is

hazai pályán játszottatok, jo elismerem tartalékosan, de akkorsem voltatok tul nagy fölényben, agolt is azért kaptuk mert 10emberrel voltunk akkor a pályán...

Rash87
Melyik meccset nézted?

hát kurváranem-

tõlünk is hiányzott Owen, Viduka Barton stb szal sztem korrekt eredmény volt

Jonas MOM

Atti12
ugyan már azis mi volt, csak hozzákoccintotta a fejét az meg hanyat vágta magát 😄. Mindketten "fejeltek" 😛

Cabell
Sajnos ennyi hiányzóval ez az eredmény teljesen reális. Ronaldo, Nani, Park, Hargreaves, Anderson, (közbe Carrick kiseett) Tevez, esetleg Saha...ez rengeteg, azért vagyok nagyon szomorú most, mert szerintem most a sors sújtott ezzel a sok hiányzóval, és nem tudom a csapatot okolni a botlásért...a tavalyi szezon is így kezdõdött, de remélem, a mostani úgy is fejezõdik be mint a tavalyi.

Most bánhatjuk igazán, hogy Nani lefejelte azt a westhames arcot...

Atti12
már kész van elõre 2 fordulóra csak az eredményeket kell beirni <#hehe> Ha van rá igény megpróbálok összedobni egy bannert is.

nagyon szupi!
de ezt mostmár elvárjuk tõled a következõkbe!😄
(küld a linket privátba és már teszem is beh)
<#vigyor>
John Cena
<#taps>nájszos

balljuggler
<#eljen>

balljuggler
Errõl beszélek!Mert örök szabály hogy az elsõ fordulókat meg kell nyerni!
De csatárok nélkül nem lehet...Oké, küzdött Rooney becsülettel de még nem az igazi õ se (max 70% állapotban van)

Atti12

Atti12
hmm az jó, én azt hittem ez a régi 😄 javítom

Japep
Bocsi, nem akarok kötekedni, csak egy észrevétel...a Portsmouthnak már új címere van.

Remélem idén is olyan izgalmas PL/BL lesz mint tavaly... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

kulabácsi
ha visszajön tevez, nani, ronaldo, h csak azokat említsem akik most az agyamba vannak akkor azért már erõsebb lesz a csapat, de persze berbatov kéne nagyon...

balljuggler
Akkor sürgessétek mert csatárok nélkül nagyon sokat nem tehettek!

Atti12

Portsmouth logo nemtom miért ha lekicsinyítettem ilyen lett, jobbat meg nem találtam átlátszó háttérral :/

Atti12
ha elengedik 😄

/Paranoia: csinálom a banner alá az "eredményjelzõt"/

balljuggler
mikor megy hozzátok?

balljuggler
Nani el van tiltva tõletek,C.R.7 meg mûtét után lábadozik...jók az "ifisták" de rutint kell még szerezniük!

Atti12
hát én azt mondom kell Berbatov..

gyemant04
pf..hát megérdemeltük volna gyõzelmet

... Mixed Martial Arts

balljuggler
"1-1"

Eléggé... :S

Rash87
Elég gyenge a csapat 😞

Most már kéne vmit mutatni..

Rafael da Silva be
Campbell le

85.perc: 1-1 :SSS

John Cena
OMG Vidic szép😊

John Cena