Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem vettem sértésnek!Pofás...
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Nálunk is hasonló esetek történtek az elmúlt szezonban,ha visszaemlékeztek...
Ez pech...
Remélem jót versenyzünk a szezon alatt és ismét e 2 csapat lábai elõtt hever majd EURÓPA...
Michael Carrick kihagyni kényszerül a United következõ két hetének programját, köszönhetõen a Newcastle elleni bajnoki rajt elsõ félidejében összeszedett bokasérülésnek.
Sir Alex Fergusonnak a középpályás helyére már a mérkõzés 25. percében be kellett cserélnie John O’Shea, aki a Vörös Ördögök következõ két meccse mellett az angol válogatott felkészülési meccsén sem lehet ott.
Carrickhez hasonlóan a Szarkák ellen a csapat egyik legagilisebb teljesítményét nyújtó Ryan Giggs számára is idõ elõtt véget ért a Premier League elsõ megmérettetése, hiszen a második félidõben õt is le kellett hozni az Old Trafford gyepérõl.
“Giggsnek van egy kis térdsérülése. Csalódottak vagyunk, amiért pont azok a sérülések jöttek elõ a meccsen, amiket szerettünk volna mindenképpen elkerülni.”
A manchesterieknél Carlos Tevez családi okokra hivatkozva a mérkõzés elõtt nem sokkal hazautazott Argentínába, így a dé-amerikai támadó nélkül kellett helytállnia a hazaiak támadószekciójának - ám ez elmondható, hogy egyáltalán nem sikerült.
Helyére a fiatal Fraizer Campbellt küldte pályára Ferguson, aki tulajdonképpen nem okozott csalódást, ellenben õ sem tudta teljesíteni az összecsapás teljes 90 percét.
Wayne Rooney sem játszott csúcsformájában, igaz rajta már egyébként is amolyan villám rehabilitciót végeztek, hogy alkalmas legyen a szezonnyitóra (mint azt tudni lehet, Wazza Afrikában szedett össze egy egyelõre ismeretlen vírust).
“Tevez a héten érkezik vissza és a Portsmouth ellen már bevethetõ lesz. Ezen kívül Rooney is sokkal hatékonyabb lesz annál, mint ahogyan játszott.”
“A második félidõben azt gondoltam ez az õ meccse lesz, de sajnos Fraizer Campbell is kapott egy rúgást a lábára, így õt is le kellett hoznom.”
Forrás: ManUtd.com
fasza :/
mecsen elhangzot ez a felvettés
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A Sunday Express szerint a Tottenham Michael Owent, a Newcastle csatárát szemelte ki a minden bizonnyal távozó Dimitar Berbatov pótlására. A bolgár csatár napokon belül aláírhat a Manchester Unitedhez, ezzel Juande Ramos menedzsernek mindössze egyetlen bevethetõ támadója maradna, méghozzá Darren Bent.
Owen ugyan más típusú futballista, mint Berbatov, a kvalitásait azonban nem lehet kétségbe vonni, csak éppen most is - mint az elmúlt évek során többször is - sérüléssel bajlódik, és nem bevethetõ.
A Newcastle ennek ellenére szeretné meghosszabbítani Owen szerzõdését, amely jövõ nyáron lejár, azonban továbbra sem sikerült megállapodniuk, mégpedig a pletykák szerint azért nem, mert a liverpooli nevelésû csatár egy BL-szereplõ klubhoz akar igazolni.
A Tottenham nem ilyen, de jelenleg mindenképpen erõsebb, mint a Newcastle United.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Giggs attól hogy ennyit-annyit tett a klubért, nem lesz bérelt helye a kezdõben.
Spanyoloknál Real Madrid szurkoló vagyok, és ott sem értem mi a faszt keress még egy Raúl a csapatban? Annyira teszetosza ügyetlen balfasz hogy páratlan…
Ahelyett hogy felállnának egy Casillas- Ramos, Pepe, Metzelder, Heinze- Diarra, Sneijder, Van Der vaart- Robben, Robinho- Nistelrooy csapattal, ami szerintem nagyon jó csapat lenne... Raúllal lelassitja a játékot és el is cseszi az aktuális edzõ.
Itt a United-ben egyre jobban Giggs-en kedzem ezt érezni, azzal a különbséggel hogy Giggsy csereként nagyon fel tudja rázni a csapatot VEZÉREGYÉNISÉG TUD LENNI! De kezdõként szerintem nem túlzottan, de egy megfáradt védelemmel szemben mindig jó ha becserélik, mert õ még ngy játékos, de nem 90 perces! Amit most leírtam egyáltalán NEM vonatkozik Scholes-ra, õ egy kórtól független zseni, hihetetlenül osztogat, Carrick-kel legjobb belsõ párost alkotja.
Subs: Steve Harper, Jose Enrique, Geremi, Alan Smith, David Edgar, Sebastien Bassong, Ryan Donaldson
szoljál amugy ha látsz Owen-t... a hivatalos listában sincs benne szal nemtom honnan szedted
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
hazai pályán játszottatok, jo elismerem tartalékosan, de akkorsem voltatok tul nagy fölényben, agolt is azért kaptuk mert 10emberrel voltunk akkor a pályán...
tõlünk is hiányzott Owen, Viduka Barton stb szal sztem korrekt eredmény volt
Jonas MOM
Most bánhatjuk igazán, hogy Nani lefejelte azt a westhames arcot...
de ezt mostmár elvárjuk tõled a következõkbe!😄
(küld a linket privátba és már teszem is beh)
<#vigyor>#vigyor>
De csatárok nélkül nem lehet...Oké, küzdött Rooney becsülettel de még nem az igazi õ se (max 70% állapotban van)
Remélem idén is olyan izgalmas PL/BL lesz mint tavaly... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Portsmouth logo nemtom miért ha lekicsinyítettem ilyen lett, jobbat meg nem találtam átlátszó háttérral :/
"1-1"
Rafael da Silva be
Campbell le
85.perc: 1-1 :SSS