Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy a felállás sem volt a legtökéletesebb sztem...hiányzott Scholes aki általában a támadások nagy részét kezdi vagy irányítja, Giggs is csak a végén jutott szóhoz, pedig õ is kellõen támadó jellegû, mert hát igy javarészt Park-nak kellett volna a labdát a megfelelõ irányba játszani, de hát nála alapvetõ problémák vannak! Talán ezért is kellett néha Ferdinand és Evans mellékjátéka elöl...
Welcome to a World without rules!!!!
... Mixed Martial Arts
Az AIG maradt a helyén, mivel állambácsi belerakott jósok pénzt.
A szponzori dijakat pedig elõre fizetik általába és ha be is csõdöl, akkor se kell visszafizetni semmit és a mezen se kell hordani a szponzort tovább.
szal semmi baj nem lesz.
😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
REAL MADRID
Mer'úgytom az AIG cseppet csõdöt jelentett az USA-ban,odabaszott minden tõzsdének 😊
Legyen rajtuk is Unicef,van zséje a MU-nak.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
A Pool elleni potyagól - moderálva Van der Sar - hibája volt,nem Browné.
Szélrõl egy pontos beadásna nem volt Nevillnek,ennyire béna nem lehet,sokkal pontosabb passzai voltak régen.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Kultúráltabban ha lehet
sajnálom, mert szeretem, de gyenge pontja a csapatnak, nagyon sok rossz beadása volt, ill csak az :|
am most azért már látni véltem végre vmi kis agymunkát a játékunkban, remélem a 2. félidõben ezt gólra/gólokra is tudjuk válltani, mert a realnak esélye nincs eddig 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de jók vagyunk csak hát gól kéne!!!
football without ultras is nothing
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||