Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kitalálták, hogy a V3 lesz a nõi csatorna, míg a V6 a férfi, ezért vannak azon a meccsek (meg persze azért, h minél több szolgáltató beletegye a csomagjába)
football without ultras is nothing
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Unatkoztam így este, ezért kötöttem egy egyezséget (nem tudom kivel), hogy ha nem verem meg a Milannal a Chelseat 09 demoban, akkor nem nyerünk idén semmit. Fokozva kicsit a tétet, gondolom értitek. De sajnos az elsõ meccsen kikaptam már....
Fiúk, nem tudom, hogy kérlyek bocsánatot, mérhetetlenül szégyellem magam...de majd jövõre, hiszen ez a csapat volt, lesz, és mindig is fenn fog maradni, egy trófeamentes szezon belefér😊
Mindazonáltal megnézek majd minden meccset, hiszen a MU az MU marad, akkor is, ha nem nyer😊
... Mixed Martial Arts
mai V6-on marseille-l'pool
holnap meg M1en a mi meccsünk
Glory, Glory Man. United!
szeptember 17., szerda
E csoport
Celtic-Aalborg 20.45
Manchester United-Villarreal 20.45
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága helyt adott a Chelsea fellebbezésének, s eltörölte John Terry piros lapját.
A védõt a Manchester City elleni szombati bajnokin állították ki a brazil Jo lerántásáért, ám kiderült, a játékvezetõ tévesen ítélte meg a helyzetet.
Mindez azt jelenti, hogy a sokszoros angol válogatott futballista ott lehet a Manchester United elleni vasárnapi szuperrangadón.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Welcome to a World without rules!!!!
Majd meglátjuk mi lesz..
Cabelltõl idéztem (#11089)
de majd belejönnek, csakhát ha 9 pont elõnyt adunk a chelsea-nek az már nagyon soknak tûnik, még akkor is ha az elején vagyunk, mert idén nagyon jók
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
chelseat nem verjük meg akkor annyi az egésznek sztem
2. Liverpool 4 3 1 - 5-2 +3 10
3. Arsenal 4 3 - 1 8-1 +7 9
4. Hull City 4 2 1 1 5-8 -3 7
5. Manchester City 4 2 - 2 9-7 +2 6
6. Fulham 3 2 - 1 4-3 +1 6
7. West Ham United 4 2 - 2 8-8 0 6
8. Middlesbrough 4 2 - 2 6-6 0 6
9. Portsmouth 4 2 - 2 5-6 -1 6
10. Wigan Athletic 4 1 1 2 7-4 +3 4
11. Aston Villa 3 1 1 1 6-5 +1 4
12. Bolton Wanderers 4 1 1 2 4-4 0 4
13. Manchester United 3 1 1 1 3-3 0 4
14. West Bromwich Albion 4 1 1 2 4-5 -1 4
15. Newcastle United 4 1 1 2 3-6 -3 4
15. Sunderland 4 1 1 2 3-6 -3 4
17. Blackburn Rovers 4 1 1 2 5-11 -6 4
18. Stoke City 3 1 - 2 5-7 -2 3
19. Everton 3 1 - 2 4-7 -3 3
20. Tottenham Hotspur 3 - 1 2 3-5 -2 1
így áll a PL😊
te is tudod hogy a legnagyobb rangadóknál nem számít az aktuális forma, helyezés.
Nem írom le,csak mindenki mást várt ilyen kezdéstõl. Jövõhéten ha jól tudom Chelsea... Poll-t nem sikerült megverni,sztem az is 1 vereség,szóval addigra már tényleg össze kell magukat szedni,mert ez ide kevés lesz. Fergussont se értem.. Rooney mit keres közép szélen.. Akkor játszanak 3 csatárral v. vmi,eddig se jött be ez a megoldás.
A tavalyi kezdésnél végülis jobb, ott döntetlen döntetlen, vereség volt az elsõ 3 meccs, itt eddig döntetlen gyõzelem, vereség. De sajnos elég nagy esélyt látok rá, hogy jövõ héten meglegyen a második zakó....elnézve a jelenlegi erõviszonyokat, a Chelsea betegre ver minket...
A tavalyi szezonban is volt egy hullámvölgy de gyorsan talpra álltak és elsõk is lettek! 😄
Sztem ez a csapat még mindig a legerõsebb a Barclays-ben, de hibák mindenkinél becsúszhatnak...
UNITED!!!!!<#worship>#worship>
Welcome to a World without rules!!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/