Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
Johnny Evans helyett és Park helyett
nyugottan jöhetne Giggs és C.Roni vagy Nani:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Golyo69
.... ezt közsi cole 😄

GGMU

John Cena
39 Anelka, Nicolas |||9 Berbatov, Dimitar
13 Ballack, Michael |||23 Evans, Jonny
17 Bosingwa, José |||3 Evra, Patrice
6 Carvalho, Ricardo |||5 Ferdinand, Rio
1 Èech, Petr |||24 Fletcher, Darren
3 Cole, Ashley |||4 Hargreaves, Owen
10 Cole, Joe |||2 Neville, Gary
8 Lampard, Frank |||13 Park, Ji-Sung
15 Malouda, Florent |||10 Rooney, Wayne
12 Mikel, John Obi |||18 Scholes, Paul
26 Terry, John |||1 van der Sar, Edwin

Cserejátékosok

33 Alex |||6 Brown, Wes
35 Belletti, Juliano |||11 Giggs, Ryan
18 Bridge, Wayne |||29 Kuszczak, Tomasz
23 Cudicini, Carlo |||17 Nani
11 Drogba, Didier |||22 O'Shea, John
19 Ferreira, Paulo |||7 Ronaldo, Cristiano
21 Kalou, Salomon |||32 Tévez, Carlos

kulabácsi
érdekes a kezdõ

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
na hajrá
terrinek meg nem kéne a pályán lennie!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
mindjárt kezdünk 😊 GYERÜNK FIÚK!

Legend Killer
bátrak vagyunk, átgázolunk az ellenen: katonák, rohaaaaam, elõõreeee!!!!! 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Atti12
kár hogy Carrick kidõlt, végre teljes lenne a csapat. :S

Legend Killer
én nem mindig tom nézni a derbiket, de ezt feltétlen meglesem. hajrá MU.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kulabácsi
na a mai meccsre kib..ttúl kiváncsi leszek mit produkál a csapat, berbával és a villarreal elleni játékkal sztem nyerhetünk, csak be kéne lõni a helyzeteket

John Cena
szeptember 21., vasárnap

WBA-Aston Villa 13.00
Chelsea-Manchester United 15.00
Hull City-Everton 16.00
Manchester City-Portsmouth 16.00
Tottenham-Wigan 16.00

Maradék meccs ami hátra van

XxTyl3rxX
altgr + F és G<#nyes><#nyes>

Welcome to a World without rules!!!!

XxTyl3rxX
amugy jó az de az egyéb megjegyzéseket inkább a pool topicjába<#wink>

Cabell
jólvanna<#nevetes1> de hogy kell ilyen zárójelet csinálni?😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

XxTyl3rxX
igy kell<#vigyor>

Cabell
ÁÁÁÁ ez nem sikerült...😄😄😄

Cabell
{brutálnagy}AM AZ NEKÜNK JÓ{/brutálnagy}

XxTyl3rxX
ezt a liverpool topicba!!!<#wink>

John Cena
??😄 mert?😄

Rash87
Pff :| Szánalmas 😄

Glory, Glory Man. United!

John Cena
Liverpool-Stoke 0-0
ez vicces😄

XxTyl3rxX
hát volt ideje megismerni....<#vigyor>
majd holnap kiderül h mit tud egymás ellen a két cspat!

gyemant04
jaja, de Scolarit se értem, azt mondja Ronaldonak nyáron, hogy menjen a realba, mostmeg leakarja igazolni...ebbõl az jön le, hogy fél tõle 😄

... Mixed Martial Arts

XxTyl3rxX
hát ez az csak VOLT az edzõje, most már semmi közük egymáshoz, nem Scolarinak kell teljesítenie hanem Queiroz-nak!
És mivel Queiroz a United másodedzõje volt, igy könnyen a válogattba is megüthetné a bokáját!!!!!
szóval Scolari itt már csak mint a Chelsea menedzsere tarthatna igényt Crissre, és nem mint egy régi edzõje!

gyemant04
elég értelmetlen de meglehet érteni😄

... Mixed Martial Arts

gyemant04
én egyáltalán nem szeretném, ha Ronaldo elmenne ha Real, ha Chelsea...és mondta is Ronaldo vmelyik interjúba, hogy õ csak a Realba menne, ha eligazolna...ez nyugtató, de még is csak Scolari volt az edzõje, biztos jóba vannak...az biztzos hogy faszság lenne részérõl, úgyhogy nem hinném hogy elmenne pont a Chelseahez csak mégis ottvan Scolari...

... Mixed Martial Arts

XxTyl3rxX
hát sztem ez nem csak ezen múlik!
meg hát lehet igy csak felhergelné az embereket mondván "Scolari puli kutyája"! erre bukna a sajtó h mivel tudta rávenni mégis...
de sztem Criss menedzsere is tudja h ez óriási f*szság lenne mint magukkal mint a szurkolókkal!
bár ez aztán függ is majd a bajnokság eredményétõl, de ha viszi vki akk az nem a Chelsea lesz sztem....

Cabell
Ennyire azért nem...Ronaldo már túl van a mellébeszélésen, nem tagadja, hogy Madridba vágyik, ha oda menne, akkor 2-3 évig még biztosan elfelejthetné a Realt...

gyemant04
ez igaz, de azért Scolari mégis csak az edzõje volt, szóval befolyásolható...

... Mixed Martial Arts

XxTyl3rxX
hát ha a Real nem tudta elcsábítani a United-tõl, akk nem hiszem h Criss épp egy rivális csapathoz szerzõdne!
És hát nem kevés United drukker csalódna benne, akik most istenként tisztelik...<#vigyor3>

John Cena
úgy tudom Walcottot s ehívta meg a válogatottba:S

Cabell
Scolari jó edzõ, de látszik, hogy fingja nincs arról, mi megy itt Angliában...elõször azt mondja, nem rangadó a MU - Chelsea, most meg ez....

John Cena
kajak ezt ki nem tutta?:S

kulabácsi
ki nem látná szívesen? 😄

Atti12

Remekül idõzített a luzitán

A Chelsea menedzsere, Luiz Felipe Scolari jól idõzített, ugyanis éppen a vasárnapi derbi elõtt jelentette be, hogy jövõ nyártól szívesen látná a csapatában az egyik, hanem a legnagyobb rivális Manchester United portugál kiválóságát, Cristiano Ronaldot.

Nem mintha eddig nem lett volna már elég paprikás hangulatú a készülõdés a volt portugál szövetségi kapitány most még megtoldotta egy kicsivel ezzel, hogy õ bizony nem gördítene Ronaldo elé akadályt ha volt tanítványa a Chelseabe szeretne igazolni.

A 23 éves középpályást a nyáron legtöbbször a spanyol óriással, a Real Madriddal hozták szóba, de a Kékek menedzserének hála, immáron számíthatunk egy-két Chelsea pletykára is.

"Kétség kívül az egyike a jelenlegi három legjobb labdarúgónak," - mondta Scolari a Daily Mail riporterének.

"Amikor még Portugália szövetségi kapitánya voltam minden évben meg kellett neveznem egy triót a FIFA Év Játékosa választásán."

"Az egyik esztendõben a következõk voltak a jelöltjeim: Didier Drogbe, John Terry és Frank Lampard."

"Nos, ezeket a focistákat jelenleg én edzhetem nap, mint nap. S talán a következõ szezontól már Cristianonak is én vezényelhetem majd a tréningeket.

"Ha váltani szeretne, a Chelseanél tárt karokkal várjuk õt!"

Ez azért érdekes, mert fifába (jójó tudom semmi köze a valósághoz 😄) ahányszor elkezdtem egy menedzsert Ronaldo mindig a chelsea hez igazolt. Tiszta urban legend 😄 Mind1, ugyse megy oda.

Cabell
Scholesra ránézel, és árad belõle a keménység, hogy szívós, hogy feldönteni nem lehet...ránézel Fletcher egy igen vézna, ránézésre törékeny srácot látsz, akit az ember adott esetben még játszani sem látott, de az elsõ benyomásod, hogy na ezt inkább adjuk már el légyszi mondjuk a Stoke-nak...én kb pont így voltam vele, aztán az Arsenal ellen meggyõzött....

De pl simán van olyan hasznos tagja a csapatnak, mint Anderson, de míg Ando egy masszív feka gyerek, ráadásul tudjuk róla, hogy brazil, Fletch egy vékonyka, hipófehér kis skót...bezony ennyit számit a külsõ

balljuggler
a dizájnra éertettem és azért irtam h majdnem...LOL

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Atti12
<#worship>

kulabácsi
így igaz

XxTyl3rxX
huuuuuu na hát Scholes-hoz még Ronaldot, és Rooneyt sem hasonlítanám!!!
azért õ egy klasszis játékos, egy már-már veterán a csapatba, és talán Giggsel lehetne õket egymáshoz hasonlítani, mert õk már akkor az Old Trafford gyepét alázták mikor még Criss vagy Fletch még pöttyös labdával játszottak a suli csapatban!<#vigyor>

balljuggler
De a mai focisták már a dizájnra is mennek ugyhogy Feltc-re vixa térve õ egy "majdnem" Scholes szintû játékos csak szar a marketingje...ennyi

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

XxTyl3rxX
hát erre pont egy manchesteres ellenpéldát mondok...Rooney egy hihetetlenül jó játékos, és a united fanok tudják h mekkora szerepe van/volt a csapat tavalyi/tavaly elötti sikereinek!
Ennek ellenére egy internetes portálon az angol liga "legrondább" játékosának válaszották! (és nézd csak meg milyen csajt ápolgat 2 meccs között<#kacsint>)
Szóval nem kell valakinek beckham-arcúnak lennie h a szúrkolók elismerjék, a lényeg amit kapunk a játékosoktól!
Fletcher nem jó képû, de sztem nem is tud kiemelkedni a mezõnybõl, ettõl függetlenül sztem is jó játékos!<#wink>

Atti12
ronaldo se így nézett ki amikor idekerült. Melírozott ficsúr volt, aki feleslegesen cselez 😄. Aztán kigyúrta magát, meg megedzette kicsit az angol levegõ.. Az egész csak elhatározás kérdése 😉

balljuggler
Igazad van , mert ha megnézzük pl: David Beckham vagy C.R.7 akkor õk ugy ahogy néznek is ki mert minden nõ õket szeretné az ágyában tudni...Fletcher meg hát ja...
De ahogy elfigyelgettem mostmár egyre többen keresik a labdákkal és nem dadog nála a laszti szvsz nem is hülye a focihoz...
De mindig kell egy csapatban hogy valaki a vállán cipelje...

John Cena
Dimitar Berbatov felépült a sérülésbõl!!

Nem irigyeljük Dimitar Berbatovot (illetve: dehogynem...), a Tottenhamtõl igazolt bolgár támadót ugyanis egybõl a mélyvízbe dobta új klubja, a Manchester United: a Liverpool ellen húzhatta fel elõször a Vörös Ördögök mezét, és most a Chelsea ellen teremthet "hagyományt" a mezfelhúzás mozdulatsorából.
Berbatov már a 3. percben gólpasszt adott Teveznek, ám egyrészt késõbb kikapott a United, ráadásul õt is elveszítette, a Villarreal elleni, hétközi BL-meccsen (0-0) nem is léphetett pályára. Sir Alex Ferguson menedzser szerint azonban vasárnapra készen áll majd játékosa.
- Jó eséllyel pályára léphet, reméljük, rendbe fog jönni - mondta el Fergie. - Ha õ is visszatérhet Scholes mellett, akkor lesz választási lehetõségem is. Nagy meccseket játszunk, sorozatban egyre nagyobbakat. Egyelõre nem vagyunk csúcsformában, csakúgy, mint tavaly. Normál esetben októberre játszhatunk majd sokkal-sokkal jobb focit.

gyemant04
a foci nem csak a futásból áll..nem hinném, hogy ezt a csapatot egy Park feltudja dobni a játékával, ami szerintem nem is jó, habár nem játszott sokat mostanába, de én mégse érzem azt, hogy kell ebbe a keretbe. Fletcherrel kapcsolatba egyetértek!

... Mixed Martial Arts

Cabell
Park pedig olyan szinten nem jó játékos, hogy a Barca és a Roma ellen is mindkét meccset végig játszotta....attól, hogy nem látványos a játéka, még hihetetlenül hasznos, elképesztõ, mit melózik, mennyit fut...olyan Kuyt style

Cabell
Az a vicc, hogy igazából Fleccs egy kurva jó játékos...szerintem jelenleg a keret egyik legjobbja, és szerintem az, hogy nincs elismerve pl a szurkolók között, abban benne van az is, hogy picit szerencsétlen a testalkata, nem megnyerõ, nem határozott a kiállása, stb...

John Cena
ezzel én is így vagyok!!!

gyemant04
én Parkot nem tartom jó játékosnak..még talán Fletcher is jobb nála, sõt

... Mixed Martial Arts