Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyugottan jöhetne Giggs és C.Roni vagy Nani:S
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
13 Ballack, Michael |||23 Evans, Jonny
17 Bosingwa, José |||3 Evra, Patrice
6 Carvalho, Ricardo |||5 Ferdinand, Rio
1 Èech, Petr |||24 Fletcher, Darren
3 Cole, Ashley |||4 Hargreaves, Owen
10 Cole, Joe |||2 Neville, Gary
8 Lampard, Frank |||13 Park, Ji-Sung
15 Malouda, Florent |||10 Rooney, Wayne
12 Mikel, John Obi |||18 Scholes, Paul
26 Terry, John |||1 van der Sar, Edwin
Cserejátékosok
33 Alex |||6 Brown, Wes
35 Belletti, Juliano |||11 Giggs, Ryan
18 Bridge, Wayne |||29 Kuszczak, Tomasz
23 Cudicini, Carlo |||17 Nani
11 Drogba, Didier |||22 O'Shea, John
19 Ferreira, Paulo |||7 Ronaldo, Cristiano
21 Kalou, Salomon |||32 Tévez, Carlos
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
terrinek meg nem kéne a pályán lennie!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
WBA-Aston Villa 13.00
Chelsea-Manchester United 15.00
Hull City-Everton 16.00
Manchester City-Portsmouth 16.00
Tottenham-Wigan 16.00
Maradék meccs ami hátra van
Welcome to a World without rules!!!!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
majd holnap kiderül h mit tud egymás ellen a két cspat!
... Mixed Martial Arts
És mivel Queiroz a United másodedzõje volt, igy könnyen a válogattba is megüthetné a bokáját!!!!!
szóval Scolari itt már csak mint a Chelsea menedzsere tarthatna igényt Crissre, és nem mint egy régi edzõje!
... Mixed Martial Arts
meg hát lehet igy csak felhergelné az embereket mondván "Scolari puli kutyája"! erre bukna a sajtó h mivel tudta rávenni mégis...
de sztem Criss menedzsere is tudja h ez óriási f*szság lenne mint magukkal mint a szurkolókkal!
bár ez aztán függ is majd a bajnokság eredményétõl, de ha viszi vki akk az nem a Chelsea lesz sztem....
... Mixed Martial Arts
És hát nem kevés United drukker csalódna benne, akik most istenként tisztelik...<#vigyor3>#vigyor3>
Remekül idõzített a luzitán
A Chelsea menedzsere, Luiz Felipe Scolari jól idõzített, ugyanis éppen a vasárnapi derbi elõtt jelentette be, hogy jövõ nyártól szívesen látná a csapatában az egyik, hanem a legnagyobb rivális Manchester United portugál kiválóságát, Cristiano Ronaldot.
Nem mintha eddig nem lett volna már elég paprikás hangulatú a készülõdés a volt portugál szövetségi kapitány most még megtoldotta egy kicsivel ezzel, hogy õ bizony nem gördítene Ronaldo elé akadályt ha volt tanítványa a Chelseabe szeretne igazolni.
A 23 éves középpályást a nyáron legtöbbször a spanyol óriással, a Real Madriddal hozták szóba, de a Kékek menedzserének hála, immáron számíthatunk egy-két Chelsea pletykára is.
"Kétség kívül az egyike a jelenlegi három legjobb labdarúgónak," - mondta Scolari a Daily Mail riporterének.
"Amikor még Portugália szövetségi kapitánya voltam minden évben meg kellett neveznem egy triót a FIFA Év Játékosa választásán."
"Az egyik esztendõben a következõk voltak a jelöltjeim: Didier Drogbe, John Terry és Frank Lampard."
"Nos, ezeket a focistákat jelenleg én edzhetem nap, mint nap. S talán a következõ szezontól már Cristianonak is én vezényelhetem majd a tréningeket.
"Ha váltani szeretne, a Chelseanél tárt karokkal várjuk õt!"
Ez azért érdekes, mert fifába (jójó tudom semmi köze a valósághoz 😄) ahányszor elkezdtem egy menedzsert Ronaldo mindig a chelsea hez igazolt. Tiszta urban legend 😄 Mind1, ugyse megy oda.
De pl simán van olyan hasznos tagja a csapatnak, mint Anderson, de míg Ando egy masszív feka gyerek, ráadásul tudjuk róla, hogy brazil, Fletch egy vékonyka, hipófehér kis skót...bezony ennyit számit a külsõ
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
azért õ egy klasszis játékos, egy már-már veterán a csapatba, és talán Giggsel lehetne õket egymáshoz hasonlítani, mert õk már akkor az Old Trafford gyepét alázták mikor még Criss vagy Fletch még pöttyös labdával játszottak a suli csapatban!<#vigyor>#vigyor>
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Ennek ellenére egy internetes portálon az angol liga "legrondább" játékosának válaszották! (és nézd csak meg milyen csajt ápolgat 2 meccs között<#kacsint>#kacsint>)
Szóval nem kell valakinek beckham-arcúnak lennie h a szúrkolók elismerjék, a lényeg amit kapunk a játékosoktól!
Fletcher nem jó képû, de sztem nem is tud kiemelkedni a mezõnybõl, ettõl függetlenül sztem is jó játékos!<#wink>#wink>
De ahogy elfigyelgettem mostmár egyre többen keresik a labdákkal és nem dadog nála a laszti szvsz nem is hülye a focihoz...
De mindig kell egy csapatban hogy valaki a vállán cipelje...
Nem irigyeljük Dimitar Berbatovot (illetve: dehogynem...), a Tottenhamtõl igazolt bolgár támadót ugyanis egybõl a mélyvízbe dobta új klubja, a Manchester United: a Liverpool ellen húzhatta fel elõször a Vörös Ördögök mezét, és most a Chelsea ellen teremthet "hagyományt" a mezfelhúzás mozdulatsorából.
Berbatov már a 3. percben gólpasszt adott Teveznek, ám egyrészt késõbb kikapott a United, ráadásul õt is elveszítette, a Villarreal elleni, hétközi BL-meccsen (0-0) nem is léphetett pályára. Sir Alex Ferguson menedzser szerint azonban vasárnapra készen áll majd játékosa.
- Jó eséllyel pályára léphet, reméljük, rendbe fog jönni - mondta el Fergie. - Ha õ is visszatérhet Scholes mellett, akkor lesz választási lehetõségem is. Nagy meccseket játszunk, sorozatban egyre nagyobbakat. Egyelõre nem vagyunk csúcsformában, csakúgy, mint tavaly. Normál esetben októberre játszhatunk majd sokkal-sokkal jobb focit.
... Mixed Martial Arts