Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Tavaly volt egy biztos felállás, amit k*rva nehéz volt áttörni, idén meg nem tud összeszokni a csapat, mert össze-vissza játszanak!
Amugy nem értem h miért Neville kapta CP szalagot, mikor õ nem ért az irányításhoz, Ferdinánd eddig remekül irányította a csapatot CP-ként, és jogosan is tudott volna reklamálni!
Még van idõ helyre rázódni mert még a szezon elején járnuk, de ha Alex nem tud összekovácsolni egy biztos felállást akk hamar elúszik a bajnoki cím.....
Welcome to a World without rules!!!!
Ha Rooney betudja lõni üres kapuba a labdát,megvan a meccs.. Szerintem!!
Glory, Glory Man. United!
De mondtam már h ez nem Rooney-n úszott el, a védelemben nagyobb hiba volt a szabadrúgásnál!
Rooney +tudom hogy ilyen... De ennyi idõ után,kicsit korrigálnia kellene a kitöréseit... Lehet ha hátramegy segíteni,s nem bíróval veszekszik,már 3 ponttal ünnepelnek...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nem fogom a bíróra, de, hogy a Chelsea.nak fújt az tény.
Persze,fogd a bíróra,az a legkönnyebb...
Elöbb-utóbb valakinél elszakad a cérna ilyenkor, és ez most épp Rooney-re esett...
Ettõl függetlenül nem "csicska" meg "szánalom" mert nagyon jól játszott, befutotta a pályát, kivette a részét a védekezésben is, és rengeteget támadott!! Itt nem egy emberen múlott ez a meccs!
A foci csapatjáték! Nem tudom mennyire értesz a focihoz, de ezt tudnod kéne!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Azt a vak is látja, hogy a Chelsea-nak fújt a bíró (elég megnézni a sárga arányt) és még így is lefociztuk õket az elsõ félidõben és a másodikban is sokszor azt se tudták, hogy hol van a felezõvonal, mert a kapujuk elé szorítottuk õket hosszú percekre.
Eltaktikázta az öreg kicsit, de ennek ellenére szánalom amit a csapat csinált akkor nem vagy Manchester United drukker.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a gól után alig volt United támadás! Csak össze-vissza passzolgatás, ész nélküli játék!
ezt bekellett volna húzni!!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
szép gól volt