Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
õszintén, te hány meccset néztél meg eddig a "MU fan" pályafutásod alatt? Mert mindig kérdezel valami hülyeséget... Igen, cserélni kellett.

John Cena
srácok VDS-al mi történt?? hogy cserélni kelett?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Rash87
Tavaly is mi voltunk a címvédõk,s mégis sikerült 😊)

Glory, Glory Man. United!

Cabell
Úgy tünik, elkapott minket a BL címvédõ kór...vhogy a BL gyõzelem után minden csapat összeesik...így mostmár eltom képzelni h idén kizúgunk a legjobb 8 között BLben

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
Szegény Tevez..sztem fõtt magában, hogy Rooney mellett került a padra...

banok
Atti12
sajnos ugy néz ki kezdjük megérezni Quirez hiányát..

XxTyl3rxX
Persze mert most össze-vissza váltogatta a taktikát Alex!
Tavaly volt egy biztos felállás, amit k*rva nehéz volt áttörni, idén meg nem tud összeszokni a csapat, mert össze-vissza játszanak!
Amugy nem értem h miért Neville kapta CP szalagot, mikor õ nem ért az irányításhoz, Ferdinánd eddig remekül irányította a csapatot CP-ként, és jogosan is tudott volna reklamálni!

Még van idõ helyre rázódni mert még a szezon elején járnuk, de ha Alex nem tud összekovácsolni egy biztos felállást akk hamar elúszik a bajnoki cím.....

Welcome to a World without rules!!!!

Rash87
Védelem eddig a legrosszabb,az idei szezonban. S már lement 5 hét. Nem fog változni,nemhogy a bajnoki címet nem védik meg,de még elsõ 3ban se lesznek ott,az eddigi teljesítmény alapján. Ferdinand meg jóhogy kiabál,neki kell vhogy összefogni a védelmet... S szerintem vele nincs is gond.
Ha Rooney betudja lõni üres kapuba a labdát,megvan a meccs.. Szerintem!!

XxTyl3rxX
Mert most kaptak miatta egy szabadot?? Amugy Ferdinand volt az aki végig ordította a meccset és állandóan reklamált! És átlagban sem Rooney az aki a legtöbbször veszíti el a fejét!
De mondtam már h ez nem Rooney-n úszott el, a védelemben nagyobb hiba volt a szabadrúgásnál!

Rash87
Azért illett volna elhozni a 3 pontot... Csak 15 percet kellett volna kibírniuk. Szerintem az a csere is hülyeség volt. Szerintem meg azzal nincs gond,hogyha vki meccs után kicsit jobban kiadja a dühét😊 DE kurva idegesítõ... utóbbi idõben vezetésre állunk,s végén nem sikerült 3 pontot hozni. L'Pool ellen is,elsõ 10 perc miénk volt, gól után egy normális támadás sem volt. Mai meccsen,szintén,bár sokkal jobb volt a csapat.

Rooney +tudom hogy ilyen... De ennyi idõ után,kicsit korrigálnia kellene a kitöréseit... Lehet ha hátramegy segíteni,s nem bíróval veszekszik,már 3 ponttal ünnepelnek...

Cabell
Játékban meg visszafejlõdött.

Magic Boy
Rooney már csak ilyen, de a kezdetekhez képest sokat fejlõdött ezen a téren.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Nem mondtam, hogy divatdrukker vagy csak azt, hogy így azok szoktak reagálni egy olyan meccs után amikor a bombaformában lévõ Chelsea-t lemossuk a pályáról és elhozunk az otthonukból 1 pontot.
Nem fogom a bíróra, de, hogy a Chelsea.nak fújt az tény.

Rash87
Szerintem Rooneynak annyi tapasztalatának kellene lennie az évek folyamán,hogy nem akad fel minden egyes szabálytalanságon... Tavaly is szinte minden egyes meccsen dührohamot kapott... Kicsit ellensúlyoznia kellene ezt... Ha nem egy meccset néznél végig 1 év során,te is észrevennéd.

Rash87
Erre a divatdrukkerre nem is reagálok,mert az csak sok off-ot követne... Annyira meg vok értelmes,hogy arra a szintre nem süllyedek le... Úgyhogy ha ismernél,max akkor tehetnél 1-1 jelzõket.

Persze,fogd a bíróra,az a legkönnyebb...

XxTyl3rxX
Egy ilyen rangadón óriási nyomás van a csapatokon, fõleg a meccs vége felé! Ráadásul egy olyan csapatot mint a Chelsea, nem lehet egy szép mosollyal megállítani, mikor hazai pályán vesztésre állnak!
Elöbb-utóbb valakinél elszakad a cérna ilyenkor, és ez most épp Rooney-re esett...
Ettõl függetlenül nem "csicska" meg "szánalom" mert nagyon jól játszott, befutotta a pályát, kivette a részét a védekezésben is, és rengeteget támadott!! Itt nem egy emberen múlott ez a meccs!
A foci csapatjáték! Nem tudom mennyire értesz a focihoz, de ezt tudnod kéne!

Legend Killer
Kár a döntetlenért... fõleg a sok sárgáért is kár 😞, meg a kapusért is 😞... de a végén Chelsea nagyon rákapcsolt, örülhetünk az1pontnak 😄... remélem majd feljavul a csapat.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Magic Boy
Ne haragudj, de ez igazi divatdrukker hozzáállás.

Azt a vak is látja, hogy a Chelsea-nak fújt a bíró (elég megnézni a sárga arányt) és még így is lefociztuk õket az elsõ félidõben és a másodikban is sokszor azt se tudták, hogy hol van a felezõvonal, mert a kapujuk elé szorítottuk õket hosszú percekre.
Eltaktikázta az öreg kicsit, de ennek ellenére szánalom amit a csapat csinált akkor nem vagy Manchester United drukker.

kulabácsi
pfff

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
sajnos ez igaz

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Atti12
de ma lehetséges lett volna..

Cabell
sajna lehetetlen megverni õket hazai pályán

Rash87
csicska Rooney elbaszta az egész meccset.... Nem elég,hogy üres kapuból mellé rúgja :@ De utána csinál 1 szabálytalanságot,s minthogy hátra menne segíteni,a bírót baszogassa... Hát grat az egész csapatnak...Szánalom.

XxTyl3rxX
annyira várható volt h egyenlítenek....
a gól után alig volt United támadás! Csak össze-vissza passzolgatás, ész nélküli játék!
ezt bekellett volna húzni!!!!

Atti12
én cask azt nem értem hogy miért kell a 60. perc környékén lehozni Parkot? Mindenki tudja, hogy azzal hogy felhozta SAF O'Shea-t beálltunk védekezni. Szerintem ha támadtunk volna simán rughattunk volna még gólt.. Deco nélkül ez a chelsea nem volt az igazi.

Matthew Prosac
igazságos döntetlen, amúgy hülye bíróval 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Magic Boy
Kuszczak-nál még Ron-Robert Zieler is jobb lenne (õ is tagja a felnõtt keretnek) szerintem.

Golyo69
mert lesérült vandi az elsõ félidõben

GGMU

Magic Boy
Mi a fenéért Kuszczak véd? <#szomoru1>

gyemant04
áááá...1:1

... Mixed Martial Arts

Golyo69
nem volt vmi jó szabadrúgás :S

GGMU

Golyo69
nah roninak itt az esély 😄

GGMU

Magic Boy
Igazad van semmit se csinál csak megint adott egy gólpaszt.<#ravasz1>

John Cena
akkor hála istennek😊 Hálf tájm!

Atti12
ja, küzd, meg haj <#hehe> De amúgy igazad van.

kulabácsi
berba ma nem sokat csinál

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Magic Boy
Nem vagyok SAF (még szerencsére) ahogy egyikünk se az (szerencsére), de Park ügyes gyerek. Küzd, haj, rengeteget fut, kiszámíthatatlanul cselez, stb... Szerintem érthetõ, hogy megkapta a lehetõséget.

John Cena
nem vagyok egy Sir Alex xD de azt se hiszem hogy te az lennél😊 + azt nem tudjuk milettt volna ha akárki játszik park helyett!

Magic Boy
John Cena látod, ha nem játszik Park akkor mji lenne? <#ravasz1>

Golyo69
van ilyen....de így is hozni kell a meccset...

GGMU

kulabácsi
van der sar 😞

Golyo69
Park 0-1 18"

GGMU

John Cena
meg sem szólaltam..xD grat mu!

Golyo69
góóóóóólllllll

GGMU

John Cena
bocs Giggs helyett hátvédet akartam pl Wes Brown vagy J.O'shea

kulabácsi
na ez már a manchester united
szép gól volt

Atti12
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL PARK. Méghogy szarjátékos 😄😄😄😄

Golyo69
mit hagyott ki ferdinand

GGMU

Magic Boy
Evans helyett nehezen, mert õ szélsõvédõ.
Park sokat robotol és jól védekezik úgyhogy jó, hogy õ kezdett.