Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Tessék szavazni mindenkinek.

Keressük Alex Ferguson legjobb igazolását

Én a nagy dánra szavaztam.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Legend Killer

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

XxTyl3rxX
Fergie a fiatalokra építi a csapatot a holnapi 'Boro elleni meccsen, h kicsit pihentesse a "nagyokat" a Chelsea elleni rangadó után!<#vigyor>

És gondolom nem akarna bekapni egy sérülést egy ilyen meccs miatt, ami a bajnokságban és a BL-ben bosszúlná meg magát....<#beka3>

Welcome to a World without rules!!!!

John Cena
kurva jóxD nekem teccik!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
John Cena
lényeg hogy együtt vagyunk😛 és "mindenki hozzon magával egy embert"
(vicc)<#idiota>

Cabell
Egyébként én nem hiszem, hogy bárki is befanolt volna nekünk idén a BL miatt, én eléggé úgy veszem észre, hogy inkább lett több ellendrukkere a csapatnak, mintsem szimpatizánsa...ennek okát én leginkább abban keresem, hogy a Chelsea produkált egy jobb második félidõt, és eléggé megsajnálta õket mindenki...már a Barca elleni elõdöntõkkor is megfigyeltem, hogy jóformán az egész SG ellenünk szurkol, (Kaplan és társai), akkor sem nagyon értettem, miért...szerintem a legtöbbet melózó és legkeményebben küzdõ csapat voltunk egész szezonban...fura...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
Jójó,nem kérdem meg ^^ De nem tudom mi bajod... Egyébként is nem az számít,hogy ki hány éve Mu fan... szerintem.
Akit érdekel a csapat,az úgy is tudja,hogy mostanság mi megy... s nem kérdeznek hülyeségeket,mint egyesek(név nélkül😄)

Glory, Glory Man. United!

Magic Boy
Én is 96 vége 97 eleje óta vagyok Manchester United drukker.

Magic Boy
Én régi vagyok csak ritkán írok úgyhogy remélem rám nem gondoltatok.
Rash87: Mielõtt megkérded ahány meccset csak lehet nézek a TV-ben. (van Eurosport-2õm és TV6-om is)

gyemant04
nem értem mi bajod ezzel.... nem mindegy ki mióta szurkol az MU-nak? az a lényeg, hogy vagyunk..nem az hogy ki mióta szereti...

... Mixed Martial Arts

Legend Killer
ja. amúgy igen, tökéletesen igaz, amit leírtál van Nistelrooyról 😊.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mayorpapa
Én is beleszerettem Nistelrooy játékába. A ManU mezem is Nistelrooy-os. Nagyon sajnáltam, hogy elment. Persze a Realban tovább ontja a gólokat (hétvégén is rúgott egyet), én szurkolok neki továbbra is, mert sztem nagyon jó focista, és jó sportember, soha semmi felhajtás nem volt körülötte, teszi a dolgát: lövi a gólokat számolatlanul. Nagy kár, hogy elment...<#rinya>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Legend Killer
amúgy jó az aláírásod 😄D, fõleg a Chelsea-s 😄DDDD, most vettem csak észre... és MU mit mondana? 😊 Ne erõlködjetek arcok, mert mi nyerünk? 😊

Legend Killer
😄DDD, szal teljesen mind1, h ki mióta fan... de én nem a bl miatt lettem 2 000-ben fan, hanem bármily meglepõ, van Nistelrooy miatt 😄DDDD... és megszerettem a MU-t, de mikor Nistelrooy Realba ment, továbbra is szerettem a MU-t és õk nekem az elsõ, de közben Realnak is elkezdtem szurkolni 😄D.

Cabell
Mindenki nagyon büszke rá hogy 2000 óta MU fan, végülis 8 év múlva az sem lesz gáz, ha vki a 08as BL gyõzelem után befanolt nekünk...😄

Matthew Prosac
emléxem, én a '99-es bldöntõn már befanolva ültem a fotelben 12 évesen, körülraktam magam szotyival és drukkoltam mint az õrült. arra emléxem hogy az utolsó negyed órában már teljesen reménytelen ábrázattal guggoltam a fotel elõtt, rágóztam ezerrel, mint ahogy SAF szokott. aztán..
Sheringham góljánál üvöltve rohantam ki a konyhába, próbáltam muteromnak elmagyarázi hogy miért visítok, majd mikor futok vissza, pont az ajtóban ér Beckham szöglete... Solksjaer... GÓL! Ugráltam mint akit lábonlõttek, kész, végem volt..
A rágót amit az utolsó percekben rágtam, eltettem egy pohárba a szobámban, mint kabalát. A pohár aljára ráírtam filccel hogy BL-döntõ '99.
Azután akárhányszor MU meccs ment a tvbe mindig bekaptam és rágtam tovább 😊 Egy idõ után rájöttem hogy ez egészségügyileg necc. 😄 De a rágó sokáig megvolt, amíg anyám ki nem dobta egyszer 😊
Egy csoda volt ¢¢

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
Én 92tõl vagyok MU fan...az inkubátorban én voltam már akkor a 12. mezõnyjátékos...ahogy mondani szokás, a harmadik félidõ szerelmese voltam.

Cabell
Én 92tõl vagyok MU fan...az inkubátorban én voltam már akkor a 12. mezõnyjátékos...ahogy mondani szokás, a harmadik

Legend Killer
ok 😄. bár azért szar ez a fajta szurkolás, a sima, rendes, csendes szurkoló a jó 😛P.

kulabácsi
megvan mind2, jó filmek sztem is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Legend Killer
ez is igaz 😊.

off: ki látta a Huligánok és a Futball factor c. filmet? Utóbbit most nézem, mindkettõ egész jó sztem.

on.

Legend Killer
kösz 😄 😊, respect! 😄

Atti12
köszi 😊

XxTyl3rxX
bazz mikor utoljára voltam itt akk még a fociról, meg a mai meccsrõl volt szó!
most meg az a téma h ki mióta United fan????
nem az a lényeg h ki mióta fan, hanem h szeresse a focit és a csapatot!!!!

Welcome to a World without rules!!!!

John Cena
jó van.. oda figyelek legközelebb.. csak kuccsoljunk máá e!

Atti12
ha a bannerra kattintassz, ott a 2. hír az hogy nem komoly Edwin sérülése. És leírja hogy mi történt. Nekem alap dolog hogy mielõtt kérdezek, utánanézek. Ha én is megtudom találni akkor más nem fog helyettem keresni.. Ez ilyen egyszerû.

John Cena
te meg hülyeségeket mondassz az ott kezdõdik... bocs hogy merek kérdezni..

gyemant04
szerintem is fölösleges ezen vitázni..

#11298: igazad van..

... Mixed Martial Arts

Atti12
de te nem kérdezel marhaságokat 😊. Van olyan, hogy nekem is elmarad 1-2 meccs, mert haverokkal megyünk ide oda, vagy valami más jön közbe. Sajnos az embernek más dolga is van meccsnézésen kívül :S. Õ meg nem néz utána, hanem egybõl kérdez. Ez engem zavar :/

Legend Killer
okés.. bár látom vannak régebb tagok is, de nem baj 😊.. ne ezen vitázzunk, vagy dumáljunk, hanem tekintsünk elõre... remélem a végén elsõk leszünk 😊.

gyemant04
szintén 2000óta...

... Mixed Martial Arts

Oziris666
Az tény h reklomálásért fölös lapokat osztogatott a ManUnak a bíró!De azis tény h Scholesnak a második félidõre már rég a zuhanyzóban kellett volna lennie!A sárgája után 2szer kezezett,egyszer elrugta a labdát és egyszer fölvágta hátulról Lampardot😊 A bõven megadható 11esrõl már nemis beszélve!Mondjuk a rossz játékvezetés a ManU -Chelsea rangadókon már abszolút nem meglepõ!Játék képe alapján viszont jogos az X

Legend Killer
köhm... 2 000 óta MU rulz 😄.

Legend Killer
énsetok ám minden meccset megnézni 😄, hagyd békén WWE-s haverom 😄DDDDDDDDDDDDDD... de a fõ meccseken igyekszem ott lenni, a többit meg elolvasom újságból, netrõl, azt jóvan, ettõl még MU powaaa 😛 😊.

kulabácsi
dettó

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
hogy lehetne azt elfelejteni 😄

Mayorpapa
én meg '99 óta. Tudjátok: BL döntõ, 0-1-rõl fordítás, stb. Akkor nagyon megszerettem õket, és ez tart azóta is.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Atti12
én is. kb 😊 Inkább 98 szerintem.

Matthew Prosac
én 97 óta vagyok MU-fan -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
😄😄😄😄😄😄😄 hú öcsém, nem kicsit vagy kemény😄😄😄:d

kulabácsi
kb 😄

Atti12
és ezekbõl kb 2 sztem nem is látta a döntõt, csak hallotta a híradóba hogy a "Manchester United megnyerte a bajnokok ligáját, mert játszott ronaldo" 😄.

John Cena
nem BL óta szeretem õket ha erre is célzol!

kulabácsi
kiváncsi lennék az új emberek közül akik most jöttek nemrég (van vagy 3-4) azok közül hány kezdett el azért mu fan lenni mert megnyertük a bl-t... és akkor csak szolídan szóltam le mindenkit 😄

Atti12
így van 😊 Régen én is így néztem.

kulabácsi
lol
imádom amúgy amikor mindenki magyaráz a topikban, azt egy idényt jó ha végignézett... na mind1

kulabácsi
neten lehet nézni ^^

John Cena
amúgy 20-30 biztos..

John Cena
Nin eurosport 2-õm meg fingom nincs melyik TV adja így esélyem nincs nézni meccseket annyit tudok le kelett cserélni mért olyan nagy baj?