Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
viszont, had kívánjak jó és sikeres gyógyulást ennek a Possebon "gyereknek", mivel eléggé csúnya eset lehetett így a leírtak alapján és azért na, had jöjjön rendbe és rúghassa a bõrt még 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Manucho játszott, de sokat nem tett hozzá a játék képéhez...
ÉS mi az h Angliában vagy és nem láttad a meccset????<#vigyor>#vigyor>
Welcome to a World without rules!!!!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
azért kicsit összefogta õket Giggs, Criss és Carlo rutinossága.....
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
... Mixed Martial Arts
#11360: Szerinted ha puszit küld neki a csontja egy lyukon keresztül nem szédül meg egy picit?
jah amugy lerúgták Possebont de nem is egyszerûen, de nem tom miért kellett az ox-palack.....
nem nézem a meccset, szal nemtom.
és jobbulást! 😊
Beckham nem igazolás volt, hanem saját nevelés.
Amúgy én Roy Keane mellett voksoltam..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Elég nevetséges, hogy nem õ lett a legjobb fiatal játékos tavaly...Fabregas jó, király meg minden, de azért....
... Mixed Martial Arts
Ligakupa
szeptember 23., kedd
Arsenal-Sheffield 20.45
Burnley-Fulham 20.45
Rotherham-Southampton 20.45
Sunderland-Northampton 20.45
Swansea-Cardiff 20.45
Liverpool-Creve 20.45
Man Utd-Middlesbrough 20.45
szeptember 24., szerda
A. Villa-Queens Park R. 20.45
Brighton-Man City 20.45
Ipswich-Wigan 20.45
Newcastle-Tottenham 20.45
Portsmouth-Chelsea 20.45
Blackburn-Everton 20.45
megint PL-eset kaptunk..:S
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
amugy nem is értem h mi volt ez, mert a Premier League-ben azért engedik a kemény játékot....nemhogy 8 sárgát kiosztani!
... Mixed Martial Arts
... Mixed Martial Arts
ez nyilvánvalóan nem juttatja csõdbe a csapatot, de hát ez az ára, ha ész nélkül játszanak.....
sztem nistelrooy,mert iszonyú sok gólt lõtt😊PL-ben 150 meccsen 95-gól és összesen 150 gól a mu-ban.