Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sygmaBlueJersey
miért nem hivatkozott arra,hogy túl sokat ivott és ezért összekeverte a benzincsöveket <#lama>

John Cena
hát nem az eszé ért szeretjük bár leeht hogy ennyi autója avn azt csórikám a 10autóból pont nem tutta meikben ül😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kulabácsi
jó hogy nem a lambót vágta haza 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
Lerobbant Rooney Range Rovere
Egy forgalmas úton robbant le Wayne Rooney és felesége autója, ugyanis a Manchester United futballistája rossz üzemanyagot tankolt a kocsiba.
Az angol válogatott labdarúgó és felesége, Coleen az M62-es sztrádán hajtottak, majd megálltak tankolni, ám a sztárfocista elfelejtette, hogy a 90 ezer fontos (27 millió forintos) jármûbe gázolajat lehet csak tölteni. Õ viszont ólommentes benzint tankolt.

A Range Rover néhány perccel késõbb leállt a forgalmas autópályán, és el kellett vontatni. A forgalom akadályozásáért akár hatezer fontos bírságot is kaphat a felelõtlen Rooney.

"Katasztrofális hatása lehet, ha egy dízelmotorba ólommentes benzint töltenek. Komoly károkat okozhat, besülhet a motor" - mondta egy autószerelõ.

A manchesteri játékos tavaly karácsonyra vette az autót a feleségének. A sztárfocista jármûparkja közel egymillió fontot ér: egy Aston Martin, egy Lamborghini és egy Bentley is a garázsban áll Rooney-éknál.

Erre csak ennyit tudok mondani:

gyemant04
<#eljen>

... Mixed Martial Arts

Atti12
banneron már gondolkodtam, de valahogy nem férek bele a méretbe :S. Majd agyalok még valamit.

Magic Boy
Ezek csak ötletek amibõl lehet meríteni esetleg.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Ja ja jó lenne valaki aki figyel a Bannerre és nem ártana ha több infó (pl. táblázat, góllövõlista, assziszt táblázat lap táblázat, az elõzõ meccs adatai (gólszerzõt (hanyadik percben), lapok és a következõ meccs elõzetese (milyen meccs (BL, PL, stb...), mikor és hol lesz, ki vezeti, adja-e valamelyik TV), stb...) lenne benne és az üzenet ablaknak is lehetne valamilyen grafikát adni. Esetleg egy újabb Banner (mondjuk olyan amiben benne van, hogy mi vagyunk a BL és a PL címvédõi) se ártana.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

sygmaBlueJersey
vagy pont azért tud,mert nem gandzsa-t hanem coxot nyom😄 bár lebukna a dopping teszten😊 gondolom ugy partiznak,h o iszik a tobbiekmeg szurnak😄

XxTyl3rxX
nem kéne kicsit gyakrabban frissiteni a bannerünket???<#lama>

Welcome to a World without rules!!!!

Atti12
tegnapi meccsen volt egy jelenet amikor megindult, lefutni nem tudta de eltudta magátol lökni annyira a védõt hogy eltudjon menni 😊. Én otthagynit írtam, nem lefutást 😊

John Cena
úgy hoyg nem figyelnek ráá😛

passatgt
és hogy fogja a fejét, hogy kiállította

száni

XxTyl3rxX
nem gyors de mégis lefut mindenkit???
akk ez hogy is van????<#vigyor>

Darthmushroom
köszi

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Atti12
Ando nem annyira gyors 😊. Viszont rohadt erõs, ezért simán otthagy mindenkit, mitn ahogy tegnap is láthattuk. Meg rohadt sokat fut 😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

XxTyl3rxX
hát az biztos....
de mindenki megijedt mikor meglátták a ox-palackot! amit nem is csodálok

John Cena
vagy be van szívva érted õ lassúnak látja de TV bõl nézve pedig gyors mint a picsa egy 1mp alatti cselt õ be lassítja és 10mp-nek érzi ezért könnyû neki😄

Rash87
Jójó,az a lényeg hogy nem komoly. Én csak azt mondtam,h tegnapi látottak után durvának tünt .

Glory, Glory Man. United!

Atti12
áh, ha gandzsaman lenne Ando akkro nem bírna ennyit futni 😊

XxTyl3rxX
nézd..-->#11396
már volt...

John Cena
A brazil rendõrség letartóztatott egy notórius drogkereskedõt a Manchester Unitedet erõsítõ Anderson brazíliai otthonában. A hírek szerint az elfogott bûnözõ barátja a United fiatal középpályásának, ám a rendõrség hangsúlyozta, hogy Anderson ártatlan, és nem folyik ellene eljárás.
- Amennyire mi tudjuk, õ pusztán barátja az elkövetõnek, és talán azzal sincs tisztában, hogy bûnözõrõl van szó - nyilatkozta egy szóvivõ.
Anderson ügynöke hozzátette: ügyfele azzal barátkozik, akivel akar, de hamarosan õ maga is megszólal majd az ügyben.

XxTyl3rxX
hát én mondjuk kölcsön adtam volna, mert igy nem tud igazán fejlõdni....
ha 2-3 évet játszana vmi gyengébb csapatba, de kezdõként, akk lehet fejlõdne annyit, h a manchesteri gárda kezdõ alakulatába focizná magát!

Atti12
hála az égnek 😊). Szerintem nagy karrier elé néz a srác, elég magabiztosan játszott. 😊

John Cena
Ismertem😄

XxTyl3rxX
jó akk idézem a szóvivõt:
Possebon's injury is not as serious as it first appeared to be.

na most már elhiszed???<#vigyor>

Rash87
Azért az túlzás szerintem,h nem komoly a sérülése 😊 Vagyis abból kiindulva amit tegnap láttunk.

Glory, Glory Man. United!

XxTyl3rxX
A legfrisseb hír szerint nem tört el Possebon lába, miután a tegnapi Boro elleni meccsen csúnyán megsérült!!!!!
Az eset után azonnal kórházba szállították és egész éjszaka megfigyelésen tartották, arról azonban nincs hír h az ínszalagja mennyire sérült!
Szóval mindenki megnyugodhat, nincs vége Possebon karrierjének, és nem is komoly a sérülése, de az biztos h pár hetet kikell hagynia....<#wink><#taps>

Darthmushroom
Valaki tud a tegnapi mecsröl összefoglalót??

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Szökésben lévõ kábítószer-kereskedõvel beszélt telefonon Ronaldinho, az AC Milan és Anderson, a Manchester United brazil labdarúgója.

A rendõrség lehallgatta a beszélgetést, amely elsõsorban arról szólt, mikor találkoznak majd egy szambapartin. A két, Európában futballozó játékos ellen nincs terhelõ bizonyíték, hogy részt vettek-e bûncselekményben, így hivatalosan nem váltak gyanúsítottá.

A kábítószer-kereskedõ Richard Alex Martins júniusban szökött meg egy börtönbõl, és a hatóságok szerint az egyik legnagyobb drogdíler Porto Alegrében. A körözött férfi Anderson lakásában bujkált, de a házat a labdarúgó egyik barátja használta. Martinst végül sikerült elfogni egy nagyszabású razzia során.

Az illetékesek közölték: a két futballista minden bizonnyal csak barátja a dílernek, és aligha tudott arról, hogy Martins bûnözõ.

football without ultras is nothing

Atti12
váh ez nagyon nagy 😄😄😄

Legend Killer
😄 😊

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Matthew Prosac
namégegyszer:

^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
<#ravasz1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
Possebon istenem....egy ilyen fiatal gyereket így elintézni...nem normális..😞

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

XxTyl3rxX
nem biztos még semmi, a United még nem nyilatkozott Possebon állapotáról!

sygmaBlueJersey
sajnálom possebon-t, egyébként eltörött biztos?

XxTyl3rxX
hmmm foci vagy csaj????<#miaz>
végülis egy félidõbe sok minden belefér<#bee1>

Cabell
Nem csaj, de a kézimunka elsõosztályu!😄😄 *csak viccel*

Legend Killer
ha csaj, megbocsájtunk 😄D *csak viccel*

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Cabell
Épp most látogatott meg egy magyar ismerõsöm😄😄

gyemant04
áá nem hiszem..

... Mixed Martial Arts

Cabell
--->karrierjének vége?😞😞😞

Cabell
Akkor lehet, hogy Possebon <#szomoru1><#szomoru1>

Legend Killer
ja

gyemant04
szerintem meg ez egyáltalán nem vicces..

... Mixed Martial Arts

XxTyl3rxX
sztem nem oxigénre van szüksége hanem egy új lábra<#nyes>