Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... Mixed Martial Arts
upd: nem tart sokáig, csak évente 2évente át kell benne írni az edzõtök nevét...
am ronaldo megint kijött a formájából én azt vettem észre, visszatért az önzõzõ és borulékony önmagához ami nem jó sajnos :S
de pár meccs és a helyén lesz remélhetõleg 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amúgy jó kis meccs volt, gratula a csapatnak, megérdemelt 😊. És végre Wazza is gólt lõtt 😄. Méghozzá nem is akármilyet 😊.
... Mixed Martial Arts
chelsea forumban sajnos nem tudok egy játékosról sem ilyen rossz véleménnyel írni,a csapattal semmi gond,de ezt az embert üldöztetni kéne.
am a meccs képét nézve megérdemelt a gyõzelem...
biztos vagyok benne,h egy tiszta biro legalabb kételkedik, legalabbis ronaldoban biztos.nem meglepõ tavaj is ez,ment visszatér ez a szenny ember és megy tovább.sok sikert!
talán még ha Giggsel támadó-közép poszton játszanának....
na de majd nemsokára kiderül 😄
Welcome to a World without rules!!!!
Tevez-Berba
Giggs
Rooney ... ... ...
Welcome to a World without rules!!!!
szeptember 27., szombat
Everton-Liverpool 13.45
Aston Villa-Sunderland 16.00
Fulham-West Ham 16.00
Man Utd-Bolton 16.00
Middlesbrough-WBA 16.00
Newcaslte-Blackburn 16.00
Stoke-Chelsea 16.00
Arsenal-Hull City 18.30
szeptember 28., vasárnap
Portsmouth-Tottenham 14.30
Wigan-Manchester City 17.00
100% nyerni kéne:S hazai pálya meg hát minden "fullos a keret"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A veterán kapus Edwin Van der Sar ismét a Manchester United rendelkezésére áll, miután felépült sérülésébõl. A jó hírt Sir Alex Ferguson közölte a pénteki sajtótájékoztatón. A tréner kijelentette, hogy a United kispadjára Tomasz Kuszczak helyett Ben Amos fog leülni.
Edwin a múlt hétvégi Chelsea elleni bajnoki mérkõzésen szenvedett térdsérülést, amelynek következtében még a szünet elõtt le kellet cserélni a holland portást. Mivel Tomasz Kuszczak és Ben Foster is sérüléssel bajlódik, ezért Fergie úgy döntött, hogy a hétközi Liga kupa mérkõzésen bemutatkozó Ben Amos fog leülni a United kispadjára második számú kapusnak.
"Nem változott a keret a Chelsea elleni bajnoki és a Middlesbrough elleni Liga kupa meccs óta óta, kivéve Rodrigo Possebont aki természetesen nem áll a rendelkezésünkre."
Köztudott, hogy a 19 éves brazil játékos Emanuel Pogatetz belépõje nyomán szenvedett súlyosnak tûnõ sérülést, azonban késõbb kiderült, hogy szerencsére nem tört el a fiú lába.
"Örülünk, hogy Rodrigo sérülése nem olyan komoly, mint amennyire sejtettük. Abban a pillanatban a legrosszabbra gondoltam. Láthatták Nani reakcióját aki amint meglátta a játékos lábát rögtön elfordult. Hasonló reakciókat láthattunk Eduardo és David Busst sérülésénél is. Rodrigot a korházban kellett tartani, mivel a seb mélysége egészen a csontjáig hatolt. Örülünk, hogy nem történt komolyabb sérülés."
A menedzser Ben Amost fogja a sérüléssel bajlódó Kuszczak helyett a kispadra ültetni, aki valószínûleg a jövõ héten már rendben lesz. A másik sérült Michael Carrick csak októberben kezdhet ismét edzeni.
"Nem akarok kockáztatni Tomasz-szal a Blackburn elleni meccs elõtt. Ben Amos remekül teljesített a Boro elleni meccsen, így könnyû szívvel ültethetem a kispadra. Michael Carrick úgy gondolom, hogy a válogatott meccsek miatti szünet után ismét edzésbe állhat."
Ez nagyon jó hír 😊. Én annak is örülök, hogy Amos lesz a cserekapus. Nem tudom hogy vagytok vele de én sokkal nagyobb biztonságban éreztem a kapunkat, mint amikor Kuszczak védett :|.
amugy olvastam vhol h possebon-nak nincs komoly sérülése!
kösz infot, csak érdekelt sorsuk 😄D.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
most hallom a hiradoban h ugy kivolt két pilota akik egy utasszállított vezettek honolulura,h elaludtak leszállás helyett tulrepültek 10e km-t és az irányító központban azt hitték,h eltérítették a gépet😊 ez az ézért durvább,mint rooney😄