Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Mondjuk látom nem tudsz mibe belekötni csak abba hogy vip logom van razer logoval meg a konfigom az aláírásomban. congratz my little pony
gyemant04
fejezd már be...én gondolkozzak? látod mitcsináltál? idejöttél osztani az észt és kezdõdik a flém 😊 ha nem tetszik Ronaldo játéka vagy Ronaldo mint ember akkor minek jössz te ide? ki hívott ide? ha csak osztani tudod a hülyeségeket akkor menj vissza a cselszi topikba várni a gyõzelmeket.

... Mixed Martial Arts

sygmaBlueJersey
mondjuk látom nagy kocka lehetsz,neked amugy is van odõd rá,néha azért nyisd ki az ablakot, h friss levegõn is legyél,ne csak amikor elmész a pc boltba;*

sygmaBlueJersey
ez jó😊 lesz idõtök még ilyeneket szerkeszteni amikor mi a kupákat emelgetjük😊

HunnernesKonge
Hiu ábránd <#nevetes1>

upd: nem tart sokáig, csak évente 2évente át kell benne írni az edzõtök nevét...
sygmaBlueJersey
közük nem lesz a bajnoksághoz😊

sygmaBlueJersey
miért szerinted anglia az egyetlen ország ahol nincs bunda? na ne legyunk már naivak könyörgöm.

HunnernesKonge
Lesz az még kettõvel elõttetek is 😄
sygmaBlueJersey
persze biztos nem birom elviselni,h 10 hellyel vagytok mogottunk😄 kicsit jobban odafigyelnél láthatod,h azt irtam semmi bajom a csapattal,de ronaldo egy visszataszito jellemmel biro ember,lenézem ahogy viselkedik egy focistának nem ilyennek kell lennie foleg egy olyannak akire sok hulyegyerek felnéz sajnos.ez felelõséggel jár, és õ nem éppen a felelõség szobra,gondolkozz mielõtt "kinyitod a szád." És h mostanában nem csinálja??? akkor ellenünk mi volt az amikor az oldal vonal mellett egy õzikeugrással eldobta magat 30 cm-erre lampardtól?😄 kicsit beszopta a bíró.

kulabácsi
ja a bunda állítását én fel se vettem, hisz savanyú a szõlõ 😊
am ronaldo megint kijött a formájából én azt vettem észre, visszatért az önzõzõ és borulékony önmagához ami nem jó sajnos :S
de pár meccs és a helyén lesz remélhetõleg 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
a bírókkal van az alapvetõ hiba nem vele, amíg engedik fogja is csinálni, ha egybõl sárgát kapna minden ilyen után akkor meggondolná legközelebb h elesik e...am ronaldóról nekem is mindig az jut eszembe, nemtom ki mondta h õ az a játékos aki úgy esik el h még a földön sincs de már a bíróra tekint és veszekszik 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gyemant04
én meg téged röhöglek ki, mert nem bírod elviselni, hogy nyertünk végre

... Mixed Martial Arts

Atti12
és akkor drogbával mivan? 😄

Amúgy jó kis meccs volt, gratula a csapatnak, megérdemelt 😊. És végre Wazza is gólt lõtt 😄. Méghozzá nem is akármilyet 😊.

gyemant04
te mirõl beszélsz? lehet hogy elõször a labdát IS eltalálta de Ronaldo bokáját is kirugta..lehet nem tizi, de ez van. más: ha Ronaldo elesik akár mikor és befújják egybõl mindeki azzal jön, hogy hülye bíró, csicska színész Ronaldo stb.. és Roni egyre kevesebbet "színészkedik" régen télleg több volt a soknál amit csinált, de mostanába nem nagyon boritgatja saját magát...na mindegy nem is írom tovább...ez a bunda állításod pedig nevetséges...

... Mixed Martial Arts

sygmaBlueJersey
hehe egy bizonyos szintig,ezt te sem gondolhatod komolyan h belefér😊 hát mit csinált a rangadón? még lampard is kiröhögte.

kulabácsi
hát nagy színész ezt nem is cáfolom, de beletartozik a játékba mostanában, ez van ezt kell szeretni...

sygmaBlueJersey
a gyõzelem megérdemlésérõl egy szót nem szóltam,de amit írtam cáfolhatod csak nem nagyon van lesz ész érved.
chelsea forumban sajnos nem tudok egy játékosról sem ilyen rossz véleménnyel írni,a csapattal semmi gond,de ezt az embert üldöztetni kéne.

kulabácsi
ok nyáladzál a saját topikodban <#wave>

am a meccs képét nézve megérdemelt a gyõzelem...

John Cena
Rooney végre gólt lött😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

sygmaBlueJersey
ugyan az,mint 2 éve olaszo.ban ponosabban a fociban mindig is: bunda.
biztos vagyok benne,h egy tiszta biro legalabb kételkedik, legalabbis ronaldoban biztos.nem meglepõ tavaj is ez,ment visszatér ez a szenny ember és megy tovább.sok sikert!

kulabácsi
gólnak gól, de ha nem rúgunk még 1et minimum vmi nagyon szép akcióból akkor én nem leszek elégedett...sima szerelés volt, nemtom hogy nézhette be, bár végülis a lényeg h benézte 😄

kulabácsi
lol ez labda volt 😄

kulabácsi
a gólrúgás még mindig döcög :|

gyemant04
jó pörgõs a meccs van egy jó pár helyzetünk

... Mixed Martial Arts

XxTyl3rxX
hát remélem nem Rooney csúszik ki szélre!
talán még ha Giggsel támadó-közép poszton játszanának....
na de majd nemsokára kiderül 😄

Welcome to a World without rules!!!!

Atti12
Ez csak szerintem van így 😄. Majd ma meglátjuk hogy hogy is van 😊

John Cena
megint rooney-t be tolták KP-ra?:S

kulabácsi
hát a bõség zavarában fogunk megint szenvedni, van választék bõven h kit hova 😊

Atti12
óó dehogynem, mind1 lényeg látszik 😊

Atti12
attól félek hogy Rooneyt kirakja szélre megint, és Úgy fogunk játszani hogy:

Tevez-Berba
Giggs
Rooney ... ... ...

XxTyl3rxX
kiváncsi leszek az új felállásra...ki lesz Giggs helyén és kinek a helyén lesz Giggs

Welcome to a World without rules!!!!

kulabácsi
sztem jó lesz ott, jobban tudja majd irányítani a támadásokat, és a labdái elég pontosak szoktak lenni 😊

Atti12
Giggs középen 😮 szokatlan lesz. 😄

Atti12
ugyan ezt írtam be, hogy Carrick felépült már? De ezekszerint valamiért nem küldte el ez a szar o.O

gyemant04
melyiket? nekem ittvan mind😄

... Mixed Martial Arts

John Cena
kell😊

#11441 hát nem én!

Atti12
ki törölte a hozzászólásom? :|

Carrick felépült?

kulabácsi
nyerni is fogunk

John Cena
Premier League, 6. forduló
szeptember 27., szombat
Everton-Liverpool 13.45
Aston Villa-Sunderland 16.00
Fulham-West Ham 16.00
Man Utd-Bolton 16.00
Middlesbrough-WBA 16.00
Newcaslte-Blackburn 16.00
Stoke-Chelsea 16.00
Arsenal-Hull City 18.30

szeptember 28., vasárnap
Portsmouth-Tottenham 14.30
Wigan-Manchester City 17.00

100% nyerni kéne:S hazai pálya meg hát minden "fullos a keret"

Atti12
A kapus visszatérhet a Bolton elleni bajnokin

A veterán kapus Edwin Van der Sar ismét a Manchester United rendelkezésére áll, miután felépült sérülésébõl. A jó hírt Sir Alex Ferguson közölte a pénteki sajtótájékoztatón. A tréner kijelentette, hogy a United kispadjára Tomasz Kuszczak helyett Ben Amos fog leülni.

Edwin a múlt hétvégi Chelsea elleni bajnoki mérkõzésen szenvedett térdsérülést, amelynek következtében még a szünet elõtt le kellet cserélni a holland portást. Mivel Tomasz Kuszczak és Ben Foster is sérüléssel bajlódik, ezért Fergie úgy döntött, hogy a hétközi Liga kupa mérkõzésen bemutatkozó Ben Amos fog leülni a United kispadjára második számú kapusnak.

"Nem változott a keret a Chelsea elleni bajnoki és a Middlesbrough elleni Liga kupa meccs óta óta, kivéve Rodrigo Possebont aki természetesen nem áll a rendelkezésünkre."

Köztudott, hogy a 19 éves brazil játékos Emanuel Pogatetz belépõje nyomán szenvedett súlyosnak tûnõ sérülést, azonban késõbb kiderült, hogy szerencsére nem tört el a fiú lába.

"Örülünk, hogy Rodrigo sérülése nem olyan komoly, mint amennyire sejtettük. Abban a pillanatban a legrosszabbra gondoltam. Láthatták Nani reakcióját aki amint meglátta a játékos lábát rögtön elfordult. Hasonló reakciókat láthattunk Eduardo és David Busst sérülésénél is. Rodrigot a korházban kellett tartani, mivel a seb mélysége egészen a csontjáig hatolt. Örülünk, hogy nem történt komolyabb sérülés."

A menedzser Ben Amost fogja a sérüléssel bajlódó Kuszczak helyett a kispadra ültetni, aki valószínûleg a jövõ héten már rendben lesz. A másik sérült Michael Carrick csak októberben kezdhet ismét edzeni.

"Nem akarok kockáztatni Tomasz-szal a Blackburn elleni meccs elõtt. Ben Amos remekül teljesített a Boro elleni meccsen, így könnyû szívvel ültethetem a kispadra. Michael Carrick úgy gondolom, hogy a válogatott meccsek miatti szünet után ismét edzésbe állhat."

Ez nagyon jó hír 😊. Én annak is örülök, hogy Amos lesz a cserekapus. Nem tudom hogy vagytok vele de én sokkal nagyobb biztonságban éreztem a kapunkat, mint amikor Kuszczak védett :|.

sygmaBlueJersey
holnap is tuti benne lesz a hiradoban😊
amugy olvastam vhol h possebon-nak nincs komoly sérülése!

Legend Killer
máákosak.

kösz infot, csak érdekelt sorsuk 😄D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

sygmaBlueJersey
állítólag felmentették õket,mert "nem szándékosan csinálták" mert? nem szándékosan aludtak el,hanem véletlenül vagy mi ez?<#pias>

Legend Killer
ja, ez durvább 😄... pilótákat kirúgták?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
jó, heti 😄D.

sygmaBlueJersey
az a vicc h nem vicc és tényleg annyi vagy még több a heti fizujuk😊

most hallom a hiradoban h ugy kivolt két pilota akik egy utasszállított vezettek honolulura,h elaludtak leszállás helyett tulrepültek 10e km-t és az irányító központban azt hitték,h eltérítették a gépet😊 ez az ézért durvább,mint rooney😄

Rash87
Havi 😄 Inkább heti ^^

Glory, Glory Man. United!

Legend Killer
adhatna nekem Rooney1xbox 360t és kábé tíz millát, meg se kottyanna neki 😄. azt mondaná: nesze, ez a havi zsebpénzem 😄D.

Legend Killer
elfelejtette 😄D

kulabácsi
mert úgy be volt lõve h beszélni se tudott <#idiota>