Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cabell
Scholes kidolt 2 honapra:S Ez bizony nem jo hir, Anderson tenyleg 1 kalap kula, Hargo, es Carrick sincsenek....ajajj...es pont a Bburn elott...:S

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

balljuggler
GRT a bennerhez!<#eljen><#eplus2>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

csúcs banner!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

John Cena
ok😛😄 azért nem árt😄😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kulabácsi
igen, kedden 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
nem tudom be tettem e már

október 4., szombat
Sunderland-Arsenal 16.00
West Bromwich-Fulham 16.00
Wigan-Middlesbrough 16.00
Blackburn-Manchester United 18.30

október 5., vasárnap
West Ham-Bolton 14.30
Chelsea-Aston Villa 16.00
Manchester City-Liverpool 16.00
Portsmouth-Stoke City 16.00
Tottenham-Hull City 16.00
Everton-Newcastle 17.00

XxTyl3rxX
Még egy áldozata van az keddi Aalborg elleni találkozónak! Rooney-nak a bokája sérült meg a meccsen, és egyenlõre kétséges a szombati Blackburn elleni pályára lépése! <#conf>

Welcome to a World without rules!!!!

Atti12
szépek lettünk 😊)

Rash87
Végre 1 szép banner 😊 Grat.

Glory, Glory Man. United!

gyemant04
fasza lett 😉

... Mixed Martial Arts

Matthew Prosac
Thx ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mayorpapa
Gratula a szép bannerért! <#taps>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

nekem is a mostani jobban tetszik

megmarad<#smile>
XxTyl3rxX
nekem is jobban tetszik a mostani😄
de ez se rossz, szóval nekem mind1...
thx a fáradtságért 😄

Matthew Prosac
bannergyár bezár, innentõl lehet választani (:
jóéjt minden ördögnek!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
sztem ami most bennvan az jobb
grat, szép munka <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Golyo69
nekem ez is jó volt 😄 de az új se rossz 😄

GGMU

Matthew Prosac
Remélem ez a verziójú banner már mindenkinek megfelel:
.:updated banner:.

Golyo69
zsír a banner..grt

GGMU

passatgt
miért kell angolul írni mindent?😊

Matthew Prosac
Thx ^^^
#11655 Para': ok, nem para. Majd küldöm 😊

XxTyl3rxX
Huu nagyon király a bannerünk 😄 grat hozzá!!!

Egy rossz hír: Scholes-ra 10 hetes pihenõ vár, középsõ-ínszalagszakadás miatt, amit a tegnapi meccsen szenvedett el!<#shakehead>
Hát ez nem jött jól a csapatnak...
Jobbulást Paul, várunk vissza <#wink>

ahogy óhajtod

táádááá<#vigyor>

(cseréknél a linket privibe küldjed át és rakom is be)

Atti12
annyira nem nagy meló, de nekem mivel elsõs vagyok ezért eléggé hajtanom kell 😄. Szóval nem volt idõm csinálni.

Matthew Prosac
majd kicseréli ne lázadj..
én amúgy is a banner alatti részre mondtam neki hogy rakja csak be nyugodtan ( másikkal csak annyi a probléma,h sokat kell majd vele mindig melóznod😄 de majd rájössz😊 - ez már az én problémám)

Magic Boy
Szép, de nem arról volt szó, hogy a nevek helyére a a csapat alapításának száma és a stadion kerül?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthew Prosac
rakd csak be 😊

szép a banner!<#smile>

a másikkal csak annyi a probléma,h sokat kell majd vele mindig melóznod😄 de majd rájössz😊
Elég egy egyszerûbb is,nem kell ennyire teleírni.
John Cena
faszának tûnik ez meg a banner is! nekem bejön!

Matthew Prosac
Marhasokminden nem fér ám ki! De a meccs-számunk javítva:

Ma már nemigazán fogok vele foglalkozni, majd jelentkezem még..

Magic Boy
Akkor csináld meg, ha jó ötlet.
Ha van kedved a másikat is módosítsd az ötleteim felhasználásával, ha te is úgy gondolod.

Matthew Prosac
A neveket szerintem vedd ki belõle, hiszen a keret képlékeny és nem fogsz mindig új bannert csinálni, ha változik a keret szerintem.
Másodpercek alatt át lehet szerkeszteni:

Fehérrel a betûk nem láthatóak, így meg nem túl tetszetõs, de..
A keret helyére mehetne a csapat alapításának éve és egy kép a stadionról aláírva a neve.
.. ez egy jó ötlet.

Magic Boy
Sokan csak tájékozódni járnak ide és, ha benne van a bannerban az infó akkor megelõzhetõ egy csomó felesleges kérdés/ sértõdés.
A neveket szerintem vedd ki belõle, hiszen a keret képlékeny és nem fogsz mindig új bannert csinálni, ha változik a keret szerintem.
A keret helyére mehetne a csapat alapításának éve és egy kép a stadionról aláírva a neve.

Kéne egy aktív házigazdát is választanunk, hogy ne kelljen mindig a moderátorért szaladgálni, ha sok az OFF vagy elszabadulnak az indulatok.

A bennerra csak javaslatot tettem, hogy hogyan lehetne jobb, dezek csak észrevételek voltak.

Atti12
nagyon jó lett, valami hasonlót terveztem én is, csak nem nagyon volt idõm szerkeztgetni 😊) Szép lett, lehet berakni.

Matthew Prosac
a neveket nem találtam fontosnak, az csak amolyan díszítésnek készült oda amúgy, mer ott olyan üres volt..
de ha van rá igény akkor láthatóvá teszem.

Matthew Prosac
"A banner-t ugye úgy csináltad, hogy rákattintva a http://www.manutdfanatics.hu/-ra jut az ember, mint most"

azt nem én fogom megcsinálni, hanem az illetékes, aki majd berakja..

banok
cép.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
szerintem ennyire nem kell túlbonyolítani..
akkor mirõl fogunk beszélgetni itt alatta ? 😄

Magic Boy
Az üzenõ ablakkal is lehetne csinálni valamit (mondjuk a csapat szineit és a címert rakni háttérnek), a bannerba be lehetne tenni a csapat alapításának dátumát és a gólösszefoglaló linkjének is kéne hely.

A legjobb csapatnak legyen a legjobb bannerja. <#vigyor0>

Magic Boy
Szerintem is használhatna fehér betûket, mert így kifolyik az ember szeme és úgy se biztos, hogy látja.

Esetleg az, hogy Champions Leagua és a Premier League Winner 2007/2008 mehetne futó szövegbe a kettõ közzé a két kupával és odaírni azt is, hogy ez már hányadik volt.
És szerintem az is odafér a meccshez, hogy ki kapott sárgát (esetleg pirosat) és a bennerba még berakni, hogy kinek van a legtöbb, hogy tudjuk, hogy kinek kell vigyázni és, ha megkapta az eltiltást akkor törölni a listáról a nevét. Az is belefér szerintem, hogy kinek mikor jár le a piros lapios eltiltása ill. mikor tér vissza a sérülésbõl.

Magic Boy
A banner és az alatta levõ rész is tetszik.
A banner-t ugye úgy csináltad, hogy rákattintva a http://www.manutdfanatics.hu/-ra jut az ember, mint most
A már lejátszott mecchez a gólszerzõket (és hogy hányadik perc) írd oda, a következõ meccsnél legyen kezdési idõpont és, hogy adja-e valami, a tabellán javítsd a játszott meccsek számát (csak 5-öt játszottunk) és kifér szerintem a rúgott, kapott gólok száma is.

Amúgy nagyon jó lett grat.

kulabácsi
tetszik, de esetleg ha fehérrel írnád a neveket az nagyon elütne? mert akkor olvasható lenne 😊

Matthew Prosac
próbáljuk ki hogy mutat ha majd berakja az illetékes, aztán ha nem jól, akkor változtathatunk.

Matthew Prosac
tehát banner:

banner alá meg:

egyelõre ennyi, banneron még nem változtattam, nem láttam értelmét.

kulabácsi
faszás

passatgt
ebayrõl rendeltem, 75 font volt és van hozzá nadrág is😊

FRe4k
ebay?

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Atti12
grat hozzá, nagyon jól néz ki 😊

Darthmushroom
pontosabban és MO-n vetted?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

passatgt
túl sok...😊