Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
október 4., szombat
Sunderland-Arsenal 16.00
West Bromwich-Fulham 16.00
Wigan-Middlesbrough 16.00
Blackburn-Manchester United 18.30
október 5., vasárnap
West Ham-Bolton 14.30
Chelsea-Aston Villa 16.00
Manchester City-Liverpool 16.00
Portsmouth-Stoke City 16.00
Tottenham-Hull City 16.00
Everton-Newcastle 17.00
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Welcome to a World without rules!!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
megmarad<#smile>#smile>
de ez se rossz, szóval nekem mind1...
thx a fáradtságért 😄
jóéjt minden ördögnek!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
grat, szép munka <#eljen>#eljen>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
.:updated banner:.
#11655 Para': ok, nem para. Majd küldöm 😊
Egy rossz hír: Scholes-ra 10 hetes pihenõ vár, középsõ-ínszalagszakadás miatt, amit a tegnapi meccsen szenvedett el!<#shakehead>#shakehead>
Hát ez nem jött jól a csapatnak...
Jobbulást Paul, várunk vissza <#wink>#wink>
táádááá<#vigyor>#vigyor>
(cseréknél a linket privibe küldjed át és rakom is be)
én amúgy is a banner alatti részre mondtam neki hogy rakja csak be nyugodtan ( másikkal csak annyi a probléma,h sokat kell majd vele mindig melóznod😄 de majd rájössz😊 - ez már az én problémám)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
a másikkal csak annyi a probléma,h sokat kell majd vele mindig melóznod😄 de majd rájössz😊
Elég egy egyszerûbb is,nem kell ennyire teleírni.
Ma már nemigazán fogok vele foglalkozni, majd jelentkezem még..
Ha van kedved a másikat is módosítsd az ötleteim felhasználásával, ha te is úgy gondolod.
Másodpercek alatt át lehet szerkeszteni:
Fehérrel a betûk nem láthatóak, így meg nem túl tetszetõs, de..
A keret helyére mehetne a csapat alapításának éve és egy kép a stadionról aláírva a neve.
.. ez egy jó ötlet.
A neveket szerintem vedd ki belõle, hiszen a keret képlékeny és nem fogsz mindig új bannert csinálni, ha változik a keret szerintem.
A keret helyére mehetne a csapat alapításának éve és egy kép a stadionról aláírva a neve.
Kéne egy aktív házigazdát is választanunk, hogy ne kelljen mindig a moderátorért szaladgálni, ha sok az OFF vagy elszabadulnak az indulatok.
A bennerra csak javaslatot tettem, hogy hogyan lehetne jobb, dezek csak észrevételek voltak.
de ha van rá igény akkor láthatóvá teszem.
azt nem én fogom megcsinálni, hanem az illetékes, aki majd berakja..
akkor mirõl fogunk beszélgetni itt alatta ? 😄
A legjobb csapatnak legyen a legjobb bannerja. <#vigyor0>#vigyor0>
Esetleg az, hogy Champions Leagua és a Premier League Winner 2007/2008 mehetne futó szövegbe a kettõ közzé a két kupával és odaírni azt is, hogy ez már hányadik volt.
És szerintem az is odafér a meccshez, hogy ki kapott sárgát (esetleg pirosat) és a bennerba még berakni, hogy kinek van a legtöbb, hogy tudjuk, hogy kinek kell vigyázni és, ha megkapta az eltiltást akkor törölni a listáról a nevét. Az is belefér szerintem, hogy kinek mikor jár le a piros lapios eltiltása ill. mikor tér vissza a sérülésbõl.
A banner-t ugye úgy csináltad, hogy rákattintva a http://www.manutdfanatics.hu/-ra jut az ember, mint most
A már lejátszott mecchez a gólszerzõket (és hogy hányadik perc) írd oda, a következõ meccsnél legyen kezdési idõpont és, hogy adja-e valami, a tabellán javítsd a játszott meccsek számát (csak 5-öt játszottunk) és kifér szerintem a rúgott, kapott gólok száma is.
Amúgy nagyon jó lett grat.
banner alá meg:
egyelõre ennyi, banneron még nem változtattam, nem láttam értelmét.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC