Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
A betûtípus nekem se tetszik, de majd csak kialakul.
A következõ meccshez légyszíves írd oda a kezdés idejét (október 18) is és azt is, hogy élõben adja az Eurosport 2 18:30-tól.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

vmvr
ezt a topikot kell teleflémelni, azért van
úgyis rég történt valami😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Matthew Prosac
Fejezzétek már be, marhára unalmas. -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
Na ez az a stilus, ami az Arsenal topicot jellemzi...lehet, hogy van a MU topicba nehany EQ fighter, de ez...namindegy, onkentelenul is kialakit egy kepet az egesz csapatrol az ilyesfajta megnyilvanulas sorozat...na mindegy.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Matthew Prosac
mibajod a Heinekkennel ? 😄
(írtam, hogy jövõhétibe más lesz a betûtípus, peace)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

minimize
oké népek, akkor maradjatok ezen a szinten.
részemrõl zártam, volt, aki megértette, a többség gondolom nem.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

Rash87
Szép! Grat! Bár a betûtípus nekem kicsit zavaró 😊

Glory, Glory Man. United!

Cabell
Igaz, de mar tenyleg kezdett unalmassa valni, hogy akarmi van, a birot szidja mindenki, meg hogy videobiro, hisz lam/lam, a csalo cheater MU megint kapott egy bedobast a sajat terfelen, amikor az ellenfele kellett volna legyen...

Eddig is tudtuk, hogy a gyoztesek ellen fuj a tobbseg, de hogy ennyire...

Matthew Prosac
jövõhétre már valami normálisabb font-tal irogatom ki a dolgokat..
tess az update, kicsit update-elve 😊

üdv ördögök!

Rash87
Látom,de akkor utólag ne írkáljon itt hülyeségeket,mintha nem õ kezdte volna...

Rolka
Elkezdte,de abba is hagyta nem látod?
te meg csak folytatod...

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rash87
"kitartást, jó PL-meccseket Nekünk, ez a lényeg, nem a folyamatos háborúzás."
Még is,mikor senki se szólt 1 rossz szót se,topikotokban egybõl elkezdted a hülyeségedet,hogy megint a MU-nak fújnak stbstb... Grat.

minimize
"remelem, idovel tullepnek/tek ezen, mert picit igazsagtalannak erzem, es nem hiszem, hogy egyedul vagyok ezzel..." saját, 7végi meccsünk kapcsán(egy jogos gólt nem adtak meg 0-0-nál a javunkra) sem sírt senki a topikban, sõt Wenger is annyit mondott, hogy "amit a bíró megad, az a gól".
a tegnapi 'Pool-meccsre is lehetne mit mondani(piros lap, plusz a lesgyanús gól(ok), de messze még a bajnokság vége, kétlem, hogy ehhez hasonló sorrend lesz a végére az élen.
gyõzzön a jobbik, vagy éppen a legjobb. egyébként a "3éve nem nyertetek semmit"-ben benne van sok minden, többek közt az is, akkor, 3éve hol volt a többi mostani nagy ász csapat....😊)
kitartást, jó PL-meccseket Nekünk, ez a lényeg, nem a folyamatos háborúzás.
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

passatgt
valahol ki kell jönnie a tudásbeli különbségnek

Cabell
Az derek, hogy elismered ezeket, de ime, itt a bizonyitek, vannak teljesen megerdemelt MU gyozelmek, amikor a biro igen sokat tesz ellene, akkor is.

Aztan a kovetkezo meccsen talan majd egy bedobast rosszul itel meg a spori, meg esetleg nem kap meg vki egy sargat, amikor megadhato, es akkor majd az egesz vilag nekunk fuj, meg miert nincs videobiro...

Az, hogy elismerted, hogy lesz meg gol, es hogy jo a csapategyseg, sajnos nem valtoztat azon, hogy valamiert mar mindenki ugrik minden ketes biroi dontes lattan, ha a MUrol van szo....remelem, idovel tullepnek/tek ezen, mert picit igazsagtalannak erzem, es nem hiszem, hogy egyedul vagyok ezzel...

Cabell
A pool iden hany meccset fog meg ilyen pondro modon utolso percben bemakkolgatni? Tokom kivan az ilyen mazlista szar idegesito csapatokkal, tavaly az Arsenal, azelott a Chelsea...

Manchester City - Liverpool 2-3 (2-0)
gól: Ireland (19.), Garrido (42.), illetve Torres (55., 73.), Kuyt (92.)
piros lap: Zabvaleta (67., Manchester)

there's two team in Manchester. ManUnited and MU Reserves <#mf2>

football without ultras is nothing

thx
nagyon szép volt a 2.

http://www.powerplaymanager.com/r57633

REAL MADRID

grat a csapatnak
gólokat vki plíz, köszi

Matthew Prosac
nehéz meccset hoztunk,..
holnap updatelem a banner alatti dolgokat 😊
jóéjt all

Atti12
kezd visszatérni az igazi Rooney 😊. A bírók meg egyre szánalmasabbak 😄. Sambat vagy 3x kiállíthatták volna.. Ez nem foci amit õ mûvel.

John Cena
0-2 fasza😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

<#integet2>

a meccs meg nagyon lapos volt, nem izzadtunk meg a gyõzelemért de ez is elég volt

football without ultras is nothing

minimize
kár, hogy esetleg(!!)magadból indultál ki. elismertem, hogy lesz még lõtt gól, jó most (is) a csapategység, erre jössz ezzel a köcsög dumával...tudod...néztem, holott Arsenal-szurkolóként nem lenne "kötelességem", de nem ugatok, ha nem látok vmit legalább 3x, FUTBALL rajongó szemmel. errõl ennyit, ne kóstolgass.

No one can stop Death!

minimize
nem, sõt, azt is írtam, hogy lesz még lõtt gól. olvasni nem megy, vagy értelmezni??!

No one can stop Death!

Rash87
Én csak azt utálom,hogy egybõl rivális csapat számodra,elfogult vagy,s egybõl jön az,h kinek fúj a bíró,meg hogy szabálytalan volt.... Remélem a 2. félidõt is nézted,s láthattad kinek mit fújt a bíró.

Darthmushroom
ez egy kötelezõ gyõzelem volt, ráadásul egyre jobban játcik a csapat, kezd igazi forma kialakulni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

kulabácsi
a 2. félidõ láttán is azt mondod h nekünk fújt a bíró? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

minimize
az, ahogy "kitessékelték" a labda alól. tény, hogy rosszul jött ki, de nem ennyire. hagyjuk.

No one can stop Death!

Magic Boy
A kapusnak tudtommal már nincs védettsége az ötösön belül se tehát akkor mi volt szabálytalan?

Amúgy Ronaldo adott gólpasszt Rooney-nek és ezzel 2-0!

minimize
...egyébként tényleg megállíthatatlannak tûnik az "elsõ" négyesetek.(rooney,tevez,ronaldo,berbatov)<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
tudom, hogy törölve lesz, addig hagyják fenn, amíg érintett olvassa:
azt is tudom(látom), hogy lesz még gól, de ez szabálytalan volt.
<#mf2>ez meg nagy bunkóság látatlanban.
további sok sikert a PL-ben.

No one can stop Death!

Atti12
az nekünk fújnak.. persze 😊 Elég lapos meccs de vezetünk és ez a lényeg 😊

Rash87
Szerintük...Csak az 1-1 beszél belõle,belölük...<#mf2>
Én pont azt mondanám,hogy minden befújnak,csak nem a mi javunkra 😊 De még vezetünk,nincs gond. A gól meg szabályos volt,kapus szarul mozdult ki,aztán átrepült felette a labda,igaz picit lökték,de ezt sehol se fújják be...

kulabácsi
a nagy szart fújnak nekünk, de mind1...mit is mondhatnának az 1:1ük után

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

vezetünk Brown góljával, sajna nem látom a meccset
majd meccs végén, ha lehet a gólokat, vagy rövid öf-t vki linkeljen, köszi
már csak azért is, mert az ágyas topic szerint már megint nekünk fújnak<#nemtudom><#pias>

kulabácsi
helyes
na lássuk a meccset

Rash87
Sunderland 1-1 (0:0) Arsenal
<#vigyor>

azért tkp-nak olykor ki lehetne segíteni a csatikat a góllövéssel 😉

Rash87
1., Sztem sem szar...sõtt...
2., Nem neki kellene gólt lõni😊

Matt-nek igaza van, Anderson TKP, csak a góllövéssel kis baj van

Atti12
hmm.. régen ugy volt hogy védekezõ kp. 😄 Akkor rosszul tudtam, mindenesetre semmiképp se nevezném szarnak.

Matthew Prosac
Anderson támadó középpályás, méghozzá olyan feladatokkal mint amit Scholes végez. Semmi esetre sem nevezném védekezõ középpályásnak, inkább egy kreatív irányító aki jól osztogat..

Atti12
miaz hogy Ando egy kalap kula? Elvileg védekezõ középpályás, nem a góllövés a feladata. Hihetetlen mennyit fut, és jól védekezik. Egyáltalán nem szar szerintem..

XxTyl3rxX
hát egy jó taktikával kilehet játszani õket! mondjuk egy Arsenal, vagy egy 'pool ellen igy már elég nagy sz*rban lennénk, de igazad van, nem lesz könnyû menet!

Amugy egy új hír: Scholes még 1 évig biztos a csapat tagja lesz, és Fletcher is marad 2012-ig 😄

Welcome to a World without rules!!!!

Cabell
Inkabb azt az 1-2 helyzetet - ami velhetoen adodik majd egy Blackburn tipusu csapat ellen - kellene kihasznalni. Rooney serulesenek orulok a legkevesbe, mert ahogy itt Bristolban az angol lapok irjak "Rooney back in business", azaz kezdett formaba lendulni. A Blackburn elleni idegenbeli meccs szerintem feler egy Liverpool vagy Arsenal elleni hazai meccsel, persze a tamadoiktol nem kell annyira tartani, habar S.Cruz tavaly megtrefalt minket...Talalni kell egy golt, es kesz, Gary serulese szerintem inkabb elonyos a szamunkra, es ezzel nem szeretnek senkit megbotrankoztatni, Brown nagysagrendekkel hasznosabb tagja a csapatnak.

John Cena
#11678,#11677
Ha ez igaz akkor télleg törheti a fejét fergike:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Magic Boy
Grat a bannerhez így együtt tényleg nagyon jól mutat, de a gólszerzõk tényleg megérdemelnék, hogy fölkerüljenek.

XxTyl3rxX
de Rooney és Neville sem fog játszani a 'burn ellen!
Na Fergie most találj ki vmit....

Welcome to a World without rules!!!!