Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rob styles ettol fuggetlenul egy utolso patkany, aki onsiderol fujta vissza les cimen Halmosit a gorogok ellen, aki egy felidon belul ket to egyertelmu tizit nem adott meg a Newcastle ellen, a masodikban csak egyet, akkor Simsont loktek fel, aki a Fulham ellen sem adott meg tizit, amikor mindenki latta, hogy bunteto volt...meg a kapus is rohogott, hogy nem adtak meg...
Nem ertem, mar a 20. nyilatkozatot olvasom errol a szaros buntetorol...a tobbi csapat jogtalan goljairol miert nem regelnek ennyit? Igen, erre mindenki megmondja, hogy "de ott volt tobb gol is, meg kapufa meg stb.." szerintem itt is volt kapufa, meg egy masodik, szenzacios gol...
Ugyis angliaba vagyok, a kezembe veszem mindjart a dolgokat😛
Es imadom John Cena testveremet, es Legend Killer baratomat is, de ha a kommentemre ok reagalnak elsokent, akkor morcos leszek. Udv!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Ha viszont a Bannerba nem fért bele akkor alá jelezzük, hogy mi vagyunk a BL és a PL címvédõi.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
összedobtam ma reggel egyelõre egy bannert. kérek rá kritikákat illetve hogy kellene-e még valami bele, amitõl jobb lesz. miután hazaértem suliból (5 után) valszeg a banner alatti részt is megcsinálom ahol az eredményeket szoktuk feltüntetni. bye

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nagyon kellett ez most neki<#vigyor>#vigyor>
Welcome to a World without rules!!!!
football without ultras is nothing
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nade majd a második félidõben.
Raffel mit játszik már megint.<#wow2>#wow2>
Szerintem az eddigiek alapján, már most jobb, mint Brown.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.