Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Darthmushroom
tud valaki linket adni az esti meccshez?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Cabell
Olyan golgyar szerintem sem lesz, hiszen tlejesen mas stilust kepvisel, o nem egy legelore tolt ek. Zlatan jateka sokkal oncelubb, egyeni villanasokra bazirozo, Rooney passzai, meglatasai, futomennyisege esetleg, ezek mind rendkivuliek, szerintem csatar letere egy iranyito kreativitasaval van megaldva

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Matthew Prosac
meg sebesség persze 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
eddig jó szezonja van a kis kopasznak, de szerintem nem lesz sosem olyan gólgyár mint Ruud, olyan technikás gólérzékeny mint Zlatan pedig végképp.
Amiben jobb elõbbi kettõnél az a lövõereje 😊 Na az van 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
Nistelrooy volt, hogy tobbet ert Rooneynal, es volt, hogy Zlatan is, de Rooney meg lehet jobb, mint valaha, ok mar csak kopni fognak...

Matthew Prosac
szvsz pl.

utáljuk, de õ is...

Cabell
Egyedul Messi, szvsz.

Matthew Prosac
Nem törtél le, de szerintem egy jó formában lévõ Rooney-nál jelenleg van jobb csatár a világon 😊

Cabell
De ironizalast ferreteve, tegnap Rooney teljesitmenyere annyit mondanek: Wow!

Es kozel sem a maximumat nyujtotta...Ha megnezzuk, hogy jatszott Rooney, amikor 19-20-21 eves volt, azt mondhatjuk, egy ZSENI. Es ahhoz kepest rengeteget kellett volna fejlodnie, de valahogy az onbizalma visszaesett miota Ronaldo belelendult...most kezdi visszanyerni a formajat, ha igazan formaba lesz, senki nem tudja megallitani.

Cabell
Neharagudj, nem akartalak ennyire letorni ezzel a mondatommal, vedd ugy, hogy a gondolat meg se fogant a fejemben!

John Cena
október 18., szombat
Middlesbrough-Chelsea 13.45
Arsenal-Everton 16.00
Aston Villa-Porsmouth 16.00
Bolton-Blackburn 16.00
Fulham-Sunderland 16.00
Liverpool-Wigan 16.00
Manchester United-WBA 18.30

október 19., vasárnap
Hull City-West Ham 16.00
Stoke-Tottenham 17.00

október 20., hétfõ
Newcastle-Manchester City 21.00

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Darthmushroom
na rugott még1t naon nagy formába van

Darthmushroom
Rooney ismét betalált 5mecs 6gól! angol válogatott 2.gólját szerezte

Matthew Prosac
"Egy jó formában lévõ Rooneynal egy csatár sem er többet. "
Ezt azért cáfolnám -.-

Cabell
Es ezzel egyutt mondom, hogy sajnos Ronaldo nelkul valahogy megsincs kreativ jatek, aminek okat magam sem tudom, de leginkabb abban keresem, hogy egy oriasi lelektani plusz lehet a jatekosoknak, ha Ronaldonak passzolhatnak. Az onbizalma oriasi, es akarmennyire nem megy nagy csapatok ellen neki a jatek, megosztja a vedok figyelmet, es sokan tamadjak meg, igy masoknak nyilik nagy terulet. Idovel viszont meg kell tanulni onelkule is jatszani, nyaron en nem szeretnek megegy ilyen huzavonat, 100millio font korul oda kell adni a spanyoloknak, hiaba nem er ennyit, ELO szerzodese van, ha meg akarjak venni, akkor fizessek meg.

Cabell
Egy jo formaban levo Rooneynal egy csatar sem er tobbet.
Szerintem Ronaldo nem jobb se Rooneynal, sem Teveznel, maradjunk annyiban, hogy tavaly sokkal-sokkal jobb formaban volt mindkettonel.
Ronaldo sztarolasaban abszolut benne van a megjelenese, a siros tekintete a kihagyott helyzeteknel, a fogfeheritoreklam vigyora a lott goloknal, meg akarhogy is nezzuk - a kulseje.

En elkepzelem, hogy ezeket az amugy tenyleg zsenialis megmozdulasait egy Tevez szeru kulsovel krealna, akkor mennyire lenne sztarolva. Meg ha nem lenne ez a lepes kiszamolos terpeszallasos musor a szabadrugasok elott, hanem ilyen Juninhosan nem cicazva ellone a labdat, akkor is ennyire nagy zseninek tartanak-e.

Zseninek szemely szerint nem tartom, mert nem tud nagy csapatok ellen jatszani. Ez teny. Akkor is, ha lott golt tavaly pl a Pool, Arsenal, Chelsea ellen is, azokon a meccseken (meg a Chelsea ellen a legkevesbe) teljesen le volt veve a palyarol, eszre se lehetett venni. Utolag, tiszta fejjel vissza nezem a Barca elleni masodik meccset, hat Ronaldot kb tenyleg eszre nem lehetett venni...Megis, valahogy megis eszrevettuk, mert a kamera allandoan a fogfeherito vigyorara fokuszalt, meg a sertodott kisfiu szeru fintoraira, amikor nem fujtak be neki egy szabadot, tulajdonkeppen 0 teljesitmennyel is allandoan reflektorfenyben volt...es nagyon sok ember szerintem azt mondana, hogy Ronaldo milyen jol jatszott azon a meccsen - akkor en is azt mondtam - pedig dehogy jatszott....Tevez sokkal sokkal jobb volt, fantasztikusan tartotta a labdat, elkepeszto hidegverrel es kreativitassal jatszott, es megsem beszelt utolag rola senki, mig Ronaldo a csapbol is folyt...

sygma7
Én is értem a te véleményedet,sõt nem is szarnám le,ha indokolnád😊 egyébként sztem a meccs/gól aránya jobb lesz idén teveznek,mint cr-nek,azért így mondom és nem ugy h több gólt fog lõni,mert sérülések stb stb beleszólhatnak

Rash87
Rooney 2-t is^^ Kezd belejönni.

Glory, Glory Man. United!

John Cena
Carrick és Hargreaves is vissza tér a WBA meccsre

Atti12
Rooney és Rio is gólt szerzett kazahsztán ellen! 😊 Gratula nekik.

kulabácsi
azaz 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena

így a helyes😄

kulabácsi
tevez olyan mint rooney, hajt folyamatosan, mégha nem is lõ annyi gólt mint cr, sztem összességében többet tesz a csapatért

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
ez olyan mintha azt mondtad volna h értem én csak leszarom 😄

Cabell
habar vegulis tavaly bevarrt 42 golt..

Cabell
sztem se jobb, de ennyit tesz a media - meg tevez a jeti barlangjaba se lenne nepszeru a lanyok kozott, cr cimlapsztar.

Matthew Prosac
értjük mi a humort, csak nem szeretjük 😄

gyemant04
persze, persze..

... Mixed Martial Arts

sygma7
lehet,h a tõzsdén többért kelne el,de,h nem jobb az tuti.

Matthew Prosac
ha..

ja, cr egy petákot sem ér
ne lennél ilyen mókás, tréfarépa

football without ultras is nothing

gyemant04
-.-"

... Mixed Martial Arts

sygma7
imo õ a legértékesebb játékosotok.
.. és még csak nem is a tiétek😄 <csak viccel>

John Cena
meg hát amúgy is! lött "pár" gólt és jokor is van jó helyen😊

McFrost
Simán elhozzuk, ráadásul a WHU pervesztése miatt olcsóbban is megszerezzük.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

kulabácsi
pfff tevezt le fogják igazolni, nem hülyék, és bomba formában van

John Cena
Carlos Tévez

Az angol lapok felvetették, hogy Carlos Tévezt nem igazolja le a Manchester United. Az argentin csatár jelenleg kölcsönben van a Bajnokok Ligája címvédõjénél, ám többször jelezte, szeretné véglegesíteni a szerzõdését, ám erre eddig nem került sor. A United most - a hírek szerint - anyagi megfontolásokból nem szívesen fizetné ki a 32 millió fontos vételárat. A klub azonban cáfolta a pletykát.
- David Gill ügyvezetõ júliusban elmondta, hogy még az év vége elõtt szerzõdtetjük Tevezt - áll a United által kiadott közleményben. - Most még csak október van, úgyhogy kár aggódni, Tevez is teljesen nyugodt a helyzettel kapcsolatban.

sygma7
IQ nem eq😄

passatgt
reeves?

John Cena
Sunderland nagyot fejlõdött utobbi idõben az igaz!

Cabell
Ahogy elnezem a Sunderland jatekat, es fejlodeset, nem lennek szomoru - sem meglepett - ha Keano venne majd at egyszer a Unitedet.

Darthmushroom
ja 18. elég soká van még

Atti12
Váh jó sokáig nem lesz meccs :S Mi lesz velünk addig..

Darthmushroom
igen!!😄

Magic Boy
Csak azért 3.-ak, mert mi egyel kevesebb mecset játszottunk. <#ravasz1> (a 4. hely is szép 7 forduló után)
Félõ, hogy kipukkadnak hamar, de tényleg szimpi csapatuk van.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kulabácsi
tetcet? 😄

Darthmushroom
nekem naon szimpatikusak, már tavaly tetcet h campell nálluk játcot

Atti12
ejj a végén befanolok a Hullnak <#idiota>

kulabácsi
hull city a 3., derék <#eljen>