Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Welcome to a World without rules!!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
#11809 ezzel egyetértek...Ronaldo nem egy rabszolga, akit kib*sznak, ha nem tud gólt lõni! Ilyen a foci, van akinek jól kezdõdik egy szezon van akinek nem! ez nem csak a United-nél van igy...
A csapat kis hullámvölgybõl indult, de jelenleg fél lábbal kinn vagyunk! Ez érthetõ módon befolyásolja a csapat és a játékosok morálját!
És sztem nincs oka Ronaldonak arra, h "ne akarjon" ebben a csapatban játszani, a másik meg h ilyet nem is lehet!
Persze én is megértem, az érveidet, de azért ez nem teljesen van igy!
És hagyjuk már ezt az értelmetlen vitát...
22.50
Manchester United - Celtic
Felvételrõl.
Mondjuk nekem elõzõ BL mecccsen volt még tv6,azóta vhogy elszivárgott😊
Glory, Glory Man. United!
football without ultras is nothing
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Ronaldo egyfajta sztrajkba kezdett, es vegig erzodott rajta, hogy nem akar jatszani...egy jatekostol, akit aranylabdara jelolnek, azt varnam, hogy profi modon hajtson, amit nyujtott, a gol ellenere egy nulla volt. Engem az zavar, hogy a klub, amit szeretek es csodalok, egy ilyen jatekost fogad be, aki buntetesnek veszi, hogy itt kell jatszania...ennyi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Emmanuel Adebayor (togói/Arsenal)
Sergio Agüero (argentin/Atlético Madrid)
Andrej Arsavin (orosz/Zenit)
Michael Ballack (német/Chelsea)
Karim Benzema (francia/Lyon)
Gianluigi Buffon (olasz/Juventus)
Iker Casillas (spanyol/Real Madrid)
Cristiano Ronaldo (portugál/Manchester United)
Didier Drogba (elefántcsontparti/Chelsea)
Samuel Eto'o (kameruni/Barcelona)
Cesc Fabregas (spanyol/Arsenal)
Fernando Torres (spanyol/Liverpool)
Steven Gerrard (angol/Liverpool)
Zlatan Ibrahimovic (svéd/Inter)
Kaká (brazil/Milan)
Frank Lampard (angol/Chelsea)
Lionel Messi (argentin/Barcelona)
Pepe (portugál/Real Madrid)
Franck Ribéry (francia/Bayern München)
Wayne Rooney (angol/Manchester United)
Marcos Senna (spanyol/Villarreal)
Sergio Ramos (spanyol/Real Madrid)
Luca Toni (olasz/ Bayern München)
Edwin van der Sar (holland/Manchester United)
Rafael van der Vaart (holland/Hamburg, majd Real Madrid)
Ruud van Nilstelrooy (holland/Real Madrid)
Nemanja Vidic (szerb/Manchester United)
David Villa (spanyol/Valencia)
Xavi (spanyol/Barcelona)
Jurij Zsirkov (orosz/Zenit)
Attól mert valaki egy meccsen szarul játszik,el kell adni? Elég hülye hozzáállás 😊
Szép is lenne,hogyha mindenki minden meccsen a legjobb tudását hozná a meccseken... De õk sem gépek 😊
"Ha a barátnõd valamit elszúr, csak szóvá teszed nem?" Igen,de Cabell máshogy gondolkozik,õ már egybõl szakítana vele 😄😄
Egyébként szerintetek nem azért "késett" a madridi átigazolás, mert jövõre kérik érte cserébe Casillast is? Akkor megy "nyugdíjba" Van der Sar, elképzelhetõ, hogy csak annak fejében engedik el Cristianot, hogy adják nekünk Casillast?
inkább örülnöd kne annak h kezdünk felzárkózni! és nem tudom h mér pont egy united fan(legalább is ugy tûnik) kezdi szurkálni saját csapatát!
Criss sem egy robot és sérülés után hidd el nem olyan egyszerû visszazökkenni!
na de hagyjuk egymás böködését, egy oldalon állunk(legalább is remélem)<#vigyor3>#vigyor3>
a csapatnak meg grat, végre United focit láttnuk 😛
Csak ebben a topicban mindenkinek az a maniaja, hogy masokra rabizonyitsak, mennyire nem drukkerek, amire szinten annyit: no comment.
Nem tudom, mi rosszat mondtam azzal, hogy nem szivlelek egy jatekost, aki nem kepes profikent egy olajmagnas fizeteseert legalabb 60%ot kihozni magabol egy meccsen, es sertett kisfiukent viselkedik, amiert a vilag egyik legnagyobb klubjaban "kell" jatszania. Ebbol egyesek azt szurik le, hogy nem vagyok drukker....szanakozom, es megvan az a szintu arrogancia, aminel nem erdemes finomkodni...
Mindenkinek lehet saját véleménye a csapaton belüli játékosokról és a fórum arra van hogy ezt megosszuk a többiekkel. Nem mindenki láthatja ugyanúgy a dolgokat. Az emberek különbözõek. a mai szavunk a tolerancia.

REAL MADRID
januarban remelem eladjuk, ennyire motivalatlanul, nulla akarassal jatszani, szanalmas. attol, hogy lott egy golt, meg nem valtozik semmi, a west brom ellen ennel tobbet kene nyujtani.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Line up
Cristiano Ronaldo
D. Berbatov
D. Fletcher
E. van der Sar
J.S. Park
N. Vidic
P. Evra
R. Ferdinand
R. Giggs
Rafael
W. Rooney