Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
mingyá meccs

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Oziris666
Túl nagy az elvárásotok,olyan szezonja ugyse lesz már mint a tavalyi szvsz!Most h ottvan Berbatov nemfog õ annyiszor a kapu elé kerülni...
Mosmár a bírok is figyelnek rá meg a védõk is keményebben lépnek oda ugyh nemlesz könnyû dolga😊

John Cena
nem semmi😄 hoolnap meg int írsz egy kiegészítést😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
kiegészítem:

Uf Rooney 3 gólra a 100. találatától, és a következõ bajnoki pont az Everton ellen lesz, ami pont Rooney 23.-ik szülinapjára esik 😄. Tényleg durva ez a sors <#pardon1>

Cabell
Tokmind1, orulok, hogy ti pozitivan latjatok a dolgot, szerintem Ronaldonak mindig voltak gyenge meccsei, ennel gyengebbek is, de latszott, hogy probalkozik, akar, irdatlan mennyiseget futott, szerintem a legkevesebbeket futok kozott volt most, es nem azert, mert serult volt, a VBn a hollandok ellen eleg csunyan lerugtak 06ban, par nappal kesobb az angolok ellen mar felszantotta a gyepet, tud o jatszani akkor is ha nem 100%os, felteve ha akar...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Darthmushroom
én is ezt mondom

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

XxTyl3rxX
"aki latja latja, aki nem, az nem AKARJA latni..."
és van aki csak a rosszat akarja látni!!!

de sztem nincs is mit látni, nem vigyorog mert tudja õ is h nem megy most neki, ez azonban nem azt jelenti h kész, vége, ennyi, el kell adni mert szart sem ér már.....
és a küzdeni akarással semmi gond nincsen!

Welcome to a World without rules!!!!

Darthmushroom
hát szerintem nincs igazad. mert küzdeni küzd kuszik mászik a labdákért és johogy nem mosolyog mikor nem megy neki csak szenved. de nézd meg pl west brom ellen is elindult olyan labdákért amiket õ is tudott h nem ér el de azért csuszot érte szoval szerintem nem motiválatlan csak nincs formába,hosszú volt a kihagyás. és mielõtt azt mondod ronaldo fan vok azért nem láttom ez nem igaz. csak nézd meg a játékát h igenis küzd...

Matthew Prosac
hy srácok, mostanában sok dolgom volt de holnap este megcsinálom a banner alatti részt <#kacsint>
Menetelünk szépen 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
Uf Rooney 3 gólra a 100. találatától, és a következõ bajnoki pont az Everton ellen 😊. Érdekes a sors 😄

Atti12
ráadásul még a haját is elkúrta <#idiota>

Cabell
En nem vitatkozom, szamomra sajnos nem kerdes😊 Ronaldo tud mar rendesen jatszani, csak motivalatlan, nem akar mar meghalni a csapatert, pedig meg tudna. Nem az a baj, hogy nem lo golokat, hiszen nem lehet mindig, hanem az, hogy nincs benne akaras...de eleg csak a mimikajat megnezni, regebben allandoan vigyorgott mint a vadalma, most ra kell nezni a fejere, na mind1....aki latja latja, aki nem, az nem AKARJA latni...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Magic Boy
A második nem lehet les, mert ellenféltõl kapott labda és így lényegtelen, hogy elõtte lesen volt vagy nem.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

köszi
berba mindkét gólja lesgól szvsz, de sebaj 😊

football without ultras is nothing

Tessék. Amúgy hasznos link.

amúgy tegnapi gólokat vki plz

jókor hirdeted b.szod.. 😄 engem érdekelt volna, de hát 29-ig megszervezni mindent, ne viccelj

Atti12
De ha egy hírdetésbe elírja a lényeget, akkor ki veszi meg? <#idiota> Ez olyan mint ha eladnád az autód és 2000000 helyett 200000 írsz 😄 Amúgy tényleg lényegtelen, csak viccesen hangzott hogy drágábban adja és akció 😊

kulabácsi
elírás, de am meg úgyse veszi meg senki szal végülis lényegtelen sztem 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
60 fontba kerülne 1 jegy.

kulabácsi
gondolom a 2 60font, am meg darabja lenne 48, ne legyetek már értetlenek 😄

Rash87
Ezt én se értettem,de azthittem hogy félreértelmezek valamit 😄
"Akciós" <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Atti12
mivan? 60 fontba kerül, a ticket office ban meg 48-ba és ez az akció? <#confused>

Ide kéne irni, amennyiben érdekel valakit. [email protected]
60 fontba kerülne 1 jegy. Egyébként ez a jegy 48 fontba kerül darabonként a ticket officban. Szóval tényleg akciós.
Sziasztok!

Ha valaki élõben is szeretné megnézni az Old Traffordon a Unitedet, akkor olcsón két jegy eladó a zOktóber 29-én levõ West Ham United elleni meccsre közép-közép helyre ( N1407-es szektor )
Darthmushroom
persze egész MU-val

Darthmushroom
fél Isten!!😄

BERBA <#worship>

kulabácsi
így van rooneynak minden összejön, és látszik rajta h nagy kedvvel focizik, ez sztem akár az õ éve lehet!

Rash87
Iszonyat jól játszik a csapat. Egy labdabirtoklást a végén megnéztem volna,de úgy 70%-ba votl a MUnál a labda😄 Lefocizta a Celticet. Rooney meg élete legjobb formájában van.Sokkal jobb Ronaldonál most,akinek nem igazán megy mostanság. Bár nem játszik rosszul.

Darthmushroom
ezt behuzztuk

Matthew Prosac
laza ujjgyakorlat 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
de szép gól rooney
3:0

Atti12
gyönyörûen játszunk 😊

Atti12
fasza a partjelzõ xD

rooney8
A picsába ez meg nem vót les 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kulabácsi
mármint a góljánál

kulabácsi
rooney viszont nem volt lesen :|

Atti12
csak Rooney volt lesen szvsz.

kulabácsi
sztem ez is les vót 😄

Atti12
Berba 2 😊)

Rash87
Les volt,egyértelmû,de ettõl függetlenül szépen csinálta 😊))
Jó kis,pörgõs meccs,csapat nagyon jól játszik. Fletcher meg mit hagyott ki a végén,te jó ég😄

Darthmushroom
Félidõbe:
Man Utd 1:0 Celtic
Berba kérdéses góljával

Darthmushroom
Berba gólll. bár szerintem les volt!!😄

Darthmushroom
kezdõk valaki? mindig lemaradok rola

gyemant04
elvileg kezd

Klikk

... Mixed Martial Arts

Darthmushroom
hát mind1 este azért fog játcani nem? vagy csere se lesz?

gyemant04
hát igen, de nem is lehet elvárni, hogy sérülés után egybõl a legjobb formáját hozza...kell egy kis idõ míg "belelendül" a játékba és akkor jön majd a teljesítmény is..azt se értem, hogy miért a West Brom meccs után kell lebaszni õt, lõtt egy gólt és azért hajtott is.

... Mixed Martial Arts

Darthmushroom
én ezt láttam a west brom mecsen h küzdött... attol h nem sok minden jött össze neki

gyemant04
egyetértek...

... Mixed Martial Arts