Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
football without ultras is nothing
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Két pontot vesztett szombaton a Manchester United az Everton otthonában, és rosszabbul is járhatott volna, miután Wayne Rooney, válaszul az õt ért folyamatos sértésekre, látványosan megcsókolta a United címerét a mezén, tovább ingerelve az õt egykor istenítõ Everton-drukkereket.
Sir Alex Ferguson le is cserélte az ifjú csatárt, és az is felmerült, hogy az FA megbünteti a szurkolók provokálásáért. A szövetség azonban végül úgy döntött, hogy Alan Wiley játékvezetõ megfelelõen kezelte a helyzetet, így nincs szükség további szankciókra.
Premier League, 10. forduló
október 28., kedd
Newcastle-WBA 18.45
október 29., szerda
Aston Villa-Blackburn 18.45
Fulham-Wigan 18.45
Hull-Chelsea 18.45 (erre kiváncsi leszek nem mondom hogy a Hull nyer de döntetlenbe reménykedek)
Stoke-Sunderland 18.45
Arsenal-Tottenham 19.00
Bolton-Everton 19.00
Liverpool-Portsmouth 19.00
Manchester U.-West Ham 19.00
Middlesbrough-Manchester C. 19.00
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Glory, Glory Man. United!
"Meghallgatta az érveimet és én is az övéit. Már rájöttem, hogy helyes döntést hoztam. Testem-lelkem a Manchester Unitedé."
😊
bánhatod ,h nemlátad ezt a meccset mert amit a múltkor montál ,h Ronaldo már nem szívvel játszik teljesen cáfolta szerintem a második félidõ..leginkább egy jelenet amikor kúszott mászott a labdáért szószerint négykézláb ment utána még úgy is ,h 2 rúgást kapott elõtte. ÉS a vége az lett ,h kapott egy harmadik elég brutális és nagy rúhást Phil Neville-tõl amitõl tényleg kifeküdt..nah itt szerintem piroslapot keltt volna adni a sárga helyett de ez már mástörténet.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Pool meg elég rosszul játszik az elmúlt hetekben,hogy döntetlent kihozzon szerintem.