Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
meg van már!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
2 Hsz. el lentebb -.-'

john cena: neked is.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

John Cena
kik vannak ebbe a Világ XI -be még?

Rash87
Kössz 😊)

Glory, Glory Man. United!

Barnabyka
Barnabyka
katt a banner"ecskére" 😉

Rash87
cikk van errõl? bõvebben? 😊

passatgt
áá értem

grat😊

Atti12
az elmúlt idény legjobb játékosa választás+Világ XI csapat összeállítása amiben Rio és Ronaldo is benne van 😊

passatgt
ez mi volt?

kulabácsi
nem nagyon volt kérdéses a dolog 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Barnabyka
Nah viruljanak a fejek:

..mondjuk ezért lehet is=)

football without ultras is nothing

Rash87
Kár,h nem adja az EU 2 a meccsünket szerdán.

Cabell
<#eljen>

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Matthew Prosac
Jogos. Tegnapelõtt nekiugrottam, de beszart a PS-em. Szenvedtem vele egy ideig aztán rájöttem hogy holnap meccs, úgyhogy mostmár erre az 1 napra minek legyen új, ha holnap cserélhetem is le. West Ham meccs után update és onnantól már nem lesz elhanyagolva. Megértéseteket köszönöm 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Jogos 😊

Cabell
A banner szuperjo, de nem kene vki masnak kezelni, mert a mi topicunk az egyetlen, ahol a WBA elleni meccs meg kovetkezokent van kint...nem kritizalok senkit, megertem, hogy sok a melo, csak azert megis.

Atti12

John Cena
Rooney

Két pontot vesztett szombaton a Manchester United az Everton otthonában, és rosszabbul is járhatott volna, miután Wayne Rooney, válaszul az õt ért folyamatos sértésekre, látványosan megcsókolta a United címerét a mezén, tovább ingerelve az õt egykor istenítõ Everton-drukkereket.
Sir Alex Ferguson le is cserélte az ifjú csatárt, és az is felmerült, hogy az FA megbünteti a szurkolók provokálásáért. A szövetség azonban végül úgy döntött, hogy Alan Wiley játékvezetõ megfelelõen kezelte a helyzetet, így nincs szükség további szankciókra.

Premier League, 10. forduló

október 28., kedd
Newcastle-WBA 18.45

október 29., szerda
Aston Villa-Blackburn 18.45
Fulham-Wigan 18.45
Hull-Chelsea 18.45 (erre kiváncsi leszek nem mondom hogy a Hull nyer de döntetlenbe reménykedek)
Stoke-Sunderland 18.45
Arsenal-Tottenham 19.00
Bolton-Everton 19.00
Liverpool-Portsmouth 19.00
Manchester U.-West Ham 19.00
Middlesbrough-Manchester C. 19.00

Atti12
már cáfolták.

Keanot jobban el tudnám képzelni Fergie utódjaként

http://www.powerplaymanager.com/r57633

kulabácsi
nemtartom valoszinünek 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
Murinho váltja Fergusont?😊

Ha igen, átpártolok cityhez

Cabell
az 1 dolog h nyaron milyen szanalmas musort rendezett, de most miert nyilatkozik ilyeneket, amikor mindenki tudja, hogy jovo nyaron ugyanez lesz...

Atti12
jah közbe rájöttem hogy arra ment, és nem #11897. kommentre 😄

Rash87
Szerintem is jobb,mintha az Chelsea nyert volna. Általában a szezon közepére elfárad a L'Pool,s szerintem többet fognak hibázni. De majd meglátjuk.

kulabácsi
pool most jól elhúzott tõlünk, de tõlük kevésbé félek mint a chelsea-tõl, szal talán még ez a legjobb eredmény 😊

kulabácsi
szted nyilatkozhatott volna mást? 😄

Atti12
ezt nem értem 😊 már miért ne hinnék.

Cabell
Remelem ezt senki nem hiszi el...😄

Atti12
no Chelsea 0-1 Liverpool

Ennyi volt a 4 éves veretlenség 😄

Atti12
Ronaldo:

"Meghallgatta az érveimet és én is az övéit. Már rájöttem, hogy helyes döntést hoztam. Testem-lelkem a Manchester Unitedé."

😊

kulabácsi
ennyi

HunnernesKonge
Mondjuk az elég gáz volt hogy azért fütyülték ki mert eligazolt. Ok->okozat. ha nem fütyülik ki akkor nem tette volna amit tett szvsz teljesen jogosan<#eljen>
Oziris666
Mondjuk az elég gáz volt h az Everton szurkolók elött csókolgatta a ManU mezt!<#levele>

Cabell
MOst neztem meg az osszefoglalot, hat bar ne lattam volna....ezt a pontot teljesen foloslegesen hullajtottuk el, az elso felidoben tobb gollal vezethettunk volna, de nem ertem, hogy egy Everton ellen egy ekkora gardanak miert kell osszeroppanni idegileg, es klasszis vedoknek ilyen ostoba hibakat miert kell veteni...mert ostoba hibak voltak, kishijan mind a 3 pontot otthon tartottak tenyleg gyermeteg bakikbol...szepen megkoszonhetik ezt a pontcsenest a csapatnak, ennel tobbet a masodik felidoben nem nagyon tehettunk volna azert, hogy golokat kapjunk...Ronaldo ket zicceret sajnalom, de nem ezen ment el a meccs, hanem az elkerulheto hulyesegeken....sajnalom, es ez tunik perdontonek egyenlore, a Chelsea es kozottunk, hogy egyszeruen behuzzak a kotelezoket, es mikor 1-0nal klasszisokkal jobbak az ellenfelnel, akkor nem visszacsavarnak, es kapnak egy golt, hanem pl a Borot idegenben verik 5-0ra...remelem, mihamarabb tullepunk vegre ezen, csak zavaro, hogy mar megint, koonnyen elkerulheto modon, de megis kicsuszik a sorsunk a sajat kezunkbol, mar a szezon legelejen...

Atti12
teljesen igazad van, ott be is szartam egy pillanatra hogy ebbõl sérülés lesz, de szerencsére nem lett 😊.

Barnabyka
NEM kötegedni jöttem! 😊))

bánhatod ,h nemlátad ezt a meccset mert amit a múltkor montál ,h Ronaldo már nem szívvel játszik teljesen cáfolta szerintem a második félidõ..leginkább egy jelenet amikor kúszott mászott a labdáért szószerint négykézláb ment utána még úgy is ,h 2 rúgást kapott elõtte. ÉS a vége az lett ,h kapott egy harmadik elég brutális és nagy rúhást Phil Neville-tõl amitõl tényleg kifeküdt..nah itt szerintem piroslapot keltt volna adni a sárga helyett de ez már mástörténet.

kulabácsi
már tavaly se volt vele annyi gond, ahhoz képest amikor elkezdett az MUban játszani, na akkor voltak dolgai 😄

Rash87
Ettõl függetlenül hihetetlen sokat változott Rooney tavalyhoz képest. Sokkal higgadtabb,megfontolt,nem kapja fel egybõl a vizet.

kulabácsi
na ezaz, rooneyt tényleg le kellett hozni mert pepörgött, van ilyen...de egybõl tevezt hoztam volna be, de mondjuk valszeg nem véletlenûl ûl ott, biztos volt vmi oka 😊

Atti12
viszont ha most nem hozza le Rooneyt, biztos hogy lecsap valakit. Azt már én se értem hogy mért Nanit hozta a helyére és mért nem egybõl Tevezt..

kulabácsi
jó kérdés, sztem is jelenleg tevez nagyobb hasznára lenne a csapatnak mint berba

Cabell
10 percre???? nem lattam a meccset, de Fergie nemtom mit kivetelez Berbaval, lott ket makos golt, ezenkivul nemtom mit nyujt tobbet mint Tevez....nem ertem, miert nem az jatszik, aki jobb formaba van...

Mayorpapa
csak azt tudnám, Tevezt, aki egész héten arról beszélt, hogy több játéklehetõséget szeretne, miért 10 percre teszi be? Nani és Anderson egy kalap kaki volt, és õket hozza be hamarabb...no comment...Persze nem ezen múlott, de nem igazán értem Fergiet. Berba meg, sajna PL meccseken alig észrevehetõ, de ha a BL meccseket hozza, senki se szól majd egy szót sem.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Rash87
Most tényleg Ronaldo-n múlott... 8 méterrõl nem eltalálni a kaput,bravúr kell! :| 2. félidõben megzavarodott az egész csapat,Ferdinand is amit mûvelt olykor<#wow3>
Pool meg elég rosszul játszik az elmúlt hetekben,hogy döntetlent kihozzon szerintem.

Atti12
egyetértek, úgy játszottunk mint az idény elején, vagy még annál is szarabbul :S

kulabácsi
1:1 :/

na lehet reménykedni h holnap döntetlen lesz a chelsea liverpool különben nagy szarban leszünk...
ilyen fos 2. félidõvel meg megérdemeltük volna ha kikapunk