Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki plíz öfot a ligakupáról, köszi

http://www.powerplaymanager.com/r57633

John Cena
4gól 1 asziszt😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
5-3 lett a vége amúgy 😄 Tevez 4et rugott ^^

Cabell
Azóta megoldódott😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
Skacok ha vki tudja honnan tölthetném le az PLEASE jelezze, mert sajnqa nem tudtam nézni, a geci sky a Tottenham meccsét adta (ha tudnám, miért?!) Szóval légyszi...köszi😊

kulabácsi
faxom mindig a goldús meccseket hagyom ki, amikor meg nézem akkor vagy 0:0 vagy 1:0 :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
lol a végén már megint szenvedtek a srácok? :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Tevez The bEst😄😄

Glory, Glory Man. United!

Rash87
4-3 :@

kulabácsi
no majd összefoglalót vki plz, me lemaradtam :S

Atti12
4-1 Tevez mesterhármas 😊) gyönyörû gól.

Atti12
3-1😊

John Cena
lol Watfordba Priskin lött gólt😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Cabell
Ne feledd, hogy õ már idén váltott volna😊

Rash87
Vhogy éreztem...Thx.
Stream:
Itt! vagy Itt! lesznek akkor.

Atti12
stream 😞

Rash87
MA:
Carling Cup
Manchester United-:-Blackburn

Jó lenne nem úgy járni,mint az Arsenal<#vigyor5>

ám Valami véletlenül nem adja a meccset? V. marad a Stream? :\

Matthew Prosac
off:
Huntelaar a Reálé <#szomoru1>

Nemtudom hogy vagytok vele, de nálam simán kiszorítaná Tevezt, vagy Berbát a kezdõbõl.. Szerettem volna hogy a mi játékosunk legyen,.. elszalasztottuk a következõ Ruud van Nistelrooyt <#szomoru1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Srácok. az aranylabda odaítélésenek négy fõ szempontja van. Az egyik az adott évben elért sikerek. Casillas EB-t nyert, Van der Sar nem, az EB pedig jobban nyom a latban (nálam is) mint egy BL ami minden évben van..
Azon vitatkozni pedig hogy ki volt jobb kapus - felesleges, mert az elsõ helyet tökéletesen megérdemelten Ronaldo foglalta el, a második és harmadik helyezettekre meg a kutya sem fog emlékezni. (De azért mi emléxünk hogy '60-ban Puskás lett a második ügye? <#vigyor0>)

Az elkeseredett Barcások pedig megnyugodhatnak, az idei szezont látva jövõre Messi könnyen befuthat. Pl Ronaldo elõtt 😊

A Reál szurkolók is megnyugodhatnak, ismét lesz aranylabdásuk.. mikor Ronaldo nyáron odaigazol. Sajna az van, hogy itt Manchesterben mindent elért, szerintem én is nehezen motiválnám magam innentõl fogva, õ is így lesz.. Váltani fog.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
/facepalm.

Cabell
másodszor is, szívesen, hogy elolvastam a hozzászólásod😊

az nem lehet hogy Van der Saar rosszul irányította a védelmet?<#idiota>

Cabell
Én azt sem értem, hogy Casillas miért van az EB legjobbjai között...statisztikát nézni egy dolog, de Casillasnak dolga alig volt, Van der Sar viszont végig bravúrozta az egészet...a spanyoloknál talán az EB legjobb védelme volt, a hollandoknál az elitbõl talán a leggyengébb...amennyi lövésbõl kapta a gólokat (egyikrõl sem tehetett, talán egyet tudnék említeni) az arány olyan 10/1...

Casillas minden évben kurva jó, ez egy tény. De idén VDS elképesztõen jó volt, nem rosszabb mint Casillas..

Rudee
Hát igen, 50 éve, mikor a 2-3-5-ös felállás volt a menõ akkor esetleg ki lehetett volna osztani a mai nézetek szerint az aranylabdát.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Oziris666
Ezért kéne poszt szerint 1-1 aranylabdát osztani és kész!Lehetetlen egy 40gólt lövó csatárt összehasonlítani egy 40gólt megakadályozó védõvel pl.
Védekezõ középpályás már vagy 20éve nem kapott pedig a modern fociban az egyik ha nem a legfontosabb poszt... on -off

vmvr
de ember, az aranylabda annak jár, aki az adott évben a legjobb teljesítményt nyújtotta. ez nem életmû díj. idén pedig egyértelmûen ronaldo volt a legjobb.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rudee
Az ötlet nem rossz, de lehet jobb lenne ha nem is adnának ilyet. Annyi szempont van, amibõl meg lehet közelíteni a kérdést, hogy csak na. És persze minden szempontból más és más a legjobb. Lehet, hogy CR tavaly iszonyatosan sok gólt lõtt pl, de arra nem gondolnak hogy a labdának oda is kellett jutni. Sok szerencsétlen csak gürcöl meccsrõl meccsre, adja sorra a jobbnál jobb labdákat, a babérokat meg más aratja le.

Nos, sajnálom, hogy õ kapta a lasztit, én minden évben a világ legjobbjának adnám, függetlenül a trófeáktól. Szerintem arra lenne jó ez a díj, hogy mintegy képzeletbeli pecsét, ott lebegjen valakin a meccseken, és azt lehessen mondani: igen, most õ a világ legjobbja, úgy nézzék minden mozzanatát. Tömören a legügyesebbnél legyen mindig. Zidane-nál kellett volna legyen vagy 4 évig, ronaldo-nál is ennyit, és kb két éve Messi a világ legjobbja.

Az jelenlegi aranylabdát át kéne nevezni valami olyanra, ami az évben nyújtott teljesítményt jelöli, pl. Sikerlabda. Ez mondjuk elsõre snassz díjnak hangzik tudomD:

Darthmushroom
ja bocs én nem járok oda.. ha õ oda jár akkor más😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rudee
Pont azért, amiért a kollégád jár oda...

Darthmushroom
nem tom h minek jársz ide?? realos vagy real topicba beszélj nem értem minek kell idejönni kötekedni. nem azért van ez a topic.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rudee
Casillas meg toronymagasan lett a Liga legjobb kapusa. Lehetne reggelig kontrázni...

Oziris666
Van der Sar meg BL-t nyert ilyen alapon
Casillas meg hát alibizett BL-ben eléggé
Az h ki mennyi gólt kap se mérvadó,eb-n alig volt dolga,Akinfeev inkább volt az EB kapusa
Az más kérdés h sztem egyik se való ilyen elökelõ helyre...

Rudee
Végülis Van der Sar EB-t nyert, nem?
Casillasnak 6 meccsen 3 kapott gól, VdS-nak 4/4. Majdnem egyforma. Védési hatékonyságról ne is beszéljünk.

Oziris666
Ha év végén az Oscart is õ kapja,akkor elmondhatja h tökéletes éve volt<#nyes><#bee1>
Amugy természetessen megérdemelte...

Cabell
vicces amúgy, szerintem Casillasnál semmivel sem volt gyengébb IDÉN VDS...az EBn SEM....

Atti12
És említsük meg a többi Manchesterit is 😊

Rooney 13. lett 11 pontal
Vidic 21. lett 3 pontal, holtversenyben Drogbával és Ramossal
Van Der Sar pedig 24. lett 2 pontal, holtversenyben Van Nistelrooy al

Atti12
Gratula neki, bármit is csinált a nyáron játéka alapján simán megérdemli 😊

kulabácsi
<#eljen>

Cabell
hát ezt a hozzászólást tényleg megköszönheted, hogy elolvastam..😊

Matthew Prosac
Az Aranylabda-szavazás eredménye:

1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) 446 pont
2. Lionel Messi (FC Barcelona) 281 pont
3. Fernando Torres (Liverpool) 179 pont
4. Iker Casillas (Real Madrid) 133 pont
5. Xavi Hernández (FC Barcelona) 97 pont
6. Andrej Arsavin (Zenit Szentpétervár) 64 pont
7. David Villa (Valencia) 55 pont
8. Kaká (AC Milan) 31 pont
9. Zlatan Ibrahimovic (Internazionale) 30 pont
10. Steven Gerrard (Liverpool) 28 pont

Nemtúlnagymeglepetésre.😊

Messi jobb játékos, nem értem.

Cabell
Gratulálunk a 2008as év, Manchester Unitedben futballozó Cristiano Ronaldo Aranylabdájához😊

Atti12
tudom 😊

Magic Boy
Ha verjük a Fulhamet (illene) az elmaradt meccsen akkor 2 pont az az 5.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Az elsõre én még pirosat is adtam volna neki, mivel látszott, hogy dühbõl rúgta fel, mert elõtte nem tudta szabályosan szerelni.

kulabácsi
mire adod fel a rendelést? 😄

BADE
srácok holnap feladom a rendelést,úgyhogy aki akar még rendelni ma szóljon rám

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

kulabácsi
<#eljen>

Atti12
5 pontra a Chelseatöl 😊