Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cabell
de am remélem sikerül fellebbezni, márha terry eseténél sikerült vonalzóval megállapítani, hogy carvalho mögötte volt, akkor vhogy most is kitalálják, hogy a munkás paraszt szólt be vmi rasszista eredetût...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
de én azt nem értem, hogy sikerült ilyen brilliánsan kiszámítaniuk, hogy hónapokig semmi, aztán decemberben eltiltják 4 meccsre...az a helyzet, hogy szánalmas ez az egész, ennek a szövetségnek egyre érdekesebb döntései vannak újabban...(Terry eltörölt piroslapja..)

Atti12
így van C.Ronaldo ellen pedig sose szabálytalankodnak, mindig mûesés 😄<#idiota>

kulabácsi
hát persze...mert a bírók is nekünk fújnak 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nyilván véletlen...

football without ultras is nothing

kulabácsi
jah pont belelóg :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ja, errõl beszéltem pár napja, vicc...

és asszem épp belelóg a cselzi elleni meccsbe az eltiltás

kulabácsi
Fergusont is megdöbbentette Evra büntetése - ManUtd.com
Sir Alex Ferguson karriere egyik legnagyobb hatású sokkjának nevezte az angol futballszövetség ítéletét, amely értelmében Patrice Evrat négy mérkõzésre eltiltották.

A francia védõt a múlt héten büntették meg, miután az elmúlt szezon májusában a Chelsea elleni bajnokit követõ levezetõ edzésen összetûzésbe keveredett a londoniak pályamunkásával, Sam Bethellel.

"Meg kell hogy mondjam, sokkolt a hír" mondta a skót menedzser a holnapi Aalborg elleni BL-mérkõzés sajtókonferenciáján.

"A futballszövetség elmúlt évi döntései közül ez döbbentett meg a legjobban. Egyszerûen nem tudom elhinni."

"Soha nem tudhatod, hogy milyen elv alapján ítélkeznek ezek az emberek. Én se tudom megmagyarázni. Azt se tudom, ha egy asztalnál ülnék velük, igazat mondanának-e, vagy teljesen más lenne a szavaik mögött."

A klub lépése az ügyben egyelõre még nem ismert, azonban Ferguson a szövetség írásos megerõsítésére vár, hogy azt megtámadva fellebbezhessenek az ügyben.

"Jelen pillanatban az írásos ítéletre várunk David Gillel. Amíg ezt nem kapjuk meg, addig nem tudunk érdemben semmit se tenni. De ami késik, nem múlik."

fasza

Matthew Prosac
forrás?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hááápháp

kulabácsi
"mert az olasz foci a legjobb a világon"
OMG
akkor menjen oda

John Cena
Bombaként robbant Manchesterben Anderson legfrissebb nyilatkozata: a Bajnokok Ligája-gyõztes angol csapat egyik legtehetségesebb játékosa bejelentette, hogy az Interhez szeretne igazolni.
Anderson 2007-ben 18 millió euróért cserébe érkezett a klubhoz a Portótól, és a még mindig csak 20 éves középpályás egyelõre nem sok vizet zavart a Unitednél. Bár tehetsége kétségbe vonhatatlan, igazi klasszissá egyelõre nem tudta kinõni magát Sir Alex Ferguson kezei között. Ha rajta múlik, nem is Manchesterben válik majd belõle az…
- Olaszországban szeretnék játszani - mondta Anderson -, mert az olasz foci a legjobb a világon, õk játsszák a legintelligensebb focit. Minden játékos a Serie A-ban szeretne játszani, mert az olaszok a futball mesterei. Nagyon szeretem az Intert, Massimo Moratti mindig remek csapatot hozott össze a klubnál. Nem titkolózom: a jövõben nagyon szeretnék az Interben szerepelni, mert a másik álmom az, hogy Mourinho legyen az edzõm.

- olyan kurva jó hogy mindenki máshol akr játszani cska nem a manchesterben u.-ban 😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Cabell
Tnx
Mindjart csinalok 1 Ronaldo topicot es megy a bunti😊

Rudee
Rudee
Meg Jô, SWP és Kompany. Azért az Õ nevük se hangzik rosszul manapság.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Cabell
azért még csak robinho ment oda ne feledjük

Oziris666
A Chelsea már az volt<#bee1>

kulabácsi
de, de vhogy senki nem akar odamenni 😄

passatgt
ez az 1. éve nem?

chelsea se lett egybõl élcsapat😊

kulabácsi
"A Manchester City például nem ütötte meg a kívánt szintet. "
nagyot koppant az a csóka, aki úgygondolta h õ most bizony megvesz mindenkit mert sok pénze van és nagyon nagy csapatot rak össze 😄DD

John Cena
😄

Atti12
Bizarr kijelentéssel kezdte meg madridi pályafutását Klaas-Jan Huntelaar, a Real legújabb, holland szerzeménye. Az Ajaxtól érkezett csatár egy interjúban elárulta: nagyon boldog, hogy a Realban játszhat, de a Manchester United kedvéért talán még a királyi gárdának is nemet mondott volna
A holland támadó a Madridba igazolásának körülményeirõl érdeklõdõ újságírói kérdésre árulta el, hogy melyik csapat lett volna az, amelybe igazán vágyott és amelyikért kikosarazta volna a focitörténelem legsikeresebb klubcsapatát is. Huntelaar nyilatkozatában a költekezési betegségben szenvedõ Manchester City-nek is odaszúrt egyet.

"Érdeklõdõbõl volt elég a nyáron, de nagy részük nem tudott megfelelõ ajánlattal elõállni. A Manchester City például nem ütötte meg a kívánt szintet. A Manchester United? Hát, az már egy másik történet lett volna" adott sejtelmes választ a holland, aki azt is elmondta, hogy a Vörös Ördögöktõl nem kapott konkrét ajánlatot és ezért (is) döntött végül a Real Madrid mellett.

Kár érte 😊

John Cena
XD lol😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Atti12
Carrick rálõtte, megpattant valakin, kapufára ment, visszapattant és Vida belõtte 😊

Matthew Prosac
shots 23/1
crosses 45/3
corners 10/1
ball posession 80%/20%
goals 1/0

ennyi.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
tényleg

livescore-on vida van

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Vidic
vki esetleg gyorsan a gólt belinkelné? 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

kulabácsi
én már be is írtam a chatablakba h ezt nem hiszem el h megint szopunk, de mondom még megnézem azt az utsó 1-2 percet erre odanézek és gól 😄DDD

Magic Boy
Ki rúgta a gólunkat?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87
Egész meccset végigtámadtuk+minden,épp gól elõtt mondtam,hogy "ebben a kib**** életben egyszer legyen már igazság" és hopp góól 😄 Hát igy ritkán örülök 1 gólnak 😛<#vigyor> +érdemelt gyõzelem...,még ha nehezen is😊

Glory, Glory Man. United!

HunnernesKonge
lolmakk. Szegény Fülöp. Na mindegy legalább nem szakadtunk le
kulabácsi
tud játszani a csapat az idegeimmel vazz

Atti12
azért valjuk be, megérdememeltük 😄. Bár nem így kellett volna..

kulabácsi
azért hihetetlen h mennyire nem tudjuk kihasználni a helyzeteinket, nem csak most, már sokszor volt ez így :|

kulabácsi
ekkora mákod vazz, én már nem hittem benne

Atti12
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

mekkora makk 😄😄_A:F?S:_?F😄D

kulabácsi
góóóóóóóóóóóóóóóól

Atti12
nah fasza..

Atti12
hihetetlen hogy 10 emberrel védekeznek :S.

Rash87
Jaja,utána már hallottam,igaz azt én se tudom,hogy miért köv. fordulóban kezdõdik...

Atti12
támadással én nem mondtam hogy gond lenne, de volt nem egy olyan helyzet amikor simán rálehetett volna lõni. 😊

banok
te nézed a meccset? Mert szinte egyfolytában támad és lõ a MU csak jó a Sunderland védelem és Marci jól véd! (egy kifutást kivéve) 😊

Atti12
miért nem rugunk kapura? 😄 lehet hogy türelmetlen vagyok de jöhetne egy gól 😄

kulabácsi
mondták h a következõ fordulóban kell letöltenie, de azt nemtom mé 😄

Rash87
Ronaldo a City ellen kapott piroslapjával mi lett? Csak mert most játszik😊

kulabácsi
thx

banok
Manchester United-Blackburn 5-3 ::: összefoglaló
ITV összefoglaló - letöltõs: http://www.mediafire.com/?nheo2gn2yzu

nb1.hugyon felkerülnek mostanság videok