Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
Te se láttál mostanában MU meccset.. 😊 De a flémkeltõknek ellehet innen menni.

Atti12
Amúgy a meccsen a legjobb egyértelmûen Park volt. Hihetetlen mennyi labdát szerzett, meg mennyit futott 😊

limperatore
jolvan mit sirsz mar, cristianonak minden meccsen 4 pirosat kene adni szineszkedesiert ...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Rash87
Ha minden olyanért,ami lábat ér,sárgát osztogatnának,akkor nem maradna a meccs végére senki... Elsõ szabálytalansága volt,s nem komoly,persze h sárga... Egyértelmû. De mikor Parkot visszarántották,s eltudott volna menni szélen,elõtte senki nem volt,azért persze semmit se adott,meg még tudnám az ilyeneket sorolni. Ha láttad egyáltalán a meccset...

Glory, Glory Man. United!

BlueJersey
gratula a gyõzelemhez,riválisok vagytok,de mégis jobban örülök,mert nem bírom a cityt most már,ez preztizs meccs volt nektek,de ez a ronaldo...😄 igazi idióta :>

Magic Boy
Mázlista gól volt, de a lényeg, hogy gól és nyertünk.
Köszönöm a linket.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atti12
nincsmit 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Magic Boy
Atti12: köszönöm a gyors válaszokat.

toysoldier
Rooney

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Atti12
Rooney

Magic Boy
És ki rúgta a gólt?

Atti12
Ronaldo

Magic Boy
Kit szórtak ki pirossal?

Cabell
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

banok
1. sárga : lábat rúgta el.
2. sárga : egyértelmû kezezés, a kéz kereste a labdát.
1 sárga+1 sárga = 1 piros lap

Rash87
Jogos?? Azért szerintem ezt nem mondanám 😊
Elsõ sárga is mi volt...Elsõ szabálytalansága,s nem is nagy volt,s sárga.
2.nál meg nem bele ütött,csak védte a száját szvsz... Ha azt belevesszük,hogy elsõ sárga nem volt reális,ezért igazán nem kellett volna kiállítani.De látszott sok esetben kinek fújt a bíró,szóval vhogy nem lep meg...Éreztem az elsõ félidõ után,hogy lesz 1 piros..De a 3 pont megvan.

banok
úúúúú b+ ha az bemegy!

banok
jogos volt.

Golyo69
bazdmeg ezért kiállítani :S:S

GGMU

kulabácsi
tess vagy eurosport 2

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
steam valaki?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

kulabácsi
mingyá meccs

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
Unitedfanatics
www.manutdhungary.com --> elindult (várjuk hírszerkeztõk jelentkezését: [email protected])

BADE
sziasztok!

van egy pár ManU-s cuccom olcsón,ha érdekel írj ide:
[email protected]

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Hello

Nekem egy SWOT elemzést kéne csinálnom a Manchester United-ról, valaki eltudná nekem mondani, hogy mik az erõsségei, gyengeségei, lehetõségei illetve veszélyei a csapatnak? pl: szponzorok, média, büdzsé, stadion kapacitás, edzõ?

Köszi

galmat
kicsit olcsóbb
próbáld itt. EZ asszem DVD, mivel idén ezen a formátumon is kiadták magyarul.

Rash87
Kössz,hát jó drága :\\ Nem gondoltam volna. Felejtõs így😊

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Unitedfanatics
azt a filmet én is szivesen letölteném, csak nemtudom sehonnan 😞

rvn
MANCHESTER UNITED - TÚL AZ IGÉRET FÖLDJÉN ezt a fmet honnan lehet leszedni? valaki segítsen pls

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Matthew Prosac
és = én
bár a mondanivalóm szempontjából sokadlagos.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
nemtudom mit habzotok, semmi tétje nemvolt gyak. a meccsnek..
engem speciel hidegen hagy a végeredmény, tudtjuk jól hogy szalonremi lesz a vége, és meg is raktam az X-et..
inkább a City ellen brillírozzunk majd..

Atti12
mért vagyunk ilyen ötlettelenek? :S

buldozer99
Nikepro.

Forca Barca

kulabácsi
áhh fos

kulabácsi
lol piros...
na most kéne cserélni és bevarrni végre 1et

kulabácsi
és még szerencsénk sincs 😞

Cabell
Most van az, hogy Fergivel kivan a tököm....fasszér kell nem cserél BAZDMEG...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

John Cena
14000 láttam Decatlonba de nevét nem tudom😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Rash87
Tényleg,valaki nem tudja mi a pontos neve amit a mez alá vesznek fel,az a testhez simuló 'póló' szerûség?

Rash87
Szerintem 0-1 lesz. Több nincs benne a meccsben.

Atti12
hihetetlen miket tud mûvelni Kusczcak.. Ütõ is megáll bennem 😄

kulabácsi
énis azon nézem 😄

9csöves9
sopcast: Channel - 6003 akadás nélkül megy simán

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

John Cena
Blikkbe azt írták valami TV6-on van:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kulabácsi
sajna megint nézhetjük streamen :|

stingfan
hello, aki szeretne hírírónak csatlakozni magyarország egyik legnagyobb MU-s oldalához az jelentkezzen itt: MSN - [email protected] vagy E-MAIL - [email protected]. Minden angol nyelvtudással személy jelentkezését várom

\"A gyíknak a legnagyobb ellensége az a macska\" - Gyula in Swung

jó lenne ha elmaradna, mert utána felvételrõl adnák MU meccset és akkor tényleg valszeg azt tennék a helyére 😊

de ha mégsem, akkor STREAM-ek

football without ultras is nothing