Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Glory, Glory Man. United!
Köszönöm a linket.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
2. sárga : egyértelmû kezezés, a kéz kereste a labdát.
1 sárga+1 sárga = 1 piros lap
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Elsõ sárga is mi volt...Elsõ szabálytalansága,s nem is nagy volt,s sárga.
2.nál meg nem bele ütött,csak védte a száját szvsz... Ha azt belevesszük,hogy elsõ sárga nem volt reális,ezért igazán nem kellett volna kiállítani.De látszott sok esetben kinek fújt a bíró,szóval vhogy nem lep meg...Éreztem az elsõ félidõ után,hogy lesz 1 piros..De a 3 pont megvan.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Nekem egy SWOT elemzést kéne csinálnom a Manchester United-ról, valaki eltudná nekem mondani, hogy mik az erõsségei, gyengeségei, lehetõségei illetve veszélyei a csapatnak? pl: szponzorok, média, büdzsé, stadion kapacitás, edzõ?
Köszi
próbáld itt. EZ asszem DVD, mivel idén ezen a formátumon is kiadták magyarul.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
bár a mondanivalóm szempontjából sokadlagos.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
engem speciel hidegen hagy a végeredmény, tudtjuk jól hogy szalonremi lesz a vége, és meg is raktam az X-et..
inkább a City ellen brillírozzunk majd..
na most kéne cserélni és bevarrni végre 1et
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A gyíknak a legnagyobb ellensége az a macska\" - Gyula in Swung