Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Tudsz még hülyeségeket mondani 😄
Bayern-t õ tette össze.

Glory, Glory Man. United!

Mor3llo
nem képvisel modern focit? A jelenlegi Bayernnek õ rakta le az alapsémáit 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

attiGT
Oké, mondj egy ilyen edzõt.

bosco05
Szerintem nem jó választás, nekünk pont hosszútávra kéne gondolkoznunk és egy olyan edzõt idehozni aki össze tudja rakni a maga csapatát akár 10-15 évre...
Tyler1
Van Gaal lesz, a Sky Sports szerint már biztos. Fogadóirodák is õt tartják legesélyesebbnek.
Én nem szeretem a faszit, és a 63 évével se hosszútávú, se modern focit nem fog képviselni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bosco05
Roy Keane-nek csak a pofája nagy szvsz... Semmit sem tett le az asztalra. Di Matteo a romokban lévõ WBA-t visszahozta a PL-be és a Chelseavel is bizonyított... Kifejtenéd mi a bajod vele?
attiGT
persze, jöjjön roy keane akkor már nem?

attiGT
De most ez nem mindegy? Mindenki úgy volt vele, hogy igenis jól összerakta a csapatot arra a meccsre, de a többire, ahol nem München szintû csapatok ellen játszottunk, ott kalap szarok voltunk, nézz már meg egy statisztikát, ahol a kapuralövések illetve a helyzetkidolgozások vannak, tegnap olvastam vmi olyasmit, hogy fulham szinten van a csapat olyan téren, vagy vmi ilyesmi

bosco05
Szerintem Roberto Di Matteo megfelelõ utód lenne. Sosem értettem miért küldték el a Chelseabõl, mikor BL-t és FA kupát nyert nekik, ráadásul fele annyi pénzbõl, mint amennyibõl a mostani utódok nem alkotnak semmit...
Rash87
Nem szégyen elismerni, hogy gáz amit eddig is csinált a csapattal.
Elég megnézni az Everton elleni mérkõzést,õk hol vannak most,meg a MU-ból mit csinált mostanra. :-)
Vagy abból elég kiindulni,hogy maga az Everton nemtudom kije lenyilatkozta,nem is egy személy hogy Moyes sose akart,hanem elégedett volt hogy közép szinten el volt,semmi akarással. Nem hiába van elõttünk az Everton is idén,miután onnan kikerült.

Az,meg hogy egy csapatot visszafog egy edzõváltás,s ennyire vissza essen,nem hiszem,hogy egyértelmû.
Érdekes,több nagy csapatnál volt edzõváltás,mindenhol kb. tartani tudták a szintet,csak a MU-nál nem,sõt...

Tyler1
Megérteném én, ha 1 meccsel ezelõtt nem ilyeneket írsz be:
"Moyes számomra bizonyított, hogy itt a helye"

Kicsit érdekes hozzáállás, nem gondolod?

Tyler1
Mert RvP teljhatalmú, ahogy Rooney is, nem mellõzhetõek csak úgy, mert elkezdenek elégedetlenkedni, és meg is van az öltözõi vihar, ami csak plusz nyomásként helyezõdik a menedzserre. De pl. szélsõként is sokkal nagyobb teret játszhatott be, mint SAF-nál, nem az volt a dolga, hogy beíveljen, amihez abszolút nem ért.

Darthmushroom
abba viszont egyet értek h hülyeség volt 4 meccsel a vége elõtt. Ezt vagy hamarabb kellet volna vagy késõbb.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
"gyengén ad nyilatkozatokat"

hát ha ez szempont akkor Détári vagy Véber Gyuri is megoldás lehet 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

attiGT
- Szezon végére sikerült? 😄 2-0ra kikaptunk az evertontól úgy hogy 1 kapura lövésünk volt kb.
- Akarat látszódott rajta? hány olyan képet láttál ahol lehajtott fejjel facepalmozik mérkõzés alatt?
- Mit nem lehe tmegérteni arról hogy nincs elég képzettsége ehhez a feladathoz? Gyenge taktikailag, gyengén ad nyilatkozatokat, interviewkat, nem való ide...

Darthmushroom
csak tudod az a baj h a mostanában lévõ jó felállás/játék is csak kényszerbõl jött össze mivel rengeteg sérült lett, amíg volt pl RvP is esze ágába nem volt Kagawát játszani sõt még padra is alig ültette.

Tyler1
Jó, ez nem volt mindig így. Voltak eltaktikázott meccsei, mint bárki másnak, SAF is jó pár pofonba beleszaladt egy szarul pályára küldött taktikával. De ahogy 6unn3r is írta, Moyes folyamatosan próbálgatta a csapatot, több, mint 50 különbözõ kezdõt küldött ki sorozatban, hogy megtalálja a leghatékonyabbat. A szezon végére sikerült is, mert az utóbbi meccsek tényleg arról szóltak, hogy a csapat minden poszton jól mûködött. Kagawat például olyan hatékonysággal tudta használni, ahogy még SAF-nak sem sikerült, és mindenki gyenge játékosnak tartotta. Csak Moyes-on látszódott az akarat akkor is, mikor a játékosok magasról szartak a meccsekre. Rengeteg egyéni hiba vezetett rossz eredményekhez, nem szimpla edzõi döntések. Jött ez a baki az Everton ellen, és kirúgták. 4 meccs van hátra. Négy! Mi az amiben változni fog a csapat a Giggs irányította 4 meccsen?
De ami a legfájóbb, hogy a mai napon a a klub elárulta azokat az elveket, amelyeket több, mint 26 éven át magáénak tudhatott. Hit, bizalom, kitartás. Nem tudom itt ki mióta United szurkoló, de az a csapat, akibe én beleszerettem, a mai napon részben meghalt. Minden tradíció a múlté azzal, hogy szurkolók dönthetnek egy menedzser sorsáról, és ez ma egy olyan korszak kezdete, ami szöges ellentétben állt eddig a klub eszméivel. Hát legyen.

Darthmushroom
hát én meg annak ellenére h ilyen edzõ nevek röpködnek csak olyan embert várok akit sokáig letudnak ültetni a padra, bár hosszú szerzõdést nem fognak vele kötni az biztos. Szerintem kizárt h pl. úgy jönne holland h 1-2 évre jó lesz, csak olyan fog jönni szerintem aki ha eredményes is akkor sok évig itt ül a padon.

attiGT
El sem olvasom...

Nem értek most Tylerrel egyet. Sõt, nagyon nem. Röviden fogok fogalmazni, mert nincs sok idõm erre. Moyes képtelen volt a csapatot kiküldeni Mata, Rooney, Rvp, Kagawa támadósorral úgy, hogy legyen 3-4+ kapuralövésünk. Ez magáért beszél. A United élére - ha sikeresek akarunk lenni - egy iszonyú taktikus elmére van szükségünk, aki képes meglepni a top csapatokat. Erre õ bebizonyította, hogy képtelen. Sajnálom az embert, de ha nem látjátok be, hogy ez túl nagy falat volt neki és nem United szintû szakember, akkor rosszul láttok.

6unn3r
Végre valaki, aki szintén nevetségesen szar lépésnek tartja Moyes menesztését.
Bûn szar szezonja van/volt a csapatnak, de mindig kettõn áll a vásár.
Ha Moyes egy jó formában lévõ MU-t kapott volna, akkor is borzasztó nagy teherrel kellett volna megbirkóznia SAF után. De nem, mert egy erõsen hanyatló csapatot kapott, ami tele van motiválatlan, dolgozni nem akaró, elbaszott játékossal, akik képtelenek átlépni saját korlátaikat, akik képtelenek megújulni. Sajnos Moyesban pedig nem volt meg az a motiváló erõ, amivel javíthatott volna a játékosai teljesítményén. Ráadásul statisztika is volt arra, hogy hányféle kezdõ tizenegyet dobott pályára a szezon során. Ami egyértelmû jele annak, hogy próbál elemezni, próbál rájönni arra, hogy kire számíthat és melyik pozícióban számíthat. De ilyen szembeszéllel, amit a szurkolóktól is kapott ez rohadt nehéz feladat. Lehet, hogy Moyes nem edzõzseni, de jó szakember, aki nem kapott idõt. A klub most csinált segget a szájából, mert ez a szezon már elment úgyis a faszba, erre 4 fordulóval a vége elõtt picsázzák ki úgy, hogy elõtte hetekig lehetett azt hallani, hogy lesz szponzorpénz bõven az igazolásokra nyáron és majd a köv szezon lesz a mérvadó, amikor Moyes immáron saját képére tudja alakítani a csapatot, illetve meg tud szabadulni egy csomó mihaszna játékostól. Ez kurva nagy epic fail szerintem a vezetõség részérõl, azok után, hogy SAF is támogatta végig Moyes-t. De nem baj, lesz pénz, lesz City meg Chelsea szintû bevásárlás meg rongyrázás, neves edzõk jönnek-mennek, csak hogy a szponzorok szívesen támogassák a klubot, azt 27 évnyi tradíciót hajítanak a kukába.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

HRC Dodi
+1 <#eljen>

Tyler1
Manchester United, a klub, ahol a szurkolók megbuktatnak egy menedzsert, kevesebb mint egy év alatt. Itt tartunk. Gratulálok!

De legalább jönnek majd sztárok 200 millióért, meg 2 évente új edzõk. Hurrá. Glory glory Manchester Cit..ööö United bocsánat.

limperatore
josé biztos elmenne a chelseabõl mu-ba nem??? 😄
guardiola meg a realba

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Jim Morrison
Csak nehogy itt is az legyen, hogy félévente jön új edzõ... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zenszkij
A legjobb hír, hogy 150-200 millió euro lesz igazolni. Toni Kroos érkezése is szóba került. Jövõre feltehetõen sokkal ütõképesebb Unitedet fogunk látni!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

attiGT
Wow. Megtörtént. Nagyon sajnálom az embert, mert szimpatikus forma, jó menedzser, jó ember, de nem United szint.

Vajon Fergi most mit gondol? Õ választotta ki utódját, aki 1 szezont sem tudom befejezni...

Micsoda fogadtatás lesz hétvégén Norwich ellen otthon, nem gondoltam volna, hogy egy otthoni Norwich elleni mérkõzést fogok idén a legjobban várni... 😄

GIGGS, GIGGS WILL TEAR YOU APART AGAIN

Sokan úgy vélekednek - mivel Klopp sajna ki van zárva egyelõre - hogy 1-2 évig Van Gaal összeszedné a csapatot majd Klopp átvenné a helyét mielõtt lejárna a Dortmundnál a szerzõdése. Nem tudom még hogyan érzek ezzel kapcsolatban de nem szeretnék ilyen szezonos menedzsereket itt látni. Moyes baklövés volt, tanuljunk belõle, szerezzük meg Mourinhot vagy Kloppot most azonnal! 😄

contraste
Igen?? Ezt nem is láttam, na kiváncsi leszek rá, hajrá neki!

ain't got no history

Darthmushroom
Hivatalos már h Giggs irányít amíg nincs új edzõ.

contraste
Lehet, hogy addig Giggs-Neville viszi a bizniszt.

ain't got no history

Darthmushroom
😄

Darthmushroom
Egy biztos h érdekes heteink/hónapjaink lesznek megint. Ki lesz az új edzõ? Kit hozz magával a stábba? Kivel nem számol a stábba? Ki akar majd távozni? Kivel nem fog az edzõ számolni és azért távozik? Kiket szeretne igazolni a keretbe? stb..

HRC Dodi
Sok sikert a továbbiakban! ... <#confused>

Darthmushroom
esélyek:
Louis Van Gaal 3/1, Jurgen Klopp 9/2, Ryan Giggs 7/1, Carlos Quieroz 16/1, Sir Alex Ferguson 16/1 Diego Simeone 18/1, Antonio Conte 20/1, Philip Neville 25/1, Mauricio , Pochettino 25/1, Laurent Blanc 25/1, Fabio Capello 33/1, Gary Neville 33/1, Guus Hiddink 33/1, Frank de Boer 33/1, Roberto Martinez 33/1, Ole Gunnar Solskjaer 33/1

Van Gaal-t nem értem, oké h vb után ott hagyja a válogatottat de kizárt h addig várnánk.

HunnernesKonge
Effe88
tudtam
még régebben leírtam, hogy ki fogják rúgni
középszintû a csávó

Zenszkij
Komoly edzõt kell idehozni, aki tett már le valamit az asztalra, nem ilyen himihumi balfékeket. Klopp most hosszabbított, õ nem fog jönni. Mourinhót kellett volna idehozni vagy Guardiolát, de ezt jól elcseszték ezzel a majommal. Diego Simeone vagy Luis Van Gaal is szóba került, egyik rosszabb mint másik...

Zenszkij
csak ne az a tetü Blanc jöjjön, azt a komát ki nem állhatom, annyira gyûlölöm, hogyha õ jön képtelen leszek nekik szurkolni

Darthmushroom
ezzel tényleg csak egy bajom van, h most már ezt a pár meccset megvárhattuk volna, vagy tényleg a január-febr. fele mikor minden esély elszállt akkor kellett volna meglépni.

Rash87
Nah végre,ideje volt!!!!

contraste
Hivatalos! Moyest kirugtak! BBC sportson kint van

ain't got no history

Zenszkij

Tyler1
Igen, ez már csak így. A menedzserei munka abszolút nem számít, ha jó a keret, elirányítják magukat a játékosok. Nem is értem SAF bajnokcsapatával mi történt akkor idén, tavaly még tudták merre kell futni a pályán.

Darthmushroom
ja, de õ aztán kegyetlen sok mindent változtatott az elõzõ edzõ munkásságán (Rijkaard) full ugyanaz a taktika, arról nem is beszélve h milyen félelmetes volt akkoriba az a keret. am elõtte a Barca B edzõje volt.

Tyler1
"Phil Townsend, director of comms at ‪#‎mufc‬ tells @JohnSinnott “Nothing has happened at all. I don’t know where the suggestion has come from.”
A klub kommunikációs igazgatója szerint semmi kirúgás nem történt és fogalma sincs, honnan jöttek ezek a hírek."

Na, akkor ennyit a felesleges találgatásokról.

Tyler1
Milyen szinten? Elárulom, hogy õ volt a tartalékok menedzsere még SAF idejében, úgyhogy lehet többet tud ezekrõl a fiatalokról, mint a jelenlegi edzõi stáb, talán még nagyobb respectje is lenne. Guardiolának mit gondolsz mennyi edzõi tapasztalata volt a Barca elõtt? Nem ezen múlik.

Darthmushroom
+1 neki még több idõ kell meg tapasztalat. vannak biztató jelei a munkásságának de még kevés.

attiGT
te megvesztél? pont õ? köze nincs még a menedzseléshez ilyen szinten. rosszabb lenne mint Moyes.

Darthmushroom
'When pressed on whether David Moyes would leave before the end of the season, #MUFC said "we do not comment on speculation".'

Tyler1
Nem fognak felmondani Moyesnak, ha mégis akkor 99%, hogy Solskjaer jönne.
Ilyen szezonos menedzsereket el lehet felejteni, még ha menõ nevek is.

Darthmushroom
sajnos rá szerintem nagyon kevés esély van, bár neki örülnék én is a legjobban. Elméletileg nem egyszer megmondta h amíg szerzõdése van addig csak a Dortmunddal akar foglalkozni.

Klopp: "nem lehetetlen, hogy a United edzõje legyek - de majdnem az".