Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én nem szeretem a faszit, és a 63 évével se hosszútávú, se modern focit nem fog képviselni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Elég megnézni az Everton elleni mérkõzést,õk hol vannak most,meg a MU-ból mit csinált mostanra. :-)
Vagy abból elég kiindulni,hogy maga az Everton nemtudom kije lenyilatkozta,nem is egy személy hogy Moyes sose akart,hanem elégedett volt hogy közép szinten el volt,semmi akarással. Nem hiába van elõttünk az Everton is idén,miután onnan kikerült.
Az,meg hogy egy csapatot visszafog egy edzõváltás,s ennyire vissza essen,nem hiszem,hogy egyértelmû.
Érdekes,több nagy csapatnál volt edzõváltás,mindenhol kb. tartani tudták a szintet,csak a MU-nál nem,sõt...
Glory, Glory Man. United!
"Moyes számomra bizonyított, hogy itt a helye"
Kicsit érdekes hozzáállás, nem gondolod?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
hát ha ez szempont akkor Détári vagy Véber Gyuri is megoldás lehet 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
- Akarat látszódott rajta? hány olyan képet láttál ahol lehajtott fejjel facepalmozik mérkõzés alatt?
- Mit nem lehe tmegérteni arról hogy nincs elég képzettsége ehhez a feladathoz? Gyenge taktikailag, gyengén ad nyilatkozatokat, interviewkat, nem való ide...
De ami a legfájóbb, hogy a mai napon a a klub elárulta azokat az elveket, amelyeket több, mint 26 éven át magáénak tudhatott. Hit, bizalom, kitartás. Nem tudom itt ki mióta United szurkoló, de az a csapat, akibe én beleszerettem, a mai napon részben meghalt. Minden tradíció a múlté azzal, hogy szurkolók dönthetnek egy menedzser sorsáról, és ez ma egy olyan korszak kezdete, ami szöges ellentétben állt eddig a klub eszméivel. Hát legyen.
Nem értek most Tylerrel egyet. Sõt, nagyon nem. Röviden fogok fogalmazni, mert nincs sok idõm erre. Moyes képtelen volt a csapatot kiküldeni Mata, Rooney, Rvp, Kagawa támadósorral úgy, hogy legyen 3-4+ kapuralövésünk. Ez magáért beszél. A United élére - ha sikeresek akarunk lenni - egy iszonyú taktikus elmére van szükségünk, aki képes meglepni a top csapatokat. Erre õ bebizonyította, hogy képtelen. Sajnálom az embert, de ha nem látjátok be, hogy ez túl nagy falat volt neki és nem United szintû szakember, akkor rosszul láttok.
Bûn szar szezonja van/volt a csapatnak, de mindig kettõn áll a vásár.
Ha Moyes egy jó formában lévõ MU-t kapott volna, akkor is borzasztó nagy teherrel kellett volna megbirkóznia SAF után. De nem, mert egy erõsen hanyatló csapatot kapott, ami tele van motiválatlan, dolgozni nem akaró, elbaszott játékossal, akik képtelenek átlépni saját korlátaikat, akik képtelenek megújulni. Sajnos Moyesban pedig nem volt meg az a motiváló erõ, amivel javíthatott volna a játékosai teljesítményén. Ráadásul statisztika is volt arra, hogy hányféle kezdõ tizenegyet dobott pályára a szezon során. Ami egyértelmû jele annak, hogy próbál elemezni, próbál rájönni arra, hogy kire számíthat és melyik pozícióban számíthat. De ilyen szembeszéllel, amit a szurkolóktól is kapott ez rohadt nehéz feladat. Lehet, hogy Moyes nem edzõzseni, de jó szakember, aki nem kapott idõt. A klub most csinált segget a szájából, mert ez a szezon már elment úgyis a faszba, erre 4 fordulóval a vége elõtt picsázzák ki úgy, hogy elõtte hetekig lehetett azt hallani, hogy lesz szponzorpénz bõven az igazolásokra nyáron és majd a köv szezon lesz a mérvadó, amikor Moyes immáron saját képére tudja alakítani a csapatot, illetve meg tud szabadulni egy csomó mihaszna játékostól. Ez kurva nagy epic fail szerintem a vezetõség részérõl, azok után, hogy SAF is támogatta végig Moyes-t. De nem baj, lesz pénz, lesz City meg Chelsea szintû bevásárlás meg rongyrázás, neves edzõk jönnek-mennek, csak hogy a szponzorok szívesen támogassák a klubot, azt 27 évnyi tradíciót hajítanak a kukába.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
De legalább jönnek majd sztárok 200 millióért, meg 2 évente új edzõk. Hurrá. Glory glory Manchester Cit..ööö United bocsánat.
guardiola meg a realba
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Vajon Fergi most mit gondol? Õ választotta ki utódját, aki 1 szezont sem tudom befejezni...
Micsoda fogadtatás lesz hétvégén Norwich ellen otthon, nem gondoltam volna, hogy egy otthoni Norwich elleni mérkõzést fogok idén a legjobban várni... 😄
GIGGS, GIGGS WILL TEAR YOU APART AGAIN
Sokan úgy vélekednek - mivel Klopp sajna ki van zárva egyelõre - hogy 1-2 évig Van Gaal összeszedné a csapatot majd Klopp átvenné a helyét mielõtt lejárna a Dortmundnál a szerzõdése. Nem tudom még hogyan érzek ezzel kapcsolatban de nem szeretnék ilyen szezonos menedzsereket itt látni. Moyes baklövés volt, tanuljunk belõle, szerezzük meg Mourinhot vagy Kloppot most azonnal! 😄
Louis Van Gaal 3/1, Jurgen Klopp 9/2, Ryan Giggs 7/1, Carlos Quieroz 16/1, Sir Alex Ferguson 16/1 Diego Simeone 18/1, Antonio Conte 20/1, Philip Neville 25/1, Mauricio , Pochettino 25/1, Laurent Blanc 25/1, Fabio Capello 33/1, Gary Neville 33/1, Guus Hiddink 33/1, Frank de Boer 33/1, Roberto Martinez 33/1, Ole Gunnar Solskjaer 33/1
Van Gaal-t nem értem, oké h vb után ott hagyja a válogatottat de kizárt h addig várnánk.
A klub kommunikációs igazgatója szerint semmi kirúgás nem történt és fogalma sincs, honnan jöttek ezek a hírek."
Na, akkor ennyit a felesleges találgatásokról.
Ilyen szezonos menedzsereket el lehet felejteni, még ha menõ nevek is.
Klopp: "nem lehetetlen, hogy a United edzõje legyek - de majdnem az".