35611

• ReszegKoldus
    David de Gea: 'I did not steal doughnut'
  • attiGT
    Ezt a storyt nem is ismerem...
  • Smithie
    Én nem védem, de szerintem nem szorul rá, hogy elcsórjon 1db max. 300ft értékű fánkot... :D
  • ReszegKoldus
    Mert nem kapták el?
    Én csak azt tudom, amit mondott, hogy azt hitték le akar lépni fizetés nélkül, pedig csak pénzért ment.
  • Smithie
    Ott voltál, láttad mi történt?
  • ReszegKoldus
    majd arról is megemlékezik, amikor elkapták a tescoban? :D
  • Darthmushroom
    "Ma van három éve, hogy átélhettem eddigi életem egyik legboldogabb napját. Köszönöm Sir Alex, köszönöm Manchester United." - David De Gea
  • attiGT
    Na Chile távozásával megindulhat a harc Vidalért és Sanchezért.
  • Tyler1
    Vidal biztos nem lenne olcsó, érdemes lenne Nanit bevonni, már ha igaz egyáltalán az érdeklődés.
    Viszont egy Vidal stílusú játékos tényleg nem ártana a kp-ra.
  • Darthmushroom
    még a BL-t is :D úgy h nem is indulunk :D
  • attiGT
    bíztatóan hangzik, csak legyen köztük Benatia meg Vidal és megnyerünk jövőre mindent :D
  • Tyler1
    Dwight Yorke: "They (United) are looking to bring in 6 or 7 players into the squad from what I'm hearing". #MUFC
  • contraste
    Teny, h elszalltak az arak, de nem egy jo szezonja volt, hanem 16 eves kora ota jatszott szinte mindig kezdokent a Sotonban.

Ezt meg biztosan nem mondta, mivel chelsea drukkar ő is és a családja is:) ott nőtt fel.
  • attiGT
    én meghallgattam az inrerviewt és nem emlékszem arra, hogy ilyet mondott volna.
  • Tyler1
    Már jön is a kamuzás :D

"Soha nem szimpatizáltam a Chelsea-vel, hiszen a Manchester United a világ legnagyobb klubja és mindig is a legjobbak között lesz."

• sempronius18
    Szerintem egy 18 éves gyerekért akinek volt 1 jó éve eddig 30 millió szörnyű.
    De Herrera ára is az.

Mocskosul elszálltak az árak, de azért ár/érték még mindig Carrol az etalon. :)
  • contraste
    Gratulalok Shaw miatt! Irigykedunk Chelsea sek sztem mind:)
  • pilboy
    nem feltétlen a középhátvédekre gondoltam, de azért ott is van egy keane-ünk
  • Darthmushroom
    középhátvédnél most hiba lenne..mivel nincs elég tapasztalat így se azért Evans se olyan öreg még.
  • pilboy
    ne feledjük, h a tarcsiktól is lehet(ne) pótolgatni....
  • Darthmushroom
    Elmentek de már rég ellett kezdve a pótlásuk Jones+Smalling kettőssel, Evans mellé kell még egy tapasztaltabb és bőven elég, 2 tapasztalt +2 fiatalabb.
  • Tyler1
    Elment Rio, Vidic, a helyükre biztos érkezik ember, főleg hogy azzal a hárommal nem lehet neki állni egy szezonnak, mert nagyon sérülékenyek. Sőt Smallingot nem is sajnálnám, ha elmenne, kiegészítőembernek is kevés néha.
  • Darthmushroom
    szerintem 2 belső védő nem jön, meg nem is kell 2 mert akkor lenne 5 db, egy bőven elég.
  • Tyler1
    2 belső védő még biztos jön, meg szerintem legalább 1 szélsőt hoznak. Youngot remélem eladjuk, Nani is megpendítette a távozását.
  • attiGT
    Ha Vidalt leigazoljuk meg egy fasza CBt, akkor meg leszek elégedve :D
  • Darthmushroom
    Beindultunk :D amerikai túra előtt biztos h mindenkit leakarunk igazolni még úgy hha VB-n is volt legyen szabija. Elméletileg Shaw is ezután megy csak az igazolást letisztázta.+Ő szerette volna a VB előtt elintézni ezt.

am William Carvalho is elméletileg azt mondta h Ő is nagyon szívesen jönne.
  • pilboy

kellett már nagyon, evra évek óta egyedül tolt 60 meccseket szezononként
  • Darthmushroom
    és megérkezett :)
  • rajkonnen92
    Shaw hatalmas :D
  • Darthmushroom
    Woodward party time :D
  • Darthmushroom
    szerintem nagyba közbejátszhat h Shaw hazajött és megmondta h távozni akar, ha egyáltalán igazak volt a 35-40mos hírek.
  • Tyler1
    Nem mindegy, abból már kijön még egy játékos :)
  • Darthmushroom
    United have reportedly agreed a £27m fee with Southampton for defender Luke Shaw rising to £31m based on appearances and trophies. [SOURCE: Sky Sports News]

korrektebb mint a 35 meg a 40m :D
  • Darthmushroom
    KaiiZo nagy várhatta a hivatalos bejelentést mert már fent is a Herrera üdvözlő videója :D
  • attiGT
    de lehet most :)
  • Darthmushroom
    Több forrás szerint Shaw elkövetkező pár napban érkezhet orvosi vizsgálatra.
  • Darthmushroom
    :D azért az sem utolsó h a BL-ről is lemondott értünk.
  • Tyler1
    Ha Giggs mondja, elhiszem :)
  • Darthmushroom
    Herrera:
    "Signing for Manchester United is a dream come true. I have played at Old Trafford for Athletic Club in the UEFA Europa League and it was one of the highlights of my career so far. I have joined United to do all I can to help the team reach the club's objectives. Having arrived on Tuesday, I’m excited to now be living in Manchester and I can’t wait for my first game in United’s famous red shirt. I will never forget my time with Athletic Club and I’d like to thank the fans and staff for all their support and, above all, wish all my fantastic former team-mates all the best for the future."

Giggs:
    "Ander is a fantastic young player, with great energy and creativity. We believe him to be one of the brightest young prospects in Spain and I am certain he will be a big hit with the United fans. I’m delighted he has made the decision to come to Manchester and play his part in the club’s future. I’m looking forward to seeing him in action on our summer tour to America.”
  • Darthmushroom
    képek am a hivatalos twiterréről származnak