Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am. sztem mostmár nem is nagyon kell lesnetek az ellenfelek eredményét..csak rajtatok múlik ez a bajnokság.
persze a Chelsea-re majd csak 92 perc után kell odafigyelni, míg a Liverpoolnak még van egy félideje játékban maradni.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[/büszke <#vigyor>#vigyor>]
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nembaj, lényeg h megvan a kupa
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szép volt foster!
4/3 kupaarány
http://www.powerplaymanager.com/r57633
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Glory, Glory Man. United!