Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
14.-én megnyerhetjük a bajnokságot.

MR ME
eléggé, de a bl meccs a fontos azthiszem most elsõsorba, poolal egy döntetlennel is kiegyeznék simán

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Huszi84
Március.11.Szerda 20:10 M1: Manchester United - Internazionale (BL)
Március.14.Szombat 13:45 Eurosport2: Manchester United - Liverpool (PL)

Nehéz hét vár a VörösÖrdögökre.

ReD DevilS 4 LifE

Magic Boy
Az Intert Milánóban is lefociztuk és csak a kapusuknak köszönhetik, hogy nem kaptak tõlünk is minimum 3-at.

A 0-0 viszont ránk nézve veszélyes is lehet.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rash87
Mindenki foghat ki egy rossz napot... szal ha azt vesszük... Nem tudom,de otthon játszani az 1 dolog,de 1 gólt bárhol találni... s ha kapnak 1et,2-t nehezen fognak belõni...

Glory, Glory Man. United!

Barnabyka
vegyétek figyelembe ,h az inter azért az 59.perctõl kezdve emberelõnyben volt. Ha az inter "A" csapata játszott szerintem fölösleges elutazniuk manchesterbe.

MR ME
lényeg h nyertünk
összefoglalót ha vki talál linkeljen plz mert nem láttam a meccset 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Ilyen szar góllal szakad meg a rekord... 😞( De legalább nem a védõk hibája,hanem csak is VDS-é,ennyivel jobban jár😄 de a 3 pont (Y)

Atti12
ráadásul azt a 3 gólt egy félidõ alatt 😄

Magic Boy
Na ez is megvan így 7 pont az elõny úgy, hogy egyel kevesebbet játszottunk.
Jópofa volt ahogy a végén SAF reklamált, hogy régen letelt a beigért idõ.<#vigyor0>

Az Aston Villa-t viszont sajnálom, mert úgynézki kipukkantak a végére és így nem lesz meg nekik a BL, ha nem szedik össze magukat.

Az Inter meg tartalékol ránk, mert nem létezik, hogy a legerõsebb csapatukkal 3-0-ra kikapjanak a Sampdoria-tól a kupában.

Magic Boy
Nagyon nem akarnak nekünk 11-est adni a bírók akármi is történik.

Atti12
Park csinálta meg 😊

Matthew Prosac
1-2 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
Berbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😄😄😄

PatBate
csak nekem tûnt fel h Vidic hasonlít a szökés Michael Scofildjára?😄

Matthew Prosac
nem csak a leszorított kéz számít ilyen helyzetekben, hanem az hogy a kéz keresi a labdát, vagy a labda a kezet.. ezesetben egyértelmûen az utóbbi történt, és a newcastle játékosa akkor sem tudta volna elrántani a kezét, ha akarja, olyan közelrõl rúgta rá Berba a labdát.
ha minden ilyet 11esnek ítélnének meg, akkor mindenki ezzel szórakozna a 16oson belül - meccsrõl meccsre...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
nem volt leszorítva a keze.. ez elvileg 11es. Legalábbis nem egy 11est adtak már így meg.

Magic Boy
Amúgy így visszanézve ez a gól nem volt Edwin hibája, hiszen pont elõtte pattant meg.
Ennek ellenére védett már nem egy ilyet, de attól még nem kapushiba.

Magic Boy
Az FA nagyon nem akarja, hogy bajnokok legyünk, de pechükre túl jók vagyunk és így is bajnokok leszünk. <#vigyor0>

Matthew Prosac
jaj ne legyünk már elfogultak, Berba 1 méterrõl a kezére rúgta. sehol nem volt ez szándékos kezezés, nem is lett volna jogos a 11-es

Atti12
remélem ez irónikus volt 😄

PatBate
na fiuk a bírók továbbra is "nektek fújnak" úgy látom😄

Atti12
basszus mekkora kéz 😮 ezt nem észrevenni :|

Atti12
Wazza 😄😄D ezaz meglesz ez! 😊 Rekord nem számít 😊

Magic Boy
Rooneey óriási góljával. 1-1. A kapusnak esélye se volt.

Matthew Prosac
Roooooooooooooneeeeeyyyyy

Matthew Prosac
1-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magic Boy
Miért?<#wow2>

Magic Boy
Ez nem a csapat meccse eddig, de csak megnyerjük, mert klasszisokkal jobb a csapatunk.

Matthew Prosac
majdnem 2-0, vereségszagot érzek <#szomoru1>

Atti12
úristen...

PatBate
szerintem így korrekt: egy szar csapattól, egy szar gól😄

Matthew Prosac
valahogy éreztem hogy egy ilyen góllal szakad meg VDS nagy sorozata...

Matthew Prosac
itten lehet nézni a meccset...
és 1-0 nekik... Van der Sar nagy hibája után...

PatBate
ronaldo nem játszik a liverpool ellen!

csak 4 pont elõny!!! 😮

jaaaaaaa, 2 meccsel kevesebbet játszottunk<#mf2>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

soma22
forrás:nb1.hu

ennél nem is kell több, sosem lesz a menedzsere ennek a csapatnak

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Rash87
Még az kéne....

Barnabyka
majd elmúlik a visszavágó után😊

Atti12
nyalják falják mostanába egymást 😄

MR ME
érdekes lenne...

Golyo69
Manchester, március 4., 13.50 Cantona után most másik "jelöltet" állított a skót szakember.

Úgy tûnik, akárcsak az igazi királyok, Sir Alex Ferguson is szereti kijelölni "trónörökösét", mindenesetre rövid idõn belül immár másodszor teszi ezt. Fergie korábban elmondta, hogy el tudja képzelni a poszton egykori játékosát, Eric Cantonát, most pedig még ennél is meglepõbb ötlettel állt elõ.
- Nagyon kevés olyan személyt ismerek, aki a képes lenne a helyemre állni - így a skót szakember -, de ha olyasvalakire gondolok, akinek elég nagy az egója és a karaktere a feladat ellátásához, akkor csak José Mourinho jöhet szóba, ez napnál is világosabb.

forrás: nb1.hu

GGMU

MR ME
jaja akkor énse streamelek inkább

Atti12
Négy sztárcsapat, a házigazda Bayern München, az AC Milan, a Manchester United, valamint a Boca Juniors részvételével rendezik meg júliusban elõször az Audi Kupa elnevezésû labdarúgó felkészülési szupertornát.
Ezt a genfi autószalon keddi napján jelentették be a német gyártó képviselõi - áll a milánói együttes honlapján.

A müncheni torna elsõ párjában július 29-én az AC Milan találkozik a Bayern Münchennel, míg a Boca Juniors a Manchester Uniteddel csap össze, másnap a két gyõztes és a két vesztes játssza a helyosztókat.

Megnyerjük ezt is 😊)

Atti12
newcastle meccseket szinte sose ad :S

Rash87
Úgy néz ki ....Ez a hír nem kellett volna kora reggel(most keltem fel😄)

De 22:45-tõl adja,már ennyit kibírok... inkább megnézem normális minõségben 😊 Addig nézem az RTl-en az Amerikai pitét 😄

Darthmushroom
Tényleg nem közivettit ma élõbe a meccset a eu2??? és inkább adják a man city aston villa meccset élõbe?? ne sz*pasanak már!!:@

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

PatBate
komoly lenne, ha innen elbukná a MU

Atti12
Minél több a pont különbség annál nyugodtabb vagyok 😊

Barnabyka
szörnyû...=D

am. sztem mostmár nem is nagyon kell lesnetek az ellenfelek eredményét..csak rajtatok múlik ez a bajnokság.