Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csoda,hogy nem jön ide senki értelmesen beszélgetni? Ezen nem kellene csodálkoznod.
80%-a csak elolvassa azokat az agymenéseket,mint amiket Te is írsz sorba.
Max nevet egy jót,de inkább kussba marad.
Mert ha már nem a véleményeden van valaki,az hülye,idióta és egyben retardált,nem nézett semmit,nem is ért semmihez, ebbõl ez a lényeg 😊
Ezen nem kellene meglepõdni.
SG-n ez a topik (is),rég halott ezek miatt.
Fikázás,meg lehetne akkor kérdõjelezni,hogy Te mit néztél ebbe a szezonban,ha nem látod,hogy ami szar az szar... Lehet pozitívan látni a dolgokat,de attól nem lesz jobb a csapat teljesítménye.
Valószínû akkor,itt az egész vezetés egy nagy kuka,hogy ezt a lépést meghozta,sõt õt se értenek hozzá,nem is láttak életükben egy mérkõzést se,csak feldobtak egy érmét.
Glory, Glory Man. United!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Vicc, hogy ebben a topikban csak a folyamatos fikázás megy mindenki irányába, te is rém unalmas vagy már, érdemi hozzászólásod nem volt ebben a szezonban, csak akkor jöttél, ha szidni kellett valakit.
De én vagyok a köcsög, hogy nem ítélek el csípõbõl minden játékost, menedzsert, aki esetleg nem a szurkolók kénye kedve szerint cselekszik.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ehhez csak: <#taps>#taps>
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Komolyan ez az sg fórum nagyobb meglepetéseket tartogat, mint egy kinder tojás 😄
http://www.powerplaymanager.com/r57633
kicsit úgy érzem, h van egy szar idényünk, most el lett küldve moyes (sokak örömére), de ez sem elég... most már minden unitedhez kötõdõ, unitednél dolgozó, játszó ember szar...
gusztustalan az ilyen hozzáállás (nem személyeskedés!). ez a "politika" tényleg a city-re és a chelsea-re jellemzõ
visszaolvastam a több, mint 60 hsz-t
elõször is nagyon meglepõdtem, h MOST állították fel moyes-t
másodszor nem is tudom eldönteni, hogy ez most jó avagy rossz döntés volt-e
talán az idõ dönti el igazán (vagy nem, mert nem tudjuk meg, h mi lett volna, ha marad...)
olvasgatom itt a felmerülõ neveket, talán conte ízlik a legjobban... jöhetne vissza pogbával (tudom, h megosztó személyiség, de amit mûvel 20 évesen, az nem semmi)
röviden ennyi a véleményem
Amúgy engem is meglepne, ha a Manchesterhez kerülne, de nem tartom egy elképzelhetetlen sztorinak. Conte már 2 éve azon boxol a vezetõséggel, hogy olyan hatalmat kér, mint amivel az angol menedzserek rendelkeznek és úton-útfélen azt hangoztatja, hogy a nagy európai csapatok mennyivel több pénzzel gazdálkodhatnak. Ez nálatok adott lenne. Az olasz közeggel sincs kibékülve, folyamatosan hadakozik a médiával meg úgy kompletten mindenkivel.
Most zajlanak amúgy a hosszabbítási procedúrák, az elnök 20 napos ultimátumot adott neki a döntésre, Conte pedig olyan feltételekhez köti a maradását, ami nem feltétlenül fog ízleni nekik (pl. Pogba megtartása). Ismerve a vérmérsékletét, elképzelhetõ, hogy összebalhéznak és közben pedig kap egy hívást Manchesterbõl...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
az h nem indultok bl-be sztem õt nem érdekli juvéval ugyse lennének ott sztem
bár juventino szoval sztem a penz annyira nem erdekli
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Én is kedveltem meg kedvelem Moyest, és sok sikert neki de ide SAJNOS kevés volt. Meg kell nézni a Poolt Rodgers egy sokkal rosszabb keretet vett át 2 éve és tavaly is olyan jelek voltak h egyértelmû volt h lesz valami belõlük késõbb. Ennyi nálunk is elég lett volna. Arról nem is beszélve h Rodgers negyed akkora név volt mint Moyes.
Elgondolkodtató, hogy akinek közelebbi kapcsolata van a klubbal, az szinte csak hasonlót nyilatkozott. Persze elhiszem mindenki futballszakértõ aki leül a fotel elé és betolja a Fifa 14-et a konzolba, és Gary Neville, Peter Schmeichel, Roy Keane szintû névtelen senkik, hozzá nem értõ laikus emberek látják rosszul a dolgokat.
Bátran játszatja a fiatalokat.
Mindig megtalálja az adott kerethez a lehetõ legjobb taktikát.
A csapati mindig látványos támadó játékot játszanak!
Van Gaal Mourinhoról a könyvében:
"Õ sokkal jobban hisz a védekezésben, mint a támadásban. Én azt gondolom, hogy szórakoztatnunk kell a közönséget, számára viszont a gyõzelem a legfontosabb. Ez a legnagyobb differencia köztünk."
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az NSO-s cikkben kivételesen benne van a lényeg:
"Moyes nyakába ugyanis olyan csontvázak borultak az öltözõszekrénybõl – gazdasági és szakmai értelemben egyaránt –, amelyek már hosszabb ideje láthatóak, és Ferguson sem találta rájuk egyértelmûen a választ, õ azonban elképesztõ tapasztalatával, irányítókészségével rendre csak láttatni engedte a problémákat, kibontakozni nem. "
A MU mostantól ugyanúgy bekerült abba a körbe, amiben a pár nagy klub van, ahol cserélõdnek a nagy edzõk és néha feltûnik egy-egy új feltörekvõ tehetséges edzõ, de, hogy hirtelen nem terem egy SAF az biztos.
ain't got no history
Moyes aznap megbukott hogy kinevezték
Egy bukás anatomiája Moyest agyonnyomták Ferguson csontvázai
Ráadásul nekünk egy modern felfogású fiatal, de már rutinos edzõ kell akivel lehet hosszútávra tervezni.
Ezért írtam Antonio Conte nevét.
A hírek szerint el akar jönni a Juvétól csak az a kérdés, hogy meggyõzhetõ lenne-e, így hogy egy évig mi nagy esélyel nem indulunk nemzetközi kupában.
Mai napig tartja azt a szintet.
Le lehet nézni,de ha még az is látja,aki nem Bayern szurkoló,akkor gondolom nem mindenki hülye 😊 Egyébként aki csak azt látja benne,hogy 65 éves,az ultra gáz,nem kis dolgokat letett már, oké,hogy isteníted itt Moyes-t,csak tudnám mire fel.
Az, hogy valaki hatékony focit játszat, nem jelenti, hogy modern módszereket használ. Ez volt Feguson is, a klasszikus foci megszállottja, ami hatékony volt, csak szépen elhaladt mellette már mindenki. Van Gaal pedig hasonló old school menedzser, régi eszközökkel.
Döntse el mindenki, hogy egy fiatalokból álló, újjáépülni kívánkozó gárdának mennyire lenne hasznos olyan menedzselés, amit nem is ismernek.