35611
-
pilboy #33969 evra helyére egy bal bekk még nem ártana -
#33968 Vidal, Di Mária és Hummels. Ők kellenek nekünk. -
#33967 Nem tudom mennyire komoly, de PSG és a Monaco is rajta van, ami nekünk kevésbé jó hír. -
#33966 ez most komoly? happy vagyok, mondjuk nem tudom ki fog akkor adni gólpasszokat akkor ronaldonak :D
-
#33965 Di Mariaért elfogadták az ajánlatunkat Madridban állítólag. Döntő után egyből érkezhet orvosira. -
#33964 Fellaini new style, pedig nem lettek világbajnokok
-
#33963 Sky Sports News @SkySportsNews 4m
Louis van Gaal will join his new Man Utd squad on Monday - Giggs has revealed he's been in regular contact with the Dutchman - more on #SSN
na hétfőn munkába áll az öreg. remélem a fontosabb igazolásokat is letudjuk legkésőbb jövő héten mert utána meg indul az amcsi túra ott meg már jó lenne ha ott lennének. Utána már max. 1-2 ember kéne csak igazolni. -
#33962 Nem áll távol a 90-es évektől :D -
#33961 Sneak Peaks (2. próbálkozás)
-
#33960 Sneak Peaks
-
#33959 Én nem is bánnám, ha nem lenne minden évben valami bődületes ocsmányság gyártva a mezünkből, kreativitásnak álcázva. Umbro jó lenne, de a pénz fog dönteni, az meg a németeknél van. -
#33958 Én speciel nem szeretnék nyaktól könyékig háromcsíkos mezeket látni 10+ évig...Soha semmi nem változik a mezeiken...
Szóval részemről, Lotto, Umbro, stb a fav nem az Adidas -
#33957 Nem hosszabít a Nike!
remélem nem warrior mezünk lesz, még egy értelmes mezt nem láttam tölük, még az adidas tényleg tetszetős mezeket szokott tervezni. -
#33956 Érdemes elolvasni. LvG-ről egy kis szösszenet. -
#33955 Meno a video, jo a mez, de őőő, huh ez a logo vmi förtelem, főleg ekkorában. -
Zenszkij #33954 jó egy hányinger ez a chevrolet jel :D -
#33953 ez a video isteni! -
#33952 -
#33951 :D -
#33950 most alig többért, 65 millióért akarják bezsebelni -
#33949 VG nem semmi lépéseket húz meg. 120. percben kapust cserél, aki megnyeri Hollandiának a meccset. -
pilboy #33948 a tegnapi meccs megerősítette bennem, h nem kell cuadrado... főleg nem 40-50 misiért -
#33947 <3
-
#33946 Van Gaal vajon a saját eszén is képes lenne túljárni? -
pilboy #33945 tudom, h ebben az idényben nagyon felkapott volt, és jók a statisztikái is
amit viszont én láttam, az nekem nem tetszett (ez kb 2 vb-meccs, meg néhány viola összefoglaló
aztán ha esetleg leigazoljuk, cáfoljon rám és legyen egy jó igazolás :) -
#33944 velünk májusban hozták szóba,25-30 misiért,aztán a VB-n a játéka miatt alaposan felverték az árát -
#33943 Gyors, technikás, nagyon jól lát, nagyon pontos a játéka, iszonyat lövőereje van. Kicsit sok a csel, de nem túl önző. Jelenleg 3 különböző szélsőnk tudja azt külön-külön, amit ő egymaga. -
#33942 Olasz lapok szerint Juve-val is megegyeztünk Vidal ügybe, 30m euró+Nani meg esetleg Evra eladás vagy üzletbe bevonásával. -
pilboy #33941 nekem nem jön be az ő játéka -
#33940 *pályás -
#33939 A Gazetta dello Sport azt írja, a Manchester United hivatalos ajánlatot tett a Fiorentinának Juan Cuadradoért. Az olasz lap szerint a Vörös Ördögök 40 millió eurót ajánlottak a 26 esztendős kolumbiai szélsőért, ám a lilák ennél egy kicsit többet, 50 milliót szeretnének kapni.
Nem lenne kis pályán üzlet, de az árát sokallom. -
#33938 A két eddigi igazolásunk:
-
#33937 ha Vidalt leigazoljuk, akkor nem is bánom, hogy Kroos nem sikerült -
#33936 Miért ne írhatná? Kroos esetében is megírta, hogy a Real inkább befutó a németnél(aki állítólag már meg is egyezett a madridiakkal) :)
Egyébként hivatkozik az olasz forrásra, tehát mást nem is írhatna :D
-
#33935 a "Manchester Evening News" újságírója nem is fogja azt írni,hogy a Real érdekli jobban :D -
#33934 "Tuttosport suggesting that if Arturo Vidal leaves Juventus, he's more interested in Man United than Real Madrid."
Rob Dawson, a Manchester Evening News újságírója -
#33933 Nem ezért hiúsult meg a dolog.
Közben Vermaelen megegyezett a klubbal, 1 védővel már biztos több. -
#33932 messze nem biztos h kapott volna munkavállasít Angliába Argentínából. -
#33931 James Rodríguezt 5m fontért vásárolhatta volna meg SAF 4 éve, de akkor inkább Bebét igazolta le helyette! -
#33930 ha nem rontottam volna el a linket még meg is lehetne nyitni :)