Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
hát ha a portot még otthon angol csapat nem verte, akk nem ez a man u fogja megverni.... :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
idegenben megverni ezt a portot, háááát.... nagy meccs lesz, de szvsz nem sok esélyt látok jelenleg, ha nem fogunk ki egy jó napot akkor ennek vége, sok még ennek a csapatnak is az h egyszerre ennyi kupában kell helytállnia, egyszerûen elfáradt a csapat, a védelem az förtelmes volt már meccsek óta

nembaj 1 hét múlva iszonyatos nagy hajtás lesz!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Golyo69
eléggé :S

GGMU

Atti12
nehéz lesz.

Oziris666
Egy jó ManU védõ van ezen a meccsen Bruno Alves😄

Golyo69
remélem a visszavágóra már kimegyünk ebbõl a hullámvölgybõl.....

GGMU

Tyler1
hihetetlen ez a védekezés!! és mind az villa elleni meccsen ismét Neville.

wzt nem hiszem el

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Matthew Prosac
elszóltam magam....

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

3 dolgot:
1. szarul játszunk
2. nincs vége
3. ez még kicsi elõny
viszont ez télleg minden

Matthew Prosac
ezaz gyerekek, legalább a gyõzelem (valszeg) meglesz

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Golyo69
TEVVVVEEEEEEZZZZZ ........ ezért is jó a mu,.....még ha szarok is vagyunk akkor van vki aki gólt lõjjömn D:😄😄

GGMU

carlos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDdd

Tyler1
azért Fergie arca mindent elárul....

Atti12
Wazzaa mekkora mozdulat. Tevez szép góól 😊 EZAZ FIÚÚÚÚÚÚÚÚK!

MR ME
hát amit hátul mûvelnek az borzalmas, de az egész csapat nagyon pontatlanúl játszik sajnos, kevés a pontos passz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

néha olyan voolt, mintha nb1-es csapatot láttam volna
ennyi eladott labdát egész évben nem szoktunk (evans, ronaldo, scholes, evra, o'shea). és többségük nem is egyszer és többnyire SAJÁT térfélen!!!!!

Atti12
védelembe kéne nagyon Rio hogy összerántsa a fiúkat..

MR ME
így van sajnos, ez eddig nagyon kevés megint
remélem a 2. félidõben magukhoz térnek a fiúk

Barnabyka
scholes elég gyenge szvsz... helyette bejöhetne a "nagyifjú" sztárotok mert úgyis gólokat kéne lõni..

Tyler1
borzalmas védekezés, pontos passzolás 10%!!!! kb ennyi volt ez elsõ félidõ a részünkrõl.

Matthew Prosac
"Hulk és Shrek" 😄 ez mekkora volt 😄

Matthew Prosac
borzalmasan játszottunk az elsõ fél órában, ha most 0-2 lenne, nem szólhatnánk egy szót sem.. a védelem határozott, mint serdülõgyerek elsõ randiján, a támadószekció mostmár csakcsak éledezik, de eddig szotyizott... jó lenne 2 gólt rúgni, de ha gyõzünk már azt is megköszönhetjük a fiúknak ezzel a mai formájukkal..

Barnabyka
<#eljen>

MR ME
na még 3at 😄

MR ME
hát visszakaptuk, csak az az idegenbeli gól :/

Atti12
Rooney 😄😄😄

Barnabyka
bazdmeg xD

MR ME
nabazmeg!

Barnabyka
hoppáré😮:S

Atti12
uf.

Matthew Prosac
"Hulktól tart legjobban egyébként Sir Alex Ferguson ... " - Hajdú B
hát én mondjuk Joker-tõl jobban félek, de õt is megértem <#hehe>

MR ME
ottvan park <#eljen>

Atti12

Barnabyka
hát nem is fogsz..ha ezt mondanám neked akkor hallgathatnám mindig ,h hát igen megint milyen jók voltatok.. és hát amikor a chelseanek nemmegy tök szar=( Mondjuk mostanában megy 😄

Atti12
Érdekes felállással fogunk játszani 😮

Darthmushroom
thx

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Atti12
ilyet se hallottam tõled 10 éven át. -.-' 😮

Rash87
Itt!

Valamint:
Itt!

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
steamet tud valaki??

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Barnabyka
nemtúlzás...mivel jelenleg az övék a klubvilágbajnoknak járó trófea..nembaj jövõre a miénk lesz😊 😄

PatBate
csak viccelt sztem ne aggódj

John Cena
nyalni nem kell😛XD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tyler1
nem túloz 😛 bár mostanában elég hullámzó teljesítményt mutatunk...
de az tény h az alapkeretünk sztem az egyik legjobban összhangban lévõ keret a világon 😄

PatBate
nana, azért ne túlozzunk😉

Barnabyka
linkelsz egyet?:$..[nemkellnyugi😄)

am.nemvagyok manutd. ellenes igaz ,h chelsea szurkoló vagyok de titokban szeretem nézni a játékotokat mert tény. h a legjobb a világon😊

Tyler1
szerencséd h ezt nem egy angol united fan fórumra irtad mert lehet a végeredményt már nem érnéd meg xDD

MR ME
MU ellenes vagy, nem látunk szívesen -.-

Cabell
ebben az idényben meglepõen sokszor összejött, amúgy kb szökõévente, ha a MU-nak összejön egy ilyen..am meg a Livpoolnak nemtudom hogy megy ez, de vmit nagyon tudhatnak, hogy 90. percig nem, aztán meg hirtelen összejön...ráadásul általában nem is potyákat lõnek a 90. perc után, hanem szép gólokat. Én a Chelsea uccsó perces góljain szoktam kiakadni, mert azok tényleg olyanok, hogy....

am meg ezekre a kezdõcsapatokra no comment, ha 2007ben látott a szerzõ utoljára MU meccset, akkor inkább tartózkodjon...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Fabio Capello
😄