Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
hibátlan a játékuk az egész idény során! szóval nem mondok újdonságot ha azt mondom döntõsök!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Cabell
kéremszépen, hogy ezúttal a "nagy drukker lehetsz" típusú szurkolók ne nézzék ezt meg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem kajak jobb, ha most kiesünk Portugáliában. Többet is pihennénk legalább a bajnokik között, és ez ellen a Chelsea, vagy Barca ellen annyi esélyünk lenne, hogy... fõleg utóbbi ellen...hol van a MU jelenleg attól, hogy megállítsa õket? hát igencsak sehol.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rash87
csoda h annyi maradt...

Glory, Glory Man. United!

Atti12
Barcáról meg ne is beszéljünk.. Elsõ félidõben kivégezte a bayernt 😄

MR ME
az ügyes 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
73' liverpool 1-3 chelsea

😮

John Cena
A Premier League listavezetõje, a Manchester United a jelek szerint máris megtalálta Cristiano Ronaldo lehetséges utódját, mégpedig a chilei Alexis Sanchez személyében.
A MU már 15 millió eurót ajánlott a játékost foglalkoztató Udinesének, de az olaszok egyelõre annak ellenére nem engedik el, hogy a 20 éves dél-amerikai az idei bajnokságban mindössze 13 alkalommal lehetett a kezdõcsapat tagja...

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tyler1
hát hidd el a United sportorvosai nem az SZTK-ban kezdték xD modnjuk ez igaz mindegyik profi klub orvosaira 😄 szivesen áthoznék párat ide Magyaroszágra is

Jaja. Látom.
Bár van, akin nem jön ki annyira.
Mopndjuk a sportorvoskról is megvan a véleményem.
John Cena

Tyler1
nem hiszem h annyira súlyos lenne, és a sportorvosok kiválloan tudják kezelni!

Én nem tudtam, de a teljesítményén nem látszott meg eddig. Mondjuk tegnap sajnos õ sem volt az igazi...

vicces videok: gepszunet.hu

Rash87
Szintén,ezért se értem miért kell egy-egy meccsen 90 percet futnia.

John Cena
én is..

Atti12
én tudtam..

Ti tudtátok, hogy Scholes asztmás??
Komolyan.
Rash87
Szép álom 😄

John Cena
jó lenne Idegenben egy biztos vezetés 0-2 lenne a legideálisabb! :/

Igazából még a Manchester örülhet a végeredménynek... És szerintem nem is annyira a Porto volt jó, hanem az MU gyengébb a megszokottnál. Nehéz lesz továbbmenni, az biztos; bár teljesíthetõ a dolog. Nem kell kétségbeesni, Sir Alex kitalál valamit!

vicces videok: gepszunet.hu

Rash87
Ezzel csak az a baj,h már 3-4 hete nem találják magukat :\
Szóval ideje lenne ha csinálnának valamit.

Tyler1
nem csak nekik, de az egész csapatnak nem ment az összjáték.
Scholes értékes tagja a csapatnak, kicsit olyan összetartó lánc, éppúgy mint Ferdinand. Evans sem volt kiemelkedõen rossz, sztem csak a sérülése miatt hozták le. Nem találták magukat a pályán a fiúk, de ez az egész csapatra értendõ.

bexinho
Az inter elleni meccs óta nem találja magát a MU. Pedig õk nyertek, tehát érdekes. Lehet h a liverpooli pofon utóízét ízlelgetik még??
VdSar tényleg annyira ***ul játszik mióta megszakadt a góltalansági rekordja, h így még nem láttam mióta manchesterben van. Fergievel nincs semmi gond, jól cserél, a csapat is viszonylag jól van összeállítva, de a védelemmel mintha történt volna valami.
Ha nem kapják össze magukat a fiúk, akkor még az is lehet h már több kupát nem nyer a United idén :S
Ami nem lenne jó, mert most, így tavasz kezdetével még mindig versenyben vannak.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Rash87
Nem értem,h Scholes-t,meg Evans-t minek kell erõltetni :\
Látszott az elsõ pár percben h nem megy nekik,alig volt jó passzuk.

Visszavágó nehéz lesz... Mindenképp nyerni kell,ami hát otthon se sikerült,mért pont idegenben sikerülne...

galmat
Pool-tól 4 gól
Fulham-tõl 2 gól
Aston Villa-tól 2 gól
FC Porto-tól 2 gólt kaptunk.
ÉBRESZTÕ srcácok! Az elsõ kapott gólunkat rossz volt nézni,ahogy Roni elveszti a labdát a középpályán, utána oda se néz. Meg Evans mozdulata utána.... ráadásul ezt követõen még õ magyarázott Scholesnak..
De azért leglább Rooney góljánál jót röhöghettünk a Porton..<#hehe>

galmat
Nekünk volt az egyik legjobb védelmünk Európában, de valami ott a Pool meccsen, a védõ ikonunk Vidic szerencsétlenkedése táján megszakadt. Azóta kapjuk a gólokat párosával.... Ejj....

MR ME
énis így vagyok vele

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
hát az igaz h nagy feltámadók vagyunk de remélem h bajnokságot behúzzuk mert szerintem az a legfontosabb mert beérnénk a poolt. blt nem lehet minden évbe nyerni. fa kupa meg vagy összejön vagy nem!!
EGY A LÉNYEG h jöjünk ki ebbõl a szarból amibe vaunk

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Fergie a fáradtságra, kimerültségre, és a koncentráció hiányára hivatkozott a mérkõzés után, na meg a sablon szövegre h a Porto valóban király csapat és tudták h nehéz dolguk lesz bla-bla-bla...
arra a kérdésre h mi lesz a visszavágon a Estadio do Dragao-ban annyit mondott h nehezebb dolgunk lesz, de tudjuk mit kell tennünk majd.

PatBate
jó, talán nem a legboldogabb, de inkább egy Arsenal - MU vagy Villareal - MU mint helyettük a Porto...am nem szurkolok a Chelseanek, de még õket szeretem a legjobban, én a jó focinak szurkolok😊

soma22
ez így van. Foster szvsz egy nagyon tehetséges kapus

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Atti12
Foster méltó a kispadra 😊 Sõtt késõbb akár többre is.

Atti12
"Sok reményt nem fûzök a továbbjutáshoz, persze én leszek a legboldogabb, ha nem lesz igazam. "

Ebbõl nekem az jött le hogy te bizony a MU nak szurkolsz 😊

Tyler1
de a kispaddal is volt némi gond sztem: Kiko - oké lött egy gólt a villa ellen, de itt tuti csak kolbászolt volna. Foster - kapus csere(még szerencse h v. der Sarnak nem volt gondja). Eckersley - annyi keresni valója sem lett volna a pályán mint Kikonak.

ennyi a nagy United erõforrás??? pár kis akadémikus palánta??

PatBate
csak annyit mondtam, hogy sztem a 2-2 nem reális, semmi többet.

Atti12
<#eljen>

soma22
Azért srácok, ne felejtsük el, mindig is nagy feltámadók voltunk. nagy küzdök, itt van az aston villa elleni meccs is. bünszarok voltunk, de megnyertük SZÍVVEL. nem érdekel a statisztika, portoban nyerno kell, és azt hiszem mentálisan elég erõsek leszünk ahhoz, hogy ezt véghez is vigyük.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
Hát, ennél tízszer jobban kell játszani minimum, ahhoz, hogy esélyünk legyen a továbbjutásra... Ritkán mondok ilyet, de ez szánalmas teljesítmény volt... Viszont Portoban k*rva nehéz lesz, fõleg hogy ott angol csapat még nem nyert...

MR ME
számomra se, sztem menni kell elõre és gyõzelemre játszani, aztán vagy összejön, vagy nem, tavaly megnyertük, idén is van rá esélyünk, de ha esetleg kiesnénk akkor sem kell nagyon siránkozni, nem lehet mindig mindent megnyerni, ebbõl a hullámvölgybõl kéne már végre kijönni

azt meg azért nem szabad elfelejteni h tegnap elött este még a bajnokinkat játszottuk, és ott is küzdenünk kellett rendesen, nem csodálkozom ha fáradtak voltak, ez látszott is a rengeteg eladott labdán, a védelemnek meg nagyon össze kell szednie magát, mert nagyrész azon mentek el meccsek az utóbbi idõbe, habár az egész csapat nem mutatott vmi nagy teljesítményt

Atti12
Ne haragudj, de te multkor még nem chelsea szurkoló voltál? 😮 Késõ van, ha nem nincs igazam elnézést 😊

MR ME
ennyi
nem láttam beképzeltnek senkit vhogy, és ha engem megkérdeznének h mit lehet szeretni ebben a csapatban akkor nem gondolkodnék sokat...

PatBate
hát ne haragudj, de a 2-2 nem reális idegenben...

Matthew Prosac
fáradtak a fiúk és így hetek alatt mindent elbukhatunk... idegenben egy 2-2 reális lehet, aztán jöhet a 'szétlövés'... én sem tudom elképzelni hogy nyernénk a Dragao-ban...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
Minden csapatban vannak hullámvölgyek. Fõleg ha ennyi porondon egyszerre helytállnak. Nálunk is most ez a helyzet, de reméljük hogy Rio visszatérte segít összeszedni azt a védelmet, ami 13 meccsig nem kapott gólt...

PatBate
neeee...nem kell.
Jó volt a felállás, és a cserék is, akinek nem kellett volna bejönni, az Gary, nem értem miért dédelget vele kapcsolatban még mindig rózsaszín álmokat Ferguson. Bûn rossz játék volt ma, és jelenleg nem látom ennek a hullámvölgynek a végét. Sok reményt nem fûzök a továbbjutáshoz, persze én leszek a legboldogabb, ha nem lesz igazam.

Tyler1
nem értem h Fergie mért hozta be Tevezt mikor a védelemben volt óriási lyuk! az h gólt rúgott...hát onnan sikerült volna akárkinek, azonkivül Tevez megint csak bóklászott.
Neville...hát hihetetlen h vasárnap után ugyanazt a védelmi hibát követi el! de ha már behozta akk mért nem húzta hátrébb a védelmi vonalat, mikor 80 percen keresztül szenvedtünk a védelemmel.

Cabell
jajj istenem...oké, akkor kibaszott jók voltak, hallelúja, õk az istenek, a gonosz csíter porto..én kérek elnézést.

MR ME
régóta lehetsz MU fan 😊

Cabell
remélem annyira ég a pofájuk, mint nekem, bár ezt a beképzelt, hanyag szart elnézve amit ma mûveltek, kinézem h most is azt gondolják h ez így fasza ahogy van...nemrég 1 rivális csapatról gondolkodtam h azt hogy lehet szeretni, hát ha most az õ szurkolóik megkérdezik h a MU-n mit lehet szeretni, nem mondom, hogy értetlenül állok a kérdés elõtt.

Darthmushroom
hát ez a védelem egy katasztrófa ismét. így kifogunk esni..:S hát mostmár naon ki kell találni valamit mert hiába küzdünk még 3kupáért így egyik se lesz meg ha így játcunk mindig.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
ezt az utolsó gólt nagyon nem kellett volna bekapni 😞