Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A MU már 15 millió eurót ajánlott a játékost foglalkoztató Udinesének, de az olaszok egyelõre annak ellenére nem engedik el, hogy a 20 éves dél-amerikai az idei bajnokságban mindössze 13 alkalommal lehetett a kezdõcsapat tagja...
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Bár van, akin nem jön ki annyira.
Mopndjuk a sportorvoskról is megvan a véleményem.
vicces videok: gepszunet.hu
Komolyan.
vicces videok: gepszunet.hu
Szóval ideje lenne ha csinálnának valamit.
Glory, Glory Man. United!
Scholes értékes tagja a csapatnak, kicsit olyan összetartó lánc, éppúgy mint Ferdinand. Evans sem volt kiemelkedõen rossz, sztem csak a sérülése miatt hozták le. Nem találták magukat a pályán a fiúk, de ez az egész csapatra értendõ.
VdSar tényleg annyira ***ul játszik mióta megszakadt a góltalansági rekordja, h így még nem láttam mióta manchesterben van. Fergievel nincs semmi gond, jól cserél, a csapat is viszonylag jól van összeállítva, de a védelemmel mintha történt volna valami.
Ha nem kapják össze magukat a fiúk, akkor még az is lehet h már több kupát nem nyer a United idén :S
Ami nem lenne jó, mert most, így tavasz kezdetével még mindig versenyben vannak.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Látszott az elsõ pár percben h nem megy nekik,alig volt jó passzuk.
Visszavágó nehéz lesz... Mindenképp nyerni kell,ami hát otthon se sikerült,mért pont idegenben sikerülne...
Glory, Glory Man. United!
Fulham-tõl 2 gól
Aston Villa-tól 2 gól
FC Porto-tól 2 gólt kaptunk.
ÉBRESZTÕ srcácok! Az elsõ kapott gólunkat rossz volt nézni,ahogy Roni elveszti a labdát a középpályán, utána oda se néz. Meg Evans mozdulata utána.... ráadásul ezt követõen még õ magyarázott Scholesnak..
De azért leglább Rooney góljánál jót röhöghettünk a Porton..<#hehe>#hehe>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
EGY A LÉNYEG h jöjünk ki ebbõl a szarból amibe vaunk
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
arra a kérdésre h mi lesz a visszavágon a Estadio do Dragao-ban annyit mondott h nehezebb dolgunk lesz, de tudjuk mit kell tennünk majd.
Ebbõl nekem az jött le hogy te bizony a MU nak szurkolsz 😊
ennyi a nagy United erõforrás??? pár kis akadémikus palánta??
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
azt meg azért nem szabad elfelejteni h tegnap elött este még a bajnokinkat játszottuk, és ott is küzdenünk kellett rendesen, nem csodálkozom ha fáradtak voltak, ez látszott is a rengeteg eladott labdán, a védelemnek meg nagyon össze kell szednie magát, mert nagyrész azon mentek el meccsek az utóbbi idõbe, habár az egész csapat nem mutatott vmi nagy teljesítményt
nem láttam beképzeltnek senkit vhogy, és ha engem megkérdeznének h mit lehet szeretni ebben a csapatban akkor nem gondolkodnék sokat...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Jó volt a felállás, és a cserék is, akinek nem kellett volna bejönni, az Gary, nem értem miért dédelget vele kapcsolatban még mindig rózsaszín álmokat Ferguson. Bûn rossz játék volt ma, és jelenleg nem látom ennek a hullámvölgynek a végét. Sok reményt nem fûzök a továbbjutáshoz, persze én leszek a legboldogabb, ha nem lesz igazam.
Neville...hát hihetetlen h vasárnap után ugyanazt a védelmi hibát követi el! de ha már behozta akk mért nem húzta hátrébb a védelmi vonalat, mikor 80 percen keresztül szenvedtünk a védelemmel.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC