Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HÁDEGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Evra,Ferdinand,Vidic,O'Shea
Giggs,Carrick,Anderson
Rooney,Ronaldo
Berbatov
ha jól láttam ez a felállásunk!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de látom néha teszel tippmixes meccseket is.
egy kérdés amiket tettél képeket azokon mindegyik meccs jött ?
vagyis amelyik szám zöld színû az bejött? még1 + kérdés hol fogadsz online ,melyik fogadó iroda? am gratta a teljesítményedhez!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Azért a máknál egy picivel több kell ide 😊 mondjuk hogy hetente több órát foglalkozom a focival kezdve attól hogy minden bajnokság (igen, még a dán másodosztály, vagy a bosnyák illetve fehérorosz stbstb) eredményeit nyomon követem, és hogy eléggé képben vagyok..
A máknál több kell, mikor félórát gondolkodok azon hogy Juventus döntetlent játszik-e hosszú idõ óta ismét, és végül arra jutok hogy igen, most fog (lsd legfelül), hogy a Barca egy hosszú gyõzelmi sorozat után csak egy döntetlenre lesz képes az Atl.Madrid ellen otthon (netán ki is kap?) és arra jutok, hogy igen, hogy ismerem már annyira a saját csapatomat, hogy tudom mikor játszunk döntetlent, és azt is tudom, hogyha egy Almeria-Real Madrid meccs 1-0-ra áll, és szarul játszik a vendégcsapat, ott 'legrosszabb' esetben a bíró a 90. percben befúj egy kamutizenegyest a Madridnak. Legvégül... az sem árt, ha képben vagy a legtöbb bajnokságban, a walesitõl kezdve a macedónon át egészen a svájci-ig.
Így megy ez hétrõl hétre xDD
szeretettel várunk ide--->IDE(tippmix topik)
nah és ezennel szvsz ON..mivel azért a mai meccs sem kis téma😊
Nekem nem egy ismerõsöm van,aki jójó,néha nyer,nem arról van szó,de sokszor egy-egy meccsen bukik,meg van mikor semmi se jön be neki,aztán a 7. szelvénye nyer,de kb. azzal visszahozza azt,amit az elõtt bukott vele. Szóval szerintem ritka.
Én is tippmixeltem régen,de vhogy sose sikerült pluszba kerülnöm,amit elvesztettem egyik nap,másikon visszajött. Ezért is hagytam abba inkább,ne legyen szenvedély... Sõt,úgy voltam vele,h utoljára nagyobb tétben játszok, 5 ezerrel megtettem 8 meccs asszem..., 7. meccsig nagyon jól bejött minden,aztán a 8. meccs,a legbiztosabb... 😄 (1,15 odds lehetett) elment... azt nem is kell mondani,h ki volt az: persze h a Chelsea ... 😊
Glory, Glory Man. United!
elõzõ hónapom +80e, ez a hónap eddig +50e, amúgy az utóbbi 3 év elszámolását figyelembe véve kb +30e egy hónapban az átlagprofit
Szétütjük a Portót és meg se állunk a döntõig!
ReD DevilS 4 LifE
Ám meg még olyat nem láttam/ismerek,aki tippmixen pluszban állt volna,veled h van ?😊
Glory, Glory Man. United!
<#kacsint>#kacsint>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
One Love, One United!
One Love, One United!
One Love, One United!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
valószínûleg az azt jelentené, h továbbjutunk, mert ekkorát nem láttam még csapatot küzdeni (talán milan-pool bl-döntõn)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Remélem este nyerünk! For ever MU!
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
most nem tudom ezen sírni vagy nevetni kell... 😊
mindenesetre neked gratula, hatalmas eszmefuttatás volt 😊
Na de ma vár ránk egy mérkõzés, amit remélem nem kell végig izgulni és akadálymentesen vesszük a próbát.
One Love, One United!
De akkor is az lesz, mert ha ilyen meccs lesz mint a mai akkor nembánom ha ti mentek tovább és bukom a mixemet😊
Az európai szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottságának keddi döntése értelmében a tréner közvetlenül a találkozó elõtt és alatt nem léphet kapcsolatba játékosaival.
AZ UEFA eredetileg két találkozóra tiltotta el Ferreirát, aki túl hevesen gesztikulált a játékvezetõ felé, amikor az érvénytelenítette együttese gólját az Atlético Madrid elleni nyolcaddöntõben. A Porto fellebbezett, ennek nyomán Ferreira ott lehetett a kispadon a negyeddöntõ múlt heti elsõ meccsén, most pedig egy találkozóra csökkentették a büntetését.
Forrás: mti