Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
hihetetlen sok labdát eladunk. Ez megbosszulhatja magát :S

Matthew Prosac
atyaég mekkora gólt volt 😮
HÁDEGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
RONALDOOOOOO MEKKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

MR ME
aztakúrvaaaaaaaaa 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Magic Boy
Ha az öreg célja, hogy a gyors embereink mögéjük kerüljenek akkor nem értem Giggset, ha meg nem ez a cél akkor nem értem Andersont

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Szép gesztus az M1-tõl, hogy feliratozza a meccset a TXT, de érdekes lehet olvasva "nézni" a meccset.<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atti12

😊

Matthew Prosac
Van der Sar
Evra,Ferdinand,Vidic,O'Shea
Giggs,Carrick,Anderson
Rooney,Ronaldo
Berbatov

ha jól láttam ez a felállásunk!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jajaja gyere vannak ott olyanok akik a sportingbeten fogadnak 😊
de látom néha teszel tippmixes meccseket is.
egy kérdés amiket tettél képeket azokon mindegyik meccs jött ?
vagyis amelyik szám zöld színû az bejött? még1 + kérdés hol fogadsz online ,melyik fogadó iroda? am gratta a teljesítményedhez!
Matthew Prosac
no már meg is van az m1 stream.. nekem nincs TV-m itt fenn Pesten albérletbe, ajánlom hát a linket azoknak akik hasonló helyzetben vannak mint én 😊

Forza Italia
persze h jó

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
nem tud valaki m1-streamet a mai meccshez?

Matthew Prosac
én nem tippmixelek én online sportfogadok, úgy is jó neked? mert kétlem hogy horvát vagy román bajnokikat meg tudsz rakni tippmixen, én pedig elég sok "kis" bajnokságból rakok meccseket

Rash87
Kb... 😄 Van akinek bejött az élet^^

Glory, Glory Man. United!

Atti12
atyaúristen 😮😄

Forza Italia
a tippmix forúmba írhatnál hétvégére valamit😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Még egy utolsó gondolat a témához (sportfogadás), amolyan záróesszenciának:
Azért a máknál egy picivel több kell ide 😊 mondjuk hogy hetente több órát foglalkozom a focival kezdve attól hogy minden bajnokság (igen, még a dán másodosztály, vagy a bosnyák illetve fehérorosz stbstb) eredményeit nyomon követem, és hogy eléggé képben vagyok..
A máknál több kell, mikor félórát gondolkodok azon hogy Juventus döntetlent játszik-e hosszú idõ óta ismét, és végül arra jutok hogy igen, most fog (lsd legfelül), hogy a Barca egy hosszú gyõzelmi sorozat után csak egy döntetlenre lesz képes az Atl.Madrid ellen otthon (netán ki is kap?) és arra jutok, hogy igen, hogy ismerem már annyira a saját csapatomat, hogy tudom mikor játszunk döntetlent, és azt is tudom, hogyha egy Almeria-Real Madrid meccs 1-0-ra áll, és szarul játszik a vendégcsapat, ott 'legrosszabb' esetben a bíró a 90. percben befúj egy kamutizenegyest a Madridnak. Legvégül... az sem árt, ha képben vagy a legtöbb bajnokságban, a walesitõl kezdve a macedónon át egészen a svájci-ig.
Így megy ez hétrõl hétre xDD

Barnabyka
azzigen😊
szeretettel várunk ide--->IDE(tippmix topik)

nah és ezennel szvsz ON..mivel azért a mai meccs sem kis téma😊

Rash87
Még azt,hozzá kell tenni,h nyerhettem volna 60 ezret :\

Rash87
Akkor grat. hozzá!<#eljen>

Rash87
OFF:
Nekem nem egy ismerõsöm van,aki jójó,néha nyer,nem arról van szó,de sokszor egy-egy meccsen bukik,meg van mikor semmi se jön be neki,aztán a 7. szelvénye nyer,de kb. azzal visszahozza azt,amit az elõtt bukott vele. Szóval szerintem ritka.

Én is tippmixeltem régen,de vhogy sose sikerült pluszba kerülnöm,amit elvesztettem egyik nap,másikon visszajött. Ezért is hagytam abba inkább,ne legyen szenvedély... Sõt,úgy voltam vele,h utoljára nagyobb tétben játszok, 5 ezerrel megtettem 8 meccs asszem..., 7. meccsig nagyon jól bejött minden,aztán a 8. meccs,a legbiztosabb... 😄 (1,15 odds lehetett) elment... azt nem is kell mondani,h ki volt az: persze h a Chelsea ... 😊

Matthew Prosac
én ebbõl (póker+sportfogadás) teremtem elõ a zsebpénzem és a fõiskolás tandíjam 70%-át (utóbbi 240e/félévet jelent), szóval mondhatjuk hogy pluszban vagyok xDDD
elõzõ hónapom +80e, ez a hónap eddig +50e, amúgy az utóbbi 3 év elszámolását figyelembe véve kb +30e egy hónapban az átlagprofit

Huszi84
Úgyérzem vége ennek a rossz passznak.
Szétütjük a Portót és meg se állunk a döntõig!

ReD DevilS 4 LifE

Barnabyka
nekem osztálytársam múlthét szerdán nyert 26500-at és ez igen csak plusszba dobta a kasszáját😊

Rash87
Ehhez mák kell 😊
Ám meg még olyat nem láttam/ismerek,aki tippmixen pluszban állt volna,veled h van ?😊

Matthew Prosac
nem õt nem éreztem 😊 ezek lettek a hétvége legviccesebb szelvényei:

<#kacsint>

Barnabyka
Attival közösen egy 500asból meg is tettük ezt a kettõ kettõt😊 ..én meg halkan megsúgom ,h a másik szelvényemen porto továbbjutást tettem..

Oziris666
Machedát nem tetted meg?😄

MR ME
én inkább nem is tippelek...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

penészthozópára
Nem jönne jól +30 perc. A ligakupa döntõt is úgy játszottuk. Ha kínkeservesen is, de a gyõzelmet ki kell csikarni.

One Love, One United!

Matthew Prosac
én úgyérzem hogy 2-2 lesz a visszavágó is, meg is teszem, 14x oddszot adnak rá. (mostanság bejönnek ez a durvább tippek, hétvégén pl 6 góllövõbõl 5öt eltaláltam (meg is tettem õket) pedig nem mindegyik volt túl egyértelmû 😊 //Hajnal,Kuranyi,Lampard,Bianchi,Kranjcar bejött//

penészthozópára
#14728 erre a logikai eszmefuttatásodra csak annyit tudok mondani, hogy TABELLAA!!! 😄

One Love, One United!

penészthozópára
A fociban minden benne van szóval lehet nem kell majd izgulnunk, mint pl a Roma ellen. Ott se hitte volna senki, hogy 7-1 lesz. Persze én is attól tartok, hogy most közel se lesz ilyen jó az eredmény, de egy továbbjutásban mindenféleképpen bízok.

One Love, One United!

hedonist
ez igaz, de mi ugyanúgy küzdöttünk, csak kicsivel elõnyösebb helyzetbõl.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

asszem cabell-tõl olvastam, ha a fiain fele annyit küzdenek ma, mint tegnap a pool, akkor már én is elégedett lennék...
valószínûleg az azt jelentené, h továbbjutunk, mert ekkorát nem láttam még csapatot küzdeni (talán milan-pool bl-döntõn)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Luna73
Sziasztok!
Remélem este nyerünk! For ever MU!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Atti12
Azért a pool elõtt most mindenki fejet hajthat, még így is hogy kiestek. Nem kicsit küzdtek 😊

úúúristen... te még hiszel az ilyen logikában ha fociról van szó? 😊
most nem tudom ezen sírni vagy nevetni kell... 😊
mindenesetre neked gratula, hatalmas eszmefuttatás volt 😊

szurkoltál volna a poolnak, így logikailag a cselzi jobb mint a pool, a pool jobb mint ti, ergo csak harmadikok lehettek😄

Matthew Prosac
ezt te sem gondolod komolyan 😊
Na de ma vár ránk egy mérkõzés, amit remélem nem kell végig izgulni és akadálymentesen vesszük a próbát.

penészthozópára
Én is élveztem a mai meccset, meg kell hogy mondjam most a chelsea-nak szurkoltam, mert a pool ellen eléggé kiszoptunk. A gond az volt, hogy az igazi izgalom akkor lett volna, ha ezt a MU játsza, így nem tudtam átérezni a meccs izgalmát teljesen. Na de ma (vagyis még holnap) vár ránk egy mérkõzés, amit remélem nem kell végig izgulni és akadálymentesen vesszük a próbát.

One Love, One United!

Barnabyka
az annyira hiper szuper ,h HD TV-n is qva szar nézni szvsz..:S

De akkor is az lesz, mert ha ilyen meccs lesz mint a mai akkor nembánom ha ti mentek tovább és bukom a mixemet😊

MR ME
lényeg h adják 😊

Atti12
TV6 nak jobban örültem volna, nem bírom az m1 hiperszuper HD adását 😄 De végülis mind1 😊

MR ME
am holnap az m1 közvetíti élõben a meccsünket 20:10tõl

MR ME
Egy meccsre eltiltották, így a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntõ szerdai visszavágóján nem ülhet a kispadra az FC Porto labdarúgócsapatának vezetõedzõje, Jesualdo Ferreira.

Az európai szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottságának keddi döntése értelmében a tréner közvetlenül a találkozó elõtt és alatt nem léphet kapcsolatba játékosaival.

AZ UEFA eredetileg két találkozóra tiltotta el Ferreirát, aki túl hevesen gesztikulált a játékvezetõ felé, amikor az érvénytelenítette együttese gólját az Atlético Madrid elleni nyolcaddöntõben. A Porto fellebbezett, ennek nyomán Ferreira ott lehetett a kispadon a negyeddöntõ múlt heti elsõ meccsén, most pedig egy találkozóra csökkentették a büntetését.

Forrás: mti

MR ME
komoly meccs volt jah, holnap portóba is kiegyeznék egy ilyen eredménnyel 😄

Atti12
Szvsz az év legjobb mérközésén továbbjutott a chelsea.

Atti12
én inkább attól féltem nehogy a detoxban kössön ki. Elvégre minden gólt megkell ünnepelni, és ha így folytatja... <#idiota><#vigyor3>