Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Szerintem,meg lejjebb kellene húzni kicsit az alatt lévõ részt,s akk nem lógnának bele pl a ChaampionShip kép részbe,hanem alatta lenne az egész,ahol a fekete rész kezdõdik. v. mi😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
télleg jó lett a banner, de ha kritikát is elfogadsz, akk sztem ha középre lenne igazitva, és a l.m, n.m, és l.g cimek jobban láthatóak lennének akk még királyabb lenne 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Jóvagy már... azért ennyire ne vidd el magad 😄D Ám meg úgylegyen 😊

Matthew Prosac
most nem érzem a holnapi meccset, de ha nagyon muszáj mondani valamit rá, akkor Ronaldo (pen) és Berbatov, Hibbert-piros és Cahill-gól, 2-1 ide xDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Télleg jó. Holnap meccsre mit mondasz? ^^
(ki lövi a gólt? 😄)

Matthew Prosac
thx 😊 majd még holnap összehúzom kicsit hogy ne legyen ekkora.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
jó ez az új eredményjelzõ 😊

Cabell
fú, most volt lehetõségem magyarul megtekinteni a porto meccset, (amire nem sokszor van lehetõségem)

Szerintem nem volt vészes Egri, mármint magához képest...😊
Én sohasem tartottam egy jó kommentátornak, jól jellemzi a mai "mezõnyt" a riporterek között, hogy õ elég elismert a szakmán belül, és az összes világrendezvényen ott van szinte.

Az idõhúzással kapcsolatban különben igaza volt, de azért az ilyen "és hát tessék megnézni, a bíró nem néz oda" meg hasonlók kicsit erõsek voltak..

szerintem egy kommentátornak valamennyire tudatosan kell odafigyelni, hogy pártatlannak hasson, még akkor is, ha lehetne bíráskodni..

ezen a meccsen 1értelmü volt, hogy szorít a Portonak a gólért, ami egy kommentátornál szerintem hiba, hogy ezt ilyen könnyen ki lehet szúrni.

okos mondás magyar mondás: ha bíró lettél, tedd férre a komaságot.

na ez pont nem jött ide, na mindegy😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
huu én azt a kommentátort utálom amelyik az összefoglalókat szokta kommentálni, és tök olyan mintha 90 percig összefoglalót mesélne 😄
lehet ez a csávó volt az, nem vágom õket annyira...

John Cena
FA Cup, elõdöntõ

április 18., szombat
Arsenal-Chelsea 18.15

április 19., vasárnap
Manchester United-Everton 17.00

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Huszi84
8an-10en néztük ezt az összecsapást,voltak köztük MU drukkerek meg pártatlanok is,de egyaránt zavart mindenkit. Nem csak azért volt szánalmas mert a vörösöket fikázta hanem mert egy csicska és köze nincs a focihoz!
Hajdu B-t kedvelem,jól közvetíti le a meccseket és poénos is néha<#ravasz1>

ReD DevilS 4 LifE

HunnernesKonge
Nem mondtam hogy nem volt jogos, csak ha én ott ülök és az a dolgom hogy közvetítsek akkor nem fogom magam 35 percen át ismételni, hogy de így húzzák az idõt, úgy sétálnak lassan a labdáért...

Ez nem közvetítés, ez sírás
Rash87
Elég szánalmas volt mikor tényleg volt 1-1 nagyobb helyzet... s semmit nem mondott...de még utána se 1 percig...az ilyenek azt se tudják,milyen rendezvényen vannak😄

penészthozópára
Hajdú B se a régi már, de még mindig jobb, mint a nagy átlag. Mondjuk unalmas mérkõzésen (semleges nézõként) nehéz is jól közvetíteni. Próbált izgalmat csinálni abból, hogy vajon mikor kap giggs egy sárgát idõhúzásért 😄

One Love, One United!

azért igaza volt tényleg milyen lassan végezték el a bedobást,a szögletet...
szóval igaza volt,rég sárgát kellett volan adni idõhúzás miatt!
Rash87
Tény hogy elég unalmasan vezeti,de ez kb a kommentátorok 80%-ára sajnos igaz... S azt nem hiszem el,hogy nem lenne jelentkezõ ilyen posztra😊 Mert amiket csinálnak,meg ahogy közvetítik az néha már szánalmas. Néha van olyan,hogy 5 percenként megse szólalnak...

HunnernesKonge
Pontosan ugyanez járt a fejemben, csodálkoztam is hogy senki nem írta le 😊

Nagyon jó volt hallgatni 35percen át, hogy mennyire tördeljük a játékot és hogyan húzzuk az idõt. Komolyan van olyan ember aki nem tud ilyen szinten közvetíteni? Ennyi erõvel a takarítónõt is beültethetnék a közvetítõszékbe <#miaz>
Milyen szar volt már a kommentátor szerdán. Ezaz Egri Viktor vagy kicsoda.
Olyan elfogult volt végig (a MU ellen), tényleg felidegesített.
Hajdu B sztem sokkal jobb kommentátor, remélem õ közvetíti az Arsenal ellenit.
penészthozópára
Nekem is tetszett a játék helyenként. Sokkal kevesebb labdát adtunk el, mint az elõzõ pár meccsen. Ronaldo gólja nagyon komoly volt. Én se hittem el elõször, hogy bent van, de bement és ez a lényeg😊 Végig magabiztosnak éreztem a srácokat. Amúgy ha jól tudom az Inter elleni 2-0-s siker óta most elõször játszott együtt Rio és Vida a védelemben és megint nem kaptunk gólt. 😊

One Love, One United!

Sziasztok! lenne egy olyan kérdésem, hogy itt Pesten nincs egy manchester united szurkolói kocsma?
nagyon nagy gól volt
elõször fel sem fogtam, h bement 😊
a 2. félidõben a focit csúfoltuk 😞 persze örülök az eredménynek, de nem lettem volna tegnap a portói és semleges szurkolók helyében
még így is mi voltunk veszélyesebbek
nehéz munka volt, de behúztuk, ez a lényeg
arsenal sem lesz könnyebb

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ilyen gólt bazmeg.....
elképesztõ a gyerek

fotográfik kolomp edisön :D

Magic Boy
Behúztuk és a csapat csak annyit adott ki magából amit nagyon muszáj volt.
A bíró viszont nem gyengén befújta nekünk a hazai pályát Portugáliában.<#ravasz1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Cabell
Na, hát én elégedett vagyok, bár minden percet végigizgultam...a 2. félidõben bután magunkra húztuk az ellenfelet, pedig a középpályánkkal simán támadhattunk volna, ehelyett hagytuk, hogy percekig csak passzolgassanak a térfelünkön.
A játék nekem ma tetszett, fõleg az elsõ félidõben, remélem, hogy ez valami újnak a kezdete (bár személy szerint inkább azt remélem, hogy valami réginek a kezdete, és végre megint a régi MU-t láthatjuk.)

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

penészthozópára
Aki esetleg nem látta volna a meccset itt olvashat róla és megnézheti a gólt is. (Az Arsenaléval egyetemben)

One Love, One United!

Rash87
jóó volt

MR ME
jah 😄
am megint 3 angol csapat a 4 között...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
Úgy is világválság van, legalább nem kell messzire menni <#idiota>

vmvr
na fiúk, április 29-én találkozunk<#ravasz1>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Tyler1
azért nem ilyen játékot vártam, ha ezt a Porto csinálta volna ellenünk, akk most kiutaztam volna és fejbeb*szom mind1iket! na de lényeg a lényeg elõdöntõsök vagyunk!!!! 😊

MR ME
akár könnyebb dolgunk is lehet mint most
(bár nemtom mire képes az arsenal mostanában...)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
nehéz szülés volt. de megvan! Arsenal - Manchester United BL-elõdöntõ!!!

MR ME
ejj de csúnya focit játszottunk a 2. félidõben, de a lényeg a továbbjutás <#eljen>

Atti12
Glory MU! Nehéz volt de megvan 😊

Matthew Prosac
Van der Sar, huhh 😮

Atti12
Mostmár húzzuk ki valahogy :S

Matthew Prosac
jöhet Macheda 😊

Atti12
Berbának kezd eldurrani az agya :S Bár nem csodálom amennyit ma kapott..

Matthew Prosac
ezaz, zuhog az esõ, brit idõjárási viszonyok, talán segít nekünk!

MR ME
na igen 😄
de az biztos h nagyon kemény 2. félidõ lesz, a portó nyomni fog keményen, remélhetõleg gyorsan be tudunk varrni kontrából még1et és akkor kicsit meg lehet nyugodni

Matthew Prosac
én a 3-3-al is elégedett lennék 😊

Rash87
más választás nincs...mármint ami pozitív lenne😊

MR ME
még 1 gól kéne, de érzésem szerint most benne van a játékunkba h megverjük ezt a portót

Rash87
még kell 1 góóól!

Tyler1
lehetett volna 2 is ha Vidic kicsit jobban ér a labdához!

Matthew Prosac
jó ez a 0-1, csak veszélyes. félidõ. szusszanjunk.

Matthew Prosac
óóóóóóóóóó Vidic.. 😮OOO

Matthew Prosac
már most félek hogy Vidic a kiállítás sorsára jut a második félidõben.

Matthew Prosac
Lucho-nak jobbulást, de nem bánom hogy kiszállt mára...

Darthmushroom
gyönyörû gól, eddig jól állunk
van egy olyan érzésem berba nem fogja végig bírni ezt a darát amit kap

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC