Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Majdnem megvolt!!!
Holnap Man. Unt nem nyer!!! Akkor nemtom mit csinálok...már volt párszor ilyen,h elõnyt lehetett volna kicsikarni,de ha nem nyernek! Nem érdemlik meg.

Glory, Glory Man. United!

gyemant04
hát ez hihetetlen... 4:4

... Mixed Martial Arts

MR ME
4:4, vicc 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
lol 3:4 arsavin 4 góljával 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gyemant04
3-4 😛 Arshavin 4-et rúgott :|

... Mixed Martial Arts

azért szép ez a 3-3 fõleg annak tükrében h a pool a mu-t és a chelsea-t is oda vissza verte 😄
itt meg ha azt nézzük az arsenal B játszik 😄
arshavin szép gólókat lõtt,sõõt
Tyler1
ez hatalmas meccs!!! 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Barnabyka
úú mekkora arshavin góól😊

Rash87
Hihetetlen... Arsenal védelme egyenlõ a nullával.

ellenünk meg majd mennek, mint a mérgezett egerek...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
helyesbitek 2-1

Atti12
1-1..

1-1 :S
mekkora védelmi hiba :S

ajjmár!!!
ne fesd az ördögöt a falra! 😛

Rash87
Megint kapni fognak egy 11-est... Mint szokásuk utóbbi idõkben 😄
De eddig jó ez a 0-1.

csak attól függ h fabi meddig bírja mert hát nagyokat véd!!! jó a mérkõzés...

14898: igen igazad van ,és hát én is azt mondom,hogy a végén derül ki és addig még sok idõ van!
majd a 96. perc után legyen ennyi, amikor lefújják! 😊

Lesznek még ott az utolsó percekben gólok <#vigyor>

REAL MADRID

Rash87
Korai öröm,de:
44' Liverpool 0-1 Arsenal

MR ME
ez attól még mindig csak egy hír marad, tavaly nyáron kb 100x igazolta le a madrid, azt mégis a unitedben focizik
de igazából a tavalyi mizériából kiindúlva engem sem nagyon érdekel már az egész, majd nyár végén vagy ott lesz vagy nem

erre mondják,hogy hol a klubhûség ....
és a ronival kapcsolat hír amit kaptam..

"kedd, 17:40 - Enzo Bronzetti: "Cristiano Ronaldo a Real Madrid játékosa lesz 80 millió euró feletti összegért. A Real legjobban fizetett játékosa Raúl, aki évi 6,5 millió eurót keres, de Cristianónak ennél többet fognak adni. Megerõsítem, hogy létrejön az üzlet: 80 millió euró feletti összegért Madridba fog igazolni."
"
MR ME
ha el akar menni mert ott többet keresne akkor nincs is helye a unitednél

Tyler1
most nem azért de a Madrid hol van a Unitedhez képest???? sehol!
kár h ennyire elanyagiasodott a foci is, h csak a pénzért elhagyna egy olyan klubot amely klasszist csinált belõle, és amelyben mindent elért!

Rash87
Én is pont így vagyok vele. 90%-a úgyse igaz,legtöbbet kiszínezik. akik meg a médiának hisznek,azok magukra vessenek...

Golyo69
ennyi 😄

GGMU

hu, de leszarom a ronaldos pletykákat 😊
majd augusztusra megtudjuk mi lesz vele, azt' jó napot!

MR ME
vmi olyasmit rebesgettek még régen h Fergussonnal aláirattatott egy papírt h nem állhat az útjába ha el akar menni a nyáron, de igazából mindenki annyi mindent mondd h sztem ez megint az átigazolási idõszak végén fog kiderülni h wtf

MR ME
ha van egy kis esze, akkor marad, mivel a madrid teljesítményét megnézve pl a bl-ben hát mindenki tudja...

hmmm én is azt mondom,hogy maradni fog de egyik haverom már biztos benne (real drukker),hogy roni a nyáron megy hozzájuk.
Elvileg már rég leszerzõdtettek vele vmit nemtom már mit.
De a lényeg azért nyilatkozza azt amit mert hát még a mu kötelékében van és ilyenkor nme illik a klub ellen beszélni.
Amugy én is láttam ezt nyilatkozta pl. a bl össszefoglalóban.
Haverom erre azt mondta h figo is vmi hasonlót nyilatkozott és hát aztán a realhoz került õ is 😄
Úgy hívják hogy MÉDIA 😊

REAL MADRID

penészthozópára
Ronaldo nem rég nyilatkozta, hogy nem megy el a csapatból, mert itt van a legnagyobb esélye a trófeákra, erre már jönnek a hírek, hogy öltözõn belül nyílt titok, hogy nyáron távozni fog. Hát k*rv* anyját annak aki így megbonyolítja!

One Love, One United!

Atti12
igen, ez így van.

MR ME
nem azzal hagyta cserben h kihagyta, hanem azzal ahogyan kihagyta, mert ha pl rúg egy felsõ kapufát aszondom oké, de az h kb legurítja a kapusnak...

Atti12
Talán ezek után jobban fog hajtani.

MR ME
és akkor mi van? minden meccs más, attól még jobb csak az MU, összeségében még mindig mi vezetjük a bajnokságot, tavaly a ligakupát szarták el, minden mást megnyertek, idén az FA kupát szarták el, viszont ligakupa megvan, bl-ben még ottvagyunk, a bajnokságot vezetjük....

épp errõl irtam az elõbb 😄 hogy a bajnokságban az a másképp kinézõ kezdõ sem bírt velük...
ez a jó hozzáállás... ahelyett hogy itt bûnbakokat próbálnak egyesek keresni, lehet inkább a szezon további részére koncentrálni... bajnokság, BL... ha Fergusonéknak elsõszámú prioritás ez lett volna akkor picit másképp nézett volna ki a kezdõcsapat... ezen lehet kicsit gondolkodni Berba bûnbakká kikiáltása helyett...

penészthozópára
Fel a fejjel, hétközben bajnokit játszunk..

One Love, One United!

höhö egy mu szintû csapatnak a b-sorának is kb helytkéne h álljon énszerintem...(helytállt igaz mert döntetlenre kihúzta,itt arra céloztam volna,hogy kb a b = a 😄)
az everton nem véletlenül ment túl a liverpoolon is!
Na meg azért ne vicceljmár a bajnokságban a legerõsebbb kerettel sem bírtatok velük...idegneben 1-1 otthon igaz 1-0 de csak egy bünetõvel.
=)
SzakYy
Kicsit megvédem Berbatovot. Igaz, hogy alapból is flegma és ma erre rá is fáztunk, de azért shevahoz meg keanehez hasonlítani ezt a szezonját...
Bajnokságban a harmadik legjobb góllövõ a csapatból: CR 15, Rooney 9, Berbatov 8 gólos. A gólpasszokat nézve az összes játékos közül második 9 gólpasszal. Akkor a Bl-ben 442 perc alatt lõtt 4 gólt, míg Rooney is 4et rúgott, de õ 708 perc alatt. Igaz itt nincs gólpassza. És az is igaz, hogy még nem játszik úgy mint a Spurs-ben játszott, de azt mondani, hogy nem csinált semmit egész évben...

John Cena
30 millát kibasztunk az ablakon..:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

fogalmazzunk úgy, h nem berba éve ez... (bár nem láttam a meccset, meg a tizit sem)
a köv idényben, ha nem hozza a tavalyi formáját, akkor adjuk el inkább

Cabell
bölcs...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Oziris666
Ja,hát ezt Ferguson papa eltaktikázta csöppet...
Amugy is minek nektek annyi kupa😊

Cabell
azért azt is vedd figyelembe h ezzel a kezdõ 11el mi voltunk a gyengébb csapat😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
azt ne mond h téged nem idegesít????????????????????????????????

Luna73
Ebben igazad van, de a flegmaság miatt ment szerintem benne fel a pumpa!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Oziris666
Jah akkora üzlet volt mint Seva😄
Ritka gyenge meccs volt,mostanában nagyon olaszosan játszotok...

Luna73
Az öreg remélem kiosztja!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Matthew Prosac
ezért ez már kicsit túlzás, moderáld magad!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||